Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi Rozi Házi Mozija
Házi Rozi Házi Mozija
Grat, belehúztál...
Futárnak meg egy nagy saller, mikor hozza a cserélt portékát, és amikor megkérdezi ,hogy miért kapta hiszen nem ő volt,csak annyit, hogy remélem te is átadod annak aki hozta az elsőt
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Házi Rozi Házi Mozija
grat ez nem semmi...igazabol ha kicserelik akkor is a bosszusagodert nem karpotol senki. Elvezd az uj rendszert.
udv
Házi Rozi Házi Mozija
Hát már Komár kolléga csomagja is felért egy tökönrúgással így neten keresztül is, szerencsétlen RF-82-es is hasonló érzelmeket keltett bennem .
Amúgy ezek a gyári csomagolások sok mindent kibírnak, és védik is rendesen. Azért emberi erővel így leütni a sarkát?
Szinte lehetetlen, mindenképp valami logisztikai/raktározási/targoncás támadás áldozata lehetett, de teljesen mind1; szarjanak sünt .
-
Jók a képek (végre in colour), főleg a centeres party. Végre nem tudod a kis csöppséget betuszkolni az állványba .
-
Grat a Sherbourn -hoz is. Bár egy 1570/1572 adta volna nagyon magát a rendszeredbe .
A kékek magyar szinkronját meg fogyasszák egészséggel a szomszédok is .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Házi Rozi Házi Mozija
És én még jövök itt tegnap ilyennel hogy "aztaqrva" meg egyebek... Közben meg proci is új jött meg ráadásnak a kék múvi lemezek is... Hát baxki tesó!
Rozi mozi bradör ,te aztán bevásároltál most rendesen!!

Sajnálom a Klipsch-eket nagyon... Kár értük. A futár tényleg követ érdemel. El kellett volna intézned mint a The Family-ben DeNiro a vízszerelőt...
Nem volt otthon bézbollütőd BAXKI! ???
Házi Rozi Házi Mozija
Mozgalmas heted van:-)!
Gratula az újakhoz,méretes proci és center,remélem mihamarabb megérkezik a fronttal a futár és tolhatod HD-ban!
- Zozi
- Törzsvendég
- Értékelés: 974
Házi Rozi Házi Mozija
Gratula a cuccokhoz!
Kíváncsi leszek a véleményedre, milyen a sherbourn a rotel után...
én sherbourn-rotel rsp cserén töröm a kis fejem...
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
Házi Rozi Házi Mozija
Nagyon tekintélyes ez a center! Gratula!!
Remélem a frontodat is hamar megkapod!!! Leginkább a proci miatt irigykedem, remélem beszámolsz majd a tapasztalatokról!
Lenne kérdésem is. Látom használsz hangelnyelő szivacsokat. Leírnád mely helyekre raktad fel, és hogy mekkora változást hozott?? Leginkább melyik tartomány javult? Ragasztottad őket??
Házi Rozi Házi Mozija
Ne is mondd, épp az elobb matekoztam, és az jott ki, hogy ha lenne itthon még egy 5 csatornás végfok, akkor simán ossze tudnék állítani egy második 5.1-es házimozit...
Nincs annyi Siltech kábeled!!
Házi Rozi Házi Mozija
Kozben jutott idom egy kis fizikális megmérettetésre. A résztvevok nagyságrendi sorrendben: Hály, Ihály, és Mihály.

Hát nem egy kis darab ez a Mihály lehet hogy nem ártana neki egy kis Norbi Update
Egyébként szép, mutatós center, az egyszer biztos....
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Házi Rozi Házi Mozija
Ez már teljes csere lesz lassan!
Szuper!
Nem is lehet nagyon mit írni!
Várom a beszámolókat és gratula!
Ne is mondd, épp az elobb matekoztam, és az jott ki, hogy ha lenne itthon még egy 5 csatornás végfok, akkor simán ossze tudnék állítani egy második 5.1-es házimozit...
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Kozben jutott idom egy kis fizikális megmérettetésre. A résztvevok nagyságrendi sorrendben: Hály, Ihály, és Mihály.

Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Ez már teljes csere lesz lassan!
Szuper!
Nem is lehet nagyon mit írni!
Várom a beszámolókat és gratula!
Házi Rozi Házi Mozija
Hogy ne csak rossz hírrel szolgáljak a topikba bekukkantó, tengermélyen tisztelt mozigépészeknek, így válaszolnék Fodesz Mozi Fater kérdésére...
A qrva életbe! Ahogy elnézzük, Laller úr nem xarral gurít manapság

Hát, jott ma egy számomra értékes túlélo pakk jó magyar otthonból. Tartalma kábé 35 darab kékhasú múvi (néhány tokon belul tobb film is van). Ezek nagy része már megvan full angol kiadásban, de mivel az asszony nem nagyon vágja még az inglist, így megesett a szívem rajta, oszt elohozakodtam néhány számára nehezen értelmezheto film hangerien kiadásával.
Természetesen, a doboz sem volt ures, amin a bluréjek voltak...
Házi Rozi Házi Mozija
Srácok, koszonom mindenkinek a jó kívánságokat, és érdeklodést - látom egyutt éreztek velem...
A helyezet az, hogy sajnos velem is tortént egy kis baleset, hasonló, mint Komarfamily mozitesóval.
Miután felnyitottam az elso dobozt, egybol kiszúrtam sas szemeimmel, hogy az egyik hátsó sarok le van verve elég rendesen. Gondolom nem kell ecsetelni azt a csalódottságot, amit átéltem... Ráadásul nem is értem hogy torténhetett, mivel a karton doboz azon részén nem volt semmilyen sérulés. Feltételezem, hogy így kerult már be a dobozba. Viszont, ettol fuggetlenul az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy az a kikúrt, zsíros homlokú, hombárfeju, hormonzavaros, sodróházi, sudri bunkó futár tuti hogy ezerrel vette be a kanyarokat, és olyan vadállat módon vezetett, ahogy én szoktam a Need For Speed-ben. Erre akkor dobbentem rá, mikor én barom kimentem neki segíteni, és bepillantást nyertem a raktérbe. Inkább ne is láttam volna. Kábé úgy nézett ott ki a helyzet, mint ha beb@sztam volna egy kézigránátot a raktérbe. Komolyan mondom, az ilyen embereket életuk végéig kínozni kéne - vagy kapásból élve eltemetni. Visszatérve a csomaghoz, a fehér hungarocell morzsányira volt szétesve a dobozok alján, azóta is takarítom. Az elso dolgom az volt, hogy bevertem egy nyugtatót (egy uver veres bort), és megfogalmaztam egy csodálatos szerelmes levelet a cégnek, akitol rendeltem a portékát. Ma reggel már ott is feszített a válasz a postafiókomban, hogy így sorry, meg úgy sorry. Természetesen azonnal rendeltek 1 új példányt, és egyidoben viszik el tolem ezt a lerúgott hangfalat, és hozzák az újat. De azt a futár elott fogom kinyitni, és ha az is olyan lesz, mint ez, akkor a futárt is kinyitom!
Természetesen nem bírtam megállni, hogy ne kóstoljak bele egy kicsit a hangzásvilágába (bár azt már volt alkalmam hallani, amikor eldontottem, hogy nekem ez kell). Eloljáróban annyit, hogy a subwooferrel egyutt nem mostanában kell hangfalak ápgrédjén tornom a búrám. A JBL-L36-osokat tettem be elso korben a háttereknek, és lenyugozo volt a számomra az osszhatás. Olyan volt, mintha egy családból lettek volna a hátterek is, és ez foleg 5 channel stereo módban mutatta meg zenén. Pár rovid múvi demót is lenyomattam, de mivel késore járt, nagyon nem kuldtem neki. Nem lesz itt gond, úgy érzem, de korai bármit is konkrétan állítani. Mivel az egyik hangfal marad nálam végleg, a sérult meg megy vissza napokon belul, így nem akarom járatni oket, mert akkor az új hangfal, meg ez kozott lesz jó pár óra/nap járatási kulonbség, úgyhogy szét is kaptam mindent. A sérultet vissza tettem a dobozába, és turelmetlenul várom az új doboz érkezését.
- fodesz
- V.I.P.
Házi Rozi Házi Mozija
A qrva életbe! Ahogy elnézzük, Laller úr nem xarral gurít manapság

Gratulálok rozi! Komolyak lesznek ezek a Klipschek,akkor csak jó volt azokat a képeket a múltkor a topikodba betennem igaz?
Kedvcsinálónak jó volt..
Nem utolsó sorban szépek is a Klipschek!!
UI: Jó "kicsomagolást",veresborozást és porszívózást kívánok neked
Házi Rozi Házi Mozija
Gratula a Klipschekhez! Várjuk a sok jó képet és a beszámolót.
Házi Rozi Házi Mozija
Nice, very Nice!!!
Színe? Bár szerintem Te feketét vettél!
Háttér is lesz majd?
Majd írd le légyszi, hogy miért mellettük döntöttél!?
Mint minden új doboznak, ennek is kell a járatás, nekem először nagyon "nyers" volt, kellett pár óra mire beállt...
Sok sikert hozzá és várjuk majd a sok-sok tapasztalatot képet,stb....!!!!
Aavik - Borresen - Ansuz
Házi Rozi Házi Mozija
Ajajajjajjajjaj, ez legalább olyan rossz vétel volt mint az előző... szerencsétlen szomszédok .
.
Lássuk majd azt a veresbort, gereblyét, mérőszalagot ... képeket, benyomást, lábméretet, mindent akarunk majd .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Házi Rozi Házi Mozija
képet, képet, képet!!! a bontogatásról is!
Kíváncsi leszek a véleményedre, nekem is fenn van a cserelistán...
Gratulálok az új szerzeményekhez, reméljük beváltja a remélt változásokat.....
Most gondolom bekötöd a rendszerbe és leteszteled a tudását a rendszeredbe...gondolom fülig fog érni....
Várjuk a részletes beszámolót majd....
Házi Rozi Házi Mozija
Gratulálok az új szerzeményekhez, reméljük beváltja a remélt változásokat.....
Most gondolom bekötöd a rendszerbe és leteszteled a tudását a rendszeredbe...gondolom fülig fog érni....
Várjuk a részletes beszámolót majd....
"Az igazi barát szemből támad."
Házi Rozi Házi Mozija
És nofene, megvan már a szerencsés front trió a szürkeállományban? pár morzsád dobhatsz nekünk ha úgy gondolod .
Nem vagyok én smucik, dobom neked az egész kenyeret dezsdvírem...
Íme a mai friss pékárú, nemrég vettem át, még meleg és ki sem bontottam, de épp azon vagyok...
A gyoztes befutó:
Most pedig eltunok az éterbol egy darabig...
Házi Rozi Házi Mozija
Hallotta már valaki az "Y" osztó rontó hatását a mélyhangokra?
Én még nem tartok ott, hogy határozott véleményt tudjak alkotni a témával kapcsolatban, mivel egybōl az ¥ elosztóval kezdtem használni a szubot. Egy ideig még így hallgatom, hadd szokja a fülem, majd késōbb megvonom az ipszi-t, oszt meglássuk, hogy mit hallunk akko'. A tapasztalt mozis tesók szerint ez jobb megoldás, mint a "mono" bekötés - de az úgyis egybōl kiderül, hogy beborul-e. Veszteni valóm nem sok van, sōt örülök neki, hogy mindkét megoldást alkalmam van kipróbálni saját rendszerben. Maga az ipszi elosztó is ugyan abból a kábelbōl készülödött, mint a szub kanóc, és a csatlakozók is megegyeznek. Minōségileg elég jók, persze el tudnék képzelni jobbat is, pl egy AQ Sub-3-at, vagy az új Dog Seriesbōl egyet. Errōl jut eszembe, feltételezem, hogy az AQ sem véletlenül gyárt sub ¥ elosztót...
- fodesz
- V.I.P.
Házi Rozi Házi Mozija
Én sem Laci! Nem is azért mondtam.De azt mondják a "nagyok" hogy ha több helyen van toldás egy kábel esetében vagy legyen az bármi akkor az minőségromláshoz vezethet.. Persze nem biztos hogy ez hallható is...
Tuti nem.
Házi Rozi Házi Mozija
Tuti nem.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Házi Rozi Házi Mozija