Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pro Cinema az otthonunkban

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Re: Pro Cinema az otthonunkban

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Cutler írta:
2019.08.08., csüt. 15:13
ldg81 írta:
2019.08.07., szer. 13:35
Számomra nagyon bejött az amit tegnap hallottam, az egész rendszer így egyben. Különösen tetszik Cutler hozzáállása és bátorsága, hogy mert széllel szemben pŁ$álni, járni a saját útját...,
Ő volt a bátor, hogy talán nem túlzás kijelenteni, az egész országban elsőként merte bevállalni, hogy egy böhöm nagy Pro rendszerből rendezi be a szobáját. Mindezt úgy, hogy meghallgatni előtte sehol sem tudta, talán valamelyik keleti városba autózott le azért, hogy egy JBL Pro kereskedelmi mozit megfüleljem, ahol hasonló szett van, mint amit otthonra kigondolt.
Én azt hittem a Dreamcinemás lézershow-s héten hallotta először. Gondolom előtte, utána volt alkalma/ideje tesztelni jócskán. Akkor az egyik szobából ez szólt. De végülis lényegtelen :)

Kép

Kép

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

ldg81 írta:
2019.08.07., szer. 13:35
Számomra nagyon bejött az amit tegnap hallottam, az egész rendszer így egyben. Különösen tetszik Cutler hozzáállása és bátorsága, hogy mert széllel szemben pŁ$álni, járni a saját útját...,
Örülök, hogy itt voltál, voltatok Hiccusszal.
Annyira nem egyedi ez az út, hiszem Iván taposta ki ezt már 1 éve. Nekem már nem volt akkora bátorság meglépni, nem a teljesen ismeretlenbe ugrottam bele. Nem szeretek más tollával ékeskedni, ezért ezt mindenképp le akartam írni.
Ő volt a bátor, hogy talán nem túlzás kijelenteni, az egész országban elsőként merte bevállalni, hogy egy böhöm nagy Pro rendszerből rendezi be a szobáját. Mindezt úgy, hogy meghallgatni előtte sehol sem tudta, talán valamelyik keleti városba autózott le azért, hogy egy JBL Pro kereskedelmi mozit megfüleljem, ahol hasonló szett van, mint amit otthonra kigondolt.
Annak viszont örülök, hogy jelenleg ott tart a fórum, hogy inkább már többeket kivancsivá tett ez az irány, mint ahány emberben heves ellenérzést vált ki. Tavaly Hiccusz még kapta rendesen a savazást a buli hangfalaktól kezdve, a discos végfokokig, stb

ldg81
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 136

Hozzászólás Szerző: ldg81 »

Egy nagyon fontos dolog kimaradt a beszámolómból, amiről nem is esett szó korábban sem, pedig a Pro cinema hangfalaknál ez egy fontos és döntést befolyásoló tényező: az ár/érték arány.

A hangfalakról elmondható, hogy itt a műszaki tudás egyértelműen túlszárnyalja a külső megjelenésre fordított figyelmet, mert a cél teljesen más. Alapvetően ezeket a hangfalakat AT vászon mögé tervezik, olyan helyekre ahol nem látszanak vagy igen perifériásan. Itt csak a tudásuk a lényeg és a legegyszerűbb, de tartós anyagokból készülnek, ami az árcédulán is meglátszanak. Az új áraik is barátiak, de ha használtan ki tud valaki fogni ilyeneket, akkor egy 7.2.4-es vagy akár egy 9.2.6-os rendszer egy jobbas frontsugárzópár árából (ML ESL) bőven meg is van az egész cakk-und-pakk szállítással együtt.

Ezt ha hozzávesszük az általuk nyújtott teljesítményhez, igen jó alternatívát tudnak nyújtani a külön moziszobát építőknek. :smile32:

ldg81
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 136

Hozzászólás Szerző: ldg81 »

Tegnapi nap Cutlernél jártam, így jöjjön egy kis összefoglaló én hogy láttam és hallottam a rendszerét.

Elöljáróban annyit, hogy utóbbi években több alkalommal is jártam nála: kezdve a Prosonos/Sim2-ős rendszertől, a Martin Logan/Epson 9300 összeállításon át egészen a legújabb kialakításig KCS/PD F32. Egy apró adalék, hátha érdekes lehet, de nálam a szubokat leszámítva most ugyanaz a Martin Logan rendszer van, mint anno Cutlernél.

Első körben írnék a képről: a 2 lámpás Pojection Design (Barco) vetítő az EN1* lencséjével gyönyörű, kontrasztos, dinamikus képet vetít. Nem szeretem az ilyen jelzőket, de ez brutál jó képet vetít. A kalibráció pofon egyszerű a koordináták beírásával. A "csirkeháló" jóval kevésbé látszik (csak jól bevilágított fehér jeleneteknél) mint az Epson 9300-on, ami ehhez az 1:1-es nézési távhoz szükséges. Az Epsonon én mindig láttam, nekem zavaró volt. A gép igényli a szobán kívüli elhelyezést. A vetítő RGBRGB színkerekes, így 2 lámpával közép állásban már igazán nagy fényárammal tud vetíteni a 21:9-es AT-s vászonra, cserébe azonban ennek megfelelően megvan a maga hűtési zaja, magyarán hangos. Fontos megjegyeznem, hogy ezt a vetítőt bármikor, kérdés nélkül elfogadnám otthonra, jól mutatja, hogy amióta láttam a képét azon agyalok, hogyan tudnám megoldani a lehalkítását. :rolleyes:

Nagyon szimpatikus, hogy az elő- és a végfokok egy szép rack szekrényben foglalnak helyet. Szépen és átgondoltan követik a készülékek egymást, ez nagyon profi kinézetet kölcsönöz neki. :smile32:

Az igaz, hogy a surroundok/atmosok hatalmasak, de én azért nem éreztem ebben semmi kivetnivalót egy ilyen "dedikált" moziszobában. A 3 méteres Screen Reschearch vászon jól pozicionált, amennyire a 2 soros kialakítás lehetővé teszi alulról "kezdődik".

Kis beszélgetés után belecsaptunk a lecsóba. Szerintem nem rugaszkodok el nagyon a valóságtól ha azt mondom az összes rendelkezésre álló ilyen jelenetet elindítottuk. ;peace;

A rendszer végtelenül dinamikus, dögös, igazi, vérbeli mozihangot nyújt, olyan erő mellett, amiről csak álmodni merek az otthoni rendszeremnél. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy mai moziban már inkább suttogó hangerővel mennek a filmek, szóval lassan az igazi mozit, ilyen szobákban lehet fellelni és nem egy multiplexben.

Ha egy szóban kellene összefoglalnom akkor a tegnapi élmény volt számomra a MOZI. Végtelen dinamika, nagy hangerő torzítás mentesen. Amikor kell csendes, de amikor dördül a lövés az úgy érezzük a kényelmes fotelekben minta tényleg eltalált volna minket a golyó. Ehhez pedig elengedhetetlenek a nagyteljesítményű végfokok. Voltak vélemények, hogy minek az surroundhoz/atmoshoz 300W? A filmek 90%-ban jó ha 1-10W-ot kapnak, de a maradék 10%-ban, ha jön egy robbanás vagy lövés akkor ott a tartalék, amiből ezt megfelelően ki lehet erősíteni. Feltehető a kérdés, hogy minek vesz valaki BMW M4-et, ha csak 130-al lehet az autópályán menni?

Számomra a jó rendszer egyik ismérve, hogy halkan is dinamikus. Cutlernél ez teljes mértékben megvalósul. Egyik jelenet végén lehúzta a hangot, beszélgettünk kicsit, majd elindult a következő és hiába volt halk a cucc (-40-es állás) még is a robbanás az dinamikus volt.

Volt szó a centerről. Számomra az LCR felállás adja azt a center élményt, amit elvárok egy házimozitól. Cutlernél ez meg is valósul. Sajnos a fektetett center sugárzók kényszerből készültek és most is sokunk (köztük én is) kényszerből használja. Az AT-s vásznak egyre elérhetőbbek, így van lehetőség otthon is kiépíteni. Így teljes értékű hangfal kerülhet oda, ami már biztosítani tudja azt a jól artikulált hangot, amit a hangmérnökök megálmodtak a film keverése során. Nem szabad elfelejteni, hogy egy film hanganyagának majdnem 80%-a a centerből érkezik, miközben ezen sugárzók kisebbek mint a sokak által használt álló frontok. Sajnos hozzászokunk ehhez és amikor egy LCR kiépítésben a center is ugyanakkora mint a front, akkor túlzónak, és kiemeltnek érezzük.

Legyen szó a melyekről. Nekem a nap egyik nagyon fontos tanulsága volt, hogy ezek a ronda, fekete, kocka szubok, amik külső designja vetekszik a belsővel :D milyen testes, öblös, pontos mélyeket tudnak lesugározni ... pedig ugye reflexesek. :rolleyes: A tagnapi nap után gondolkodtam el, hogy a tudnék én is a Logan szettem mellé a kis szobámban elhelyezni egy ilyen dohányzóasztal méretű 18"-as szubot. És itt a membránméretről is meg kell emlékeznem, mert ez nagyon érezteti jótékony hatását, ad egy egységes képet, amivel az AVM60 játszi könnyedséggel tudja a különböző effekteket pozícionálni és a dinamikus jeleneteket valóságszerűen megszólaltatni.

Számomra nagyon bejött az amit tegnap hallottam, az egész rendszer így egyben. Különösen tetszik Cutler hozzáállása és bátorsága, hogy mert széllel szemben pŁ$álni, járni a saját útját. Mert így egy olyan rendszert kapcsolhat be minden nap, amivel gyakorlatilag kommersz multiplexben nem is lehet hazánkban találkozni. A rendszere összeállt, elcsépelt szóval mondhatjuk úgy is: "megérkezett"

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Mint mindenütt, itt is vannak divatirányzatok amik felfutnak. Minden csoda 3 napig tart...

De majd lecseng ez is, és választja az akinek ez szimpatikus.

Lényeg hogy van, választható!

Ez is egy irány, "stílus". Az ember első kötben eldöntheti milyen irányba megy. Ezután meg már azt kell eldöntenije melyik gyártó portfóliójából szemezget.

Attól hogy nem mindenkinek tetszik X moziszoba, lehet jó, legfőképp hogy a tulajának tetszen, és az ő igényeitvelégítse ki!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2019.08.07., szer. 09:28
Sajnos mindenképpen körtét az almával kellene összehasonlítani.
Miért? Szerintem rendszereket kell összehasonlítani, hogy x lecsóból mit nyújt az egyik, és mit nyújt a másik.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Cutler írta:
2019.08.07., szer. 08:02

Így értelmetlen. Amúgy se hinném, hogy olyan nehéz lenne kitalálni, ha azt írná csak, hogy Auro3D kiépítés, JBL Pro sub, Behringerrel meghajtva, vagy M&K Crownokkal hajtva. Ennyiből bárki felismeri, aki olvassa a fórumot. Vagy írjon úgy, hogy xy embernél a ....hangsugárzó szettet, a ...végfokokkal hajtják és ennek a hangja ilyen, meg olyan🙈
Persze hogy be lehet lőni hogy ki, de nem mindenki tudja. Különben is aki ennyire benne van a témában van elképzelése mit szeretne. Akinek infó kell az meg örülne egy leírásnak. Mi1nt írás mi is szívesen olvasnánk. A rendszerre kíváncsi az ember nem arra hogy ki a tulaja, nem ez alapján kell megítélni egy szettet. Különben is az is csak egy vélemény, ízlés nem tény.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

TSanyi írta:
2019.08.06., kedd 22:14
Írd meg nyugodtan a szobákról a tapasztalataidat. Akár név nélkül.
Így értelmetlen. Amúgy se hinném, hogy olyan nehéz lenne kitalálni, ha azt írná csak, hogy Auro3D kiépítés, JBL Pro sub, Behringerrel meghajtva, vagy M&K Crownokkal hajtva. Ennyiből bárki felismeri, aki olvassa a fórumot. Vagy írjon úgy, hogy xy embernél a ....hangsugárzó szettet, a ...végfokokkal hajtják és ennek a hangja ilyen, meg olyan🙈

onkyo607

Hozzászólás Szerző: onkyo607 »

Egyszerűen összefoglalva mint az iskolába:

Mély: *5
Közép: 3.9
Magas: 3
Élvezhetőség: 4.5
-KP- írta:
2019.08.06., kedd 20:37
onkyo607 írta:
2019.08.06., kedd 20:18
"Nincs kifejezett centersugárzó a frontoldal mindhárom hangfala totál egyforma."

Értelek de az ilyen megjegyzéseket nem tudom hová rakni.
Attól hogy front rész egyforma hangsugárzó a középső hangsugárzó akkor is center marad.
Vagy én értelmezem rosszul? Akkor javítsatok ki:)))))))))))))))))))))))))) gondolkodik.gif
Sokszor ha gép előtt ülök, egyszerre 2-3 féle dologgal is foglalkozok. Kissé kapkodósan írtam, a végeredmény meg láthattuk milyen lett. Nem ez volt a szándék, elhiheted. Remélem nincs harag. leborulok.gif

Amúgy igazad van. Csupán arra akartam kilyukadni valahogy, hogy a userek nagy része a center szó esetén még mindig a hagyományos centerekre asszociál, nem pedig 3 darab böszme nagy LCR sugárzós felállásra.

A kérdést amit feltettem, sem provokatívnak szántam. Csak egyszer azt írtad, hogy részletes a bőgő hangja, utána meg hogy a nagy részleteket nem adja vissza jól. Szimplán érdekelt, hogy akkor mégis mik azok a nagy részletek, amit hiányoltál.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

onkyo607 írta:
"Nincs kifejezett centersugárzó a frontoldal mindhárom hangfala totál egyforma."

Attól hogy front rész egyforma hangsugárzó a középső hangsugárzó akkor is center marad.
Vagy én értelmezem rosszul?
Center csatorna hangja -taláb és akkor mindenki boldog!

Írd meg nyugodtan a szobákról a tapasztalataidat. Akár név nélkül.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

onkyo607 írta:

Vagy én értelmezem rosszul? Akkor javítsatok ki:)))))))))))))))))))))))))) gondolkodik.gif
Sokszor ha gép előtt ülök, egyszerre 2-3 féle dologgal is foglalkozok. Kissé kapkodósan írtam, a végeredmény meg láthattuk milyen lett. Nem ez volt a szándék, elhiheted. Remélem nincs harag. leborulok.gif

Amúgy igazad van. Csupán arra akartam kilyukadni valahogy, hogy a userek nagy része a center szó esetén még mindig a hagyományos centerekre asszociál, nem pedig 3 darab böszme nagy LCR sugárzós felállásra.

A kérdést amit feltettem, sem provokatívnak szántam. Csak egyszer azt írtad, hogy részletes a bőgő hangja, utána meg hogy a nagy részleteket nem adja vissza jól. Szimplán érdekelt, hogy akkor mégis mik azok a nagy részletek, amit hiányoltál.

onkyo607

dhcodoki írta:
2019.08.06., kedd 20:09
Én is vártam a többi szoba beszámolóját.
Ezáltal nem csak a szobákat, de Téged is jobban megismerhetnénk, mely segíthetne a tiszteletben tartott véleményed jobb megértésében. Lásd KP hozzászólását, amit egyesek támadólag értelmezhetnek, pedig akik ismerik tudják, nem úgy szánta. Sajna ilyen félreérthető az írott szó, ha nem ismerjük kellően a szerzőt.
Szóval én még bizakodom, hogy folytatod. :)

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Én is vártam a többi szoba beszámolóját.
Ezáltal nem csak a szobákat, de Téged is jobban megismerhetnénk, mely segíthetne a tiszteletben tartott véleményed jobb megértésében. Lásd KP hozzászólását, amit egyesek támadólag értelmezhetnek, pedig akik ismerik tudják, nem úgy szánta. Sajna ilyen félreérthető az írott szó, ha nem ismerjük kellően a szerzőt.
Szóval én még bizakodom, hogy folytatod. :)

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

onkyo607 írta:
2019.08.06., kedd 09:41
Megígértem több szobáról fogok írni de egyéb okokból végül csak Cutler látogatásomat osztom meg ahogyan a saját fülemmel hallottam:.....
Örülök, hogy itt voltatok, gyere nyugodtan máskor is. A Logan beépíthetőkhöz, meg sok jó filmet kívánok. :smile32:
Azt kicsit sajnálom, hogy megígért beszámoló a többi szobáról, egyébb okok miatt elmarad gondolkodik.gif
Nem azért, mert az lenne a cél vele, hogy az én mozimat estleg a többi elé, felé helyezd a rangsorban, hanem azért, mert, ahogy a tegnapi hozzászólásodban te is írtad, pár ember, főleg aki kezdőbb, tisztábban lásson. Neked csupán a saját véleményedet kellett volna leírnod több olyan rendszerről, amiket együtt elég kevesen hallottak rajtad kívűl, lévén az ország nagyon különböző pontjain találhatók. Ezzel lehet többeknek segítséget nyújthattál volna.
SSDWOB szerintem nem bánja, hogy volt nálam demózni. A szeme felnyílt, a zsebe meg kevésbé lesz üres ;)

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

onkyo607 írta:
2019.08.06., kedd 17:56
Jajjjj már megint kezdődik!

Tényleg nincs Cutlernél center sugárzó? Bocsi nem vettem észre a vászon eltakarta! :fekverohog:

Nyugalom, ezt csak azoknak írtam, akik nem tudják miről van szó,mert bőven olvassák újoncok is a fórumot. Peace! Ha bármivel megbántottalak, akkor elnézést. leborulok.gif

onkyo607

Jajjjj már megint kezdődik!

Tényleg nincs Cutlernél center sugárzó? Bocsi nem vettem észre a vászon eltakarta! :fekverohog:

Számítógép mögül jó osztani az eszet!
Tudod mit emeld fel a malagod, hallgasd meg aztán azt írsz amit akarsz!

-KP- írta:
2019.08.06., kedd 16:35
Köszi a beszámolót. Csak néhány észrevétel:

Nincs kifejezett centersugárzó a frontoldal mindhárom hangfala totál egyforma.

"Ami esetleg fel tudnák róni hogy a centerbe lévő párbeszédek kicsit loadness-es hangjuk volt néha"

Ez fura, amennyire tudom, az Anthem ARC lineáris frekvenciaátvitelre törekszik. Ráadásul az új ARC Genesis elvileg a görbékbe való belenyúlást is engedi... Szóval ha ilyen is, van lehetőség a korrekcióra ...

A másik, hogy azt írod hogy, "Hallottam nagybőgő részletes hangját, de még a hegedű is szépen szólalt meg" majd a legvégén "-Nem ajánlott nappaliba és azoknak akik nagy részleteket keresik a filmekben!"

Nekem ez így kissé ellent mondásos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára onkyo607 2019.08.06., kedd 18:07-kor.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

onkyo607 írta:
2019.08.06., kedd 09:41
Megígértem több szobáról fogok írni de egyéb okokból végül csak Cutler látogatásomat osztom meg ahogyan a saját fülemmel hallottam:
Ha esetleg lenne időd/kedved, szerintem szívesen olvasnánk beszámolót a többi látogatásról is. ;)

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Köszi a beszámolót. Csak néhány észrevétel:

Nincs kifejezett centersugárzó a frontoldal mindhárom hangfala totál egyforma.

"Ami esetleg fel tudnák róni hogy a centerbe lévő párbeszédek kicsit loadness-es hangjuk volt néha"

Ez fura, amennyire tudom, az Anthem ARC lineáris frekvenciaátvitelre törekszik. Ráadásul az új ARC Genesis elvileg a görbékbe való belenyúlást is engedi... Szóval ha ilyen is, van lehetőség a korrekcióra ...

A másik, hogy azt írod hogy, "Hallottam nagybőgő részletes hangját, de még a hegedű is szépen szólalt meg" majd a legvégén "-Nem ajánlott nappaliba és azoknak akik nagy részleteket keresik a filmekben!"

Nekem ez így kissé ellent mondásos.

onkyo607

Megígértem több szobáról fogok írni de egyéb okokból végül csak Cutler látogatásomat osztom meg ahogyan a saját fülemmel hallottam:

Munkámból kifolyólag Dunántúlon jártam és voltam olyan szerencsés hogy Cutler-től 20km-re volt dolgom. Így a kellemest a hasznossal összekötve sikerült meghallgatnom Cutler rendszerét.
De az igazsághoz az is hozzátartozik hogy saját moziszoba bővítési terveim is vannak. És mielőtt
belevágnék hallanom kellett egy pro rendszer tudását is.
Illetve jelenlegi Atmos rendszer újbóli kiépítése is esedékes vált nálam. Ebből kifolyólag szemezgetem már Cutler Martin Logan atmos sugárzóival. Tehát két okom is volt rá hogy elmenjek hozzá.
Este 20:30-ra érkeztem meg kis családommal. Öröm volt találkozni Cutler-el élőben.
Tényleg jó ”ARC ”!De térjünk a lényegre.
Moziszoba külön építmény elkülönítve a lakástól. Bejárati ajtó kinyit és egyből pofátlanul szembe találkozol a moziszobát meghajtó elektronikákkal, végfok hegyek toronymagasan felpakolva. Következő ajtón belépve elénk tárul Cutler szentélye maga a mozi szoba. Hát aki nem alélt el a bejáratba az elektronikáktól az mozi szoba láttán bepótolhatja. „Normális ez az ember” egyből ez jutott eszembe! Atmos-nak ilyen nagy 16kg behemót hangszórókat felpakolni! Gondoltam magamba:))))))))
Aztán bepattantam a mozifotelba ami egyből nagy kényelemmel kényeztettet. De továbbra se tudtam a szememet levenni az atmos sugárzókról. Ezt szóba Cutler-nek is jeleztem. Ezen a pontom tudtam ilyet egy nappaliba berakni öngyilkosság. Vetítő képéről nincs mit írni nem találtam kivetni valót.
Elindult az első demo anyag:
Az első 20 másodpercbe vártam de nem csapot meg az ováció szele. Már azt gondoltam hogy rövid lesz ez a látogatás. Aztán hirtelen olyan erő dinamika bombázta meg a fülem hogy néztem mi van! Ilyen mélyeket dinamikát és egyben ilyen összhangot egy hangszóró szettől nem hallottam. Egyszerűen a tér,ahogy a lövések elindulnak egyik irányból és becsapódnak másikba. És ezt nagy tartalékok mellett teszik a hangsugárzók. Semmi erőlködés. De azért a fülemnek 3-4 perc kellett mire megszokta.De onnantól kezdve fúlllll élvezet vett körbe. Jöttek a demók sorba de nem volt olyan jelenet amibe bele tudtam volna kötni. Hallottam nagybőgő részletes hangját, de még a hegedű is szépen szólalt meg.És Cutlernek igaza volt ha felső atmos hangsugárzók kisebbek lettek volna az atmos-ból semmi nem jutott volna a hallgatói fülekbe mert az alsók mindent elnyomtak volna.
Ami esetleg fel tudnák róni hogy a centerbe lévő párbeszédek kicsit loadness-es hangjuk volt néha amit szokni kell. Belmagasság véget az atmos sugárzók kicsit alacsonyan voltak. De ezzel nem lehet mit kezdeni ilyen a szoba. Egyszóval élveztem a szoba által nyújtott előadást. És ez a lényeg hogy elégedetten álljunk fel a székből.

-Ajánlott rendszer azoknak akik szétverem a házat mélyek és kifogyhatatlan dinamikát szeretnek.
-Nem ajánlott nappaliba és azoknak akik nagy részleteket keresik a filmekben!

Be kell látni ez is egy mozis irány ami szórakoztató és sok ember ezt a hangzást keresi a mozi szobájába.Saját részemről én megvásároltam Martin Loganokat. Amit már nagy megelégedettséggel élvezek. Köszönöm Cutler a vendéglátást. Közeledbe járok majd újból benéznék hozzád!

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Lemmy9 írta:
2019.08.05., hétf. 16:11
A vásznat nem lökdösik/nyújtják ezek?
Az a passzív 3D hatás.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Ilyen meg most:
Csatolmányok
IMG_7085.JPG
IMG_7085.JPG (42.83 KiB) Megtekintve 3104 alkalommal
IMG_7082.JPG
IMG_7082.JPG (47.03 KiB) Megtekintve 3104 alkalommal
IMG_7081.JPG
IMG_7081.JPG (42.65 KiB) Megtekintve 3104 alkalommal

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Cutler írta:
2019.08.05., hétf. 15:00
Thxfan topikjában már volt, de itt elférhet újra ez a rendszer is.
Ilyen volt a frontrész korábban:
Itt egy videó is róla:

https://youtu.be/GrkdqBWcdIg

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Thxfan topikjában már volt, de itt elférhet újra ez a rendszer is.
Ilyen volt a frontrész korábban:
Csatolmányok
IMG_7086.JPG
IMG_7086.JPG (68.38 KiB) Megtekintve 3153 alkalommal

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2019.08.05., hétf. 14:34
Az élet dupla 24 inch-el az igazi
Élőben a 18" is már durva. De ez a mosógép/tűzhely tető méretű membránok nagyon gigásziak lehetnek! :D

Tüdőlebeny lebegtető!

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2019.08.05., hétf. 14:34
Az élet dupla 24 inch-el az igazi
Élőben a 18" is már durva. De ez a mosógép/tűzhely tető méretű membránok nagyon gigásziak lehetnek! :D

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”