Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni a következő kérdésben: Blu-ray lejátszó vásárlása előtt állok, több lehetséges típus is felmerült, de nem igazán tudok döntésre jutni.
A következő lenne a lista:
-Pioneer BDP-X300
-Pioneer BDP-180-K
-YAMAHA BD-S681 BL
-SONY UBP-X 800
-Panasonic DMP-UB704

Tudom, kicsit hosszú... Zenére és mozira is használnám, lemezről és külső vinyóról is. Szerintetek mi lenne a legjobb választás ezek közül? A plafon nagyjából 120-130 E jmf, tehát OPPO, CA, Arcam, Denon, stb. sajna nem játszik. Esetleg más tipp a megadott kereten belül?

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Szép napot!

Nagyjából mindegy. Mindegyik elfogadható képminőséget nyújt, hacsak nem 3 méteres vetített képet nézel, mert akkor oda bizony kell az Oppo, CA, stb.
Zenére meg mindegyik gyenge.
Funkcionalításban és csatlakozókban vannak eltérések, válasz ezek alapján.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Árpád82
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Árpád82 »

Én is azzal "szemezek" leginkább, bár mostanában a Yamahával is egyre inkább...

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: manman12 »

Az x300 zat választanám ,

Árpád82
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Árpád82 »

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni a következő kérdésben: Blu-ray lejátszó vásárlása előtt állok, több lehetséges típus is felmerült, de nem igazán tudok döntésre jutni.
A következő lenne a lista:
-Pioneer BDP-X300
-Pioneer BDP-180-K
-YAMAHA BD-S681 BL
-SONY UBP-X 800
-Panasonic DMP-UB704

Tudom, kicsit hosszú... Zenére és mozira is használnám, lemezről és külső vinyóról is. Szerintetek mi lenne a legjobb választás ezek közül? A plafon nagyjából 120-130 E jmf, tehát OPPO, CA, Arcam, Denon, stb. sajna nem játszik. Esetleg más tipp a megadott kereten belül?

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Szép napot!

pontold
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: pontold »

Sziasztok,
szeretném a véleményeteket kérni 1 erősítő kapcsán. Szeretnék beruházni egy Yamaha RX-V483 erősítőre. A helység ahol használnám 18nm, hangszórókat már kaptam (front: electrovoice, surround: canton), sub még nincs, előbb szeretném kipróbálni így, ha szükséges bővíteném mélynyomóval a rendszert. Csak a számokat nézve hangszórók elbírnak az erősítő teljesítményével.

Amiért rá esett a választásom:
--> tudja a 4K / 3D-t jelenleg még nem aktuális, de a következő TV cserénél már szempont
--> hálózati támogatottság
--> teljesítmény elégnek tűnik a helység méretéhez
--> tetszetős user interfész / OSD / app
--> YPAO
--> ár ( a következő kategória (583) +40eHUF)

Azt szeretném kérdezni, h van vkinek személyes tapasztalata ezzel az erősítővel, illetve mit gondoltok róla? Tudtok esetleg adni pár olyan alternatívát ebben az árfekvésben (100-150eHUF) ami még meggondolandó lehet?

Ahogy néztem ennek a YAMAHA-nak a hátránya, h nem támogatja a dolby atmost, nem tudom ez mekkora hátrány, de én nem tekintem magamat akkor mozi őrültnek, h még a plafonra is tegyek hangszórókat, a második sub sem tűnik indokoltnak a helység méretéhez, illetve nem hinném, h a következő 2-4-6 évben dolby vision TVm lenne, illetve erre tömegesen lenne tartalom.

Néztem még pl denon 1400H-t de az már egyrészt más árfekvés, másrészt meg pont az előző bekezdésben felsoroltakkal tudna többet (+HEOS eszköz kezelés ami meg kb 1 vagyon...), v pl onkyo 646

Illetve még abban kérném a segítségeket, h a yamaha RX-V és a HTR széria között mi a különbség? Specik szerint semmi, árban semmi...

Segítségeket, véleményeteket előre is köszönöm!
üdv,
Dani

Geyza

Hozzászólás Szerző: Geyza »

Mindenkinek köszönöm a kommenteket.
A következő lett a be futó :
-KEF 700 5.0
-DENON AVR-X2400
-plussz két meglepetés aktív láda.

Dali Spektort újra hallgattam. Természetesen.
A KEF részletesebb, tisztább hangot adott.
Erősítővel tesztelve Onkyo volt a másik alany, a Denonon finomabb a hang - nekem - és tapintható volt a hangszerek hangja, különösen amikor csak egy pillanatra jelent meg egy hang.
Béke!

huoc

Hozzászólás Szerző: huoc »

Elipson-t meg tudsz hallgatni a netdepo-nál (nem reklám, de náluk nincs akcióban ), csak sztereóban. Zenével nagyon szép volt, mozira nem tudom milyen ! Szubjektív, kinézetre nem tetszik nekem !
igen, az megvan. a többire lennék kíváncsi a hasonló árkategóriából.

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Farkinca71 »

Örülök, hogy bejött :)
Lentebb is írja tonee73, hogy egy üleppel két lovat nehéz. Ennyi pénzből meg végképp. Csak az a helyzet, hogy én zongoraversenyt vagy szimfóniát legalább annyira szeretek hallgatni (vagy talán jobban), mint filmet nézni, viszont két megoldásra nincs pénzem. Mint írod, neked csak mozira kellett, ha nekem is csak arra kéne, akkor én is a Klipsch-et választottam volna. Most az Elipson felé húz a szívem. Én is wow élményt szeretnék, csak nem a pénztárnál, hanem a fotelban

Elipson-t meg tudsz hallgatni a netdepo-nál (nem reklám, de náluk nincs akcióban ), csak sztereóban. Zenével nagyon szép volt, mozira nem tudom milyen ! Szubjektív, kinézetre nem tetszik nekem !
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502

huoc

Hali

Tegnap elhoztam a Klipsch R28f szettet, otthon összeraktam, még nem sikerült teljesen belőnöm, de nem bírtam ki mozizás nélkül !
Vissza a herzekhez és hogy melyik szett mire való, nekem egy volt kollégám aki évek óta ilyenekkel foglalkozik, azt mondta, hogy igazából ha zenét akarsz hallgatni felsőfokon, akkor vegyél csöves erősítőt és egy pár audiphile hangfalpárt !
Na az úgy közel annyiba is kerülhet mint ez a Klipsch szett, vagy még több !
Szerinte a szettek öszvér megoldások zenehallgatásra ! Kinek mi a véleménye, mindenkinek a saját ügye és izlése.
Na most a Klipsch oldalán is fent van hogy a szettet mozizásra készítették nem kifejezetten zenehallgatásra ! Én csak mozizásra akartam. Nekem az számít hogy a moziélmény az milyen.
Nekem a mozi legyen, dinamikus, basszussal teli. Na ez a szett ezt hozza nekem mindenféle finomhangolás nélkül csak úgy a dobozból !
Minden úgy szól mint a moziban , vagy még jobban ! A fiammal, aki nem nagy film őrült mint én, megnéztük a Zsivány egyest és a wow faktor az olyan mint a Dumb és Dumberben a két idióta motorozik és tátott szájjal élvezik vigyorogva a utazást ! A film közepén a halálcsillag elpusztít egy várost és a lökéshullám szó szerint rázta a szobát, a feleségem a 10 méterre lévő konyhából beszaladt mert nem tudta miért remeg a konyha ?!
A magasak szépek , dinamika brutál. Maga a szett brutálisan néz ki a szobámban. Nekem mozizásra tökéletes !
A Dali szett amit irtál az úgymond jobban szól zenével. Na de azt basszusban ezt simán földbe döngöli a Klipsch szerintem, vedd szó szerint !
Én bántam volna hogy ha a Dalit vettem volna meg , így hallgatás után !
Ez csak az én szubjektív botfülű véleményem, kérem az audiophile kollegákat hogy ne kommenteljék !
Ezzel csak neked szerettem volna segíteni, mint első benyomásom erről a szettről ! De még jobb, ha elmész a extremeaudioba(nem reklám), ahol meghallgathatod ezt több más szettel együtt !
Sok szerencsét , én már megtaláltam !

Örülök, hogy bejött :)
Lentebb is írja tonee73, hogy egy üleppel két lovat nehéz. Ennyi pénzből meg végképp. Csak az a helyzet, hogy én zongoraversenyt vagy szimfóniát legalább annyira szeretek hallgatni (vagy talán jobban), mint filmet nézni, viszont két megoldásra nincs pénzem. Mint írod, neked csak mozira kellett, ha nekem is csak arra kéne, akkor én is a Klipsch-et választottam volna. Most az Elipson felé húz a szívem. Én is wow élményt szeretnék, csak nem a pénztárnál, hanem a fotelban

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó

Hát ezaz! Lejtő effektus :) Könnyen lehet, hogy pár év múlva meg már azt akarom jobbra cserélni, mert az lesz a sztenderd
Ahhoz képest, hogy azon vacilátam, hogy TAGA 406, 506 vagy 606 legyen 150ezer környékén... Végre eldöntöttem, hogy akkor 606 SE 190ezerért, és akkor le van a gond, erre pont mikor megrendeltem volna láttam a BF akciókat. Ááááá

Hali

Tegnap elhoztam a Klipsch R28f szettet, otthon összeraktam, még nem sikerült teljesen belőnöm, de nem bírtam ki mozizás nélkül !
Vissza a herzekhez és hogy melyik szett mire való, nekem egy volt kollégám aki évek óta ilyenekkel foglalkozik, azt mondta, hogy igazából ha zenét akarsz hallgatni felsőfokon, akkor vegyél csöves erősítőt és egy pár audiphile hangfalpárt !
Na az úgy közel annyiba is kerülhet mint ez a Klipsch szett, vagy még több !
Szerinte a szettek öszvér megoldások zenehallgatásra ! Kinek mi a véleménye, mindenkinek a saját ügye és izlése.
Na most a Klipsch oldalán is fent van hogy a szettet mozizásra készítették nem kifejezetten zenehallgatásra ! Én csak mozizásra akartam. Nekem az számít hogy a moziélmény az milyen.
Nekem a mozi legyen, dinamikus, basszussal teli. Na ez a szett ezt hozza nekem mindenféle finomhangolás nélkül csak úgy a dobozból !
Minden úgy szól mint a moziban , vagy még jobban ! A fiammal, aki nem nagy film őrült mint én, megnéztük a Zsivány egyest és a wow faktor az olyan mint a Dumb és Dumberben a két idióta motorozik és tátott szájjal élvezik vigyorogva a utazást ! A film közepén a halálcsillag elpusztít egy várost és a lökéshullám szó szerint rázta a szobát, a feleségem a 10 méterre lévő konyhából beszaladt mert nem tudta miért remeg a konyha ?!
A magasak szépek , dinamika brutál. Maga a szett brutálisan néz ki a szobámban. Nekem mozizásra tökéletes !
A Dali szett amit irtál az úgymond jobban szól zenével. Na de azt basszusban ezt simán földbe döngöli a Klipsch szerintem, vedd szó szerint !
Én bántam volna hogy ha a Dalit vettem volna meg , így hallgatás után !
Ez csak az én szubjektív botfülű véleményem, kérem az audiophile kollegákat hogy ne kommenteljék !
Ezzel csak neked szerettem volna segíteni, mint első benyomásom erről a szettről ! De még jobb, ha elmész a extremeaudioba(nem reklám), ahol meghallgathatod ezt több más szettel együtt !
Sok szerencsét , én már megtaláltam !
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA

huoc

Lenne még pár motyó, amiről érdekelne a véleményetek. Érdemes-e egyáltalán elmenni meghallgatni vagy upfront felejtős, mert a többi jobb ár/érték arányban. Nem tudom mindet meghallgatni, keresztül-kasul át kell utazni a várost és kb el is felejtem az egyiket mire eljutok a másikhoz.
Emlékeztetőeül a preferenciáim (már régóta húzom az idegeiteket ) :
1. házimozi, lehetőleg alacsonyabb hangerőn is élvezhetően, kivehetően
2. elsősorban klasszikus, másodsorban rock, harmadsorban egyéb zenék hallgatása
Nappali 6x4m, erősítő Denon AVR-X2300W

Quadral Rhodium 500 5.0 + Qube 7 - 400ezer Ft
Tangent Spectrum X6 5.1 - 350ezer Ft
Castle Knight 5 + Lincoln C2 + Knight 1 + Compact Cube - 350ezer Ft
Elipson Prestige Facet 14F + 6B + 11C + SUB8 - 349ezer Ft

ajánlottátok az itt a fórumon használtan kapható Rti A7 + Rti A1 + CSi A6 kombót, ami 389ezer (+sub, pl. Polk Audio DSW PRO 440Wi 125ezer Ft?) = 514ezer Ft. Aludtam rá párat, de sajnos ez már bőven-bőven-bőven túl van az eredeti elképzelésemen és felejtő, bármennyire is csorog a nyálam

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Bruttó 7-800
Én tavaly még a yamaha 781/a860 erősítőket nézegettem. Az derült ki számomra, hogy a két eszköz 99%-ban megegyezik, és túl sokat kérnek az "A" betüért a 860-ban. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 1070 alatt nem vennék az Aventage sorozatból. mert ott csak a nevet fizeted meg. 
Az ütős mozi alapja szerintem a mélynyomó, én azokból a márkákból választanék, ahol adnak otthoni kirpobálási lehetőséget, és ingyen vagy minimális pénzmagért visszaveszik az eszközt. Itthon ilyen az SVS (ha jól tudom a lehetőség a hangsugárzóikra is él), külföldön XTZ, Arendal, Teufel amikről olvastam már.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Geyza

Bruttó 7-800

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6306

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A lehetetlen küldetés (?)

Attól függ mennyi a keret, de nehéz lesz két lovat egy üleppel...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Geyza

Eddig egy futottak még rendszer. Sztereó. Öreg és tompa...
A helység 40nm.
Házimozin essek hanyatt, ha robban, de értsem a beszélgetést is.
Zene hallgatás közben szeretném a hangszereket egyenként elkülönülve hallani.
Ja, bonus gyanánt hipp-hopp, techno, metál, ritkán electro. Blues és jazz fűszerrel. Elvétve szomorú zene.
A lehetetlen küldetés (?)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Üdvözlet!
Segítséget kérek.
Cca. +0 nm nappali - étkező, 2,8m belmagasságú helységben szeretnék házimozit.
Amit néztem : Dali zensor 7 5.1 + yamaha rx-a870, vagy KEF Q700 5.1 + Marantz 1608. Dali spektort hallottam, az tetszett. Klipsch ról lebeszéltek több üzletben is.
Vélemény? Semmi sincs kőbe vésve. Előre is köszönöm!

Eddig mi volt?
A Klipsch megosztó.
Dali semleges hang, hosszan hallgatható, Kef kb hasonló.
A helyedben én nézelődnék az aprókban és vennék egy alig használt szettet az új ár bő feléért!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Geyza

Üdvözlet!
Segítséget kérek.
Cca. +0 nm nappali - étkező, 2,8m belmagasságú helységben szeretnék házimozit.
Amit néztem : Dali zensor 7 5.1 + yamaha rx-a870, vagy KEF Q700 5.1 + Marantz 1608. Dali spektort hallottam, az tetszett. Klipsch ról lebeszéltek több üzletben is.
Vélemény? Semmi sincs kőbe vésve. Előre is köszönöm!

huoc

Lehet, hogy drágább lenne de hosszú távon kifizetődő mert nem kellene csereberélni jó pár évig az biztos, és ráadásul nem is kell bejáratni hozzávaló sub-ot veszel egy két hónap múlva mikorra összejön annyi kavics...-
Hát ezaz! Lejtő effektus :) Könnyen lehet, hogy pár év múlva meg már azt akarom jobbra cserélni, mert az lesz a sztenderd
Ahhoz képest, hogy azon vacilátam, hogy TAGA 406, 506 vagy 606 legyen 150ezer környékén... Végre eldöntöttem, hogy akkor 606 SE 190ezerért, és akkor le van a gond, erre pont mikor megrendeltem volna láttam a BF akciókat. Ááááá

huoc

Szerintem a Victa nem èr annyit, használtan sokkal jobbat kapsz. Tudom nagyon nem kevès pènz a 300-350.000 ft de ebben a sportban nem sok. Ezèrt a pènzből majdnem belèpő szettet kapsz, ha ujban gondolkotsz.
Èn a helyedben rá szánnèk pár napot ès elmennèk hallgatózni. Szerencsès vagy mert Pesten van lehetősèget sok helyre bemenni ès tapasztalatot szerezni. Hidd el ezzel sok kellemetlensègtől mented meg magad ès akár egy csomó pènzt is megsporolhatsz... Mert akármennyire is segiteni szeretnènk, neked kell tetszeni..

Köszi. Akkor Victa-t kihúzom.
Igen, tudom, hogy ez a belépő és sajnos ez drága sportág, de még szerencse, hogy nem vagyok annyira vájtfülű
Elmegyek hallgatózni, még a black friday előtt.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Ez a Polk már nagyon drága lenne. Néztem egy kisebbet, nagyon szimpatikus is volt, csak vmiért eltűnt a kínálatokból. T50 + T30 + T15 + PSW110 vagy PSW111, ez az egész kijött volna 250ezerből.

A Heco Music sajnos drága és kevert színekből van már csak, viszont ott összeválogatam egy ilyet:
HECO Victa Prime 702 + Center 102 + 302 + Sub 252A - 330ezer Ft

Lehet, hogy drágább lenne de hosszú távon kifizetődő mert nem kellene csereberélni jó pár évig az biztos, és ráadásul nem is kell bejáratni hozzávaló sub-ot veszel egy két hónap múlva mikorra összejön annyi kavics...-
"Az igazi barát szemből támad."

Zerge83
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Zerge83 »

Ez a Polk már nagyon drága lenne. Néztem egy kisebbet, nagyon szimpatikus is volt, csak vmiért eltűnt a kínálatokból. T50 + T30 + T15 + PSW110 vagy PSW111, ez az egész kijött volna 250ezerből.

A Heco Music sajnos drága és kevert színekből van már csak, viszont ott összeválogatam egy ilyet:

Szerintem a Victa nem èr annyit, használtan sokkal jobbat kapsz. Tudom nagyon nem kevès pènz a 300-350.000 ft de ebben a sportban nem sok. Ezèrt a pènzből majdnem belèpő szettet kapsz, ha ujban gondolkotsz.
Èn a helyedben rá szánnèk pár napot ès elmennèk hallgatózni. Szerencsès vagy mert Pesten van lehetősèget sok helyre bemenni ès tapasztalatot szerezni. Hidd el ezzel sok kellemetlensègtől mented meg magad ès akár egy csomó pènzt is megsporolhatsz... Mert akármennyire is segiteni szeretnènk, neked kell tetszeni..

huoc

Szerintem meg ez is jó lehet, bár nincs hozzá sub.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try2171670

Èn sokáig birtokoltam Platinum szettet, szerettem nagyon. Nem csinal dübörgős mozit, de nagyon rèszletező, tiszta hangja van. Kellő dinamikával.
Ezt egy HECO Music style szettre cserèltem. Talan ezt is fontolóra vehetnèd. A Hififutárnál kifutó áron összetudnád válogatni, de nagy valószinűsèggel csak eltèrő színekben. Pesten megis tudod őket hallgatni. Èn nagyon szeretem őket, nem is gondolkodom cserèn.. Ès nagyon ritkán van belőle eladó, talán ez is jelent valamit...

Ez a Polk már nagyon drága lenne. Néztem egy kisebbet, nagyon szimpatikus is volt, csak vmiért eltűnt a kínálatokból. T50 + T30 + T15 + PSW110 vagy PSW111, ez az egész kijött volna 250ezerből.

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó

Köszi minden eddigi hozzászólást.
Az olcsóbb TAGA-t gyakorlatilag senki nem kommentálta. A Spektor-ról annyi volt, hogy gyengébb, mint a Klipsch. A Platinum nekem kinézetre nagyon nem tetszik. Akkor kb marad:
KLIPSCH R-28F front, R-25C center, R-14S háttér, R-12SW mély – 340ezer Ft
ELIPSON PRESTIGE FACET 14F 5.1 – 350ezer Ft
Nyilvánvalóan a legdrágábbak

- Szeretek úgy filmet nézni, hogy a helikopterrotor lenyom a földre, a bontókalapács lebont, az óriásrobot meg eltapos. Csak mióta a fiam megszületett sajnos nehéz. De talán pár év múlva meg tudom csinálni a pince egy részét moziszobának.
- Legtöbbet klasszikus zenét és rockot hallgatok (talán otthon több klasszikust). Néha egyebet is, pl Kraftwerk, Beastie Boys, de elektronikus zenét jellemzően keveset. Azt a feleségem hallgatja a konyhában a Harman-Kardon Soundsticks-en

Az eddig olvasottak alapján most éppen az Elipson a szimpatikus (amit Pesten nem tudom hol lehet meghallgatni).

Az elipson frontokat en a netdepo-nal hallgattam meg! Zenevel nagyon szep a hangja, de nekem az eleje nem tetszik! De hat izlesek es pofonok !
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA

Zerge83
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Zerge83 »

Az olcsóbb TAGA-t gyakorlatilag senki nem kommentálta. A Spektor-ról annyi volt, hogy gyengébb, mint a Klipsch. A Platinum nekem kinézetre nagyon nem tetszik. Akkor kb marad:

- Szeretek úgy filmet nézni, hogy a helikopterrotor lenyom a földre, a bontókalapács lebont, az óriásrobot meg eltapos. Csak mióta a fiam megszületett sajnos nehéz. De talán pár év múlva meg tudom csinálni a pince egy részét moziszobának.
- Legtöbbet klasszikus zenét és rockot hallgatok (talán otthon több klasszikust). Néha egyebet is, pl Kraftwerk, Beastie Boys, de elektronikus zenét jellemzően keveset. Azt a feleségem hallgatja a konyhában a Harman-Kardon Soundsticks-en

Az eddig olvasottak alapján most éppen az Elipson a szimpatikus (amit Pesten nem tudom hol lehet meghallgatni).

Szerintem meg ez is jó lehet, bár nincs hozzá sub.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try2171670

Èn sokáig birtokoltam Platinum szettet, szerettem nagyon. Nem csinal dübörgős mozit, de nagyon rèszletező, tiszta hangja van. Kellő dinamikával.
Ezt egy HECO Music style szettre cserèltem. Talan ezt is fontolóra vehetnèd. A Hififutárnál kifutó áron összetudnád válogatni, de nagy valószinűsèggel csak eltèrő színekben. Pesten megis tudod őket hallgatni. Èn nagyon szeretem őket, nem is gondolkodom cserèn.. Ès nagyon ritkán van belőle eladó, talán ez is jelent valamit...

huoc

Rock zenén és mozin egész jó, klasszikusra vagy jazzre én sem ajánlanám.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”