Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
-
Vendég
Sziasztok!
Megint segítségért fordulok hozzátok:)
Egy jó minőségű sub-ot szeretnék venni. A rendszerem a következő elemekből áll: Elac fs 58.2 front, Elac CC 51.2 center, Elac fs 57.2 surround. Cambridge audio 551r erősítő hajtja őket. A szubom: elac esp 111.2. Csak sajnos a közel 30m2-es szobához ez a mélynyomó elég kevésnek bizonyul.
Linkelek pár versenyzőt:
http://www.svsound.hu/termekek/reszlete ... ylada.html
http://hangcenter.hu/termekeink.html?pa ... ct_id=1134
http://www.procinema.hu/termek/aktiv-ha ... bl-es250-p
Van valakinek tapasztalata ezekkel a szubokkal kapcsolatban? Milyet érdemes egyáltalán venni? Zártat, bass reflexet? Csak filmekhez használnám, ha ez számít:).
Szia!
Én most váltottam zárt ládára megannyi reflexesről.Nos nem csalódtam,meghallgatva összehasonlítva saját rendszerembe elhozva próbáltam ki,s ugyanazon anyaggal,hangerővel kipróbálva meghallottam a különbséget!a reflex az kifúj,elnyújtja a mélyhangot,a vége a mélynek nyúlós hosszabb ezáltal a gyors egymás utáni mélyhangok kicsit késnek...a zárt viszont pontos,gyors,jobban gyomorban érzed.Nincs nyúlás,nincs levegőhang.Meg kell hallgatni,vkinek ez vagy az tetszik jobban.Nekem a zárt.
Ha ajánlhatok subot akkor a GoldenEar ForceField sorozatát minenképpen nézd át:-DDDDD
Nagyon meglepődsz majd!!!!!!!!!
üdv!
- Lelkes amatőr
- Újonc fórumos

- Értékelés: 10
Sziasztok!
Megint segítségért fordulok hozzátok:)
Egy jó minőségű sub-ot szeretnék venni. A rendszerem a következő elemekből áll: Elac fs 58.2 front, Elac CC 51.2 center, Elac fs 57.2 surround. Cambridge audio 551r erősítő hajtja őket. A szubom: elac esp 111.2. Csak sajnos a közel 30m2-es szobához ez a mélynyomó elég kevésnek bizonyul.
Linkelek pár versenyzőt:
http://www.svsound.hu/termekek/reszlete ... ylada.html
http://hangcenter.hu/termekeink.html?pa ... ct_id=1134
http://www.procinema.hu/termek/aktiv-ha ... bl-es250-p
Van valakinek tapasztalata ezekkel a szubokkal kapcsolatban? Milyet érdemes egyáltalán venni? Zártat, bass reflexet? Csak filmekhez használnám, ha ez számít:).
- zsschumann
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia!
Az avr370-et bátran megveheted, nagyon jó mozivas a felkonvertálás(dvd),vtuner,airplay,2db hdmi kimenet,telós/tabletes vezérlés,zona2,stb tökéletes!
Sztereóban is jó,amennyire egy avr-től elvárható.
Teljesítménye is elegendő főleg 20nm-re,pár hónapja használom és szeretem!
Köszi, akkor ez rendben is lesz sztem.
A JBL studio5-ösökről van esetleg tapasztalat? 150e-ből lehet jobbat találni?
Köszi
Sziasztok!
Kaptam egy baráti ajánlatot, kedvezményesen vásárolhatok Harman termékek közül (H/K, JBL, Infinity, AKG, stb).
A szoba 20nm-es (kb 5m*4m 3,2m-es bemagasság)
Mozi/zene kb 60/40%-ban lesz
Első körben a frontokat szeretném megvenni, majd később bővíteni.
Fórumokat teszteket olvasgattam az elmúlt 2-3 hétben, így a következőre jutottam:
erősítő: H/K AVR370
frontok: JBL studio 580
Ez így kb. 300eFt.
Érdemes ezt így ennyiért, vagy nézelődjek másfelé?
Köszi
Szia!
Az avr370-et bátran megveheted, nagyon jó mozivas a felkonvertálás(dvd),vtuner,airplay,2db hdmi kimenet,telós/tabletes vezérlés,zona2,stb tökéletes!
Sztereóban is jó,amennyire egy avr-től elvárható.
Teljesítménye is elegendő főleg 20nm-re,pár hónapja használom és szeretem!
- zsschumann

- Értékelés: 0
Sziasztok!
Kaptam egy baráti ajánlatot, kedvezményesen vásárolhatok Harman termékek közül (H/K, JBL, Infinity, AKG, stb).
A szoba 20nm-es (kb 5m*4m 3,2m-es bemagasság)
Mozi/zene kb 60/40%-ban lesz
Első körben a frontokat szeretném megvenni, majd később bővíteni.
Fórumokat teszteket olvasgattam az elmúlt 2-3 hétben, így a következőre jutottam:
erősítő: H/K AVR370
frontok: JBL studio 580
Ez így kb. 300eFt.
Érdemes ezt így ennyiért, vagy nézelődjek másfelé?
Köszi
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 526
- Kapcsolat:
24nmes tetőtéri szobába!
Azért meg kellene a helyszínen is hallgatni. Főleg a ferde falak miatt...
24nmes tetőtéri szobába!
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 526
- Kapcsolat:
Na holnap elmegyek meghallgatózom az rs8at aztán meglátom mi lesz! Szerintetek mozihoz is elég lesz az rs8 denon 710/hk970 vagy melynyomó ezekhez is kellene??
MA RS8-hoz nem kell külön mély, ellenben hely az kell neki. Mekkora helyiségben szólna?
Na holnap elmegyek meghallgatózom az rs8at aztán meglátom mi lesz! Szerintetek mozihoz is elég lesz az rs8 denon 710/hk970 vagy melynyomó ezekhez is kellene??
És egy JBL ES80 hk970 páros??
H/K hk970+Monitor Audio RS8 páros jobb lehet...
És egy JBL ES80 hk970 páros??
Monitor Audio RS8?? Erről mi a véleményetek?? Milyen erősítő kellene hozzá? Egy denon pma 710/720 megfelelne??
Szerintem megfelel.
Mindkettő inkább zenei.Nem fogsz csalódni bennük.
Monitor Audio RS8?? Erről mi a véleményetek?? Milyen erősítő kellene hozzá? Egy denon pma 710/720 megfelelne??
SZia.
Ezek mindegyike mozis doboz, felejtsd el és vannak ebben az ársávban 160-180 környékén sokkal jobb vételek is, azokk közül válogass,
SZia.
Ezek mindegyike mozis doboz, felejtsd el és vannak ebben az ársávban 160-180 környékén sokkal jobb vételek is, azokk közül válogass,
A "főleg zeneibb"-et úgy értem, hogy filmekre a mostani rendszer is elég jó. 80Hzen a frontok 100Hzen a center és a hátsók megvágva szépen szólnak, halkan is a beszéd szépen kivehető, van benne dinamika ami mondjuk lehet a mélnyomó érdeme! És ez mind szép és jó filmeknél de a zene az viszont valahogy sehogy sem áll össze, mivel a mélynyomó sok de a frontok meg kevesek, pedig a heco kryptonnak elég szép mélyei vannak!!! Szóval szeretnék valami olyan frontot ami magában is jó zenére, és a többi hangfal meg vagy marad, és megy az 5.1 tovább vagy nem. Attól függ mit sikerül összehozni!
Sziasztok!! Eljött az ideje a feljebb lépésnek, a hangfalak a csere alanyai! Lehet hogy egyelőre csak a frontokat veszem meg. Sőt lehet hogy ha tetszik akkor a házimozi erősítőt is inkább egy sztereó váltja fel. Vannak kiszemelt hangfalaim, de nem igazán van lehetőségem egyiket sem meghallgatni, és bizony elég tanácstalan vagyok! Főleg zeneibb hangfalat szeretnék, ami filmezésnél is megállja a helyét.
Szóval a kiszemeltek a következők:
Jamo C607 egy pár front ára: 140.000Huf
Jamo S606 5.0 szett ára: 120.000Huf
Heco Music Colors 200 egy pár front ára: 130.000Huf
Heco Victa 700 pici sérüléssel egy pár 45.000Huf
Heco Victa 701 egy pár újonnan 110.000Huf
Heco Victa Prime 702 egy pár újonnan szintén 110.000Huf
Ezek közül melyik lehet a legjobb vétel? Illetve ha nem nézzük az árat akkor melyik a legjobb??
Jah és jelenleg egy denon -1311 van, de ne ilyedjen meg senki nem ezzel tervezem meghajtani ezeket a hangfalakat. Ez is cserélődik egy denon avr 1911-re vagy egy pma-710/720-ra és maradok a sztereónál, de az még kétesélyes.
SZia.
Sziasztok!! Eljött az ideje a feljebb lépésnek, a hangfalak a csere alanyai! Lehet hogy egyelőre csak a frontokat veszem meg. Sőt lehet hogy ha tetszik akkor a házimozi erősítőt is inkább egy sztereó váltja fel. Vannak kiszemelt hangfalaim, de nem igazán van lehetőségem egyiket sem meghallgatni, és bizony elég tanácstalan vagyok! Főleg zeneibb hangfalat szeretnék, ami filmezésnél is megállja a helyét.
Szóval a kiszemeltek a következők:
Jamo C607 egy pár front ára: 140.000Huf
Jamo S606 5.0 szett ára: 120.000Huf
Heco Music Colors 200 egy pár front ára: 130.000Huf
Heco Victa 700 pici sérüléssel egy pár 45.000Huf
Heco Victa 701 egy pár újonnan 110.000Huf
Heco Victa Prime 702 egy pár újonnan szintén 110.000Huf
Ezek közül melyik lehet a legjobb vétel? Illetve ha nem nézzük az árat akkor melyik a legjobb??
Jah és jelenleg egy denon -1311 van, de ne ilyedjen meg senki nem ezzel tervezem meghajtani ezeket a hangfalakat. Ez is cserélődik egy denon avr 1911-re vagy egy pma-710/720-ra és maradok a sztereónál, de az még kétesélyes.
ha már denon tudom nem óccsó de egy avr x 4000 el jobban járnál.
kapsz hozzá egy 65E ft értékű füllhallgatót és abban pedig a legfejlettebb audyssey van multi eq xt 32+LFC+sub eq HT.
ettől már csak a 4520 ami jobb de valszeg abban hogy erősebb.
Később ha tetszik de nem elég az avr x 4000 ereje akkor megvégfokozod és kész
Egyetértek ezzel a szettel nagyon jól járnál és főleg ennyiért egy vadi új cuccost kapnál....
"Az igazi barát szemből támad."
ha már denon tudom nem óccsó de egy avr x 4000 el jobban járnál.
kapsz hozzá egy 65E ft értékű füllhallgatót és abban pedig a legfejlettebb audyssey van multi eq xt 32+LFC+sub eq HT.
ettől már csak a 4520 ami jobb de valszeg abban hogy erősebb.
Később ha tetszik de nem elég az avr x 4000 ereje akkor megvégfokozod és kész
Sziasztok!
Denon X2000, vagy az X3000 között vacilálok. AZ X2000: 149.000.-, az X3000: 209.000.-pénz.
Eddig egy ONKYO NR 609 volt, de megadta magát. Hangaf B&W. 25 nm használom. Nem szoktam üvöltetni. Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a 60K külnbséget?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: István
Szerintem a 3000 csak a rendszer kalibrációs részen más, és a csatlakozásokban. A 2000-ben multEQ mig a 3000-ben MultEQ XT van. MInden másban közel azonosak...
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Sziasztok!
Denon X2000, vagy az X3000 között vacilálok. AZ X2000: 149.000.-, az X3000: 209.000.-pénz.
Eddig egy ONKYO NR 609 volt, de megadta magát. Hangaf B&W. 25 nm használom. Nem szoktam üvöltetni. Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a 60K külnbséget?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: István
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Szerintem ez 25nm-re kicsit kevéske,persze ez attól is függ ki mennyire szereti a gerőt, mert hát éljen gerő a hangerő.
Kellene még egy pár adatot közzétenned.
Helyiség méretei, alapterület, belmagasság ahová szánod.
Az hogy "mennyire jó" arra nem egyszerű választ adni,mert ezt a megállapítást neked kell meghoznod ( neked jó lessz-e?,tetszik-e amit nyújtani tud? ) a döntésről már nem is beszélve.
Az adatok alapján 150Hz-től indulnak a szatelitek, ami nem igazán "mozis" persze a méreteit nézve nem túl meglepő.
Ettől függetlenül még lehet jó.
Mindenképpen füleld meg mielőtt megvennéd.
Max. 25 négyzetméteres szobába (nappaliba, 2,75-ös belmagasság) kerülne elhelyezésre. A hangrendszer adatait bemásolom akkor:
Mélyláda teljesítmény: 200 W
Membrán átmérő: 230 mmFrekvencia tartomány (Hz): 20-200
Erősítő teljesítmény: 200 Watt
Frekvencia átfedés: 36Hz-150Hz
Impedancia (Ohm): 22
Variálható Fázis Kontrol: 0-180
2 utas, zárt, árnyékolt Érzékenység: 86 dB (2.8 V/1 m)Teljesítmény: 60/80 WattFrekvencia átfedés: 150 Hz – 20000 kHz Impedancia: 6 Ohm
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Sziasztok! Már régóta szemezgetek egy Jamo A102 HCS6 5.1-es hangfalszettel és jókat is olvastam róla. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire jó ez a rendszer (az árkategóriájában persze, most 80 körül jutnék hozzá) valamint hogy milyen erősítőben érdemes gondolkodnom hozzá. Előre is köszönöm a segítséget!
Kellene még egy pár adatot közzétenned.
Helyiség méretei, alapterület, belmagasság ahová szánod.
Az hogy "mennyire jó" arra nem egyszerű választ adni,mert ezt a megállapítást neked kell meghoznod ( neked jó lessz-e?,tetszik-e amit nyújtani tud? ) a döntésről már nem is beszélve.
Az adatok alapján 150Hz-től indulnak a szatelitek, ami nem igazán "mozis" persze a méreteit nézve nem túl meglepő.
Ettől függetlenül még lehet jó.
Mindenképpen füleld meg mielőtt megvennéd.
Sziasztok! Már régóta szemezgetek egy Jamo A102 HCS6 5.1-es hangfalszettel és jókat is olvastam róla. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire jó ez a rendszer (az árkategóriájában persze, most 80 körül jutnék hozzá) valamint hogy milyen erősítőben érdemes gondolkodnom hozzá. Előre is köszönöm a segítséget!
- andrew-andrew

- Értékelés: 11
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Jelenleg egy WD TV Live streaming-em van és imádom, csak hát van egy Samsung 3d-s tv-m. És kellene valami 3D-s médialejátszó ami viszi a 3DBD.iso fájlokat, és minőségben nem gyengébb a WDTV-nél?? Az Asus BDS-500 milyen képességekkel bír? Elég jó áron van, és nekem elég lenne a tudása, ha azt mind tényleg tudja is ami le van írva az Asus honlapon. Akinek van, vagy volt eseteg ilyene írjon már róla egy két mondatot. Főleg az érdekel, hogy a BD.iso fájlokat viszi-e gond nélkül, menü van-e, nem-e szaggat, mkv-kal hogy viselkedik, a feliratok megfelelően jelennek-e meg, fagyás vagy bármi hibája előfordul-e?? A DTS-HD és Dolby True HD megjelennek-e a HDMI túloldalán is?? Jah és a merevlemezt le tudja-e állítani!!!, ha nem kell ne pörgesse. Egyéb alternatívát is meghallgatok, de ár/érték arányban elég jó vételnek tűnik. Előre is köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!
Szia!
Én a WD-t egy MED600-ra cseréltem le.
Esetleg alternatívának jó lehet!
3D-s részt nem használom, de tudja.
http://www.mede8er.eu/hu/index.php?d=600x3d