Koszi sracok.
A meresek jol sikerultek, dsp-vel egesz jo gorbet sikerult kihozni. Viszont a ful teszten picit elhasalt, most jaratom ezerrel meg kap egy kis tomo anyagot. Ha nem fog tetszeni hatter sugarzo lesz belole
Most csak a centert uzemeltuk be denesdr forumtarsunkkal akinek 1000 koszonet a technikai, elmeleti segitsegert.
Jo ez a hypex kutyu csak nekem meg bonyolult, segitseg nelkul 25 ev tapasztalattal nem tudtam volna beallitani.
Idokozben a proci kerdes is eldolt, az uj csaladtag neve malac 8805.
Sok tiprodas olvasas velemenykutatas utan erre esett a valasztas, mert stabil es tudja az auro3d, frissitheto lesz a hdmi2.1-re szoval jovo biztos 1 evig

Az Anthem nekem olyan mint az apple cuccok tul kotott es szolgaltatasban joval szegenyebb, Az Emotiva megbizhatatlan igergetos hatterrel sok bug-al. Az Arcam szinten bug os. Acurus, Monoprice maceras beszerzes, Trinnov,Datasat, Lyngdorf nem az en penztarcam... Mindenhol irjak ahol kicsit erezhetoen nem billen a merleg nyelve semelyik iranyba, hogy nem a marantz a legjobb hangreprodukciot nyujto versenyzoje, de ugymond rock solid, mukodik. Nekem ez az egyik legfontosabb tenyezo a nem tul sok jo proci kozott.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro