Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifilala mozija, kicsit másképp
Nyomjad, mert ez engem is érdekel!
Én is szeretek zenét hallgatni, koncerteket nézni és a sztereó hangfalaimbó lettek az L+R hangfalak a moziban. Nem értem miért NE lehetne rendes minőségben zenét hallgatni rajtuk, ha egy (majdan) rendes akusztikájú szobában vannak ... szerintem pont, hogy jobban kellene rajtuk szólni a zenének is...
Egyszóval: érdeklődéssel várom a folytatást!!!
Én is kíváncsi vagyok, mert nálam is a mozi-zene 30/70%, és a zene felé fejlesztek mostanság.
Egy külső Dac csodát művelt.
Jelenleg alapozok.A "dobozok" megvannak és erősítőben is van elképzelés,aztán a többit meglátjuk.
Ha másképpen,ha nem hagy tudjuk meg,mi is az igazi HifiMozi
Nos erre én is kíváncsi vagyok
Hajrá! Kíváncsian várom, főleg azt, hogy mi lehet egy M&K szett méltó utódja .
Nem nevezném utódnak,inkább egy másik iránynak ahol a zenei hangzás élvez elsőbbséget a mozihanggal szemben.A válasz a profilképen van
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1199
Hajrá! Kíváncsian várom, főleg azt, hogy mi lehet egy M&K szett méltó utódja .
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Ha másképpen,ha nem hagy tudjuk meg,mi is az igazi HifiMozi
Köszöntök mindenkit! Úgy gondoltam hogy van néhány dolog amiről szívesen írnék,mivel úgy tűnik én kicsit másképp közelítem meg a házimozi témát.Szeretek mozizni,de zenét is szívesen hallgatok és azon kísérletezek hogy hogyan tudnám a kettőt ötvözni a legjobban. Ezen kívül van néhány dolog amiről kevés szó esett ,ilyen a tripole háttér sugárzó például. Egy kis ízelítő addig is hogy mire gondolok amikor zenéről beszélek:
Köszönöm Fodesz mester
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Üdv a klubban! Start