Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ki állította, hogy önmagában szól a proci? ;)

Szerintem nem szabad ennyi pénzt kiadni egy AVR-re.
Egy processzor pedig már a Nad feléből is kijönne,ami pedig nadon jól tud szólni.

Egyébként ez is egy érdekes vita lehet, ha beszáll valaki még!

Szerintem  - amit az Arcam árából lehet venni, az mondjuk max. egy szinten van vele. Dinamikában jobb lehet, szolgáltatásban gyengébb és hangminőségre mondjuk egyforma.
Prociból nincs nagy választék, végfokot meg vadászni kell.

jozsi63
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: jozsi63 »

Helló!

Erősítő vásárlás előtt állok, és ebben szeretnék segítséget kérni.
Cambridge Audio 640R-em volt, és szeretnék feljebb lépni.
Jelen rendszerem:
Oppo 103
Jamo E850, E800, E8SUR, E8CEN (7.1)
Felhasználás:
Mozi és zene (50%-50%). Zene: rock, blues, jazz.

Kiszemelt(ek):
NAD T757, esetleg valamilyen Rotel
ill. Cambridge Audio 650R vagy Arcam AVR400 használtan.

Felvetődött, hogy az Oppo-t használom előerősítőként (akár 105re lecserélve), és végfokokat kötök rá.
Ebben nincs tapasztalatom, Ti hogy látlátok? Lenne előrelépés a volt erősítőhöz képest, és ez a megoldás mennyire állja meg a helyét mozi, ill. zene hallgatás terén?
És milyen végfokot ajánlanátok? AB, D osztályút?

Még egy utolsó megoldás kavarog a fejemben (utolsó), hogy veszek egy mozi erősítőt (pl: NAD T757), és egy szetereo végfokot (AB osztályút).
A frontokat rákötöm a végfokra, és a HM erősítő preamp outját használom hozzá.
Erről mi a véleményetek?
NAD hm erősítőhöz Rotel végfok mennyire "illik"? Nem lesz olyan "furcsa" érzése az embernek mozizás terén?

A fenti megoldások közül (csak integrált, csak végfok, hm erősítő és sztereo végfok) Ti mit ajánlanátok? Esetleg más erősítő, felejtsem el a végfokokat, stb?

ELőre is köszönöm a választ, elénézést a sok kérdésért.

Üdv,
Zoli

Szia

Csatlakoznék és megerősíteném az előttem szólók véleményét! Nálam az első az Arcam lenne.Ugyan nekem 280-asom volt,de már annak is remek hangja volt. A NAD-ot kb.20 percig hallottam az is jól szólt,de a tapasztaltabb tulaj azt mondta,hogy kevés az energiája.A Cambridge-eknek mindegyiknek jó a dinamikája,de azok meg sűrün eladók valamiért! A Nad végfokokról csak jókat hallottam idáig,de hozzáteszem,hogy saját tapasztalatom nincs velük.Mivel Bubu megemlítette a kábeleket,ezért csak megerősítem a mondandóját,sőt egyáltalán nem szabad elhanyagolni! Csodát képesek művelni!

Remélem valamit tudtam segíteni én is.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: Sanci38 »

Helló!

Jelen rendszerem:
Oppo 103
Felhasználás:

Kiszemelt(ek):

Felvetődött, hogy az Oppo-t használom előerősítőként (akár 105re lecserélve), és végfokokat kötök rá.
Ebben nincs tapasztalatom, Ti hogy látlátok? Lenne előrelépés a volt erősítőhöz képest, és ez a megoldás mennyire állja meg a helyét mozi, ill. zene hallgatás terén?

Még egy utolsó megoldás kavarog a fejemben (utolsó), hogy veszek egy mozi erősítőt (pl: NAD T757), és egy szetereo végfokot (AB osztályút).
Erről mi a véleményetek?
NAD hm erősítőhöz Rotel végfok mennyire "illik"? Nem lesz olyan "furcsa" érzése az embernek mozizás terén?

A fenti megoldások közül (csak integrált, csak végfok, hm erősítő és sztereo végfok) Ti mit ajánlanátok? Esetleg más erősítő, felejtsem el a végfokokat, stb?

Üdv,
Zoli

Első körben én is az ARCAM-ot ajánlom, szerintem versenytársak az OPPOval.
Előfok-végfok kérdés: Csak végfokkal szerintem nehézkes a hangerőszabályozáás megoldása viszont előfokon ez megoldott. Erre egy olyan előfok is megteszi amelynek van 8 bemenetes Multichannel bemenete, igy nem kell belőle a legdrágább mvel ez a bekötési mód (Oppo dekódol, és multichannel bemeneteken megy át a végerősítőbe) kikerüli a dekódert és az elöerősitő egy részét igy nem vagy minimál zaajjal kell csak számolnod. Részemről A vagy AB osztályt javasolok, báér nagyon jó a D is de az (nem tudom hogy vagy anyagilag eleresztve) csak félmilió feletti végerősitők (pl-NAD M sorozat) teljesitenek jól de akkor lehagyják az azonos árú analóg társaikat. És pártfogolnám a sztereó végfokok rendszerbe állitását azokkal jobb hangminőséget kaphatsz. NAD Rotel is öszeillik de ha a NAD-nak csak a multibemenetét használod, jelentéktelen hatása lesz a hangzásra. Sokan használják nagy megelégedéssel a frontok külön pre-amp meghajtását viszont akkor használnod kell valami profi bemérőt (arcamé tökéletes) hogymintegy egyhangúvá tegye a dobozokat  mert az se jó ha nagyon elválik de ez nem megy a minőség rovására csupán a szobaakuszikai jellemzöket egésziti ki.

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

Egy processzor az sehogyan sem szól önmagában, de lehet rosszul tudom! 

Ki állította, hogy önmagában szól a proci? ;)

Vendég

Egy processzor pedig már a Nad feléből is kijönne,ami pedig nadon jól tud szólni.

Egy processzor az sehogyan sem szól önmagában, de lehet rosszul tudom! 

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

Vendég

Helló!

Jelen rendszerem:
Oppo 103
Felhasználás:

Kiszemelt(ek):

Erről mi a véleményetek?

Üdv,
Zoli

Jó sok kérdés és elképzelés! 

Ha az AVR után kötöd a végfokot jobb lesz a hang, de az erősítő karaktere jelentősen beleszól a hangba. Dinamikában többet kaphatsz, de nem az igazi megoldás. Az említett "furcsa érzés" jelentkezhet a végfok mássága miatt.

Az OPPO-k rendelkeznek jelszint-szabályozási lehetőséggel. Ettől én gyakran féltem. (103 lejátszóm volt, most 95 van) Ha 100%-on megküldik a hangfalakat, akkor azok nem biztos, hogy túlélik.
Ennek ellenére én nemrégen egy Vincent végfokkal sztereóztam az Arcam mellett, közvetlenül az OPPO95-tel összekötve.

Ha megteheted vedd meg az Arcam-ot! Elég dinamikus, filmekkel és zenékkel is jól boldogul.
Teljesen élvezhető a minősége sztereóban is!

Ha ez mégis kevés sztereóban, akkor cseréld le a lejátszódat OPPO 95/105 készülékre. Ezeknek a DAC-ja tényleg szuper. Itt már valami komolyabb RCA kábelt is venned kell hozzájuk, hogy kihozd a maximumot és talán hangfal- és tápkábel fejlesztés sem árt a rendszernek.

Ez így már igen komoly hangot képvisel. Ha nem elég, akkor egy különálló sztereó erősítő (valami jó kis csöves), vagy egy nagyobb teljesítményű XLR-es végfok az OPPO-val összekötve lenne előrelépés.

kzotyesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: kzotyesz »

Helló!

Jelen rendszerem:
Oppo 103
Felhasználás:

Kiszemelt(ek):

Erről mi a véleményetek?

Üdv,
Zoli

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pontosítanék a kérésemen, kérdésemen!!!

Hozzáértők tanácsát kérném, hogy kb. 50 eFt-ig/pár milyen frontokat nézzek, mit tudtok ajánlani és mit nem, most nem arra gondolok, hogy adjátok a kezembe a hirdetést!

Köszönettel, 

Használtat nézegess, vagy az ATXés Mission (Kecskemét Audiomekka) választékából lehet jót kifogni.

Sanci38
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!

Erősítő vásárlás előtt állok, találtam is két nekem való árfekvésűt. Ami nekem a lényeg (2 optikai bemenet, dts, dd dekóder, rádió, stb) azt mind a kettő tudja, az áruk is ugyanaz. Kérlek titeket ha tudtok adjatok tanácsot, hogy melyiket válasszam:

Onkyo TX-SR500E

All channels:
Continuous Power output normal (DIN) 5x85 watt 8 ohms

Maximum Power output:5x115watt 6 ohms

Vagy:

Yamaha RX-V361:

Channels 5 RMS Output Power (1kHz) 100W x 5 Total Power (20Hz - 20kHz) 500W (1kHz) Dolby Digital EX/ Dolby Pro Logic IIx Dolby Digital DTS-HD Master Audio Pro Logic II Compressed Music Enhancer Yes Neural Surround Yes XM HD Surround Yes XM Satellite Radio Ready Yes Component Video (In/Out) (3 / 1) A/V Inputs (S-Video) 4 Digital Inputs/Outputs [O: Optical, C: Coaxial] (O: 2, C: 1) Front A/V with Digital Input Yes Front Mini Input for Portables Yes D/A Conversion 192 kHz / 24 bit Surround Programs 8 Night Listening Enhancer Yes Selectable Subwoofer Crossover Yes Multi-Channel Decoder Inputs 6-Channel Learning Remote Capability Preset Product Dimensions (W x H x D) 17-1/8" x 5-5/16" x 12-1/2" Product Weight (lbs.) 17.6 Shipping Dimensions (W x H x D) 21-13/16" x 10-7/16" x 19-3/4" Shipping Weight (lbs.) 22 
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Balázs

Onkyo. sokkal jobb a Yaminál

sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Sziasztok!

Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi:

Magnat Vector 55 hangfalak vásárlását tervezem!!!

Erősítő: Yamaha RX-V375
Kábel: semmi extra, 200 Ft/m
Terület: 30-35-40 m2
Amire használnám: házimozi, rádió és zenehallgatás (flac, mp3 320)

Azt hiszem, hogy nem kell mondanom, hogy nem vagyok egy nagy hozzáértő! :-D

Várom a jó szándékú segítséget!

Köszönöm

Pontosítanék a kérésemen, kérdésemen!!!

Hozzáértők tanácsát kérném, hogy kb. 50 eFt-ig/pár milyen frontokat nézzek, mit tudtok ajánlani és mit nem, most nem arra gondolok, hogy adjátok a kezembe a hirdetést!

Köszönettel, 
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Sziasztok!

Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi:

Magnat Vector 55 hangfalak vásárlását tervezem!!!

Erősítő: Yamaha RX-V375
Kábel: semmi extra, 200 Ft/m
Terület: 30-35-40 m2
Amire használnám: házimozi, rádió és zenehallgatás (flac, mp3 320)

Azt hiszem, hogy nem kell mondanom, hogy nem vagyok egy nagy hozzáértő! :-D

Várom a jó szándékú segítséget!

Köszönöm

S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

Balage85
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Balage85 »

Sziasztok!

Erősítő vásárlás előtt állok, találtam is két nekem való árfekvésűt. Ami nekem a lényeg (2 optikai bemenet, dts, dd dekóder, rádió, stb) azt mind a kettő tudja, az áruk is ugyanaz. Kérlek titeket ha tudtok adjatok tanácsot, hogy melyiket válasszam:

Onkyo TX-SR500E

All channels:
Continuous Power output normal (DIN) 5x85 watt 8 ohms

Maximum Power output:5x115watt 6 ohms

Vagy:

Yamaha RX-V361:

Channels 5 RMS Output Power (1kHz) 100W x 5 Total Power (20Hz - 20kHz) 500W (1kHz) Dolby Digital EX/ Dolby Pro Logic IIx Dolby Digital DTS-HD Master Audio Pro Logic II Compressed Music Enhancer Yes Neural Surround Yes XM HD Surround Yes XM Satellite Radio Ready Yes Component Video (In/Out) (3 / 1) A/V Inputs (S-Video) 4 Digital Inputs/Outputs [O: Optical, C: Coaxial] (O: 2, C: 1) Front A/V with Digital Input Yes Front Mini Input for Portables Yes D/A Conversion 192 kHz / 24 bit Surround Programs 8 Night Listening Enhancer Yes Selectable Subwoofer Crossover Yes Multi-Channel Decoder Inputs 6-Channel Learning Remote Capability Preset Product Dimensions (W x H x D) 17-1/8" x 5-5/16" x 12-1/2" Product Weight (lbs.) 17.6 Shipping Dimensions (W x H x D) 21-13/16" x 10-7/16" x 19-3/4" Shipping Weight (lbs.) 22  
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Balázs

batman98
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3447

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Real Cable BW OFC R250 3000 Ft/m
Real Cable TDC OCC 500 6100 Ft/m
megéri a  dupla árat?
Rocket44 meg 8-11.000 annyim nem lesz rá.
6 méterre lesz szükségem + centernek valami hasonló.

R400 -as van inkább a TDC OCC -vel partiban keresztmetszetre...

Az hogy hogyan illik a rendszerbe és kinek mit ér meg az már erősen változó .

Nálam azért kerültek képbe a R-C termékei, mert "olcsóak" és ha az aymara és az annex rájuk bízza a forgalmazott dobozaikat, akkor rosszak sem lehetnek... Kell kérni egy-egy demópéldányt.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

zeus

Hozzászólás Szerző: zeus »

Hát azért annyira nem hülyeség . A Yami biztosan nem lesz akadály, egy próbát mindenképp megér mert tud nagyon jól is elsülni.
Vagy gyárilag biwirenek ajánlott kábelt választ szét ketté az ember, vagy két egyforma kábelt köt be a magas és mély szekciónak.

Én V3800-as Yamahával biampoltam AQ Type2 -vel két külön szálon és elég sokat profitált belőle a meghajtott hangfal.
Valószínűleg a Type 4 -es is egy kicsit vékonyka lenne önmagában hozzá. 
És ez a helyzet a Rocket 33 -mal is; bár ajánlják bi használatra de az első szériája 2x3 eres és a mostani új generációja ugyan 2x4 -es de elég szűk lenne a keresztmetszet biampra.

Rocket 44 és az összes Flat Rock kábel viszont már alkalmas teljes mértékben önmagában bi - ampolni.
Nálam most is így fut az Audioquest Granite kábel, de próbáltam már Rocket 44 -el is és azzal is remekül működött a dolog.

Szemezgetek én is a Real Cable termékeivel, BWOFC, HDTC árban ígéretesnek tűnik. TDC szériával meg nyugodtan lehet kísérletezni, árban olcsónak mondhatóak.
Talán még a Furutech µ-4.1T érne meg gy misét... Vagy az olcsóbbak közül az Inakustik LS-1102 vagy a Viablue SC-4 / SC-6 is.

Köszi!
Real Cable BW OFC R250 3000 Ft/m
Real Cable TDC OCC 500 6100 Ft/m
megéri a  dupla árat?
Rocket44 meg 8-11.000 annyim nem lesz rá.
6 méterre lesz szükségem + centernek valami hasonló.
Zene szoba:
AMP: Cambridge Audio CXA81
Speaker: PSB X2T
Kábelek: AQ Rocket 44, AQ Big Sur
Source: Popcorn Hour A-410 2x2TB WD Ultra, PC

TV/Film
Kép: Samsung UE55H6500
Hang: Yamaha RX-A730, Front: PSB B6, Center: PSB XC, Sorround: Warfedale D320
AQ X2, AQ Cinnamon HDMI, 4db Norstone Stylum

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Sziasztok!
Nem is tudom jó helyre írok-e de hátha
Hangfalkábel tippre lenne szükségem.
Amiket eddig kinéztem:

QED Ruby Anniversary Evolution
Real Cable TDC300F hangfalkábel (3mm)
Real Cable TDC500F hangfalkábel (5mm)
Real Cable TDC OCC 500  (4*3mm) bi-amphoz

amim van és lesz:

Yamaha RX-A730 (bi-amp)
PSB B6 
PSB C5 center
Nemsokára PSB T6 front (bi-wire)
Lehet tök hülyeség a bi-amp de kitudja...még sosem volt ilyen cuccom most van.
Vonz a QED mert...jó , az 5mm is és a bi-amp is

Szóval aki nem bír a felesleges energiájával dobhatna ide 1-2 mondatot.
Köszi!
Esetleg még Audioqest type 4? rocket33??

Hát azért annyira nem hülyeség . A Yami biztosan nem lesz akadály, egy próbát mindenképp megér mert tud nagyon jól is elsülni.
Vagy gyárilag biwirenek ajánlott kábelt választ szét ketté az ember, vagy két egyforma kábelt köt be a magas és mély szekciónak.

Én V3800-as Yamahával biampoltam AQ Type2 -vel két külön szálon és elég sokat profitált belőle a meghajtott hangfal.
Valószínűleg a Type 4 -es is egy kicsit vékonyka lenne önmagában hozzá. 
És ez a helyzet a Rocket 33 -mal is; bár ajánlják bi használatra de az első szériája 2x3 eres és a mostani új generációja ugyan 2x4 -es de elég szűk lenne a keresztmetszet biampra.

Rocket 44 és az összes Flat Rock kábel viszont már alkalmas teljes mértékben önmagában bi - ampolni.
Nálam most is így fut az Audioquest Granite kábel, de próbáltam már Rocket 44 -el is és azzal is remekül működött a dolog.

Szemezgetek én is a Real Cable termékeivel, BWOFC, HDTC árban ígéretesnek tűnik. TDC szériával meg nyugodtan lehet kísérletezni, árban olcsónak mondhatóak.
Talán még a Furutech µ-4.1T érne meg gy misét... Vagy az olcsóbbak közül az Inakustik LS-1102 vagy a Viablue SC-4 / SC-6 is.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

zeus

Hozzászólás Szerző: zeus »

Sziasztok!
Nem is tudom jó helyre írok-e de hátha
Hangfalkábel tippre lenne szükségem.
Amiket eddig kinéztem:

QED Ruby Anniversary Evolution
Real Cable TDC300F hangfalkábel (3mm)
Real Cable TDC500F hangfalkábel (5mm)
Real Cable TDC OCC 500  (4*3mm) bi-amphoz

amim van és lesz:

Yamaha RX-A730 (bi-amp)
PSB B6 
PSB C5 center
Nemsokára PSB T6 front (bi-wire)
Lehet tök hülyeség a bi-amp de kitudja...még sosem volt ilyen cuccom most van.
Vonz a QED mert...jó , az 5mm is és a bi-amp is

Szóval aki nem bír a felesleges energiájával dobhatna ide 1-2 mondatot.
Köszi!
Esetleg még Audioqest type 4? rocket33??
Zene szoba:
AMP: Cambridge Audio CXA81
Speaker: PSB X2T
Kábelek: AQ Rocket 44, AQ Big Sur
Source: Popcorn Hour A-410 2x2TB WD Ultra, PC

TV/Film
Kép: Samsung UE55H6500
Hang: Yamaha RX-A730, Front: PSB B6, Center: PSB XC, Sorround: Warfedale D320
AQ X2, AQ Cinnamon HDMI, 4db Norstone Stylum

djwinyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: djwinyo »

Sziasztok! Kellene egy kis segítség ezúttal öcsémnek. 16nm-es a szobája. Az 5.1 nem az igazi nála és szeretne sztereóra váltani.

Első kérdés a kenwood ra-5000 típusú erősítőről van e valakinek tapasztalata??
Második kérdés 16nm-re érdemes lehet egy Heco Music Style 800-al próbálkozni, vagy sok oda??

Köszi szépen előre is a segítséget!!!!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9828

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

És mi a helyzet nála az SACD-R részlegén?

Lejátsza, nem játsza? DSD jel kijut a HDMI-n?

SACD-R-t szerintem nem olvassa, de nekem nincs is szükségem rá. Nagyon sok beállítási lehetőség van szoftveresen azt olvastam, de, hogy DSD-t lehet-e HDMI-n kiküldeni erről nincs infóm.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Már mindegy. Megvettem

És mi a helyzet nála az SACD-R részlegén?

Lejátsza, nem játsza? DSD jel kijut a HDMI-n?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Már mindegy. Megvettem

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Pioneer dv lx-50 lejátszóval? SACD lejátszás is érdekelne.

Előre is köf!

Vendég

Volt is itt egy hirdetve nem is olyan rég. Sajnos lemaradtam róla.
Az került hozzám

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Sziasztok!

Megint segítségért fordulok hozzátok:)
Egy jó minőségű sub-ot szeretnék venni. A rendszerem a következő elemekből áll: Elac fs 58.2 front, Elac CC 51.2 center, Elac fs 57.2 surround. Cambridge audio 551r erősítő hajtja őket. A szubom: elac esp 111.2. Csak sajnos a közel 30m2-es szobához ez a mélynyomó elég kevésnek bizonyul.
Linkelek pár versenyzőt:
http://www.svsound.hu/termekek/reszlete ... ylada.html

http://hangcenter.hu/termekeink.html?pa ... ct_id=1134

http://www.procinema.hu/termek/aktiv-ha ... bl-es250-p
Van valakinek tapasztalata ezekkel a szubokkal kapcsolatban? Milyet érdemes egyáltalán venni? Zártat, bass reflexet? Csak filmekhez használnám, ha ez számít:).

Ha belefér a keretbe, akkor próbáld meg az SVS-t, aztán hogy melyiket (zárt vs. reflex) az már a Te döntésed.
Aavik - Borresen - Ansuz

Lelkes amatőr
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Lelkes amatőr »

Szia!
Én most váltottam zárt ládára megannyi reflexesről.Nos nem csalódtam,meghallgatva összehasonlítva saját rendszerembe elhozva próbáltam ki,s ugyanazon anyaggal,hangerővel kipróbálva meghallottam a különbséget!a reflex az kifúj,elnyújtja a mélyhangot,a vége a mélynek nyúlós hosszabb ezáltal a gyors egymás utáni mélyhangok kicsit késnek...a zárt viszont pontos,gyors,jobban gyomorban érzed.Nincs nyúlás,nincs levegőhang.Meg kell hallgatni,vkinek ez vagy az tetszik jobban.Nekem a zárt.
Ha ajánlhatok subot akkor a GoldenEar ForceField sorozatát minenképpen nézd át:-DDDDD
Nagyon meglepődsz majd!!!!!!!!!
üdv!

Volt is itt egy hirdetve nem is olyan rég. Sajnos lemaradtam róla.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”