Megkérdezhetem, hogy miért van szükséged erre a mikrofonra?
Amit a Stormhoz adnak, azzal mi a probléma?
Megkérdezhetem, hogy miért van szükséged erre a mikrofonra?

Ugy hogy nem lett meg itt helyben bekalibralva, gondolom manualisan megadta a hangfalak meretet, poziciojat,vagasi feriket beallitotta a layert es ennyi. Hetfon jon es varazsol a diracal.Quetz írta: ↑2021.09.30., csüt. 09:02Hogy érted, hogy a mozis beállítások nem jók? Bent hagyta egy másik szoba Dirac filterét?motorgyilkos írta: ↑2021.09.29., szer. 23:30Nagy nehezen ma megadta a jelszot amivel extra bemeneteket tudtam konfigolni. A mozi beallitasok egyertelmuen nem jok tehat arrol majd csak hetfo utan nyilatkoznek, de sztereoban tatva maradt a szam.

Hogy érted, hogy a mozis beállítások nem jók? Bent hagyta egy másik szoba Dirac filterét?motorgyilkos írta: ↑2021.09.29., szer. 23:30Nagy nehezen ma megadta a jelszot amivel extra bemeneteket tudtam konfigolni. A mozi beallitasok egyertelmuen nem jok tehat arrol majd csak hetfo utan nyilatkoznek, de sztereoban tatva maradt a szam.

Visszagondolva az M&K bol hianyzott a csilingeles a magas szekciot gyengenek talaltam(pedig 3 magas volt benne falankent ), a tobbi rendben volt szubbal kiegeszitve.Evvel az ujal sok melo lesz meg ,de megeri mert jo es szep lesz

Neha meg magamat is meglepem, de igen nem ram vall a jozan esz ha a hobbykrol van szo.DeLorean írta: ↑2021.05.04., kedd 21:13Azért elég érdekes "józan észről" beszélni ilyen szoba és hangfalak építése után!
![]()
Mi lett az előző hangfaladdal egyébként?
Akkor most ez az ezüst lett a front is egyben?
Elég érdekes lépések a kezdeti M&K szett után.
Azt talán nem írtad le még - mekkora a szobád?
Én hatalmas mozis hangfalakat használok, de azért eszembe jut egy sok évvel ezelőtti HIFI Show itthon.
Volt ott nagyon nagy, nagyon drága hangfal és elektronika, de én egy szobában éreztem jól magam - talán a legkisebb Dynaudio szólt egy nagyon picike Nuforce erősítővel meghajtva és annyira jó volt hallgatni.
![]()

Igen, én épp ezért ajánlottam olyan streamert (pl X50D, SHD Studio), aminek van hangerőszabályozható digit kimenete, mert így a lejátszó lenne az előfok is egyben (közvetlen digit összekötésben az aktív hangfalakkal), a Hypex Fusionampokban meg amúgy is van DAC, ami ráadásul megkerülhetetlen (egyébként igen jó minőségű), így nem kell azért fizetni, hogy DAC is legyen a lejátszóban.HSRT8 írta: ↑2021.05.02., vas. 13:22Így a lényeg az lenne, hogy bármit is választasz olyan legyen amiben azok a funkciók vannak amire szükséged van.
Ha pl. nem kell dac mert a prociban vagy előfokban lévőt használod akkor felesleges olyan streamer amiben van.
Tudom nem egyszerű, mert mostanában fedésben vannak a különböző funkciók a készülékekben.

Ismerek több Linn,Lumin tulajt és csak jót tudok mondani róluk. Szóval nem értem mi szükség van ilyen hozzászólásokra, meg így egy kalap alá venni mindenkit. A nem mondom ki milyen méter is ki tud akadni azért néha a hozzászólásaidon.

Ezeket a méréseket elfelejtetteded megemlíteni: Dynamic range, Intermodulation distortion, Filter response, THD+N Ratio vs Frekvency, Linearity, Multitone 32, Jitter.

Jajj, már megint a sinad.Quetz írta: ↑2021.05.01., szomb. 13:45A minidsp tizedannyi áron kínál összehasonlítható minőséget, és még Dirac is van benne. Persze használtan, töredék áron lehet jó egy Linn is. Szóval +1 a minidsp-nek.-KP- írta: ↑2021.05.01., szomb. 11:27Én a Lindemann Lumin Linn Akurate/Klimax vonalon nézelődnék. Felesleges egy minidsp a hypex FA mellé szvsz. Készítesz egy igazi high end hangfalat, akkor ne középszerű lejátszókkal etesd szvsz.motorgyilkos írta: ↑2021.04.30., pén. 23:10Uj streamer/preamp beszerzesen gondolkodom. Kivancsi lennek a velemenyetekre pro/kontra.
Minidsp shd
novafidelity/Cocktail audio x50d
novafidelity x45
Cambridge audio azur 851n
Nad c658
Eddig egy szavazat a minidsp re![]()
Koszi
- Minidsp SHD Review Updated (DSP, DAC & Streamer)
- Review and Measurements of Linn Akurate DSM DAC/Streamer
- Linn Majik DS-1 Streamer & Amplifier Review

A minidsp tizedannyi áron kínál összehasonlítható minőséget, és még Dirac is van benne. Persze használtan, töredék áron lehet jó egy Linn is. Szóval +1 a minidsp-nek.-KP- írta: ↑2021.05.01., szomb. 11:27Én a Lindemann Lumin Linn Akurate/Klimax vonalon nézelődnék. Felesleges egy minidsp a hypex FA mellé szvsz. Készítesz egy igazi high end hangfalat, akkor ne középszerű lejátszókkal etesd szvsz.motorgyilkos írta: ↑2021.04.30., pén. 23:10Uj streamer/preamp beszerzesen gondolkodom. Kivancsi lennek a velemenyetekre pro/kontra.
Minidsp shd
novafidelity x45
Nad c658
Koszi

Én a Lindemann Lumin Linn Akurate/Klimax vonalon nézelődnék. Felesleges egy minidsp a hypex FA mellé szvsz. Készítesz egy igazi high end hangfalat, akkor ne középszerű lejátszókkal etesd szvsz.motorgyilkos írta: ↑2021.04.30., pén. 23:10Uj streamer/preamp beszerzesen gondolkodom. Kivancsi lennek a velemenyetekre pro/kontra.
Minidsp shd
novafidelity x45
Nad c658
Koszi
Egyértelműen a Minidsp shd!motorgyilkos írta: ↑2021.04.30., pén. 23:10Uj streamer/preamp beszerzesen gondolkodom. Kivancsi lennek a velemenyetekre pro/kontra.
Minidsp shd
novafidelity x45
Nad c658
Koszi