Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
F112re tippelek én is.
Szép lenne, de hideg, nem lesz nagy pukkanás.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
F112re tippelek én is.
Egyelőre még csak jégen van, tehát nem ment el.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Na, most hogy elment a 2. is, ne húzd tovább az idegeinket. Kivele, mi az utód?
Mivel többségben egyedül mozizol, én a helyedben 1db-ot vennék, de az igazi nyálcsorgatós lenne. (Feltéve, ha 1 db önmagában beilleszthető a szobába/rendszerbe.)
Szerintem JL Audió lesz!
Na, most hogy elment a 2. is, ne húzd tovább az idegeinket. Kivele, mi az utód?
Mivel többségben egyedül mozizol, én a helyedben 1db-ot vennék, de az igazi nyálcsorgatós lenne. (Feltéve, ha 1 db önmagában beilleszthető a szobába/rendszerbe.)
Amúgy mi lesz az SVS helyett?
Már biztos utána néztél de azért:
https://www.puliwood.hu/kritikak/fences ... 24864.html
Meglesem, érdeklődve várom.
Én meg ezt ajánlom: http://www.mafab.hu/movies/produce-148120.html
Nem kőkemény, de kellemes kedves kis történet.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Az a Denon proci valami szenzációs.A felépítése is nagyon komoly és a maga 28 kg-os súlyával még sok végfokot is lepipál.Az audio részére is nagyon odafigyeltek.Ennél a processzornál a mozi és a zenei produkció is kiemelkedő.Nekem a kedvencem.
Egyetértünk, nem véletlen esett a gazdának a választása rá. Az már sajnálatosabb, h a nevet látván van aki helytelenül csak kommerszként kezeli, és igazából fogalma sincs róla, mi ez a vas tulajdonképpen. Nincs mit tenni az előítéletek, és a rossz berögződések már csak ilyenek. Ennyiből rossz az általánosítás, mert ha valakivel szembe jön egy ilyen gyöngyszem, akkor nem fordít kellő figyelmet rá csak a neve miatt megrántja a vállát, és megkérdi, jobb nem volt? Mert, h van ilyen is.
Szerencsés vagy ha neked ilyen van. Nálam is a Denon dobbantja meg a szívet máig ,az összes processzor mellett.
Sajnos nincs ,csak volt szerencsém kipróbálni egyszer és azóta is ez a kedvencem.
-
Csutka
Tonyka, ez egy nagyon jó kis élménybeszámoló!
Egyre jobbakat írsz!
Ne hagyd abba!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Az a Denon proci valami szenzációs.A felépítése is nagyon komoly és a maga 28 kg-os súlyával még sok végfokot is lepipál.Az audio részére is nagyon odafigyeltek.Ennél a processzornál a mozi és a zenei produkció is kiemelkedő.Nekem a kedvencem.
Szerencsés vagy ha neked ilyen van. Nálam is a Denon dobbantja meg a szívet máig ,az összes processzor mellett.
- fodesz
- V.I.P.

פß÷#&
Jó ilyeneket olvasni.Baromi király lehetett! Az a center már így képről is félelmetes, hallani biztosan egészen más volt.
A nagy Denon király, kár, hogy ennél a márkánál igazán nagy hatás ,csak ebben a kategóriában ér mindenkit. Mert valljuk be, ez így van.
De hát szép a felhozatal,a Reveleken kívül ott van még a 4k proji és a Para "hegesztő trafók" is. Hát na.
A héten igen finom rendszert volt lehetőségem fülügyre venni, egy nem túl nagy, de minőségi kis moziszobában. Rendszer elemei nagy vonalakban.
Revel F52,
Revel Ultima Voice 2
Revel Performa S30
Velodyne DD15
Denon AVP-A1HD
Parasound Halo A52
Parasound Halo A23
Oppo 105
HTPC
Sony VPL-VW300 4K
Szóval igazi ínyencségek, a center látványa leírhatatlan, optikailag azonnal földbe döngöli az embert, gyakorlatilag elég sokáig bámultam, aztán percek elteltével ismét azon kaptam magam, h megint bámulom. Vittem az egyetlen SACD, azzal kezdtem a fülelést. Azt kell mondjam nagyon precízen tisztán levegősen szólalt meg Diana Krall. Kis túlzással szinte tapintani tudtam volna a hangját. A DD igazán jól dolgozott az F52 alá. Az F52-t nem kell félteni mély ügyileg, így kézenfekvő volt a kérdésem, miért a DD, miért nem csak a front. Egy kapcsolással meg is kaptam a választ. Ugyan az általam ismert egyik legnagyobb tudással rendelkező emberkéről van szó, viszont neki is meghaladta a tudását az F52 mélyeinek 100%-os rendberakása önmagában. Akusztikailag nem adja ki a helység, mintha ilyet mondott volna miközben átkapcsoltuk, pedig kezelve, és bemérve van a szoba. Szóval az F52 magában túlzó mélyeket tol, minden vaskos túlzó. Nem katasztrófa, de a DD pontos illesztésével sokkal kellemesebb a zene. Itt kaptam egy rögtönzött bemutatót 7 csatornás sztereóból. Mégpedig koncert felvételt, megdöbbentően valóságosan szólt, rettenetes jól átadta a koncert hangulatát, termestől mindenestől. Átkapcsolva 2.0-ra visszaléptünk a kőkorszakba. Eltűnt a varázs egy pillanat alatt, lapos, jellegtelené vált a zene az előzőhöz képest. Egyetlen egy szívfájdalmam volt, h a tér sajna sérül, kissé tükörképes lett. Érthetőbben, furcsa volt a fejem felett hátulról hallani az énekest. Tehát olyan kissé mintha elféderelnénk hátrébb a hangot, mint mondjuk az autóban. Ezt leszámítva zseniálisan szólt, egy lekapcsolt villany mellett, vagy félhomályban teljesen megértem ha valaki megkedveli ezt a fajta zene hallgatást. No akkor jöhetett Adele, és a sok csatorna. Állam leraktam rögtön, a center örült jól szólt, Adele kristálytiszta hangja magával ragadott, pedig ezerszer hallottam már. A térben mindenki masszívan a helyén, minden hangszer, csettintés baromi realisztikus volt. A basszusgitár pengetésénél ismét remekelt a DD15, csodásan végig hallhatóan finoman ott volt az egész szám alatt a húr pengetése. Ezek után nem volt kérdés, h filmeknél is rendkívüli élményekben lesz részem. Régebben mindig kifogásoltam a hangerő, és a mélyek hiányát. No az új moziszobában nem panaszkodhattam egyikre sem. Cowboyok és űrlényekkel kezdtünk, mégpedig mikor megtámadják fényes nappal a csapatott az idegenek. Volt itt minden kérem szépen, lódobogás, robbanás, repülő bigyók stb. Túlzásoktól mentes, dinamikus, részletező, egy pillanatra nem megingó hangot kaptam. A tér is ámulatba ejtett, jöttek mentek a dolgok, az űrjárművek előttem hasították a levegőt, vagy éppen fékeztek be, h kábelt kilőve elrabolják hőseinket. Maximális élményt kaptam, igazából nem tudtam belekötni a hangba, pedig nagyon akartam. Na jó egyetlen egy dolog volt, ami az én vessző paripám, a dipolok, kissé fent. helyezkednek el, na nem úgy fent, ott vannak ahová a nagy könyveben vannak tanácsolva. Szóval éreztem ahogy ellovagolnak mellettem hátulról előre, h kissé fentről kanyarodott a lovas. Viszont a Prometheus űrhajós eldőlős jelenetnél hihetetlen jól estek lefelé az idegen űrhajó különböző alkatrészei egyenesen ránk. Nagy kerek egész a rendszer, tökéletesen van összehangolva, minden nagyszerűen dolgozik. Egy apró érdekesség, Audyessey be van kapcsolva, beszéltünk is pár szót erről. Vannak a megrögzött mindent kapcsoljunk ki, mert úgy a jó kollégák, amiben én nem kételkedek, mert biztos vannak helyzetek. Viszont jelen rendszernél egyértelműen, nagyon nagyon komolyan hallható az Audessey előnye. Kikapcsolva minden oda lesz, a dinamikától kezdve a részletességig minden. Lapos lett a hang, mint az alföld, pedig nem mindennapi készülékről beszélünk. Ezt a különbséget még a süketek is rögtön hallanák. A szobára visszatérve, külön piros pont, h a vetítő nincs a szobában, a fal túloldaláról kapjuk a jóféle képet. Utóbbira sem lehet panasz, amúgy is az egyik személyes kedvencem a Sony 4K-s 300-as sorozata. A szoba megér még pár szót, csillagos mennyezet, variálható színvilágú LED-es világítás, igazi tespedős motorizált kanapé. Néha megkérdik hallottam-e már jobbat, mint a sajátom. Természetesen igen, most is egy ilyen rendszert hallottam.
Köszönöm a lehetőséget, élmény volt minden perc. A névtelenség szándékos, kérlek titeket ne a személy kitalálása legyen a központi téma, köszönöm, főképp azoknak akik tudják.
...És el kellett mennetek moziba? Vagy volt otthon min nézni?
Szoktunk járni, sőt mostanság egész sűrűn. Megvan a maga bája mindenképp, és a minőségre sem pröszkölhetek igazán. Szóval miért ne?
- fodesz
- V.I.P.

Délután mozizni támadt kedvünk...
...És el kellett mennetek moziba? Vagy volt otthon min nézni?
Nyomd, bébi, nyomd
Délután mozizni támadt kedvünk. A választás a fent nevezett címre esett. A szereposztás elég jó, és mégis a veteránok mellett Ansel Elgort simán elviszi a filmet. A karraktere nagyon eltalált, remekül fekszik neki a szerep. Mit sem érne a karakter jó történet nélkül. No hát azt kell mondjam történet ügyileg is minden rendben. Első kockákról kissé szállító ugrik be, aztán teljesen más szintet, stílust vesz fel a továbbiakban. Izgalom, feszültség, nagyon minimális humor. Minden karakter egyesével érdekes, még a fő gengszter (Kevin Spacey) fia rövid jelenetei is tartogatnak meglepetést. Jamie Foxx is jól tolja, ezúttal negatív szerepben. A film ritmusa baromi jól eltalált, csavarok, meglepetések is vannak. Az operatőri munka nagyon jó, néha szédítő a kamera mozgás akár a történet. A szinkron, és a hang nagyon rendben volt, kis teremben néztük, de egy szavam sincs, a nejem megemlítette, h szívesen lejjebb venné a hangerőt. A zenének elég fontos szerepe van, így jobbnál jobb zenéket kapunk, mindenféle műfajból. A film végét sem klisézték el, legalább is nem a néző által várt módon jutunk el ahová szeretnénk. Ajánlom mindenkinek, kategóriájában kiemelkedő darab.
10/9
A 9300-as upgradeből nem lett semmi? Vagy csak kölcsönbe volt/van nálad Vagy most csak direkt teszed a ......
Kölcsönbe volt, a beszámolót megtalálod ha visszalapozol.
Mire gondolsz? Nem tudok új fényágyúról idehaza.
A 9300-as upgradeből nem lett semmi? Vagy csak kölcsönbe volt/van nálad Vagy most csak direkt teszed a ......
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Tonyka, te meg írhatnál pár sorocskát az új fényágyúdról is, hátha elvonnád a nép figyelmét erről a drága/túlárazott témáról
Mire gondolsz? Nem tudok új fényágyúról idehaza.
Rágjátok má megint rendesen a gittet ... inkább pihenjetek és készüljetek a holnapi babazsúra. Fapaci megígérte hogy holnap lesz tánc is
Tonyka, te meg írhatnál pár sorocskát az új fényágyúdról is, hátha elvonnád a nép figyelmét erről a drága/túlárazott témáról
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Valamelyik filmben volt "ha valamit jól csinálsz azt ne add olcsón."
Azt hiszem batman a bohóc ceruzás jelenet.
”...ne add ingyen". :-)
Valamelyik filmben volt "ha valamit jól csinálsz azt ne add olcsón."
Azt hiszem batman a bohóc ceruzás jelenet.
No,ezek után ha venni mersz egy ilyen Primare lejátszót akkor megkövezünk nyilvánosan! Persze csak viccelek....
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design