Van ennek mélye sub nélkül is!

Van ennek mélye sub nélkül is!
Ezt jól elb@xtam, szerkeszteni akartam, de idéztem. Bocs a topicgazdától, egy moderátor törölhetné a többit. Köszi!
2db 6" woofere van. Nem jó.gabo01 írta: ↑2018.08.22., szer. 13:34
Ez ugyan kicsit felette van a keretednek viszont az Amati-ig nem kellene cserélgetned!![]()
https://www.audio-markt.de/_markt/item. ... 1300150741
Ez ugyan kicsit felette van a keretednek viszont az Amati-ig nem kellene cserélgetned!wittao írta: ↑2018.08.22., szer. 08:50![]()
Igazad van, tenyleg azok mar olyan darabok ha valami rosszul szol valahol mashol kellene keresnem a hibat. Nalam abszolut SF Amati Futura kategoria, ha egyszer birtokolnam, nem kellene mas...
Viszont az 1.7 MFt jelenleg tavol all a “kepessegeimtol”, ha most 700-800 korul vennek hangsugarzot, az is kb. duplaja lenne annak amit eddig hangfalra koltottem. 4x ugrast nehez lenne megmagyaraznom meg magamnak is.
Persze abban igazad van, hogy az ossze-vissza ugralassal mig oda feljutnek 1-2 ev alatt (ahogy most haladok), siman bukok 300-400eFt-ot. Igy logikus lepes lenne. Csak az erdeklodes es nem vevoi szandekkal (sajnos) felvettem a kapcsolatot a hirdetovel, beszelgettunk, nagyon korrekt ember, biztos eletem egyik legjobb audios dontese lenne.
Most az az elkepzelesem, hogy a 600-800-as mezonybol probalgatok egy jo versenyzot kifogni + megcsinalnam a zeneszobamat normalisan (megkapna azt a plusz 1,5 metert, hatso falakat rendbetenni, vizes blokkot egy fallal odebb tenni stb).
Talan ennek meg nem jott el az ideje, vagy kevesnek erzem magam ( felkeszuletlennek) egy ilyen szintu cucc birtoklasahoz. Hitelt meg nem szeretnek felvenni egy audio cucc miatt... amikor 0% THM-mel 10 havi reszletre vesz az ember egy mosogepet meg egy hutot, arra azt mondom jo deal, de most 1 milkat kellene rapakolnom az alap elkepzelesemre, hitelhez nem lenne esszeru folyamodnom miatta.
“Roviden” ezt tudom mondani, termeszetesen ha lehetosegem adott lenne, akkor 1mp-et sem haboznek es a hangfalparos mar itt lenne nalam :) koszi a javaslatot, teljes egyetertessel!
Kíváncsi leszek/vagyok.
Ezek szerint mégsem! Lefolyó ügyben, szaniterek terén!
El. És úgy döntöttem inkább nem kötök abba bele :) Én nem hiszek abban, hogy a center elhagyható, a mozi attól mozi. Elhiszem, hogy remek 2.0-ád van és leadja sub nélkül a basszust és a hang leválik a sugárzókról, stb. de az akkor sem középről, max középen szól
Megengedsz egy diszkrét nevetést?
megszámoltam. és csak egyet fordítottam.....wittao írta: ↑2018.08.12., vas. 13:29Hmmm... nalam mar jo minden, a regi bejegyzesek is es a legujabb is (amivel gond volt). Nem lehet, hogy kettot forditottal a monitoron?irishcream írta: ↑2018.08.12., vas. 13:23...........egy icipicit még tótágast áll a cucc, de megfordítom a monitort, úgy jó......![]()
Ez nem feltétlenül a fórum problémája. A régebbi verziónál is előfordultak elforgatott mobiltelefonos fotók. Javaslom, fényképezőgéppel fotózz, vagy ne forgasd a telefont és/vagy kapcsold be a képek automatikus tájolását (már ha a tieden lehet)!
Én négyet, de csak a banándugósak állnak jól.wittao írta: ↑2018.08.12., vas. 13:29Hmmm... nalam mar jo minden, a regi bejegyzesek is es a legujabb is (amivel gond volt). Nem lehet, hogy kettot forditottal a monitoron?irishcream írta: ↑2018.08.12., vas. 13:23...........egy icipicit még tótágast áll a cucc, de megfordítom a monitort, úgy jó......![]()
wittao írta: ↑2018.08.11., szomb. 20:31Nekem az összes fejjel lefelé van... most megnéztem Chrome alatt is.
Végülis ha Ti jól látjátok, akkor nem pattogok, nekem megvannak az eredeti jók is![]()
Köszi az észrevételt!
[/quote
Ismét írok, hátha elmegy... nálam is fejtetőn vannak.
Gondolom nem csak a fotók eredetije van meg hanem a hangfalak is a többi berendezéssel...