Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Segítség,kezdő vagyok!
Segítség,kezdő vagyok!
Valami gyari reset nincs ezekben?
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Segítség,kezdő vagyok!
Azért előbb áramtalanítsd a Dune-t, indítsd újra a routert, és kapcsold vissza a Dune-t, lehet hogy csak IP címet nem kapott.
Ezeket már megpróbáltam. Csak az a furcsa hogy van mèg egy dune és 2 pc amik egy hálozaton vannak és azokkal nem történt semmi.
Sziasztok!
A legutóbbi viharban volt egy-két pillanatnyi áramszünet nálunk. Azóta a Dune max lejátszóm nem csatlakozik a netre és nem éri el a hálózatot. Minden más működik rajta. Érdemes a javításával próbálkozni? Ha igen akkor számítógép szervízben vagy a Totelnál?
Előre is köszönöm
Egy kis áramszünettől nem szállhat el, más a helyzet ha volt a közelben villámcsapás is, az tipikusan pont a LAN-on keresztül szokta egy durva feszültséglökettel kinyírni a készülékeket.
Azért előbb áramtalanítsd a Dune-t, indítsd újra a routert, és kapcsold vissza a Dune-t, lehet hogy csak IP címet nem kapott.
Segítség,kezdő vagyok!
Sziasztok!
A legutóbbi viharban volt egy-két pillanatnyi áramszünet nálunk. Azóta a Dune max lejátszóm nem csatlakozik a netre és nem éri el a hálózatot. Minden más működik rajta. Érdemes a javításával próbálkozni? Ha igen akkor számítógép szervízben vagy a Totelnál?
Előre is köszönöm
Egy kis áramszünettől nem szállhat el, más a helyzet ha volt a közelben villámcsapás is, az tipikusan pont a LAN-on keresztül szokta egy durva feszültséglökettel kinyírni a készülékeket.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Segítség,kezdő vagyok!
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Segítség,kezdő vagyok!
Csak tegnap raktam fel az új fw-t, és nem is tudtam erről idáig. Ha jól emlékszem nekem június 16-ig van a free időszak.
Nem tudom, hogy Te hogyan csináltad, én Így: Források-valamelyik meghajtó-pupop menü-hozzáadás jukeboxhoz. Szépen végig szkennelte a meghajtót, nem írt ki semmi hibát.
Érdekes, nekem nem minden esetben, csak bizonyos mappáknál mutatja ezt a lehetőséget a pop up ablakban. Függetlenül, hogy NAS vagy HDD a forrás mappa. De sajnos se így se a menüben nem hajlandó elindítani a szkennelést. Vagy ha elindítja net hibát esetleg belső rendszerhibát ír ki. Kár, mert nagyon vágytam rá!
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Segítség,kezdő vagyok!
Csak tegnap raktam fel az új fw-t, és nem is tudtam erről idáig. Ha jól emlékszem nekem június 16-ig van a free időszak.
Nem tudom, hogy Te hogyan csináltad, én Így: Források-valamelyik meghajtó-pupop menü-hozzáadás jukeboxhoz. Szépen végig szkennelte a meghajtót, nem írt ki semmi hibát.
Segítség,kezdő vagyok!
Ma kezdett rendben működni nálad, vagy már eddig is jó volt? Pont ma nem próbáltam, viszont holnaptól már vége van a próba időszaknak és mielőtt előfizetek, jó lett volna megnézni, hogy rendben működik-e? Lehet, hogy még ez a béta verzió nem kezeli rendben és a későbbivel lesz használható? A Solo simán megtalált nálam télen mindent szépen rendben, plusz az előzetesek is szuperül működtek.
Szóval ma változott nálad a működés? Jó lenne ha már jó lenne...
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Segítség,kezdő vagyok!
Mostmár működik rendesen, de elég sokmindent eltéveszt, ha nem pontosan van beírva a cím, bár ez csak koncertnél fordult elő, filmnél mindent jól csinált.
Segítség,kezdő vagyok!
Én még a szkennelést sem tudom elindítani (Dune BD Prime3).
Segítség,kezdő vagyok!
Remélem jó helyre írok....
Dune usereket kérdezném, hogy működik-e nektek az új firmware által kapott jukebox funkció nálatok? Nálam folyamatosan belső rendszerhibát ír ki mappa szkennelés indítása után.Télen járt nálam egy Solo vendégségben, annál tökéletesen működött ez a funkció HDD-ről és NAS-ról is szépen beolvasta az infót és mutatta a borítóképet, előzetest. Ennél a fránya új firmvernél ami ugye ezt is tartalmazza már, viszont nem akar működni sehogyan sem.
Dune Base 3D és 8Gb-os SD rendszermemória van benne.
Van valakinek ötlete?
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Segítség,kezdő vagyok!
Szerinted ez megoldaná a problémámat?
HDMI to USB
Ez valami agyament zsinór ) messze kerüld el!
A kép nevében is benne van, hogy power adapter, szóval csak az áramot veszi le a hdmi-ről (???) nade, hogy azt usb-apa -ra teszi ki, amit szokás szerint a kábel másik feléről is megküldenek 5v-al, az nagyon durva. Legalább usb anya lenne, ha már porcelánnal támasztjuk ki a bejárati ajtót...
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Segítség,kezdő vagyok!
HDMI to USB
Egy időre biztos,addig legalábbis mire tudnál venni új laptopot és tv-t.
Na de komolyra váltva ,én nem merném bedugni az biztos.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Segítség,kezdő vagyok!
A TV USB-je nem erre való, arra pendrive-ot, USB diszket lehet rákötni. Ha nincs más bemeneted, akkor ez nem fog menni.
A beltériről levéve a jelet ez megoldaná a problémámat? (HDMI to USB)
Segítség,kezdő vagyok!
Igen, gondoltam, mivel a TV menüjében nincs olyan opció, hogy a jelet kiküldjem az USB-re.
Gondolom a beltérin is ez a metodika...
HDMI to USB
Segítség,kezdő vagyok!
A TV USB-je nem erre való, arra pendrive-ot, USB diszket lehet rákötni. Ha nincs más bemeneted, akkor ez nem fog menni.
Igen, gondoltam, mivel a TV menüjében nincs olyan opció, hogy a jelet kiküldjem az USB-re.
Gondolom a beltérin is ez a metodika...
Segítség,kezdő vagyok!
Segíteni nem tudok, de itt szerintem hasonlót kérdeznek.
A laptop, hogyan kommunikál a Kenwooddal?
Simán összekötöm a "printer" kábellel, és elindítok egy lejátszót.
Arra gondoltam, hogy a SPDIF mivel az is digitális, simán konvertálható USB-re. De csak olyan konvertert találtam, ami USB in, és SPDIF out...
Segítség,kezdő vagyok!
Van egy Kenwood RXD-M57 WM típusú tornyom.
Segíteni nem tudok, de itt szerintem hasonlót kérdeznek.
A laptop, hogyan kommunikál a Kenwooddal?
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdésem van, de akkor abban is erősítsetek meg.
Van egy Kenwood RXD-M57 WM típusú tornyom. Ezen csak egy szál bementem létezik. USB, ha jól tudom a nevét "B". (Az USB kábel nyomtató felöli vége). Erre szeretném a tv-t rákötni, de nem tudom, hogy mit használjak hova.
A TV csatlakozói: RCA, Scart, SPDIF, USB (nem tudom, hogy kommunikál-e kifelé)
Beltéri: ugyanezek
Találtam már USB input SPDIF output konvertereket, de nekem fordítva kéne.
(A torony laptoppal kommunikál, külső DAC-ként. Ha a laptopon elindítom a lejátszót, szépen szól.)
Előre is köszönöm válaszaitokat, és kérlek benneteket, hogy ne hülyézzetek le!
Segítség,kezdő vagyok!
Sziasztok!
Van egy Kenwood RXD-M57 WM típusú tornyom. Ezen csak egy szál bementem létezik. USB, ha jól tudom a nevét "B". (Az USB kábel nyomtató felöli vége). Erre szeretném a tv-t rákötni, de nem tudom, hogy mit használjak hova.
(A torony laptoppal kommunikál, külső DAC-ként. Ha a laptopon elindítom a lejátszót, szépen szól.)
BARTIMEX AUDIO Honlap
Segítség,kezdő vagyok!
Sziasztok!
Segítség,kezdő vagyok!
Mondjak még hervasztóbb dolgot ?
a projektor lámpája már elvileg lejárt...cserélni kéne üzemóra szerint...de ki lett tisztítva és nincs még elfeketetdve..úgyhogy még használja amíg szét nem esik..
Ezzel csak az a baj nyírja a panelt az öreg izzó. Hamarabb mehet tönkre a gép.
Segítség,kezdő vagyok!
Tényleg hervasztó a felhozatal. A projektornál nem a felbontás a lehangoló, hanem a(z újkori) 850 lumen
Mondjak még hervasztóbb dolgot ?
a projektor lámpája már elvileg lejárt...cserélni kéne üzemóra szerint...de ki lett tisztítva és nincs még elfeketetdve..úgyhogy még használja amíg szét nem esik..
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Segítség,kezdő vagyok!
Tényleg hervasztó a felhozatal. A projektornál nem a felbontás a lehangoló, hanem a(z újkori) 850 lumen
Azért, hogy a projektorból ne kelljen kihúzogatni a kábeleket:
DUNE --- projektor component
videó --- projektor komposit (euroscart - rca kábel / átalakító, ha nincs rca kimenet a vhs videón/ ezek után csak remélni tudom, hogy sztereó a gép/).
Annak függvényében, hogy mit akartok hallgatni az Aiwa-ban cserélgetni kell az rca-t. Ha esetleg még sem akarnátok cserélgetni, vegyetek 2 db ilyet! Bele dugjátok az Aiwa-ba és benne hagyhatjátok a dune / vhs videó rca hang kábeleket.
4-6 méteren még jónak kell lennie a képnek.
Scart Rca átalakítót beszerzünk majd..mintha mondta is volna hogy vett már ilyet...
majd lefotózom a bárpultját...az van olyan komoly, mint nekünk a mozink
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Segítség,kezdő vagyok!
eléggé hervasztó az egész sajnos, bárhogyan is dugjátok össze a végeredmény jó nem igen lesz.. talán egy pc és abba tvtuner kártya és úgy összehozni.. nézem a vetítőt még 720p-t sem tud.. sd -vel próbálkozni nem hiszem hogy megér bármennyi pénzt is rákölteni erre a dologra.. bocs az őszinteségért!
Köszi Fish.
Tudja a srác is hogy alap mozi..
Ő inkább a bármixelésben van otthon...nagyobb italkészlete van otthon a bárpultban mint sok kocsmában
ez csk arra kell mert nem tud ott lenni az Olasz nagydíjon, Forma -1 -en..el szoktak menni afőnökével Dél-Tirolból.
Szóval a videóval majd megpróbáljuk...egy ilyen átalakítót beszerzünk még...Köszi.
Segítség,kezdő vagyok!
a videókban van a TV tuner kártya...vagy a projektorig elveszne a jel ? 4-6 méter kéne.
Azért, hogy a projektorból ne kelljen kihúzogatni a kábeleket:
DUNE --- projektor component
videó --- projektor komposit (euroscart - rca kábel / átalakító, ha nincs rca kimenet a vhs videón/ ezek után csak remélni tudom, hogy sztereó a gép/).
Annak függvényében, hogy mit akartok hallgatni az Aiwa-ban cserélgetni kell az rca-t. Ha esetleg még sem akarnátok cserélgetni, vegyetek 2 db ilyet! Bele dugjátok az Aiwa-ba és benne hagyhatjátok a dune / vhs videó rca hang kábeleket.
4-6 méteren még jónak kell lennie a képnek.
Segítség,kezdő vagyok!
eléggé hervasztó az egész sajnos, bárhogyan is dugjátok össze a végeredmény jó nem igen lesz.. talán egy pc és abba tvtuner kártya és úgy összehozni.. nézem a vetítőt még 720p-t sem tud.. sd -vel próbálkozni nem hiszem hogy megér bármennyi pénzt is rákölteni erre a dologra.. bocs az őszinteségért!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor