Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bandi Mozifalodája
Bandi Mozifalodája
Grat hozzá Aleksz! Ne hülyéskedj ilyesféle "szemetet" mindig szívesen látok .
Hasonló felépítésű mint az előd Sub-X, engedd ki a dobozból .
Sikerült a többi madzag projektet is nyélbeütni?
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Bandi Mozifalodája
Elnézésedet kérem Bandi, hogy mindig nálad szemetelek.
Kár érte, kiváló ügynök volt...
Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Bandi Mozifalodája
Egy új házi kedvenccel lett gazdagabb az (AQ) család.
(Arra vajon mennyi esély volt, hogy amikor ma hoztam haza a kábelt, szembe jött velem egy leányzó aki pont egy boxer szukát sétáltatott??)
(Arra vajon mennyi esély volt, hogy amikor ma hoztam haza a kábelt, szembe jött velem egy leányzó aki pont egy boxer szukát sétáltatott??)
Bandi Mozifalodája
A tervek szerint adok egy esélyt a JBL-eknek is, hátha elöhozakodnak valami élvezetes produkcióval a surround oldalon (is). De ez csak akkor aktuális, ha megtörpént a frontok és a center ápgrédje. A Kristóf Csopper hf zsinyegek maradnak elöl, de a Qed-ek nincsenek már meg, mindet eladtam/bartelbe vágtam. Ezért kéne valami jobb Aku madzag megoldás....
Írnám hogy Kristófot mindenkinek , de gondolom nem akarsz százezreket háttérkábelekbe fektetni .
Én vagy megvárnám amíg esetlegesen sikerül és megjönnek az első dobozok, vagy inkább egy semleges jó felbontású kábelt vennék mert úgyis győz nálad a rendszeresség és egy családos dobozok .
Nekem nagyon ajánlották a Furutech FS illetve a Furutech ADL kábeleket hátra, néztek is rám hogy majd azonos árban az Audioquest X2-t vittem , de bevált.
Ha azt mondod, hogy az X2 még jobb is lehet hátul, mint a T2, én elhiszem neked.
10-10 méter kellene hátra, tény nekem sem mindegy, hogy 40x ezer, vagy csak 20-on x.
Valahogy nekem az jött le a Type-2 - Rocket 44 center madzag csere után hogy sokkal rendezettebb\részletesebb lett főleg a magas tartomány rendeződött újra.
És még nekem is furcsa de hátul az X2-vel olyan hangok is jönnek a dobozokból zenén amik elől a T2-vel elmaradtak, és ezt 13 méteren.
T2 nagyon tuti volt mélyekben és dinamikában, ebből lehet a kismonitorok nem is profitáltak( profitálnának) volna.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Bandi Mozifalodája
Ha azt mondod, hogy az X2 még jobb is lehet hátul, mint a T2, én elhiszem neked.
10-10 méter kellene hátra, tény nekem sem mindegy, hogy 40x ezer, vagy csak 20-on x.
Bandi Mozifalodája
Ez jó kérdés. Én inkább a lágyabb/melegebb hangú kábeleket preferálom, ebben nagyon jó az Audioquest.
Az olcsóbb ezüstözött/ónozott kábelekre mondják inkább hogy kiemel a magas tartományban. De én inkább úgy tapasztaltam az olcsóbb kábeleknél hogy nem kiemel hanem csalnak felfele és rontják a felbontást is.
Supra, Qed, Inakustik, Neotech -nek vannak vannak emészthetőbb megoldásai, sőt a 2,5 -es ezüstözött jamóm egyenesen süvített , és a Neotech 11275-re is ezt mondják.
De én inkább a szinergiát javasolnám a front oldallal, Nálad melyik (Crystal,Qed) hol fut? Lehet hozzájuk kellene partnert keresni...
Vagy ennyivel "tompábbak" a Valdusok hátul?
A tervek szerint adok egy esélyt a JBL-eknek is, hátha elöhozakodnak valami élvezetes produkcióval a surround oldalon (is). De ez csak akkor aktuális, ha megtörpént a frontok és a center ápgrédje. A Kristóf Csopper hf zsinyegek maradnak elöl, de a Qed-ek nincsenek már meg, mindet eladtam/bartelbe vágtam. Ezért kéne valami jobb Aku madzag megoldás....
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Bandi Mozifalodája
Én is pont hangfalkábeleket keresek a surround részlegre, és AQ-ban gondolkodok elsōsorban. Kb 2x10 méteres hossz kéne, de olyan, ami a magas tartományt inkább kiemeli - nem elnyomja. Mit javasolnál El Bandi?
Ez jó kérdés. Én inkább a lágyabb/melegebb hangú kábeleket preferálom, ebben nagyon jó az Audioquest.
Az olcsóbb ezüstözött/ónozott kábelekre mondják inkább hogy kiemel a magas tartományban. De én inkább úgy tapasztaltam az olcsóbb kábeleknél hogy nem kiemel hanem csalnak felfele és rontják a felbontást is.
Supra, Qed, Inakustik, Neotech -nek vannak vannak emészthetőbb megoldásai, sőt a 2,5 -es ezüstözött jamóm egyenesen süvített , és a Neotech 11275-re is ezt mondják.
De én inkább a szinergiát javasolnám a front oldallal, Nálad melyik (Crystal,Qed) hol fut? Lehet hozzájuk kellene partnert keresni...
Vagy ennyivel "tompábbak" a Valdusok hátul?
Bandi Mozifalodája
Holnap megérkezik a center után a frontokhoz is a rocket44, nagyon kíváncsi vagyok. Bandi miatt kezdtem el az Audioquest útján járni, és nagyon telitalálat volt.
Aztán most elkezdek gyűjteni majd hátra is, type2 vagy type 4-re.
Bandi, te mennyire vagy elégedett hátsóvonalon a type2-vel? Elég vagy azért eltudnád viselni a t4-et is?
Én is pont hangfalkábeleket keresek a surround részlegre, és AQ-ban gondolkodok elsōsorban. Kb 2x10 méteres hossz kéne, de olyan, ami a magas tartományt inkább kiemeli - nem elnyomja. Mit javasolnál El Bandi?
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Bandi Mozifalodája
Jamdi tecccik a HM-is neved.
Megy a cuccodhoz is csak nemdán egy hangfal márka ötvözetéből.....
Biztos valami szőrös állat adta neked ezt a jól csengő,találó,kreatív ésatöbbi...ésatöbbi.....nevet
Bezony, és jelzem haladok már a tanulmányaimmal:
Holnap megérkezik a center után a frontokhoz is a rocket44, nagyon kíváncsi vagyok. Bandi miatt kezdtem el az Audioquest útján járni, és nagyon telitalálat volt.
Bandi, te mennyire vagy elégedett hátsóvonalon a type2-vel? Elég vagy azért eltudnád viselni a t4-et is?
Jól skálázott kábelei vannak a márkának, a R44 egy remek mindenes. Ha tetszett a centernek akkor biztosan remekül fognak muzsikálni a Zensor frontokkal is.
Nálam hátul X2 van, és nagy kár hogy nem próbáltam rá a frontokra amíg nem tuszkoltam be a kábelcsatornába.
Mert durván adta a különbséget a régi hátsó kábelekhez képest.
Ha nem túl hosszú akkor elég a T2-is szerintem. Viszont a T2 egy visszafogottabb kábel zártabb magasokkal, egész más mint a R44.
Lehet hogy jobb választás a sodrott X2, nagyon rendben van a hangszín a dobozok között nálam, amellett hogy olcsóbb is.
Bandi Mozifalodája
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Bandi Mozifalodája
Jamdi tecccik a HM-is neved.
Megy a cuccodhoz is csak nemdán egy hangfal márka ötvözetéből.....
Biztos valami szőrös állat adta neked ezt a jól csengő,találó,kreatív ésatöbbi...ésatöbbi.....nevet
Bandi Mozifalodája
Bandi, esküszöm, hogy kétszer olvastam végig, mit ragoztok Bubuval, de...
1. én sem szeretem ezt a...jó megfogalmazás: pöcslengetést. Nem azért mennék át máshoz, hogy lefikázzam a rendszerért vagy hogy megnyugtassam magam, hogy az enyém mennyivel jobb. Mindenki maga dönti el, hogy számára pénz, idő, preferencia figyelembe vételével mennyire kompromisszumos a cucca.
2. ezzel együtt szerintem Bubu nem írt olyat, amit valaki is félre érthetne vagy bántó lett volna
3. kalapot emelek előtted és Fodesz előtt azért, amit eddig ebben a hobby-ban elértetek.
4. Én is szeretem a hagymás babot! :-D Peace!
Leone 1-től 4-ig .
Ami engem és a rendszer látogatások illeti, engem nagyon sok minden érdekel a hobbin belül. Tökéletes rendszer nincs, viszont különleges rendszergazda mindenhol megtalálható.
Borzalmasan sokat profitálok egy egy látogatás alkalmával, eddig mindenki tudott felmutatni lazán olyan eksztrákat amire nem is gondoltam. Nekem ezek a legfontosabbak.
Mindenkinek megvannak a gyenge pontjai és az erősségei, az én szemléletemhez hozzátartozik hogy sokkal jobban értékelek egy erősséget mint gyengeséget.
És tulajdonképpen bánt is egy kicsit, hogy közvetett módon a nagy általánosságban bevett gyakorlat az hogy a gyengeség van felfújva és felnagyítva.
Egészen biztosan tisztában van vele a gazda is, én nem érzek késztetést arra hogy ezt bármiféle negatív módon bíráljam.
De természetesen van véleményem és ezt bizonyos keretek között meg is szoktuk vitatni, hogy mit merre milyen lehetőségekkel csinálnám máshogy.
És ez igaz fordítva is, én örülök ha valami újat tudok mutatni, és szívesen veszek bármilyen kritikát.
Ez általában így is szokott történni, és rendkívül hasznosnak és szórakoztatónak találok egy oda-vissza látogatást. Ennél hasznosabb dolog azt hiszem nincs a fórumos életben.
Ami ezt a történetet és az esetleges félre értéseket illeti én nagyon sajnálom. Én nyílt kártyákkal játszom és próbálom a saját elveimet tartani.
Viszont tesóm tegnap szólt hogy egy kicsit összetetten adtam elő pár gondolatot és lehet félreértelmezhető...
Ez valóban így lehet, az észjárásomhoz hozzátartozik hogy nem szeretek kétszer ugyanazt leírni, és egymásra épülő lesz a gondolatmenetem.
Emellett kicsit elkalandozok és próbálok általános problémákra is rávilágítani. Ami lehet félreérthető annak aki még nem találkozott a bonyolult de egyszerű észjárásommal .
Ezért bocsánat, legközelebb jobban figyelek rá.
Általában ez az írott fórum hátulütője, hogy sokszor az ember akarva akaratlanul magára vesz és túlgondol pár dolgot amit nem kellene.
Ez hatványozottan igaz a "külső" szemlélőknek, akik csak futólagosan követ egy-egy régebbi user románcát.
Az én birka természetemhez hozzátartozik, hogy törődök velük is, és ezért kértem a srácokat hogy az egyértelmű kereten belül maradjanak... mert igenis félreérthető pár gondolat.
Egy-két elkolbászolt szónak, megjegyzésnek súlya van. Amihez semmi közöm ki - miért adott hangot, viszont nem szeretném ha itt ezen a csatornán folynának.
Hiszen nem ezért nyitottam és nem is erről szól ez a topic.
-
Fodesz bátyánkkal még remélem sokszor összehoz a sors, vagy itt a Jamdi (copyright by: Vuki ) galaxisban, vagy az erő Clarusos oldalán nála.
És ez remélem meg jó pár júzerre is igaz lesz a közeljövőben .
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
Bandi Mozifalodája
Bandi, esküszöm, hogy kétszer olvastam végig, mit ragoztok Bubuval, de...
1. én sem szeretem ezt a...jó megfogalmazás: pöcslengetést. Nem azért mennék át máshoz, hogy lefikázzam a rendszerért vagy hogy megnyugtassam magam, hogy az enyém mennyivel jobb. Mindenki maga dönti el, hogy számára pénz, idő, preferencia figyelembe vételével mennyire kompromisszumos a cucca.
2. ezzel együtt szerintem Bubu nem írt olyat, amit valaki is félre érthetne vagy bántó lett volna
3. kalapot emelek előtted és Fodesz előtt azért, amit eddig ebben a hobby-ban elértetek.
4. Én is szeretem a hagymás babot! :-D Peace!
Osu no seishin!
Bandi Mozifalodája
A más mozizási szokást Fodesz írta. Erre kérdeztem rá, utána te visszakérdeztél, most azt írod, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de kérdezek egyet: Erre a kérdésre gondolsz?
Igen. Kérdés volt amit feltettem.
Valami elhasalt a részedről, de nagyon!
Köszönöm.
Bandi Mozifalodája
Tessék? Most már lassan én sem értem, miért kell túlgondolni pár bargain gondolatot...
Kérdeztél válaszoltunk, kérdeztél válaszoltunk, kérdeztem én is nem kaptam választ. Majd pár vicces megjegyzés, amit értek de indokoltam miért nem jó dolog (többször).
Le van írva mit és miért a részemről. Ez nem gond és nem probléma, lehet elhasalt megint a "szál" amit viszünk... .
A más mozizási szokást Fodesz írta. Erre kérdeztem rá, utána te visszakérdeztél, most azt írod, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de kérdezek egyet: Erre a kérdésre gondolsz?
Remélem érted!
Valami elhasalt a részedről, de nagyon!
Bandi Mozifalodája
szeretem a hagymas babot...
de a kedvencem akkor is a
-egy rantottat kernek
-egy vagy ket tojasbol?
-egy tucatbol...
- Mi ez? Hagymásbaba?
- Nem b@mmeg, krumplis hal.
Bandi Mozifalodája
szeretem a hagymas babot...
de a kedvencem akkor is a
-egy rantottat kernek
-egy vagy ket tojasbol?
-egy tucatbol...
Bandi Mozifalodája
na gyerekek hulye vicc volt Bubu felvette a kesztyut ami nekem tetszett de nem akarok megserteni senkit csak poennak szantam.
szerencsere itt senki sem pocslengetos es veletlenul sem lattam volna, hogy valakire is rakenyszeritettuk volna a velemenyunket. a hobbi kozos szeretete marad a tobbi nem fontos...písz
Egy: ha alszom és nem kellő tapintattal ébresztenek fel elsírom magam.
Kettő: a sírással felizgatom magam és izgalmamban fel kell kelnem.
És ha felkelek, bal lábbal kelek... És ha bal lábbal kelek...
Mi már legendásan hülyén is megértjük egymást .
Személy szerint én Fodeszt nagyon kedvelem!
Komarfamily szintén egy nagyon jó fej srác, aki szereti ezt az egész hobbit.
Bandi, veled nem találkoztam, de kisebb vitáktól eltekintve nem volt semmi gond.
Azért javasoltalak elite tagnak (sokat persze nem jelent), mert itt te érdemled meg legjobban.
Viszont most egy szót sem értek az egészből.
Senkiből semmit sem akartam kikényszeríteni. Mi a gond? PÜ-ben is megírhatod!
Tessék? Most már lassan én sem értem, miért kell túlgondolni pár bargain gondolatot...
Kérdeztél válaszoltunk, kérdeztél válaszoltunk, kérdeztem én is nem kaptam választ. Majd pár vicces megjegyzés, amit értek de indokoltam miért nem jó dolog (többször).
Le van írva mit és miért a részemről. Ez nem gond és nem probléma, lehet elhasalt megint a "szál" amit viszünk... .
Bandi Mozifalodája
Személy szerint én Fodeszt nagyon kedvelem!
Komarfamily szintén egy nagyon jó fej srác, aki szereti ezt az egész hobbit.
Bandi, veled nem találkoztam, de kisebb vitáktól eltekintve nem volt semmi gond.
Azért javasoltalak elite tagnak (sokat persze nem jelent), mert itt te érdemled meg legjobban.
Viszont most egy szót sem értek az egészből.
Senkiből semmit sem akartam kikényszeríteni. Mi a gond? PÜ-ben is megírhatod!
Bandi Mozifalodája
na gyerekek hulye vicc volt Bubu felvette a kesztyut ami nekem tetszett de nem akarok megserteni senkit csak poennak szantam.
szerencsere itt senki sem pocslengetos es veletlenul sem lattam volna, hogy valakire is rakenyszeritettuk volna a velemenyunket. a hobbi kozos szeretete marad a tobbi nem fontos...písz
Bandi Mozifalodája
Szerintem sem én, sem Komarfamily nem tartozunk a pöcslengetők közé.
Sajnálom, ha félreértetted, természetesen vicc volt, de akkor maradok a saját topikomnál, ha nagyon viccelődni szeretnék!
Komár Laci mutatott egy görbe tükröt neked mit szerettél volna kikényszeríteni belőlünk... Már ezt sem sikerült a célnak értelmezni.
Attól hogy én követem a szálat, nagyon könnyen félreérthető másnak sok dolog, és nem a pozitív irányban... Könnyen félreértés lehet belőle a fejekben, és ezt én nem szeretném .
Bandi Mozifalodája
Sajnálom srácok vagyis Bubu, az az igazság hogy én nem azonosulok ezzel az állandó pöcslengető gondolatmenettel... ha ez eddig nem derült ki.
Van egy bizonyos határ amit legalább itt nem szeretném ha átlépnétek, félreérthető és lentebb pont kitértem rá hogy miért..
Köszönöm.
Szerintem sem én, sem Komarfamily nem tartozunk a pöcslengetők közé.
Sajnálom, ha félreértetted, természetesen vicc volt, de akkor maradok a saját topikomnál, ha nagyon viccelődni szeretnék!
Bandi Mozifalodája
Sajnálom srácok vagyis Bubu, az az igazság hogy én nem azonosulok ezzel az állandó pöcslengető gondolatmenettel... ha ez eddig nem derült ki.
Van egy bizonyos határ amit legalább itt nem szeretném ha átlépnétek, félreérthető és lentebb pont kitértem rá hogy miért..
Köszönöm.
Bandi Mozifalodája
egészen biztosan így zajlott volna , de nem zajlott így tényleg nem tudunk mivel szolgálni... max a lentiekkel.
Srácok akiket érdekel a téma mert nemnormális mozi és technika bolond az nem fog eljutni pár óra alatt pletykázni...
Ezerszer többet ért Fodesznak a tapasztalat mint bármi más, remélem .
Pedig Komarfamily jó példa rá, hogy miután meghallgattam a rendszerét, megbeszéltük, hogy egy fostalicska - el is adta majdnem az egészet és szégyenében még az országot is elhagyta! Pontosabban utánam te is meghallgattad - gondolom hasonló volt a véleményed. A két negatív vélemény már sok volt neki.
Itt más a helyzet, mert Fodesz állítólag Jamo hirdetéseket kezdett el nézegetni...
Bandi Mozifalodája
en tudom hogy ertette:)
parbeszed:
-Fodesz 'te Bandi a te rendszered miert szol ennyire szarul az enyemhez kepest?'
-Bandi 'te Fodesz nem tudom pedig rengeteget koltottem ra es valahogy az alja is meg a teteje is hianyzik, de figyelj mar Fodesz az enyem legalabb szep titan szinu nem csunya fekete'
gondolom pontosan igy zajlott de uriemberek ezt nem vetik papirra...azaz bitekre
egészen biztosan így zajlott volna , de nem zajlott így tényleg nem tudunk mivel szolgálni... max a lentiekkel.
Srácok akiket érdekel a téma mert nemnormális mozi és technika bolond az nem fog eljutni pár óra alatt pletykázni...
Ezerszer többet ért Fodesznak a tapasztalat mint bármi más, remélem .