Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jazz-t mozis nappalija
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
Jazz-t mozis nappalija
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000
Jazz-t mozis nappalija
HI!
Az már födém szerkezet és padlás.
Jazz-t mozis nappalija
Érdeklődve várjuk a további fejleményeket.
Eddig tetszik.
Egy kérdés, emelet van a moziszoba felett?
Jazz-t mozis nappalija
A faanyag meg csak jónak tűnik,direkt úgy kértem hogy gipszkartonhoz lesz,tehát fasza egyenes legyen,de nagyos sok volt csavarodott,görbe stb..
Úgy kellet kisakkozni,hogy hova mekkora darab kell és az a darab melyikből jön ki rendesen.
A belső része pedig asztalosipari, szárított , boroviból van,hogy a látszó éleknél fajintos legyen.
Jazz-t mozis nappalija
12 évig nem lakták és csak két repedés volt az egész házban,ezért is lett megvéve.
Jazz-t mozis nappalija
Ritka jó faanyagot találtál. Nálunk ez kincs. A többség görbe és nincs rendesen kiszárítva.
Jazz-t mozis nappalija
folyt köv:
Ezután következet az ablakcsere körbe, majd villany és fűtésszerelés,amit a mennyezet kiegyenlítése egy kis optikai tuninggal,rejtett led és spot világítás( csupán csak 20 cm volt benne )
A jövő való tekintettel persze előkészítve agy kis atmos-ra, meg a hangra való tekintettel egy kis akusztik szigetelés.
A gipszkarton vázat mindig úgy építem,meg hogy én a 90 kilómmal végigmászok rajta,mint a mászókán és ha kibírja akkor megfelelt.
Folyt köv.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Jazz-t mozis nappalija
Az igazság az,hogy azért is volt álom,hogy egyszer valaha is ilyen lesz,mert sajnos nem olyan helyre születem,de egy kicsit jó is ez így ,mert nem tudom,hogy Ti hogy vagytok vele, hogy minden egyes forintjáért megdolgozott az ember sok-sok verejték árán.
Ne aggódj nem vagy egyedül ezzel.Én tudom miről beszélsz!
Jazz-t mozis nappalija
HI!
Köszönöm a lehetőséget,hogy ennek clubnak a tagja lehetek.
Tudni kell,hogy ez egy 20 éves álom valóra váltásának az eredménye,ami még persze messze nincs kész,de haladok.( legalább is bízok benne )
Az igazság az,hogy azért is volt álom,hogy egyszer valaha is ilyen lesz,mert sajnos nem olyan helyre születem,de egy kicsit jó is ez így ,mert nem tudom,hogy Ti hogy vagytok vele, hogy minden egyes forintjáért megdolgozott az ember sok-sok verejték árán.
Sokáig albérletben laktam-laktunk és oda azért az ember nem nagyon tud tervezni.
3 éve sikerült belevágni egy kis házikóba a párommal amit egyedül újítok fel és így egy kicsit lassacskán készülnek a dolgok.
A házvásárlásnál az volt a lényeg,hogy legyen egy olyan szoba amit ennek tudok szentelni,még úgy is,hogy falat bontok és arrébb építek.
A házról tudni,hogy csak a főfalak, a tető, és a két szoba parkettája maradt meg.
Jazz-t mozis nappalija
Jazz-t fórumtárs kérésére új mozitopik nyílik! hajrá!
Nagyszerű!! Tiszta égbolt, alagutat és kátyúkat sem látni. Tuti jó moziszoba lesz.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Jazz-t mozis nappalija
Jazz-t fórumtárs kérésére új mozitopik nyílik! hajrá!