Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Leone média kuckója

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 666

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ez egy olyan írás, hogy esküszöm kicsordult a nyálam. Élmény volt. Lehet, hogy nekem is sztereóra kéne váltanom.

biztos
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Jöjjön a Heed story!

Miután sikerült pontot rakni a Mentor beszerzés végére (?  - azért már nézegetem a 2-est és Dániában volt egy Sub is...), hátra is dőlhettem volna. Viszont ott volt az a hallgatózás és nem hagyott nyugodni, hogy ennyivel jobb egy negyven éves konstrukció mint egy tizenöt? Tudom-tudom, jogosan támadhat bárki, hogy mi az a jobb? Természetesen a hallottak számomra voltak jobbak, lehet, hogy másnál egészen eltérő eredmény született volna... Annyi mindent kezdtem olvasni, döntően próbáltam támaszkodni az angol nyelvű szakirodalomra és ott is volt olyan, akinek egy, az elmúlt időszakban gyártott AVR sztereó produkciója jobb volt, mint a vintage-é. Szóval ahány ház, annyi fül!

Dokyval és Mishowal ekkor már nagyban leveleztem, ők is "levették", hogy finoman szólva is van bennem egyfajta bizonytalanság, merre is tovább? Elvégre pár héttel korábban még a második C372-t kerestem, hogy az előfokot megkettőzve hajtsam (ezt is angol fórumon olvastam, a tulajdonos szerint javult a hang).
Bár akkor már célkeresztben volt egy Yamaha CR-1020-as készülék, amiről még a Youtube-on is volt fent több videó, de a két fórumtárs, akik próbáltak irányt mutatni, elkezdtek finoman, de tudatosan a Heed irányába terelni.

HáthIzsáktól beszerzett Canalot után, amivel végre szívesen hallgattam este is fülesen zenét (bár leforrázó volt a Beyerrel való összehasonlítás, de amikor kizárólag a K550 van otthon, valahogy mégis el tudom viselni a kapott hangot ), szerettem volna egy Dactilussal is kipróbálni, ezért tettem Kriszbet fórumtársnak egy ajánlatot. Ő éppen "rendszerváltáson" megy keresztül, de a Dactilushoz ragaszkodott volna. Ő az Obelisket adta volna el, erre aztán tettem egy combo ajánlatot, amit pár nap hezitálás után és némi alkudozást követően elfogadott.

Innen Mishow segítő keze, autója és időbeosztása kellett ahhoz, hogy aztán múlt csütörtökön nálam landoljon. Mishow "élőben" is olyan, mint itt a fórumon, elképesztően segítőkész, rengeteg tapasztalat birtokában van, de nem akarja az emberre mindezt ráeröltetni, inkább megmutatja az irányt, aztán az ember vagy elindul rajta, vagy sem. Gondolok itt például arra, hogy milyen kábelt használjon az ember a Heed elektronikákhoz.

Ahhoz képest, hogy cipősdobozként aposztrofálják többen az Obelisket, ilyen nehéz dobozban még nem voltak cipőim...  Kibontás utáni első reakcióm pedig az volt: mennyire puritán a NAD után...
Az egy óra várakozás (kellett, ha már utcán cipeltem) után elkezdtem összerakni, majd beüzemelés és start!
Meglepetés - nagy-nagy....csend! Basszus, a technikának mindig igaza van! Én ökör, elfelejtettem feltelepíteni a Foobar alá az USB drivert, így biza egy hang sem jött ki a készüléken... Letöltés, telepítés, majd újabb START!

Annyira jó volt, hogy ültem, mert különben valóban leültem volna...Szerintem sokan voltunk már így egy-egy komponensnél, ami jelentős előrelépést hozott a rendszerünkben, és én sem gondoltam volna, hogy valaminek jobban fogok örülni a Mentoroknál! Pedig ott és akkor megtörtént! Eddie Higgins és zenekara játéka "hidegen" is úgy szólalt meg, hogy azonnal késztetést éreztem arra, hogy becsukjam a szemeim és máris ott üljek a koncertterem magam sem tudom, hanyadik sorában, mert attól a pillanattól nem is érdekelt, hogy hátul, elöl vagy éppen középen ültem-e, hanem átadtam magam a hangfolyamnak. Eközben már azon morfondíroztam, hogy mit indítsak utána, ehelyett azt konstatáltam, hogy már a második, majd a harmadik számot játsza az együttes.
Szinte teljes egészében végig olvastam a Heed topicot és őszintén szólva erős fokú kétség volt bennem az ott leírtak többségével szemben, olyan fokú lelkesedéssel szembesültem, ami már inkább volt hihetetlen, mint valósnak tűnő. Az első éjszaka, amikor aztán abbahagytam a hallgatást, mert tudtam, hogy másnap edzés, meló és olyan leszek, mint a mosott sz*r, azzal a gondolattal keltem fel, hogy 1. Huszti Zsolt és csapata tényleg nagyon tud valamit  2. ez a rendszer valóban minden forintját megérte  3. nekem ugyan nincs X2-m, amiről ráadásul sokan írják azt, hogy még kerekebb előadást, még nagyobb dinamikát ad, ezzel együtt is van-e még feljebb, tovább, illetve én igénylem-e azt?
A második napon próbáltam inkább énekes zenékkel tesztelni, bár nem is ezt írnám, inkább úgy módosítanék, hogy ilyen előadókat illetve számaikat hallgattam. Ma már sokak számára nem túl kedves Diana Krall, Ghymes, illetve nagy kedvenceim, Zorán, Cserháti, Charlie és első helyen Máté Péter énekelt. Akinek még nincs Obeliskje vagy nem hallott ilyen készüléket, annyira szeretném velük megosztani azokat a benyomásokat amik akkor értek: hihetetlen, milyen valósághű, nagyon kis hangerőn is rengeteg részlet és dinamika, csak a zene és én vagyunk...szóval annyira döbbenetes volt minden!!!
Tegnap Spyro Gyra, Kenny G, Peter White, James Boney voltak porondon és már nem érdekelt se foci, se film, alig vártam, hogy "anya" aludni menjen, és azt gondolom, ez tényleg mindennél többet mond....
Nem kicsit úgy érzem magam, mint a Gyűrűk ura karakterei: engem is megbabonáztak! Nem tudom, hogy hogyan csinálta, mert azóta is azon gondolkodom, miért voltam olyan analítikus és kritikus a NAD-dal illetve más sztereó elektronikákkal szemben, és miért nem akarom kivesézni a Heedet? Nincs válasz...vagy inkább mégis, de annyira komplex...egy biztos, korábban én is hifistának tartottam magam, ma már inkább vagyok zeneszerető...és ez így is van jól! Mostantól csak a zene, a Heed és én vagyunk! Audio nirvana!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Nagyon szépen köszönöm!!!  Esténként még most is hitetlenkedve nézek körül, hogy mindez az enyém!
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Komoly ligába léptél!Gratulálok kitartó,eredményes munkádhoz.Nem sok helyen van szerintem az országban Mentor szett.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Grat , nagyon szép ez a szett, gondolom a hangjuk is igen komoly..
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Atléta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 217

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Én is csak gratulálni tudok és türelmesen várom a Heed beszámolót.

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Mindig öröm olvasni a beszámolódat most se volt másképp.
Sok örömet és kellemes zenehallgatást és mozizást kívánok.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszönöm!
Annó Te írtad, hogy el tudnál nekem képzelni egy Mentor 6-ot ezek után...és tessék! Akkor jót nevettem magamban, ma meg valóság lett!
Amikor belinkelted a képet, ahogy Nálad feszített a center, az volt bennem, mint Martin McFlynál a Vissza a jövőbe első részében: "Egyszer még...meglátod Jennifer, egyszer még...". Sosem fogom elfelejteni a feleségem arcát, amikor kiléptem vele a liftből..."Ezt ide hoztad hozzánk? És hova fogod tenni???". Áááá....ez is jó ebben a hobbyban!
Lehet, hogy később is Téged foglak "utánozni", mert lehet, hogy most mellé lövök, de szerintem Nálad volt először Anthem (talán az 500-as), és bár minden tekintetben puritánnak hatott a csilli-villi Yami, Denon, Onkyo mellett, de amikor belinkelted a mikit (amit talán utóbb szereztél be, bár ebben nem vagyok biztos), akkor tudatosult bennem, hogy azért ez nem egy egyszerű masina!

Szerencsésnek mondhatom magam annyiban, hogy újonnan esélyem sem lett volna megvenni a Mentor 6-ot, valóban most még két helyen lehet kapni, de az ára tényleg 960.000 Ft...azért az nagyon erős! Mondjuk az 1 is talán 450, a centert meg (lehet, hogy épp ez volt Nálad?) nem is lehet kapni....
Ezt hál' Istennek már nem fogom elkótyavetyélni, most, hogy egyenesben vagyok végre anyagilag, egy jó avr még (bár a Yamahával meg vagyok elégedve színezés ide, multi dsp-k oda), döntően mostanában zenehallgatás megy. A Heed nagyon betalált, de arról majd holnap írok! Első helyen Atléta miatt, akinek már péntekre ígértem a beszámolót, de legalább most volt/van még három napom, aminek a tapasztalatait hozzá tudom tenni!
Osu no seishin!

Csutka

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Szívből gratulálok!

Ez egy álom szett! 

Érdekes a Mentor ára. Emlékszem, régen olvastam tesztet vmelyik HIFI újságban és akkor 500 ezer forintba került a Mentor 6. Most meg talán egymillió.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A meghallgatást azonban megelőzte egy számomra hihetetlen lehetőség: az itteni egyik fórumtárs, akinél hasonló "tűzoltás" volt, mint nálam sajnos néha, megvált a Mentor 1-eitől. Sokáig hezitáltam azon, megéri-e váltani, mert nem nagyon volt esély arra, hogy a közeljövőben ki tudjam egészíteni egy komplett Mentor szettre akár 6-osok, akár 2-esek beszerzésével, mert vissza nézve az itteni eladás topicot gyakorlatilag egyszer sem voltak eladók...
Miután Istvánnal végül felvettem a kapcsolatot, Jazzy már írt is privátot, hogy ha váltok, akkor az Ikon 2-k nem lesznek-e eladók?! Ez a fajta élelmességet minimum volt azzal jutalmazni, hogy jegeltem is őket számára (másnap már nem is aludtak nálam...).

Aztán nem hagyott nyugodni ezek után már a hifibogár...olyan nincs, hogy nekem NE legyenek Mentor 6-osaim!!! Újra csak hála a fórumnak, az itt korábban ajánlott hifishark.com oldalon kezdtem kutakodni, hátha valahol a "környéken" akad egy eladó példány. Először egy német, majd egy horvát oldalon találtam egész jó árban (330). Sajnos a német úriember csak Berlinig vitte volna őket, de a horvát "kolléga" hajlandó volt elhozni a határig. Innen már csak Kuna váltás és mehetett is a business!

Megérte 450 kilómétert vezetni értük - előző nap jöttünk haza Szovátáról (600 km) -, mert bekötés után...nehéz volt szavakat találni! Az Ikon 6 egy nagyon-nagyon jó hangfal, mert hajlamos elhitetni, hogy azt is tudja, amit amúgy nem. Viszont a Mentor... Az Ikonnál annó az első dolog, amit a Concepthez és AXS-hez képest hallani lehetett, hogy mennyire megnyílt a tér. Ugyanakkor a képzeletbeli színpadon néha picit egymáson ültek a zenészek, azzal együtt, hogy a pozíciójuk azonosítható volt, hol van a gitár, a dob, a zongora. Ebből a szempontból lett több a Mentor, itt már megvolt a szeparáció is. Úgy éreztem, hogy a mélyből, középből és magasból is pont annyi jön át, amennyi kell, egyik sem dominált a többi felett. Mondhatni, hogy zenei volt az előadás? Azt hiszem, igen. Van-e, lehet-e még feljebb? A válasz valószínűleg igen, de kérdés, hogy adott vonalon mondjuk a Helikonnál a bizonyos szinttől exponenciálissá váló minőségnövekedés párosul-e azzal az árkülönbséggel, ami közöttük fennáll? Jelen állás szerint úgy gondolom, erre az én válaszom már a nem. Nem tudom, lesz-e lehetőség a Mentor Sub beszerzésére, de zenéhez amúgy sem használok subot, az Ikonnal pedig eddig teljes mértékben elégedett voltam. Persze, ahogy mondják: sohase mondd, hogy soha!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Nem ez volt ugyanakkor az egyetlen változás mostanában az én kis kuckómban...
Igazság szerint keresztül mentem egyfajta metamorfózison, amin szerintem a legtöbb hifista társam ugyanúgy átmegy, jelesül azon, hogy egyre kevésbé érdekelt, maga a rendszer hogy is szól, sokkal inkább előtérbe került maga a ZENE. Amúgy is ugyanaz volt bennem, ami szerintem sokaknál, amíg nem hall egy másik rendszert, hogy a jelenlegivel simán el tudna éldegélni bármeddig.

Aztán három hete szerencsémre sokadszor látogatást tehettem Jazzy0635 fórumtársnál. Már ezért is hálás lehetek ennek a fórumnak, hogy ilyen elvakult hifistákkal, mint ő - de akár ide sorolhatnám Mishowt (később), vagy ismeretlenül is Dokyt - összesodort az élet.
Bár mostanában nem megy annyira a Tippmix (inkább azt mondom, hogy csak bukóban vagyok...), de erre nagy pénzben fogadnék: nem sok fórumtársnak van annyi vintage készüléke, mint neki. Arról nem is beszélve, hogy számára ők valóban olyanok, mint apának a gyermeke. Első találkozásunk annó akkor volt, amikor eladtam neki az Ikon 2-t. Utána vittem át hozzá a még bejáratós NAD C326-ot, ahol aztán leesett az állam. Lehet, hogy papír paraméterek szerint egy nagyon jó erősítő, de fülre "támaszkodva" már átértékeltem "kicsit" magamban, miután hallottam az AKAI AM-2800-at.
Most is Ikon 2-t vitt tőlem el a változatosság kedvéért és akkor mesélt arról, mennyi változás történt nála. Meg is beszéltük, hogy egy hallgatózást összehozunk és nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan sikerült mindkettőnknek szabaddá tenni magunkat.

Nálam egy új kedvenc volt, Keiko Matsui, míg nála többen is: a teljesség igénye nélkül Acoustic Alchemy, Eddie Higgins, Tommy Emmanuel, Peter White, Spyro Gyra...ezáltal a korábban annyira "bevált tesztpilótáink", Martin Taylor, Dali CD, Eagles - talán ideiglenesen - de nyugdíjazásra kerültek.

Szerintem ha az asszonyaink láttak volna minket, tuti, hogy elgondolkodtak volna azon, vajon miért is szerethettek belénk, mert külső szemlélő számára elképesztő lehetett volna az, ahogy az erősítőkhöz, hangfalakhoz és a zenéhez viszonyultunk. Volt noname "madzag", Power-R kábel, Audioquest, hangfal fronton Dali C1, C2, Ikon 2, erősítők terén pedig a bőség zavara: Sansui G-2000, NAD 160, Pioneer 608 (kék korszak), SONY STR-6055, Loewe SA-3480, Akai AM-2800.
A meghallgatás alapján, ami hozzávetőleg két órán át tartott, az alábbiak mondhatók el: át kell értékelnem magamban a C1-ről és C2-ről alkotott korábbi véleményem. Bár méretéből és hangszóróiból adódóan a C1 nem egy "mély" bajnok, de nagyon is vállalható előadást produkált, szerintem annak, aki nem szán sok pénzt erre a hobbyra, de a zeneszeretet benne van, nagyon jó választás lehet. A C2, bár korábban azt modntam, hogy döngő basszussal bír, most egyáltalán nem ezt az arcát mutatta! Természetesen az Ikon2 jobb volt, de az árdifferenciát figyelembe véve (bő 2,5x-ös különbség!) talán ez vitte el az "Este bajnoka" címet. Jó értelemben véve transzparens volt, levegős előadást biztosított a döntően akusztikus zenei felvételekhez, kellően nagy zenei színpad szélességében, mélységében azért annyira nem volt ott, de nem várhatunk tökéleteset egy 110.000 Ft-os hangfaltól.
Eddig szkeptikus voltam Pover-R kábeleivel (végig olvasva a topicját, főlet az első harmad alapján nem mondhatom, hogy egy szimpatikus ember képe alakult ki bennem, bár erre utóbb többen is a személyes találkozó alapján rácáfoltak), de hallhatóan jobb volt mind a noname versenyzőnél, mind az Audioquest Rocket 33-nál.
Erősítők vonatkozásában egy dolog általánosságban kimondható: mindegyiknek van egy, a vintagekre jellemző hangkaraktere. Úgy jellemezném, hogy nagyon meleg hangzás, amolyan igazi late lounge stílus. A hangszerek megjelenítése nagyon realisztikus, térképzésük is nagyon rendben van, a Sansuinál kiemelkedő volt ez, igazi 3D-t produkált. Összehasonlítva a fülemben csengő otthoni hanggal, amit a NAD produkált, el kellett ismernem, ezen készülékek bármelyikével szívesebben tudnék együtt élni, mint vele! Nagyon keserédes volt ez a felismerés, ha azt veszem alapul, hogy a NAD 10 évvel ezelőtti zászlóshajójáról van szó, ami szinte minden tesztben kiemelkedő minősítést kapott.
Ráadásul azért itt csupa 1975-1979 közötti készülékről van szó, amelyeknél azért kijelenthető, hogy minden bizonnyal már nem "belenyúlás mentesek"...az árukról már nem is beszélek...
Már csak oldalvízként említem meg, hogy elindulván a szinte mindenkit megérintő Heed korszakon, egy Canalot büszke tulajdonosaként mentem át, hogy összehasonlítsuk ezen készülékek füles erősítőivel. Vittem a szeretett AKG K-550-et is. Fapacit meg kell követnem! Amíg nincs összehasonlítás, egy zseniálsi füles. Ugyanakkor a Beyerdynamic DT-990 "lezenélte"...
A Canalotról mindketten megállapítottuk, hogy nagyon jó fejes erősítő, de az is tény, hogy nem sokkal maradnak el mögötte főleg a Sansui és a NAD sajátja, pedig több angol nyelvű oldalon az volt olvasható, hogy akkoriban még erősen háttérbe szorult a fejlesztések során a fejes rész.
A Heedről azonban egy következő posztban!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A hangfalátkapcsoló - mint Elvis - elhagyta az épületet...
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Ide is beteszem, mert az adott topicot lehet, hogy nem túl sokan olvassák...eladó a hangfalátkapcsolóm (korábban többen érdeklődtek, amikor meghirdettem), ára ugyanannyi, mint akkor, 35.000 Ft. Priviben lehet "bombázni"!
Osu no seishin!

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: kargidje »

valóban böszme nagy elsőre a center. én is mikor megláttam, aztán meg akartam emelni... hö pláne egy kis dyno x22 után.

gratula, most már csak vászon és proji kellene a dali-k mellé.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Boldog szülinapot kivánok!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Uraim, mindenkinek nagyon köszönöm! Nektek is sok élményteli percet a rendszeretekkel!!!
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Sok kellemes orat veluk

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3517

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Gratula. Nagyon impozáns ez a rendszer.Sok-sok kellemes órát velük

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Gratula az új center és frontokhoz!

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Fish »

grat! a legjobb része amikor valami olyat sikerül venni ami valóban jó!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Gratula, igen impozáns rendszer! Sok kiváló minőségű anyagot kívánok hozzá.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszi srácok, hogy így virtuálisan is osztoztok az örömömben!!! Higyjétek el, azt a döbbenetet, amit a látványa okozott a Mentornak, nem tudom úgy leírni, hogy átjöjjön. Annyira hihetetlen volt a mérete, gyakorlatilag végig az forgott a fejemben, ahogy néztem, hogy tényleg kell ez nekem? Akkora, mint egy kisebb álló hangfal...utólag azt kell, hogy mondjam, életem döntése volt, amikor megvettem. Szívből kívánom mindenkinek, hogy ilyen kvalitású hangfalak okozzanak örömöt a zenehallgatásban, mozizásban!
Nimród, hát merek én mondani ezek után bármit???  Annyi ideig vadásztam az Ikonokat, hogy ezek után a Mentor már több, mint durva lenne... persze sohase mondjuk azt, hogy soha... 
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Demostmáneszójjá be, hogy minek cserélni, meg élvezni kell a rendszert és hasonló dolgok! 
Még egy Mentor 6-ot tudnék elképzelni nálad!

Jó volt olvasni egy ilyen hosszabb szösszenetet tőled!
Az "ez meg mi??" dolgot el tudom képzelni! 
A center tényleg jó és az Ikon 6 is tökéletes lehet!

djkoxi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 98

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: djkoxi »

Gratulálok a fejlesztéshez, és jó volt olvasni a beszámolót!
Gondolkoztam, hogy megmutatom a feleségemnek, hogy lássa más is mennyire tud örülni egy-egy új szerzeménynek.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Leone gratulálok,remek centersugárzó lehet!   Jókora darab a képeken is jól látszik! Az összefoglaló tetszett ,tökre átjöttek az érzelmeid belőle!
Jó is az az érzés mikor egy olyan komponenssel mehet haza az ember ami a rendszer éke és a centersugárzó igen fontos láncszem!

Használd egészséggel,jó filmeket hozzá!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”