Amennyire nem akartam megnezni annyira erdekes volt, na nem az akciokra meg az efektusokra gondolok, hanem, hogy .
Ketto erdekes mondat is elhangzik a filmben. Jo szorakozast hozza. :)
youtu.be/7eTurM6YLEY

Tudod, talan pont ez volt a legnagyobb gondom.DeLorean írta: ↑2023.12.08., pén. 14:31Nem láttam, de inkább a Joker filmre hajaz, nem?wittao írta: ↑2023.12.07., csüt. 20:58Napoleon
Tegnap iMAX-ben neztuk meg baratokkal.
Nem volt rossz film, de bevallom sokkal tobb nyertes csatara es csatajelentere szamitottam. Inkabb a szemelyisegen volt a hangsuly szerintem, es engem egy ido utan mar nyomasztott a film.
Nem varom, hogy ujra megnezzem valamikor, pedig titkon egy ujabb nagy ivu kosztumos filmre szamitottam, mint mondjuk a Gladiator… de szamomra nagyon nem.
Egyszer meg kell nézni, de nincs benne több.

Trailer ígéretes volt, elkezdtem anno, de 2-3rész alatt többször is bealudtam, szóval kuka.Apaci72 írta: ↑2023.12.06., szer. 12:25Sziasztok!
Disney +
Ezt ajánlom, I. évad 4 rész:
https://youtu.be/AnPl4PuNb5U
Remélem hamarosan jön a következő évad...

A Disney+ app-ot egy 2015-ös gyártmányú, androidos Sony tévén használom.

scaurus írta: ↑2023.12.01., pén. 16:59Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice)
A 3. Kenneth Branagh-féle Poirot film.
Branagh 3. alkalommal rettenetes, mint Poirot.
A 3 közül még ez a legélvezhetőbb, bár, függetlenül attól, hogy mindenre kapunk magyarázatot, a természetfeletti jelenetek mennyisége miatt ennek már vajmi kevés köze van egy Poirot filmhez.
David Suchet magabiztosan ül a trónján, a Branagh-féle filmeket gyorsan befedi a feledés jótékony homálya.
Csak megveszekedett, kompletista Poirot rajongóknak tudom ajánlani, senki másnak.
MÁS
Költői kérdés: a Disney+ app miért egy hulladék, amit szinte hetente újra kell telepíteni, mert egy idő után nem indítja el a kiválasztott filmet, hanem egyszerűen kilép?
(A gyorsítótár törlése sem segít...)
Az HBO Max, Netflix, Spotify alkalmazásokkal nincs ilyen probléma.

Mármint: 20+ éves
Nem a magyarokról szól a film, az látszik, de nem is ez volt a cél - az is látszik. Én azt vettem ki a filmből, hogy Teller legalább akkora koponya volt, mint Oppenheimer és ugye két dudás egy csárdában... később ez be is igazolódott a H-bombával. Az A-bomba is nagyot szól, de a H-bomba mekkorát szól. Illetve az jól átjött, hogy ez egy nemzetközi csapat volt, akik együtt dolgoztak. Sose rosszabb filmet...DeLorean írta: ↑2023.11.22., szer. 14:15Igen, azon én is csodálkoztam. :)zx07 írta: ↑2023.11.22., szer. 13:03Én ugyanezeket írtam volna. Valami szex-féleség kell azért a mai filmekbe, még ha éppen ebben erőltetett is némiképp. Csodálkoztam is, hogy nem volt benne LMBTQ-szál... így nem biztos az Oscar... (bár sokan azt írják, hogy biztos). Minden tetszett benne, de amit húztak mint a rétestészta, azok a tárgyalásos jelenetek voltak. 40-45 perccel is rövidebb lehetett volna ha húznak rajtuk egy kicsit. Így 3 óra.
A bomba robbantása, a feszültég, hogy elpusztul-e a világ közben nagyon jó volt. A hang a frenetikus egyébként.
Sajnáltam a magyarok háttérbe szorítását. Azt jobban ki lehetett volna fejteni. Kivel milyen volt a konfliktus és miért.
Így Teller egy faxkalap, de mi nem értjük miért. Nagyon idiótának állították be.
A tárgyalást meg sokkal sokkal jobban meg kellett volna csinálni, ott kevés volt a feszültség.
A két nő bár jól játszott, de valahogy nem illettek bele a képbe teljesen.
Tetszett, ahogy az elnök gyávának nevezi Oppenheimer-t és nem akarja látni, de ezt a szálat is sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. A többi elnökkel meg egy kontrasztot.
De soha rosszabb filmet. Ez azért valami!
Ahogy írtam nekem a mondjuk Számolás Joga sokkal inkább bejött.
Én ugyanezeket írtam volna. Valami szex-féleség kell azért a mai filmekbe, még ha éppen ebben erőltetett is némiképp. Csodálkoztam is, hogy nem volt benne LMBTQ-szál... így nem biztos az Oscar... (bár sokan azt írják, hogy biztos). Minden tetszett benne, de amit húztak mint a rétestészta, azok a tárgyalásos jelenetek voltak. 40-45 perccel is rövidebb lehetett volna ha húznak rajtuk egy kicsit. Így 3 óra.DeLorean írta: ↑2023.11.19., vas. 09:12Oppenheimer
Gondolom mindenki megnézi, kíváncsi leszek a véleményekre.
Nagyon várós volt a film és lehet kap díjakat, de nekem valahogy nem állt össze egy egésszé és hatalmas hiányérzetem van.
A színészek kiválóak, a történet is jó, de sok felesleges dologgal foglalkozik és nem fejt ki olyan dolgokat, amiket érdemes lenne.
Cillian Murphy, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon és még sk ismert név és arc.
Florence Pugh a Marvel után itt is "jeleskedik" - teljesen érthetetlen és nem ebbe a filmbe való a sex jelenet. Az első még OK, de a második már inkább nevetséges. Na de jó őt is látni ilyen "környezetben". :)
A bevétel mindenesetre OK lesz. 100 millióból készült és már milliárdnál jár.
8 pontot azért adok rá.
![]()
oppenheimer.jpg
Csak megint az unalomig ismételt klisék: a menő, k. laza okoska, kissé szerencsétlen srác, nameg a csinilány ... kölökfilmet csináltak belőle.Alex_Aston írta: ↑2023.11.21., kedd 06:58Monarch: Legacy of monsters
https://m.imdb.com/title/tt17220216/
Az újhullámos Godzilla - King kong univerzumban játszódó sorozat. A 2014-es film után játszódik 1 évvel, sok, sok visszatekintéssel az 50-es évekbe a kezdetekhez.
Inkább a jól felépített karaktereket van a hangsúly, és a történeten, a pár zúzás, ami van benne, az pedig kifogástalan, első osztályú minőségben van megvalósítva.
Első két rész alapján jó.

mármint Rémálmok sikátora

Én is csak ajánlani tudom ezt a remek filmet.