Ezt úgy érdemes nézni, hogy előtte megnézed a Discovery 2. évadát.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Szerintem meg **** jó volt a musicales rész. Remélem kiadják Soundtrack formában is.
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
9+1 rész volt
Sajnos képtelenek kihagyni a ciki epizódokat.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- -KP-
- V.I.P.

Titkos Invázió - részenként átlag 3x bealudtam rajta és 2-3 napot tartott mire 1 részen végigértem. Vicc nélkül. Valahol a 4. környékén fel is adtam és nem is fogom befejezni. Ha a Hijackra írtad azt, hogy gyenge színészi teljesítmény, akkor ez mi??? Emilia Clarke kb. ugyanazt a bamba pofát nyújtotta végig minden jelenetben,mintha bambulna a távolba maga elé. De Samuel L. Jackson sem sziporkázott a szerepben. A főellenség szintén ugyanaz a fapofa minden jelenetben. Elnézve a véleményeket semmiről nem maradtam le, hogy nem fejeztem be. Rotten 50% körül van, imdb is 6/10, pedig a Marvel fanok egy része hajlamos mindent felpontozni színvonaltól függetlenül. Szóval elég beszédes.
Hijack - nem váltja meg a világot, de bőven nézhető. Inkább 10 ilyen, mint 1 Secret Invasion féle agyonhypeolt hulladék.
Foundation 2. évad sajna ugyanolyan lagymatag, mint az előző. Vagy talán még attól is rosszabb. Szerintem ez a sorozat konkrétan menthetetlen már és nem is csodálkoznék, ha kasza lenne a vége.
Star Trek Strange New Worlds 2. évad - Ez még mindig nagyon jó. Kár hogy csak 10 részes, mert néztem volna tovább.
Special Ops Lioness - egyelőre nem hozza azt, amit a trailerben láttunk. Adok neki pár részt még, aztán ha nem javul, akkor ez is kasza.
Hijack - nem váltja meg a világot, de bőven nézhető. Inkább 10 ilyen, mint 1 Secret Invasion féle agyonhypeolt hulladék.
Foundation 2. évad sajna ugyanolyan lagymatag, mint az előző. Vagy talán még attól is rosszabb. Szerintem ez a sorozat konkrétan menthetetlen már és nem is csodálkoznék, ha kasza lenne a vége.
Star Trek Strange New Worlds 2. évad - Ez még mindig nagyon jó. Kár hogy csak 10 részes, mert néztem volna tovább.
Special Ops Lioness - egyelőre nem hozza azt, amit a trailerben láttunk. Adok neki pár részt még, aztán ha nem javul, akkor ez is kasza.
Alex_Aston írta: ↑2023.08.12., szomb. 19:40Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.
De szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik sorozat melyiket alázza. A kifejezés is hülyeség, hisz miben jobb? Nem is egy kategória a kettő. Szinte minden sorozatban lehetne találni valamit, amiben jobban teljesít, mint egy másik...
A Titkos invázió szerintem speciel elég lagymatag lett. Nem adott semmit sem hozzá az eddigi univerzumhoz, látszik, hogy ki kellett találni valamit. Olyan is lett sajna.
Ezt akár én is írhattam volna...
A Galaxis őrzői 3 film is nekem egy izzadság szagú valami lett. Nem vitt sehova. Itt is ki lett találva valami, és persze mindezt érzelmesen tálalták, amire a 15 éves tinik haraptak is. De ennyi.
Ezzel is egyetértek...
Az új Pókverzum viszont ötletes, és tényleg olyan, mint egy képregény. Ilyenekből kellene több. Nagyon jó volt, ahogy az előző része is.
https://m.imdb.com/title/tt9362722/
Ilyet meg meg se nézek... :)
De aminek nagyon tetszett a második évada, az a Prehistoric Planet:
https://m.imdb.com/title/tt10324164/?ref_=m_ttep_tt
Hozza az első évad színvonalát, és most a dinók családalapitása, és a csemeték nevelését mutatják be. Tök jó és érdekes nézőpont. Erősen ajánlom, persze csak annak, aki szereti a jó természet filmeket, és a zseniális David Attenboroughot, ahogy mesél.
Láttam még egy jó filmet.
Guy Richie's The Covenant
https://m.imdb.com/title/tt4873118/
Szerintem is jó lett, ezt kitárgyaltuk egy-két hónapja...
Kemény és, elég életszerű megvalósítás mellett (megtörtént esemény), persze csak amennyire el tudom képzelni milyen lehet egy ilyen pokoli hely.
Ami még elég lagymatag lett az a Jack Ryan 4. évad. Szerintem a 4-ből ez lett a legrosszabb. Abba is hagytuk 3-4 rész után.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3983
Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.
De szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik sorozat melyiket alázza. A kifejezés is hülyeség, hisz miben jobb? Nem is egy kategória a kettő. Szinte minden sorozatban lehetne találni valamit, amiben jobban teljesít, mint egy másik...
A Titkos invázió szerintem speciel elég lagymatag lett. Nem adott semmit sem hozzá az eddigi univerzumhoz, látszik, hogy ki kellett találni valamit. Olyan is lett sajna.
A Galaxis őrzői 3 film is nekem egy izzadság szagú valami lett. Nem vitt sehova. Itt is ki lett találva valami, és persze mindezt érzelmesen tálalták, amire a 15 éves tinik haraptak is. De ennyi.
Az új Pókverzum viszont ötletes, és tényleg olyan, mint egy képregény. Ilyenekből kellene több. Nagyon jó volt, ahogy az előző része is.
https://m.imdb.com/title/tt9362722/
De aminek nagyon tetszett a második évada, az a Prehistoric Planet:
https://m.imdb.com/title/tt10324164/?ref_=m_ttep_tt
Hozza az első évad színvonalát, és most a dinók családalapitása, és a csemeték nevelését mutatják be. Tök jó és érdekes nézőpont. Erősen ajánlom, persze csak annak, aki szereti a jó természet filmeket, és a zseniális David Attenboroughot, ahogy mesél.
Láttam még egy jó filmet.
Guy Richie's The Covenant
https://m.imdb.com/title/tt4873118/
Kemény és, elég életszerű megvalósítás mellett (megtörtént esemény), persze csak amennyire el tudom képzelni milyen lehet egy ilyen pokoli hely.
Csak a Marantz! :-D
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6590
Szerintem is jó volt, bármelyik Marvel sorozatot (is)simán alázza.DeLorean írta: ↑2023.08.12., szomb. 16:05Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.zx07 írta: ↑2023.08.12., szomb. 15:40HiJack
Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.
Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
SZVSZ szerintem meg jó... ennyiDeLorean írta: ↑2023.08.12., szomb. 16:05Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.zx07 írta: ↑2023.08.12., szomb. 15:40HiJack
Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.
Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
HiJack
Ha jót akarsz magadnak:
https://www.imdb.com/title/tt13111078/
https://www.imdb.com/title/tt13111078/
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
The Lucky One (2012) - katonatörténet, szerelmi történet, kisvárosi történet. Férfi szemmel is még viselhető csöpögősséggel elmesélve, a cajun muzsika otthonából, Louisianaból.
"Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk"zx07 írta: ↑2023.07.07., pén. 18:29
Én is a független filmre szavazok (ha valaki szponzorálja is). Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk, ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket némi történelem-alakítással (végülis Abraham Lincoln is lehetett néger). Ha az üzlet csinálja a filmet, az lesz a legjobb, mert ő tapogatja ki legjobban, hogy mi is kell aktuálisan a népnek. Ez akár az előbb felsorolt kategóriák bármelyike is lehet, csak rá kell érezni a producernek és a forgatókönyvírónak.
Igen milliárdokból imdb 2-5/10 közötti színvonalon, nem egyszer kicsavarva, megcsavarva az eredeti történet. Köszönöm, az én pénzemből ilyet szrokat nem kérek!
"ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket"
Ezzel csak az a piciny gond, hogy ezek a témák nyugaton évtizedek, mondom évtizedek óta velük élő, hétköznapi, elfogadott dolgok, azaz nem probléma!
Nálunk megy velük a riogatás az utóbbi 7-8 évben, tudjuk miért + azt is kiknél és hogyan hat. Ráadásul be is jött, sajnos.
De hogy a témánál maradjunk, Netflix:
Celebrity 2023, 12 epizódos dél-koreai dráma, krimi ... stb.
Ajánlotta az oldal, nemrég felkerült, no lássuk.
Influenszerek hétköznapjait vagyis inkább annak árnyoldalait bemutató sorozat.
Uff, eléggé keményvonalas szappanopera hatású, nem ritkán fiatal csajszik ripacskodásával telik az első 10-15 perc, de ... nem is lenne dél-koreai ha már az első részben nem jönne valami csavar. Na innentől viszont érdekes lesz az egész sztori, és már megint jön az, akkor most mi van
Színészek k-jók ismételten, lazán hozzák amit kell, az egész sodor magával, szóval ha bírod a nem hétköznapit, ajánlott.
Hirtelen azt hittem Belmondo (Isten nyugosztalja) az.zx07 írta: ↑2023.07.07., pén. 11:53Még egy film a héten:
LÁNY A KÖDBEN
Kicsit a Twin Peaks-re emlékeztető stílusú film, ravasz nyomozóval a középpontban. Az utolsó 5 percig sötétben tapogatóztunk és nem tudtuk ki a hunyó. Van egy érdekes stílusa a filmnek, mindenképpen egyedi. A történet-vezetése messze van a lineáristól. Ajánlott ez is.
the-girl-in-the-fog.jpg
Szerintem!
Én is a független filmre szavazok (ha valaki szponzorálja is). Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk, ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket némi történelem-alakítással (végülis Abraham Lincoln is lehetett néger). Ha az üzlet csinálja a filmet, az lesz a legjobb, mert ő tapogatja ki legjobban, hogy mi is kell aktuálisan a népnek. Ez akár az előbb felsorolt kategóriák bármelyike is lehet, csak rá kell érezni a producernek és a forgatókönyvírónak.venomer írta: ↑2023.07.07., pén. 11:17Nem hozzáálás ez, hanem érdek. Szubjektív mire kell. Akinél a pénz van vagy tud szerezni annak a szubjektivitása nyer teret. Független filmeket kell nézni amiben van egy szék meg egy kötél, két szereplővel, ott a dramaturgiára lesz kihegyezve, nem is a népi hatásvadászabb fajtából, és a tehetségtelenség is kibukna, ha meg lehetne lépni, de nem lehet. Századannyi költségvetésből.
Nem függetlenre példa, de ajánlom: Harmadik fél - sorsfonó drámatrió, a rágósabb falatok közül. Olivia Wild csöcstartalommal.
venomer írta: ↑2023.07.07., pén. 11:17Nem hozzáálás ez, hanem érdek. Szubjektív mire kell. Akinél a pénz van vagy tud szerezni annak a szubjektivitása nyer teret. Független filmeket kell nézni amiben van egy szék meg egy kötél, két szereplővel, ott a dramaturgiára lesz kihegyezve, nem is a népi hatásvadászabb fajtából, és a tehetségtelenség is kibukna, ha meg lehetne lépni, de nem lehet. Századannyi költségvetésből.
Nem függetlenre példa, de ajánlom: Harmadik fél - sorsfonó drámatrió, a rágósabb falatok közül. Olivia Wild csöcstartalommal.
Még egy film a héten:
LÁNY A KÖDBEN
Kicsit a Twin Peaks-re emlékeztető stílusú film, ravasz nyomozóval a középpontban. Az utolsó 5 percig sötétben tapogatóztunk és nem tudtuk ki a hunyó. Van egy érdekes stílusa a filmnek, mindenképpen egyedi. A történet-vezetése messze van a lineáristól. Ajánlott ez is.
LÁNY A KÖDBEN
Nem hozzáálás ez, hanem érdek. Szubjektív mire kell. Akinél a pénz van vagy tud szerezni annak a szubjektivitása nyer teret. Független filmeket kell nézni amiben van egy szék meg egy kötél, két szereplővel, ott a dramaturgiára lesz kihegyezve, nem is a népi hatásvadászabb fajtából, és a tehetségtelenség is kibukna, ha meg lehetne lépni, de nem lehet. Századannyi költségvetésből.
- -KP-
- V.I.P.

A második nagyon bejött, de szerintem az első sem lesz szemét, ha hozza legalább a szokásos Gerard Buttler színvonalat. Történet viszont nagyon hasonló. Kandahár véleményeknél hemzsegnek a "covenant part 2" és hasonló beírások.
Felesleges kinti, magasabb számokkal példálózni, ott nem az állambácsi önti bele az adófizetők pénzét.DeLorean írta: ↑2023.07.07., pén. 09:50Ez egy érdekes kérdés, azért is írtam az összeget.
Én biztosan nem fogom megnézni, ilyenekkel nem fárasztom magam és időm sincs annyi.
Kell-e ilyen film, vagy tényleg ideje lenne már emészthető filmeket készíteni? Vagy ez éppen az, nem kell fanyalogni?
De ez olyan, mint a foci. Öntjük bele a pénzt és eredmény semmi, viszont kell. Csak kinek? Mert ott is volt, amikor mi voltunk a legjobbak és a régi magyar filmek top minőségűek voltak.
Persze kint teljesen mások az arányok.
Ez a film, ha jól számolom, olyan 4,5M dollárba került.
Két filmet említettek most.
Kandahar - 70M dollár.
The Covenant - 55M dollár.
Nem láttam, de tuti szemét - az első biztosan.
Ezért írtam szégyen ami itthon megy, azaz felesleges szrokra van pénz, amire kellene, arra meg kifogás van csak!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6590
Talán azért nem lineáris, mert az élet írta.Az alkotók szerint megtörtént események alapján készült.A film végén láthatóak is a két főhős valós életbeli képei is.Persze ettől függetlenül lehet, hogy keveset adott hozzá a forgatókönyvíró...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
imdb 4,3/10 ígéretes ...zx07 írta: ↑2023.07.06., csüt. 18:11HADIK
Megnéztem. Összességében kellemesen csalódtam benne. Pörgő, nagy filmek mintájára készült történelmi kalandfilm. Nincsenek benne nyúlós részek, gyorsak a snittek, jók a színészek (a jelenlegi top gárda). Kicsit kevesebb a lovas benne mint a Gyűrűk Urában :) de ezt elnéztem a készítőknek. A huszárok karakterét jól megcsinálták, bár egy kicsit talán el lett túlozva az akkori képességük, szerepük. Ettől függetlenül ajánlott kategória.
Hadik.jpg
1,6Mrd erre a sza..., pénz nem számít, még akkor sem, amikor fontos dolgokra nem adnak, mert jön a kifogás, nincs miből.
Szégyen ez a hozzáállás!
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 695
- Kapcsolat:
Semmi nagy durranás nincs a Silo végén, gondosan elő van készítve a folytatás
A közepe netto időhúzás, a főszereplő tényleg jól játszik. A zene nagyon jó.
Valamikor elkezdem Térség-et - 6 évad - ha nem jó az eleje nem folytatom
A közepe netto időhúzás, a főszereplő tényleg jól játszik. A zene nagyon jó.
Valamikor elkezdem Térség-et - 6 évad - ha nem jó az eleje nem folytatom
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Két afgán témájú filmet láttam mostanában:
KANDAHAR
Gerard Butler viszi a hátán a filmet. Vannak benne fantasztikus részletek, kiszámítható a történet. Kicsit B-kategóriás feelingje van a történetnek, de a jelenetek jól meg vannak csinálva. Egyszer nézhető.
THE COVENANT
Ez már nem annyira lineáris történetű mint az előző. Bár nem hiszem, hogy egy afgán tolmács ennyit megtett volna egy amerikai katonáért és viszont, ezzel együtt nézhető kategória a film.
KANDAHAR
Gerard Butler viszi a hátán a filmet. Vannak benne fantasztikus részletek, kiszámítható a történet. Kicsit B-kategóriás feelingje van a történetnek, de a jelenetek jól meg vannak csinálva. Egyszer nézhető.
THE COVENANT
Ez már nem annyira lineáris történetű mint az előző. Bár nem hiszem, hogy egy afgán tolmács ennyit megtett volna egy amerikai katonáért és viszont, ezzel együtt nézhető kategória a film.
Ehhez én nem értek, én csak a filmet láttam, arról tudok nyilatkozni...DeLorean írta: ↑2023.07.06., csüt. 18:431,6 milliárd forintból készült.zx07 írta: ↑2023.07.06., csüt. 18:11HADIK
Megnéztem. Összességében kellemesen csalódtam benne. Pörgő, nagy filmek mintájára készült történelmi kalandfilm. Nincsenek benne nyúlós részek, gyorsak a snittek, jók a színészek (a jelenlegi top gárda). Kicsit kevesebb a lovas benne mint a Gyűrűk Urában :) de ezt elnéztem a készítőknek. A huszárok karakterét jól megcsinálták, bár egy kicsit talán el lett túlozva az akkori képességük, szerepük. Ettől függetlenül ajánlott kategória.
Megérte valóban?![]()