Peti, kár a vitáért.. a proci qrva jó, halottam én is ,Te is tudod, többen is tudják, a de a cég egy sunyi alattomos genyó, és a végletekig sunnyognak ,aztán vagy lesz belőle valami amit ígérnek vagy nem, sajnos legtöbbszőr a nem szokott előfordulni..

ezt kár vitatni ,ez megy évek óta.. én nagyon remélem evvel most nem fogják megtenni ,és boldog emo tulajok lesztek, ahogy már most is azok vagytok, de még egy kicsit keserű az a pirula.. nekem is az lenne.. Én vettem volna most xmc2 -t, Tony-nak is mondtam, de nem mertem meglépni,a fenti leírtak miatt! Ettől még a cucc nagyon jó, tetszik és ki tutdja ha már kiforrott lesz és lesz dirac is, akkor még az is lehet ,hogy nálam is megfordulhat mint alternatíva, bár most per,pill boldog arcam tulaj vagyok ,megelégedve a technikával..
Mérés: engem hidegen hagynak az ilyesmik,mérhet itt bárki bármit,sosem tudjuk meg ki, kinek fizet érte vagy mit ad cserébe.. aki meg azt hiszi, hogy létezik független mérésből élő ember fia, és pártatlan is az összes irománya és mérése, az sok esti mesét néz a mai napig is..

bocsi, de én így gondolom..