phyton71 írta: ↑2022.06.17., pén. 17:462.5 éve voltam ott, nem ezek a frontok voltak, de a sub biztosan a SB4000 volt. Elől nem is mentettem mérést, mert annyira nagy volt a beszakadás a hallgatási pozícióban, hogy abból kiindulni sem lehetett. Így rögtön el kezdtem keresni neki a helyét a hülye fejemmel :)Nagyon jól hangzik!Den írta: ↑2022.06.17., pén. 10:39Mittler Iván által közzétett moszkvai házimozi nagyágyú cég fotóján is az összes hangfalat egy pont felé állították be, kivéve a frontokat, azokat fallal teljesen párhuzamosan. Nálam a frontok a back- ek felé néznek, az oldalt lévő állvány miatt.
A hangfal gyártó és egy házimozi- hifi üzletvezető barátom is a minél nagyobb térhatás miatt ezt az elhelyezést javasolták.
Teljesen átállítottam- 2 hét tanulás- elemzés után- az összes hang paramétert a processzoron /Marantz 8805/.
Torzítás 0, berezonálás 0, semmilyen zavaró tényező nincs, pedig dupla lengőajtó van jobb oldalt.
térhatás olyan, mintha 100 milliós cuccom lenne,
Valami mérés létezik a szobádról, kimondottan a 0% torzítás érdekelne?
Hátul találtam meg (persze a lehetőségek közül) azt a helyet, amit már nagyjából elég jól lehetett korrigálni. Psycho-ban mérve nem is lett olyan rossz és fülre sem. Sajnos a festő iskolában nem tanítottak meg jobban :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi hangsugárzók és subwooferek
Re: Házimozi hangsugárzók és subwooferek
- Csatolmányok
-
- Spectrogram.jpg (221.83 KiB) Megtekintve 2803 alkalommal
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Köszönöm az èrtèkes információkat!Vélhetően jól hallod a különbségeket, a nagyobb membránnal és emiatt erősebb motorral, izmosabb mágnessel szerelt hangszórók másként kezelik a dinamikát. Egy 12 collos hangszóró membránja 40 %-kal nagyobb sugárzó felületet ad, mint egy 10 collos, ami már komoly különbség. Ezen persze gyakran megsértődnek a kis hangszórókat hallgató hobbitársak.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- Den
- Fórumlakó

- Értékelés: 120
Rövid, de tömör válaszok:
Tcsaba: Cutletnek megírtam a gyártó elérhetőségét. A hangképemhez ebben az évtizedben nem kívánok hozzányúlni, mert nem szabad, csak rontani lehetne rajta.
Mivel a processzorom több szolgáltatásában is egyedien sokrétű beállítási lehetőségeket ad, ezért éltem a lehetőséggel és teljesen kiegyenlítettem a frontok és a center közti különbséget, így tökéletes lett.
A teszthanggal annyi decibelt veszek el vagy adok hozzá bármelyik hangfalhoz, amennyit akarok.
Hétvégén megnéztem 6 új filmet, mindegyik térhatású hangja-is- kifogástalan volt.
Azt az állapotot akartam végre elérni, hogy ne kapkodjak a távirányító felé filmnézés közben, hogy átállítsam a hangtérképet az adott EAC, DTS, stb aktuális hanghoz. A Gólemmel elértem, hogy minden film térhatású hangja kiegyenlítődött, nem akarok belenyúlni többé.
Elértem DeLorean álmát: végre leülni és nézni a filmeket.
A túl sok magasat is sikerült megszűntetnem anélkül, hogy levettem volna a magasból pl: a tónusból vagy a EQ- un.
A Klipsch referencia hangfalaimat nem adom el, mert hibátlanul működnek minden téren már több, mint 3 éve.
Tcsaba: Cutletnek megírtam a gyártó elérhetőségét. A hangképemhez ebben az évtizedben nem kívánok hozzányúlni, mert nem szabad, csak rontani lehetne rajta.
Mivel a processzorom több szolgáltatásában is egyedien sokrétű beállítási lehetőségeket ad, ezért éltem a lehetőséggel és teljesen kiegyenlítettem a frontok és a center közti különbséget, így tökéletes lett.
A teszthanggal annyi decibelt veszek el vagy adok hozzá bármelyik hangfalhoz, amennyit akarok.
Hétvégén megnéztem 6 új filmet, mindegyik térhatású hangja-is- kifogástalan volt.
Azt az állapotot akartam végre elérni, hogy ne kapkodjak a távirányító felé filmnézés közben, hogy átállítsam a hangtérképet az adott EAC, DTS, stb aktuális hanghoz. A Gólemmel elértem, hogy minden film térhatású hangja kiegyenlítődött, nem akarok belenyúlni többé.
Elértem DeLorean álmát: végre leülni és nézni a filmeket.
A túl sok magasat is sikerült megszűntetnem anélkül, hogy levettem volna a magasból pl: a tónusból vagy a EQ- un.
A Klipsch referencia hangfalaimat nem adom el, mert hibátlanul működnek minden téren már több, mint 3 éve.
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11455
- Kapcsolat:
Vélhetően jól hallod a különbségeket, a nagyobb membránnal és emiatt erősebb motorral, izmosabb mágnessel szerelt hangszórók másként kezelik a dinamikát. Egy 12 collos hangszóró membránja 40 %-kal nagyobb sugárzó felületet ad, mint egy 10 collos, ami már komoly különbség. Ezen persze gyakran megsértődnek a kis hangszórókat hallgató hobbitársak.phyton71 írta: ↑2022.06.19., vas. 20:33Valóban létezik amit írtam, hogy a centersugárzómban lévő 10"-os mélyközép 12"- hoz képest más karakterisztikával szól? Mint írtam aktív váltással, azonos keresztezési frekvencián, némi simítással szinte azonos frekvenciamenettel, torzítással, fázismenettel szólhat másként, vagy már csak beképzelem magamnak.?
A hangszórók működése nem (sem) írható le a szokásos 3 paraméterrel, amiket Te is említettél. Itt kiemelt jelentőséget kap pl. az impulzusválasz is, amiben már komoly eltérések szoktak mutatkozni még azonos gyártó különböző típusai között is.
fapaci
Ha már éppen erre jársz, egy kérdésem lenne hozzád LCR ügyben.
Valóban létezik amit írtam, hogy a centersugárzómban lévő 10"-os mélyközép 12"- hoz képest más karakterisztikával szól?
Mint írtam aktív váltással, azonos keresztezési frekvencián, némi simítással szinte azonos frekvenciamenettel, torzítással, fázismenettel szólhat másként, vagy már csak beképzelem magamnak.?
Ha már éppen erre jársz, egy kérdésem lenne hozzád LCR ügyben.
Valóban létezik amit írtam, hogy a centersugárzómban lévő 10"-os mélyközép 12"- hoz képest más karakterisztikával szól?
Mint írtam aktív váltással, azonos keresztezési frekvencián, némi simítással szinte azonos frekvenciamenettel, torzítással, fázismenettel szólhat másként, vagy már csak beképzelem magamnak.?
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Az egy következő fejlesztés lehet! Ha el tudja adni jól a Klipsch centert, lehet árban nem is lenne felette a Gólemmel, és akusztikailag, optikailag is egységesebb lenne az összkép.
Hogy nem derúlt ki a gyártó? Den szereti lebegtetni a dolgokat!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Jól sikerült, sok helyzetbe és sokféle rendszerbe könnyen illeszthető, magas minőségű példány, amit magam is számos alkalommal telepítettem (de nem kereskedek vele, nem is kérdeztem soha, kitől vették). Ez nyilván nem azt jelenti, hogy mindenkinek az SB 4000 kell, meg persze azt sem, hogy nulla torzítással működik, hiszen ilyen hangsugárzó nem létezik. A Gólem sem ilyen, attól függetlenül, ki mennyiért és milyen módon állítja elő. Hogy neked nagyon tetszik, az örömteli és lelkesítő, de egy érzelmektől túlfűtött szubjektív beszámolóban is érdemes a realitás talaján maradni. Szerintem.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 évtizede mozgok néhány szakmában. Soha (!) egyetlen szakembertől sem láttam, hallottam megfogalmazni alpári kritikát másik szakemberről, ez nem így megy e szakmákon belül. Amivel találkozhatsz (akár az én nevem alatt is, akár elítélhető módon is), az nem szakmai vita, hanem önjelölt, de nem szakképzett "szakikról" alkotott vélemény, illetve a kereskedők, gyártók taktikai lépései. "Iszonyatos verseny" is csak ezek között megy, a jó szakembernek bőven van munkája, nem kell érte harcolnia. A HiFi és a házimozi annyira apró és nehezen kezelhető piac, hogy nagyon kevés szakember foglalkozik vele, így szakmai vitákban nem is szokott szóba kerülni. Pár hete vettem részt az évente 1x megrendezett, egyetlen magyar akusztikai konferencián. Semmilyen utalás nem történt a házimozira, sokkal inkább színházi, koncert rendezvényekkel, ipari felhasználással szoktak foglalkozni az előadók, ezekről szokott kialakulni szakmai (!) vita is a személyeskedés határozott kizárásával. Ez nem a házimozi lenézése (mielőtt valaki megint ezzel jönne), hanem a fizetőképes megrendelők arányának és a piaci részesedésnek a kifejeződése.
Hogy a szakmai érvekkel, tényekkel alátámasztható vélemény, ajánlás, tanács valakinek nem elfogadható, mert ő másként látja, hallja, azzal nekem semmi bajom (sőt magam is rendszeresen elmondom, hogy a végső véleményt a felhasználó füle alapján kell kialakítani, nem a görbékből kierőlködni), de talán az ilyen helyzetből nem azt kellene kihozni tanulságként, hogy a szakember a hülye. Nekem is voltak olyan ügyfeleim, akik mindent jobban tudtak nálam, meg mindenki másnál is, mereven ragaszkodtak egy hangzásvilághoz, minden zenén, minden filmen azt akarták visszahallani. Itt a szakembernek nincs szerepe, hiszen csak bólogatást várnak tőle.
Teljesen egyetértek!Tcsaba írta: ↑2022.06.19., vas. 10:44Akkor most ki is a Gólem gyártó?Erről még nem esett szó...Cutler többedszeres kérésére se.
Ki AZ????
ui:
Nagy a hitetlenség bennem,arról a nagy egységről amit a hangodról írtál DEN.Kizártnak tartom,hogy a klipsch center és a DIY front közt nincs hangkép beli differencia...mert a magashangok teljesen máshogy jelennek meg rajtuk az biztos.Ergo ha valaki beszélgetve átvonul egyik oldalról a másikra a képen,azt total máshogy szól középről , mint oldalakról...
Vagy gyártatni kell egy Gólem centert...de akkor ez amit leírtál a hangképről ami neked van,máris nem lehet annyira penge ezen a téren,ugye...
Nálam ál DIY LCR-ek szólnak, azért csak ál LCR, mert a centerben a mélyközép 10"-os a többi 12"-hoz képest, egyébként minden más megegyező, dobozméret, magasnyomók, aktív váltás, tölcsérek.
Első hallásra frankó volt minden, de hosszabb együttélés után, valamiért mégsem az, mintha kevesebb energia lenne a centersugárzóban, vagy hasonló. Mérve, aktív váltással egybehoztam mindent, de megcserélve az egyik 12"-os mélyközéppel szerelt frontoldali dobozzal, igen .....
Nálam minden vászon mögött rejtőzik, milliméter pontosággal belőve a távolságokat.
Igen főleg a szobafestők, akik hazimozisnak álltak és nagyon jól megy nekik, azok a leghülyébbek.fapaci írta: ↑2022.06.18., szomb. 11:23Megszületett az életvitelszerű házimozi és rögtön 4 példányban. Minden tökéletes, főleg az akusztika, nincs torzítás, nincs kompromisszum, minden szaki hülye (főleg a szobafestők), ellenben van 100 db kapcsoló, egy szál távirányítóval minden hibátlanul beállítható és a sokmilliós minőségi szint csak most, csak neked félmillióért elérhető az egyedi gyártású, egyedi tervezésű Gólemmel. Ezek után talán felesleges is mérési eredményeket nézni, csak zavarná az élményfaktor karakterisztikáját.
A gólem (héber szó, jelentése: alaktalan, élettelen tömeg) idomtalan, varázsigék segítségével agyagból készült emberi alak.
Mindjárt fel is köpök és alá állok
Den Mesternél kb 2 éve voltam, elvittem neki a SB4000 a nagykertől, mert ez volt a kérése és be állítottam, amenyire lehett a rendszert. A szubnak nagyon sok helyet megmértem, és csak hátúl volt elfogadható görbéje, amit már meg lehett igazítani.
Szerintem a mérések is megvannak, hétfőn megnézem a laptopon.
A projektor is majd ki verte a szemem. Óvatosan megkértem, hogy állitsam be az ideálisra, amit műszer nélkül lehett. Natural mód meg gamma meg végpontok, csak úgy gyorsan és persze ingyen. De neki nem tetszett.
Nagyon sok pénzt kerestem az üzleten, úgy hogy Bükkábrány-home movie-fót ha jól emlékszem, hogy kivigyem neki a subot. Meg most is van belőle :)
El kell ismerni és mindenkinek el kell fogadni, hogy Den Mester különleges képességekkel rendelkezik, amit egy átlag ember, nem tud elfogadni és megérteni. Ezt el kell ismerni, hogy ő szemre fülre sokkal jobbat csinál mindenből, mint akárki. Főleg egy hülye szobafestő nem érhet fel ezzel a tudással, hiába rendelkezik műszerekkel.
Ez van meg kell hajolni előtte.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
-
Tcsaba
- Újonc fórumos

- Értékelés: 23
Akkor most ki is a Gólem gyártó?Erről még nem esett szó...Cutler többedszeres kérésére se.
Ki AZ????
ui:
Nagy a hitetlenség bennem,arról a nagy egységről amit a hangodról írtál DEN.Kizártnak tartom,hogy a klipsch center és a DIY front közt nincs hangkép beli differencia...mert a magashangok teljesen máshogy jelennek meg rajtuk az biztos.Ergo ha valaki beszélgetve átvonul egyik oldalról a másikra a képen,azt total máshogy szól középről , mint oldalakról...
Vagy gyártatni kell egy Gólem centert...de akkor ez amit leírtál a hangképről ami neked van,máris nem lehet annyira penge ezen a téren,ugye...
Ki AZ????
ui:
Ráadásul ez egy egyedi szoba, mert "nem könnyű szerkezetes".
Kinek van itt még ilyen nehéz és szerkezet nélküli szobája?
Itt a titok amatőrök.
Kinek van itt még ilyen nehéz és szerkezet nélküli szobája?
Itt a titok amatőrök.
Szerintem!
minden szaki hülye (főleg a szobafestők)

Ez nagyon ott van
A Gólem szó jelentése már csak hab a tortán
Ez nagyon ott van
A Gólem szó jelentése már csak hab a tortán
- Den
- Fórumlakó

Az SVS SB 4000- et a TE ajánlásodra vettem meg. Kikértem a véleményedet és azt írtad, hogy a subot megvehetem és szert is tettem rá, jó is lett.
A processzorhoz, média lejátszóhoz, projektorhoz és subhoz használok távirányítót. Az 4 és nem 1.
Az telitalálat, hogy a házimozi nálam életvitelszerű...
A Gólem nem kerül félmillióba sem és bárki megveheti, akár még ma is.
Már jónéhányan kicserélték a többszörösébe került frontjaikat ilyenre.
A processzorhoz, média lejátszóhoz, projektorhoz és subhoz használok távirányítót. Az 4 és nem 1.
Az telitalálat, hogy a házimozi nálam életvitelszerű...
A Gólem nem kerül félmillióba sem és bárki megveheti, akár még ma is.
Már jónéhányan kicserélték a többszörösébe került frontjaikat ilyenre.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Megszületett az életvitelszerű házimozi és rögtön 4 példányban. Minden tökéletes, főleg az akusztika, nincs torzítás, nincs kompromisszum, minden szaki hülye (főleg a szobafestők), ellenben van 100 db kapcsoló, egy szál távirányítóval minden hibátlanul beállítható és a sokmilliós minőségi szint csak most, csak neked félmillióért elérhető az egyedi gyártású, egyedi tervezésű Gólemmel. Ezek után talán felesleges is mérési eredményeket nézni, csak zavarná az élményfaktor karakterisztikáját.
A gólem (héber szó, jelentése: alaktalan, élettelen tömeg) idomtalan, varázsigék segítségével agyagból készült emberi alak.
- Den
- Fórumlakó

A processzort használtam és annak távirányítóját, valamint a subon kézzel is lehet a kismillió paramétert beállítani.
Volt nálam egy jól ismert szobafestő, aki házimozisnak állt és igen jól megy neki, ő egy vagyonért elhelyezte a subot jobb oldalra a hátam mögé, mert a bemérése szerint ott a helye...
Többet ebben az életben nem fizetek senkinek semmilyen bemérésért...
Elvittem subot a sablonos helyére a jobb front és a center közé, ahol tökéletesen működik, minden beremegés és torzítás nélkül.
Végre elértem azt az állapotot, hogy ami legjobbat hallottam /sok- sok tízmilliókért összeállítva valaha/, az talán közelít az én mozis hangomhoz 7.1.6.
Használjatok minél több szívtelen ketyerét a saját ízlésetek helyett, én meg szívvel- lélekkel a saját hallásomat felhasználva minden kompromisszum nélkül hallgatom a mozis hangot a saját elvárásaimat is felülmúlva- ami nem képez semmilyen kompromisszumot.
Javaslatom: ismerjétek ki a felszerelésetek minden elemét és tudjátok is kezelni azt. Sokáig tart, de nagyon megéri.
Bejelentkezés házimozi hangra és képre: Szepesi, DC, HMS, Home movie.
Volt nálam egy jól ismert szobafestő, aki házimozisnak állt és igen jól megy neki, ő egy vagyonért elhelyezte a subot jobb oldalra a hátam mögé, mert a bemérése szerint ott a helye...
Többet ebben az életben nem fizetek senkinek semmilyen bemérésért...
Elvittem subot a sablonos helyére a jobb front és a center közé, ahol tökéletesen működik, minden beremegés és torzítás nélkül.
Végre elértem azt az állapotot, hogy ami legjobbat hallottam /sok- sok tízmilliókért összeállítva valaha/, az talán közelít az én mozis hangomhoz 7.1.6.
Használjatok minél több szívtelen ketyerét a saját ízlésetek helyett, én meg szívvel- lélekkel a saját hallásomat felhasználva minden kompromisszum nélkül hallgatom a mozis hangot a saját elvárásaimat is felülmúlva- ami nem képez semmilyen kompromisszumot.
Javaslatom: ismerjétek ki a felszerelésetek minden elemét és tudjátok is kezelni azt. Sokáig tart, de nagyon megéri.
Bejelentkezés házimozi hangra és képre: Szepesi, DC, HMS, Home movie.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Nagyon jól hangzik!Den írta: ↑2022.06.17., pén. 10:39Mittler Iván által közzétett moszkvai házimozi nagyágyú cég fotóján is az összes hangfalat egy pont felé állították be, kivéve a frontokat, azokat fallal teljesen párhuzamosan. Nálam a frontok a back- ek felé néznek, az oldalt lévő állvány miatt.
A hangfal gyártó és egy házimozi- hifi üzletvezető barátom is a minél nagyobb térhatás miatt ezt az elhelyezést javasolták.
Teljesen átállítottam- 2 hét tanulás- elemzés után- az összes hang paramétert a processzoron /Marantz 8805/.
Torzítás 0, berezonálás 0, semmilyen zavaró tényező nincs, pedig dupla lengőajtó van jobb oldalt.
térhatás olyan, mintha 100 milliós cuccom lenne,
Valami mérés létezik a szobádról, kimondottan a 0% torzítás érdekelne?
Na még egy próbát teszek, hogy kiderüljön mi is ez a “Gólem”.
Elárulod, hogy ki a gyártó, mert anélkül elég nehéz hozzá bejelentkezni egy meghallgatásra?
Elég lesz egy név vagy cím, nem szükséges egy újabb többmondatos méltatás, már mindenki tudja, hogy milyen remek ez a hangsugárzó
Elárulod, hogy ki a gyártó, mert anélkül elég nehéz hozzá bejelentkezni egy meghallgatásra?
Elég lesz egy név vagy cím, nem szükséges egy újabb többmondatos méltatás, már mindenki tudja, hogy milyen remek ez a hangsugárzó
- Den
- Fórumlakó

Igen, teljesen egyedileg gyártott hangsugárzókkal, egyedi tervezéssel és kivitelezéssel.
Aki gyártja a Gólemet, évtizedekig javította a hangfalakat, majd áttért a gyártásra, mert piaci rést talált, amit viszont ő előállít és megveheted hihetetlenül olcsón + 2 sub helyett 1 is elég lesz, mert maguk a frontok felérnek egy subbal tökéletes beállítás esetén.
Nekem sikerült a sokak szerint matematikailag lehetetlen: semmilyen ketyerét nem használtam, internet nélkül beállítottam az egész hangrendszert, viszont 26 éve fanatikus mániám a házimozi, "kezdek érteni hozzá".
Ha érdekel valakit, jelentkezzen be a gyártónál és hallgassa meg.
Én amikor megláttam, meghallgattam, megkérdeztem az összes adatát és 1 hét múlva már otthon volt. 2 hétre rá pedig minden hangfalamból a processzor segítségével kihoztam a maximumot.
A 2x Emotiva Gen3 7ch, a kábelek minősége is hozzájárult a hangfalak fejlesztésének befejezéséhez.
Aki gyártja a Gólemet, évtizedekig javította a hangfalakat, majd áttért a gyártásra, mert piaci rést talált, amit viszont ő előállít és megveheted hihetetlenül olcsón + 2 sub helyett 1 is elég lesz, mert maguk a frontok felérnek egy subbal tökéletes beállítás esetén.
Nekem sikerült a sokak szerint matematikailag lehetetlen: semmilyen ketyerét nem használtam, internet nélkül beállítottam az egész hangrendszert, viszont 26 éve fanatikus mániám a házimozi, "kezdek érteni hozzá".
Ha érdekel valakit, jelentkezzen be a gyártónál és hallgassa meg.
Én amikor megláttam, meghallgattam, megkérdeztem az összes adatát és 1 hét múlva már otthon volt. 2 hétre rá pedig minden hangfalamból a processzor segítségével kihoztam a maximumot.
A 2x Emotiva Gen3 7ch, a kábelek minősége is hozzájárult a hangfalak fejlesztésének befejezéséhez.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Akkor diy?Den írta: ↑2022.06.17., pén. 12:10Hangfal javító áttért a hangfal gyártásra.
Elképesztően minőségi hangélményt ad mind hifire, mind házimozira a hangfalpár és tekintélyt parancsoló, valamint nem kerül több millióba a Gólem, de még félbe sem.
Gyakorlatilag ha jól be van állítva a felszerelés, akkor ingyen kaptál egy subot a mozidhoz, hifihez.
- Den
- Fórumlakó

Hangfal javító áttért a hangfal gyártásra.
Elképesztően minőségi hangélményt ad mind hifire, mind házimozira a hangfalpár és tekintélyt parancsoló, valamint nem kerül több millióba a Gólem, de még félbe sem.
Gyakorlatilag ha jól be van állítva a felszerelés, akkor ingyen kaptál egy subot a mozidhoz, hifihez.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Ez milyen márka/model?
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Den
- Fórumlakó

Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Den
- Fórumlakó

A center- surr- back, atmosok referencia Klipschek. Igen magas az érzékenységük. A centernek 97 db, a többi is 94 db.
Kép jön.
Kép jön.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B