Igazából engem nem a történet érdekelt elsősorban, hanem a shetlandi környezet és életforma...Apaci72 írta: ↑2023.06.23., pén. 10:32A BBC-féle Sherlock,venomer írta: ↑2023.06.22., csüt. 15:31A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.
Ki mit vár? Filmek, sorozatfolytatások. Melyik kedvenc színészeteket látnátok ismét valamiben?
no meg a Guy Richie-féle se lenne rossz.
TinTin folytatás Peter Jacksontól.
Sajnos a Shantaram-ot AppleTV+-on elkaszálták, jó lenne a folytatás
Tokyo Vice (HBO)
Slow Horses /Utolsó befutók/ (AppleTV+)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Láttam az elejét, jónak indult, aztán tényleg ellaposodott. Azt írják durva folytatás leszAlex_Aston írta: ↑2023.06.28., szer. 07:26Balhé - fekete komédia
https://m.imdb.com/title/tt14403178/
Egy szerencsétlen kisvállalkozó ezermester, és egy unatkozó, es frusztrált jól menő sznob virág boltos találkozik egy parkolási konfliktus miatt (dudálás és bemutatás).
Ezek után szép lassan bosszú hadjárat indul egymás ellen.
4 rész után azt kell mondjam igen jó folytatás várható. Kicsit belassul, a 2-3. rész, bár inkább jobban megismerjük a két főszereplőt és környezetüket. De a 4. rész végére kiderül, hogy lesznek itt meg egyre durvább finomságok.
Nálam eddig 8/10
.
balhe-4-3-e1681291679799.jpg
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3276
Balhé - fekete komédia
Egy szerencsétlen kisvállalkozó ezermester, és egy unatkozó, es frusztrált jól menő sznob virág boltos találkozik egy parkolási konfliktus miatt (dudálás és bemutatás).
4 rész után azt kell mondjam igen jó folytatás várható. Kicsit belassul, a 2-3. rész, bár inkább jobban megismerjük a két főszereplőt és környezetüket. De a 4. rész végére kiderül, hogy lesznek itt meg egyre durvább finomságok.
Nálam eddig 8/10
.
Nálam eddig 8/10
.
Csak a Marantz! :-D
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 143
A BBC-féle Sherlock,venomer írta: ↑2023.06.22., csüt. 15:31A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.
Ki mit vár? Filmek, sorozatfolytatások. Melyik kedvenc színészeteket látnátok ismét valamiben?
no meg a Guy Richie-féle se lenne rossz.
TinTin folytatás Peter Jacksontól.
Sajnos a Shantaram-ot AppleTV+-on elkaszálták, jó lenne a folytatás
Tokyo Vice (HBO)
Slow Horses /Utolsó befutók/ (AppleTV+)
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset
Én várom a The Year I Started Masturbaki folytatását.venomer írta: ↑2023.06.22., csüt. 15:31A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.

Mondom nem igaz, hogy csak SW meg Marvel fosh van, tegnap Disney+ -on találtam:
Revenge of Others - Mások bosszúja 2022 dél-koreai dráma, krimi ... stb.
https://www.disneyplus.com/hu-hu/series ... 2vFCHxQzzS
Tiniköntösbe bújtatott félig meddig revenge sorozat. Bár itt nincs végletekig kidolgozott bosszú, mint pl. a The Glory sorozatban, inkább egy titokzatos gimnáziumi haláleset utáni nyomozás. Ez meg is adja a sorozat helyszínét, ahol részről részre kerülnek előtérbe a háttér kusza szálai, szereplői, hogy még jobban megkavarják az egészet. Mindamellett felüti fejét az iskolán belüli bántalmazás, dráma, néha egy kis durvulás vérrel, kalapáccsal, csipetnyi romantika. Aki kedveli az igényesen összerakott, nem csöpögős és nem mézes-mázas (brrrr) "tinifilmeket", mindenképpen ajánlott.
Szóval van élet a Star Wars-on túl Dizniéknél is!

Jó , hogy írtad ezekből jut néhány mert az asszony szereti nézni őket....akkor nálam felejtős...venomer írta: ↑2023.06.22., csüt. 15:31A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.

"Az igazi barát szemből támad."
A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.
Alex_Aston írta: ↑2023.06.21., szer. 07:15Jut eszembe, megnéztem még néhány napja ezt, és úgy látom nem volt róla semmi leírás itt.
Knock at the cabin
https://m.imdb.com/title/tt15679400/
Szerintem teljesen rendben van. Benne van a Shyamalan féle szokásos misztikum, hogy vajon igaz e, ami a film elején felvetődik. Bautista szerintem sokkal jobb színész, mint a Rock, vagyis képes színészkedni is, nemcsak nézni, és vonogatni a szemöldökét. Itt, ebben a filmben is teljesen rendben volt, sőt, szerintem vitte az egész filmet a hátán szinte.
Akinek nagyobb részt tetszettek a rendező eddigi filmjei is, azoknak ez sem lesz csalódás.
.
Ezzel a bemegyünk és aprítunk-al eléggé a The Purge-álás éjszakájára hajaz.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Jut eszembe, megnéztem még néhány napja ezt, és úgy látom nem volt róla semmi leírás itt.
Knock at the cabin
Szerintem teljesen rendben van. Benne van a Shyamalan féle szokásos misztikum, hogy vajon igaz e, ami a film elején felvetődik. Bautista szerintem sokkal jobb színész, mint a Rock, vagyis képes színészkedni is, nemcsak nézni, és vonogatni a szemöldökét. Itt, ebben a filmben is teljesen rendben volt, sőt, szerintem vitte az egész filmet a hátán szinte.
Akinek nagyobb részt tetszettek a rendező eddigi filmjei is, azoknak ez sem lesz csalódás.
.
Knock at the cabin
.
Shetland
Összesen 7 évadot csináltak belőle. Az első két részes, a többi 6 részes. Meg kellett néznem, hogy hol is van ez a Shetland. Skócia partjaitól északra, valahol a Feröer-szigetek és Norvégia között. Fák szinte nincsenek, kopár füves szigetek, gyakorlatilag skandináv kriminek is mondhatnám. Jók a szereplők, jó a történetek vonalvezetése, egy adott sorozat utolsó rész utolsó negyed órájában derül ki, hogy végül is ki a gyilkos. Kicsit belelátni az ott élők életébe, nehézségeibe. Szép hely, de nem az a hely, ahol sok időt töltenék. Nézhető sorozat, szépen össze lehet rakni az ügyeket.
Összesen 7 évadot csináltak belőle. Az első két részes, a többi 6 részes. Meg kellett néznem, hogy hol is van ez a Shetland. Skócia partjaitól északra, valahol a Feröer-szigetek és Norvégia között. Fák szinte nincsenek, kopár füves szigetek, gyakorlatilag skandináv kriminek is mondhatnám. Jók a szereplők, jó a történetek vonalvezetése, egy adott sorozat utolsó rész utolsó negyed órájában derül ki, hogy végül is ki a gyilkos. Kicsit belelátni az ott élők életébe, nehézségeibe. Szép hely, de nem az a hely, ahol sok időt töltenék. Nézhető sorozat, szépen össze lehet rakni az ügyeket.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Hmmm, na majd akkor nekiugrok még, köszi.

Archive81 - belekezdtem, itt említette egyikünk, a restaurálós szál mennyire keretsztori, keretmaszlag csak? A kazik épp pont csak annyira lágyultak meg, hogy a szalagok egy alapműveleti tisztítás után teljesértékűen nézhetővé lettek. Ha technikával, mint szerves résszel való keretezés volt a cél, ez így elég kevés és átlátszó, úgy értem valószínűleg a szalagok tartalmára fókuszál majd a történet, ami egy teljesen más műfajú elmesélést feltételez (ne legyen így). Nem merek utánaolvasni, mert 1-1 komment extra pusztító spoilerként képes funkcionálni, grrr.
:) Miután ilyen jól ki- és megmosolyogtál beismerhetem, hogy leesett, hogy kevertem a Hátrahagyottakkal, de nem is biztos, hogy azzal, a címekkel bajban vagyok egy ideje. Mea kuploá.DeLorean írta: ↑2023.06.19., hétf. 17:37:)venomer írta: ↑2023.06.19., hétf. 15:57Egy scifinek nem feladata kiszolgálni a közízlést és némi affinitást, meg az azzal járó, ide való alapműveltséget is joggal feltételezheti. Ha mindig a mindenkinek való megfelelést kergetjük végül nem leszünk semmilyenek, a székek közé lehet esni könnyen, tucatsorozatból meg van elég. A nyomozósdival eleget tett már a széleskörű fogyaszthatóságnak.
A 100-ak párhuzamát az általad említett sokszálasságon kívül nem értem, én azt hamar kaszáltam. A Száj-ló egy rövidebb széria lesz szerintem. A tempóval sincs gond, nem kell mindent a rohanó világra optimalizálni, lemásolva azt. Az ember a kiugrási pontot keresi, persze az a vágyott más jellemzően a szinte ugyanolyan keretrendszerben adható el. Így lesz minden földönkívülinek ugyanúgy humanoid teste mint nekünk, az vászonkompatibilis. Hirtelen 2 film ugrik csak be ahol ez nem így van.
Ha sokszálas is lesz, én ott leszek a letöltők közt. Fúziós rajongói csoportokban megjelenhet akár Magdi anyus nagy jelenete is, lépcső úgyis van dögivel.
A 100-ak történetét ismered legalább?
A Föld élhetetlen és ezért egy űrbázison élnek.
Viszont sajnos kevés a kaja és ezért meg kell szabadulni pár fölösleges embertől.
Nem nyírják ki őket, hanem leküldik a Földre, ami nem biztos, hogy annyira élhetetlen, de legalább azt is megtudják.
Ők 100 fiatalt választanak.
Itt nagy különbség van.
Na innen azért benne van sok minden olyan dolog, ami a te agyadat is meg tudja mozgatni, mert évadonként nagyot váltanak. De rengeteg olyan dologgal is foglalkoznak, ami egyetemleges kérdés.
Viszont lesz benne gyökér földlakó törzs, akik ölik a többieket, nagyon baráti törzs és kiderül a föld alatt is élnek emberek, akik olyanok, mint a fentiek. Utána elmegy egy kis mesterséges intelligencia vonalba és a végén újabb fordulatok sokasága.
Nem írom le mindet.
Ez az a sorozat, amiben mindenki meg tudja találni a neki megfelelő szálat.
Nem az a tinis sorozat, aminek elsőre tűnik.
A Silo-ban mindez benne van. Akármi lehet, nekem ez tetszik egyelőre. Várom, hogy mi lesz.
De legutóbb bealudtam rajta és az már nem jó jel.
A tinis 100-akat nem néztem végig, mert túl sok (k)rosszmotor lett benne egyszer csak, azzal meg hagyjanak. Kidomborította egyben, hogy mennyire nem vagyok tagja a fő célcsoportnak. Szerettem és nekem valónak éreztem addig. Volt egy emlékezetesen nem működő párkapcsolat a vásznon, sehogy nem tudta elhitetni velem (sem) a forgatókönyv arról a teljes érdektelenséggel vegyes, önkéntelen távolságtartásról, hogy annak bármi köze lenne vonzalomhoz, érzelemhez amit az egybe boronált színészpalántáknak hozniuk kellett volna a sorozat azon részén. Nem voltak tehetségtelenek különben, de én ezt kihagytam volna. Hiába, a kémiát nem lehet megerőszakolni. Egyébként is hiteltelen volt, hogy pár részenként változtak a viszonyrendszerek. A fő szerelmespár a szőke lánnyal viszont kitűnően működött, hitelesek voltak. A párja skandináv 2 évados jóságban is játszott, onnan ismerős volt már, jó benyomásokat követően. Ha jól viselkedek a címe is eszembe jut talán egyszer.
Van benne diplomácia is, igaz, amit nem lehetne pedzegetni az űrben. Meg később, a való életben elhízott amazon főnöklány, na az is van. Az alapötlet meg lohasztó, mert félig be van bugyolálva abba ha jól emlékszem, hogy a fiatalok tudják építeni a jövőt, ezért küldjük őket. A másik oldala meg az, hogy lehet, hogy a halálba küldjük őket, sőt, szinte csak ennek volt valószínűsége. Ugye akkor még nem lehetett tudni, hogy mégis élhető. Minden feltörekvő fajnak pont ennyi észt kívánok, hogy a jövő zálogait tudatosan paszírozzák rá lehetőleg a pusztulás ösvényére. :)
Továbbra sem állítanám párba őket, de értelek jobban mostmár.
Lehet kóros aluszékonyság, stressz, és még ki tudja mi miatt
- Alex_Aston
- V.I.P.
Nem bizony.
Lehet kóros aluszékonyság, stressz, és még ki tudja mi miatt

Egy scifinek nem feladata kiszolgálni a közízlést és némi affinitást, meg az azzal járó, ide való alapműveltséget is joggal feltételezheti. Ha mindig a mindenkinek való megfelelést kergetjük végül nem leszünk semmilyenek, a székek közé lehet esni könnyen, tucatsorozatból meg van elég. A nyomozósdival eleget tett már a széleskörű fogyaszthatóságnak.DeLorean írta: ↑2023.06.19., hétf. 14:33
Amiket írsz, az már maga a bemutatott világ miatt egyértelmű - minden hasonló sorozat, film hasonló dolgokkal is foglalkozik.
A nézőnek meg ilyenekről nem feltétlenül kell tudni - itt 10 nézőből hányan tudják mijaza WEF szerinted? - de a figyelmét meg kell tartani, nem aludhat el egy ilyen sorozaton.
Sajnos ezt a részt kicsit elfelejtették. Amikor végre valami történik és felhoznak egy szálat, azt azonnal el is vágják és persze majd vissza kell rá térni, de mikor? Inkább húzzák az időt sokszor felesleges visszatekintésekkel.
Egy 100-ak sorozatban annyi minden történt már az első évadban is és mégis simán talán 7 évadot is csináltak.
Mivel szerintem itt is ez a kezdeti történet nagyon sok irányba mehet majd és akár egyszerre több szálon is futhat - lehetnének gyorsabbak egy picivel. SZVSZ.
A 100-ak párhuzamát az általad említett sokszálasságon kívül nem értem, én azt hamar kaszáltam. A Száj-ló egy rövidebb széria lesz szerintem. A tempóval sincs gond, nem kell mindent a rohanó világra optimalizálni, lemásolva azt. Az ember a kiugrási pontot keresi, persze az a vágyott más jellemzően a szinte ugyanolyan keretrendszerben adható el. Így lesz minden földönkívülinek ugyanúgy humanoid teste mint nekünk, az vászonkompatibilis. Hirtelen 2 film ugrik csak be ahol ez nem így van.
Ha sokszálas is lesz, én ott leszek a letöltők közt. Fúziós rajongói csoportokban megjelenhet akár Magdi anyus nagy jelenete is, lépcső úgyis van dögivel.
Muszáj volt lelassítani a 3. rész után a történéseket, mivel egyre több szálon futnak az események, egyre több nyomot talál a főhős, de a karakterek kidolgozásához is idő kell. Meg kell ismerned és értened őket jobban.
Aztán van egy másik ok is amiért belassították, az pedig már szociál pszihológiai. Ugyanis ez a film kondícionálás! Prediktív programozással, szubliminált üzenetekkel van tele. Tele van továbbá metafórával amik bizonyos már jól ismert társadalmi berendezkedéseket jelenít meg picit átcsomagolva amit már radikális baloldali filozófusok papírra vetettek korábban. Megismertet egy olyan világgal amit most építenek ki a WEF irányelvei alapján. Tizenötperces városok, sharing economy és sharing society, megfigyelés 24/7-ben, a múlt eltörlése, stb. Mindenki egy dologért küzd és él ami a SILÓ. Aki másról is álmodozik azt...
Ez a sorozat gyakorlatilag egy 2050-re megvalósuló disztópikus világ előképe.
Érdemes minden részt megnézni.
scaurus írta: ↑2023.06.19., hétf. 07:32Szerintem megillet. Van abban annyi jogdíj, a lánc szereplői zsebének bőséges tömése, hogy megillet. Az egyszer már megfizetett tartalom birtoklása csak a tulajdonos önhibájából vagy érdeklődés elmúlásából kifolyólag érhessen véget, ez lenne az ideális.
A torrenttartalom egy szűk sávban üzemel, úgyhogy van, amire alternatíva, de sokminden eleve fent sincs.
Érdekes tapasztalat.
A szolgáltató töketlenkedése miatt már több, mint 1 hónapja itthon a lakásunkban nincs tv/internet szolgáltatás.
Azaz több mint egy hónapja nem láttam új filmet, sorozat epizódot.
S érdekes módon nem is hiányzik.
Nem, nem találtuk meg Jézust, sem a társasjátékokat nem fedeztük fel, sem bensőségesebb családi beszélgeteseket nem folytatunk.
Csak annyi történt, hogy egy pótcselekvés eltűnt a napirendből (ahogy egy volt dohányos élete sem lesz teljesebb és tartalmasabb önmagában attól, hogy nem vagy kevesebbet dohányzik).
Persze, ha lesz majd net, azért a Carnival Row 2. évadát előbb-utóbb megnézem.
További sajnálatos tény: kezünkbe akadt néhány régen, 10+ éve nem nézett dvd korong.
Pl. James Clavell's Shogun 5 lemezes kiadás.
Van, ami már lejátszhatatlan, pl. a Shogun egyik korongja is.
Sajnos, a fizikai korongok sem tartanak örökké.
Egyszerűen az illegális letöltésnek NINCS legális alternatívája: a korongok elenyésznek, filmek, sorozatok a streaming szolgáltatók kínálatából is kikerülnek (vagy megváltoztatják, pl. 13 Reasons Why), nevetséges, hogy "a letöltöm és adathordozókra biztonsági mentegetem" a megoldás.
Jó, persze, senki nem mondta azt sem, hogy egy film, egy sorozat örök életre megillet.
(Némi bosszankodás után úgyis megveszem a Shogun bluray kiadást...)
A szolgáltató töketlenkedése miatt már több, mint 1 hónapja itthon a lakásunkban nincs tv/internet szolgáltatás.
Azaz több mint egy hónapja nem láttam új filmet, sorozat epizódot.
S érdekes módon nem is hiányzik.
Nem, nem találtuk meg Jézust, sem a társasjátékokat nem fedeztük fel, sem bensőségesebb családi beszélgeteseket nem folytatunk.
Csak annyi történt, hogy egy pótcselekvés eltűnt a napirendből (ahogy egy volt dohányos élete sem lesz teljesebb és tartalmasabb önmagában attól, hogy nem vagy kevesebbet dohányzik).
Persze, ha lesz majd net, azért a Carnival Row 2. évadát előbb-utóbb megnézem.

További sajnálatos tény: kezünkbe akadt néhány régen, 10+ éve nem nézett dvd korong.
Pl. James Clavell's Shogun 5 lemezes kiadás.
Van, ami már lejátszhatatlan, pl. a Shogun egyik korongja is.
Sajnos, a fizikai korongok sem tartanak örökké.
Egyszerűen az illegális letöltésnek NINCS legális alternatívája: a korongok elenyésznek, filmek, sorozatok a streaming szolgáltatók kínálatából is kikerülnek (vagy megváltoztatják, pl. 13 Reasons Why), nevetséges, hogy "a letöltöm és adathordozókra biztonsági mentegetem" a megoldás.
Jó, persze, senki nem mondta azt sem, hogy egy film, egy sorozat örök életre megillet.
(Némi bosszankodás után úgyis megveszem a Shogun bluray kiadást...)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Pedig Ferguson nagyon is illik ebbe a miliőbe, fekszik neki a szerep. Ebben a sorozatban nem is kell nagyon játszani, lazán hozza ezt a lecsúszott, egyszerű, "földalatti" stílust. Tim Robbins valóban kilóg a sorból, neki nem áll jól a szerep.DeLorean írta: ↑2023.06.16., pén. 16:38Szerintem nem.kargidje írta: ↑2023.06.16., pén. 15:22Szerintem pont passzol Ferguson a főszerephez. Simán hozza a bent élők nyomorúságos életét, de lerí róla, hogy megvan benne a kitöréshez való akarat, elszántság, a "magasan letojom a rendszert" tulajdonság is.
Hilary Swank-el átcsapna hiteltelen giccsparádéba. Nem neki való szerep.
Svéd vígjátékok rúlz!![]()
Sajnos nagyon gyenge színésznő.
De ezen nem fogunk összeveszni - már ő van, így nem tudjuk meg mással mi lenne.
De Tim Robbins helyett is más kellett volna.
Ő meg nem színészileg, hanem kinézetre lóg ki a sorozatból.
Mondjuk nekem ha meglátom a Nekem 8 néhány jelenete ugrik be és várom mikor kezd el "táncolni"...
![]()
Extraction II
Nekem pont az első rész jobban tetszett, ebben már egy-két akciójelenet túl van tolva, beficcennek az amcsi klisék. Kicsit elvetették a sulykot a készítők. Abba kellett hagynom a 2/3-ánál, eddig bírtam egyhuzamban.
NF-re felkerült a Final Fantasy: Kingslaive 4K-ban. Pazar japán animációorgia.

- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
Szerintem A norheimi vikingek (Norsemen)

Jarl Varg a legnagyobb

- Csatolmányok
-
- IMG_1751.jpeg (45.9 KiB) Megtekintve 2030 alkalommal
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Belekóstóltam a Nagy Katalin - A kezdetek c. soriba.
Ez nagyon beteg, de remekül szórakozok.
Kellő humorérzék szükségeltetik, ami sajnos itt a fórumon csak nyomokban fedezhető fel.
18 pluszos.
Ez nagyon beteg, de remekül szórakozok.

Kellő humorérzék szükségeltetik, ami sajnos itt a fórumon csak nyomokban fedezhető fel.
18 pluszos.
Szerintem!
[quote=Alex_Aston post_id=2802627
3z most spoiler volt?
[/quote]
Érdemes megnézni az epizódok címeit.
A 10. rész az "Outside"
https://m.imdb.com/title/tt14688458/episodes/?season=1
[/quote]
Na ez már spoiler volt, sok munka van abban ám, hogy ennnyire agyhalott szinten tartsam magam.
3z most spoiler volt?

[/quote]
A 10. rész az "Outside"
[/quote]
Na ez már spoiler volt, sok munka van abban ám, hogy ennnyire agyhalott szinten tartsam magam.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
Nos, megnézve a nyolcadikat, mégis úgy tűnik, tart valahová ez... ÉS van fordulat is...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Akkor elég megnézni az első és az utolsó epizódot.Alex_Aston írta: ↑2023.06.16., pén. 19:24Érdemes megnézni az epizódok címeit.
A 10. rész az "Outside"

De lehet csak annyi lesz, hogy az utolsó másodpercben kilépnek az ajtón, és stáblista. Folyt. köv. egy év múlva. :)
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
Extraction 2
https://m.imdb.com/title/tt12263384/
Az első rész sem volt rossz, ez a második rész viszont szerintem jobb lett. Mindenből rátettek meg egy lapáttal, gyakorlatilag nincs benne semmi üresjárat, pár perc múlva rögtön belecsap a lecsóba, ami kitart a végéig. És valóban, ahogy előre látni lehetett, nagyon látványosak az akció jelenetek. Némelyik képi világa hasonlít a The Raid 2 egyes jeleneteire, ami persze nem baj, mert talán az egyik legjobbtól vették át.
Ha egy jó kikapcsolódásra vágyik az ember, akkor, nem akar semmi mélyen szántó gondolatokkal a film után elmélkedni, csak leülni 2 órára, persze nem agyatlan hülyeségre, akkor ez most szerintem erre a célra tökéletes.
Ja, és kezd rendesen beindulni a Silo is. Nekem egyébként nem volt gondom a basszlással.
.
https://m.imdb.com/title/tt12263384/
Az első rész sem volt rossz, ez a második rész viszont szerintem jobb lett. Mindenből rátettek meg egy lapáttal, gyakorlatilag nincs benne semmi üresjárat, pár perc múlva rögtön belecsap a lecsóba, ami kitart a végéig. És valóban, ahogy előre látni lehetett, nagyon látványosak az akció jelenetek. Némelyik képi világa hasonlít a The Raid 2 egyes jeleneteire, ami persze nem baj, mert talán az egyik legjobbtól vették át.
Ha egy jó kikapcsolódásra vágyik az ember, akkor, nem akar semmi mélyen szántó gondolatokkal a film után elmélkedni, csak leülni 2 órára, persze nem agyatlan hülyeségre, akkor ez most szerintem erre a célra tökéletes.
Ja, és kezd rendesen beindulni a Silo is. Nekem egyébként nem volt gondom a basszlással.

.
A 10. rész az "Outside"
- Alex_Aston
- V.I.P.
A 10. rész az "Outside"