hangfalak most lettek cserélve pár hete.. F12,c52,m12+ 2 atmos ,ez nem fog változni mostanában

A concerta 2 ket most vitték el már csak 1 center van..
Köszi!
hangfalak most lettek cserélve pár hete.. F12,c52,m12+ 2 atmos ,ez nem fog változni mostanában
Szerintem nem untatnál senkit.Fish írta: ↑2020.12.11., pén. 21:57Dehogy is, nem untatok én már senkit ezekkel!![]()
Neked viszont nem ártana egy saját,megérdemelné a pro-s társadalom, meg Zozinak ,Ivánnak stb...no meg vannak itt páran még, akik tolják 1000-el! Inkább nekik kellene, azok érdekesebbek, én kb, most megint évekig nyugodtan fogok hátra dölni.. nálam itt most bezárt a bazár.. nem kívánok többet költeni a mulatságra,ez is túl sok lett már a végére, pedig nem akartam..![]()
![]()
Dehogy is, nem untatok én már senkit ezekkel!
A kérdés, ha lehetséges is, mi lenne a mozgató erő mögötte? A dízel csalás azért történt meg, mert szintetikus teszten kellett a fogyasztási értéket és ebből következően a károsanyag kibocsájtást mérni. Az autógyárak kvótával rendelkeznek, amit ha túllépnek akkor kemény büntetést kell fizetni utána (az árak regisztrált autó után értendők):Gabo írta: ↑2020.11.30., hétf. 23:36Úgy érzem, nem ment át, amit mondani szerettem volna. Nem a méréstechnikát támadom.
A dízelmotorok mérése is nyilvános volt, bárki megismételhette, ugyanazt kapta. Semmi trükk nem lehetett benne. Vagy mégis?
A mai eszközökben digitális jelfeldolgozás történik, ahol programok futnak. Itt bármi lehetséges. Lásd Emotiva. Rossz mérés, Amirm kijelenti, hogy ez hardveres hiba, szoftveresen nem javítható. Megjelenik egy új firmware, és szoftveresen javítva. És erre valami homályos magyarázat.
Szerintem a méréstechnika nem olyasmi, ahol adok kapok zajlana. Leginkább azért, mert objektív, "mindenki" által megismételhető mérnöki folyamatok zajlanak benne.Gabo írta: ↑2020.11.30., hétf. 18:30Csak röviden, leegyszerűsítve, nem akarok belemenni egy "adok-kapok"-ba. Az én lenti értelmezésemben a SINAD egy egészen egyszerű ábra, ami függőleges hasábokat tartalmaz, a tetején egy számmal. Amelyik nagyobb, az a jobb. Megjelent egy web oldal, ami egy meghatározott teszt sorozatot alkalmaz, és a végeredmény a hasábos ábra. Egyre többet linkelgetik, hitelesnek tartják. Autós példával lásd: dízelbotrány.
Nem beleszólva és nem véleményt nyilvánítva, de szerintem pontosabb példa lenne a NCAP törésteszt. Meg van adva, hogy 45 fokos szögben 30 km/h-val becsapódik az autó és azt mérik (fiktív példa). A gyártók pedig úgy tervezik az autókat, hogy ezen a mérésen minél jobban szerepeljenek. Lehet, hogy 55 fokos szögből elhasalna az autó a teszten, de azt nem mérik. Te meg megveszed az 5 csillagos autót és reménykedsz, hogy a részeg szembejövő pont 45 fokból trafáljon telibe.
Kezdjük az elején, mert az az érzésem, elbeszélünk egymás mellett. Mit jelent az értelmezésedben a SINAD? Ez azért fontos tisztázni, mert szerinted rá lehet gyúrni, hogy a teszteken jó legyen ez az érték.Gabo írta: ↑2020.11.25., szer. 23:50"Hány év kell mire a tervezőasztalról a boltba kerül egy AVR? "
Hany evente dob piacra a Denon egy uj AVR-t? Kb. 1? Mibe kerul a SINAD-ra ragyurni a kovetkezoben, pl. lekapcsolni a vegfokot, ha nem hasznalod? Kb. semmibe, viszont azok, akik ezt nezik, raugranak. Miert javitott gyorsan az Emotiva, ha ez nem szamit?![]()
Az autos peldad meg rossz, mert a jobb gyorsulassal versenyt nyersz. A SINAD-ot meg csak a muszer mutatja, de aki nem ezt nezi, az eszre sem veszi kb..![]()
"Hány év kell mire a tervezőasztalról a boltba kerül egy AVR? "Quetz írta: ↑2020.11.25., szer. 23:01Hány év kell mire a tervezőasztalról a boltba kerül egy AVR? Mikor is olvastad először a SINAD rövidítést? És a gyártók máris egymás sarkán taposva fejlesztenek SINAD-ra?Gabo írta: ↑2020.11.25., szer. 21:14Szerintem ez kb. úgy működik, hogy most a SINAD lett a fő mérce ("divat"). A jó üzleti érzékkel rendelkező gyártók meg gyorsan reagálnak erre, kigyúrják a készülékeiket erre (mint a PC-s hardverek tesztprogramokra gyúrása).
Azért kíváncsi lennék, vakteszten mit lehetne ebből hallani..![]()
Amit írtál az olyan, mintha a versenyautó gyártókat vádolnád azzal, hogy arra gyúrnak, hogy a teszteken jobb 0-100 gyorsulást érjenek el, mint a versenytársak.![]()
Hány év kell mire a tervezőasztalról a boltba kerül egy AVR? Mikor is olvastad először a SINAD rövidítést? És a gyártók máris egymás sarkán taposva fejlesztenek SINAD-ra?Gabo írta: ↑2020.11.25., szer. 21:14Szerintem ez kb. úgy működik, hogy most a SINAD lett a fő mérce ("divat"). A jó üzleti érzékkel rendelkező gyártók meg gyorsan reagálnak erre, kigyúrják a készülékeiket erre (mint a PC-s hardverek tesztprogramokra gyúrása).
Azért kíváncsi lennék, vakteszten mit lehetne ebből hallani..![]()
Szerintem ez kb. úgy működik, hogy most a SINAD lett a fő mérce ("divat"). A jó üzleti érzékkel rendelkező gyártók meg gyorsan reagálnak erre, kigyúrják a készülékeiket erre (mint a PC-s hardverek tesztprogramokra gyúrása).thxfan írta: ↑2020.11.25., szer. 10:12Sinad témát visszahoznám kicsit![]()
Mennyire hitelesek ezek a mérések az https://www.audiosciencereview.com -on? Kicsit furcsa számomra, hogy csúcskészülékek véreznek el a méréseken, ezzel szemben pl. a Denonok tarolnak, illetve azok újramérése után jobb eredmények születnek. Pl. Emotiva RMC-1 szintjét majdnem hozza egy Denon X3600, képtelenség szerintem.
Különösen érdekes ez pl. hasonló kategóriás Denon és Marantz vasaknál, ahol kb. 99 % -ban azonos a két készülék, pl. a dac, felépítés, trafó stb. Ezeket a hibákat komolyan nem tudják a tervezőmérnökök egy ekkora multinál?
Persze utána a diszkurzusokban mindig oda lyukad ki a történet -párat elolvasva-, hogy ez csak egy adat, amiben jobb. Mennyit számít ez az egy adat?
Egy adat nem adat, szokták mondani. Szerintem nem triviális feladat meghatározni, hogy egy-egy mérési adat milyen hatást gyakorol a hallható dolgokra.