Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

pégyé mozija

Lezárt
nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 932

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

OCTOGON mozija:a rendszer elemeit nem ismertem,de miután beléptem a helyiségbe,sokad magammal,helyfoglalás,amit már villanyoltás követett,igy még szétnézni sem volt idő,s ami számomra nem tetszett,egy szó nem hangzott el , a rendszer elemeiről,lement a négy demó,aztán,villany fel,kivonulás ,egy gyenge kérdést feltettem,kivonulásom közben az ott ,ajtóálló szakemberhez,hogy a vetítő az epson 9300-sa volt,ugye?,meglepte a kérdés,s odadobta hosszu válaszát,igen.A kép fuulhd volt,a hang jó volt,talán parasound cucc volt,de a hangfalakat nem tudom, nem mutatták be.A demók jók voltak, hogy irjak pozitivumot is.

Annyit füznék hozzá, hogy beültem én is egy demóra és azzal kezdték, hogy részletesen felsorolták a rendszer elemeit.
A hangszóró készlet Polk Audio Lsim volt egyébként oppo, parasound,yamaha proci volt Epson 9300 vetitővel.
A kép nem volt rossz a fhd képest, de a hang meglepetés volt számomra pozitív irányba. -
"Az igazi barát szemből támad."

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: pégyé »

A Focal-os oktogon audio szoba:

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

A hifiről:azt mondják, hogy a házimozisoknak,más a fülhallása, mint a hifiseknek,ebben lehet valami,nekem a hang mellé,kép is kell,ezért a koncertek zenében nálam a nyerők.
De végigjártam, s minden hifis helyiségben, végigültem egy-két zeneszámot,befogadjam a kép nélküli zenét.Egyik is tetszett,másik is, aztán volt számomra olyan ami nem hatott meg,de hozzá teszem, itt is sokat számit a helyiség akusztikája.
Újra de,az OCTOGON audio zenehallgatós szobájában a Focal hangfalak hangja, megdöbbentően gyönyörüen szólt,no ott elidőztem egy kicsit...,de számomra jó zene is szólt rajra , akkor,Dire Straits.
Konkluzió,minden helyiséget megnézni,hallgatózni.

kisdudi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: kisdudi »

Megnézni,meghallgatni mindent,de legfőbb a két mozis kiállító:

Ott ülök középen!
Anthem Avm 70 / Anthem Mca 525 gen.2 - Oppo Udp 203 CFW -Eversolo Dmp-A6 - Sony Cdp xa 30 Es - Martin Logan Motion 40 - 30 - FX
-Dynamo 1000

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Itt sokan tudjuk, hogy az AVMAX mozija ,egyik fórum társunk,munkája,munkahelye,s van egy arany igazság,hogy az a legboldogabb ember a világon, akinek a munkája a hobbija,gratula hozzá.
Talán egy apró ötlet Szepinek,minden demo előtt bemondani, hogy melyik filmrészletből van,mert igy itt az avx-en az lesz a téma, hogy amikor ott soka t lőttek,az melyik film volt...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

OCTOGON mozija:a rendszer elemeit nem ismertem,de miután beléptem a helyiségbe,sokad magammal,helyfoglalás,amit már villanyoltás követett,igy még szétnézni sem volt idő,s ami számomra nem tetszett,egy szó nem hangzott el , a rendszer elemeiről,lement a négy demó,aztán,villany fel,kivonulás ,egy gyenge kérdést feltettem,kivonulásom közben az ott ,ajtóálló szakemberhez,hogy a vetítő az epson 9300-sa volt,ugye?,meglepte a kérdés,s odadobta hosszu válaszát,igen.A kép fuulhd volt,a hang jó volt,talán parasound cucc volt,de a hangfalakat nem tudom, nem mutatták be.A demók jók voltak, hogy irjak pozitivumot is.

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Szerény vélemény:ahogy már itt sokan az avx-en elmondták,igen,valóban nehéz ezekben a helyiségekben,szobákban,egy szuper mozit varázsolni,egy nap se alatt.
Avmax:a kép szuper tiszta,megfelelően kontrasztos,le a kalappal a sony 4k vetitő előtt.Hang: két bemutatón vettem részt,az elsőnél elől ültem középen,dinamika szuper,részletes,egy kicsit a mély nekem nem jött valahogy,az svs-től.Aztán a második demo bemutatónál , hátul ültem a sarokban,nos ott aztán megfelelően jöttek a mélyek ,remegett alattam a szék.
Bemutató: a demók jók voltak,s ami számomra fontos,hogy miután leült,a hozzá nem értő,butának gondolt,lajikus,itt nem nézik annak, s néhány mondatban bemutatják a rendszert,s ez jó.
Talán még annyit lehetne,hogy miután vége a demónak,felkapcsolt világitás mellett,megnézni a rendszer elemeit,1-2 percben,de sajna ez nem összehozható, hisz kint ujra sokan várnak a demó vetitésre,egyenlőre ennyi.

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

OCTOGON AUDIO. mozija :

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Még AVMAX :

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Megnézni,meghallgatni mindent,de legfőbb a két mozis kiállító:

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Ott voltam,jó volt.

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Filmarena.cz oldalon van olyan akció, hogy 3 UHD lemez mellé választhatsz egy negyediket. Sajnos nem minden lemez van benne az akcióban, és miután
a postaköltség sem olcsó , kérdés megéri-e rendelni. Azért lessetek rá.

Ha többen összeálltok akkor igen, mert akkor a postát szét lehet dobni.
Mi már rendeltünk így onnan párszor, igaz csak sima BD-ket.
Amúgy ott vannak jó akciók, nem úgy mint itthon...
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

raczjani
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: raczjani »

Megérkezett: Filmarena.cz oldalon van olyan akció, hogy 3 UHD lemez mellé választhatsz egy negyediket. Sajnos nem minden lemez van benne az akcióban, és miutána postaköltség sem olcsó , kérdés megéri-e rendelni. Azért lessetek rá.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 , 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Gratula az UHD pörgetőhöz!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Megérkezett:

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Az adásvétel ,lejátszók oldalra feltettem hirdetésemet,eladó ,PIONEER DV-600AV tipusu dvd lejátszó,részletek ott olvashatók.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: kargidje »

A filmre értettem...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Egy másik kedvencem, Orange Blossom.

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Ezt a filmet még nem láttad vagy annyira tetszik/zúzik , akár többször is?
Nézhetnél valami jót is ...

A Rammstein az egyik kedvencem, ajándékba kaptam a koncertet,a zenében széles a repertuár amit szeretek, ha egy előadó a maga zenei stilusában ,profi zenét csinál, vevő vagyok rá. A jutubon sokat mászkálok, keresem a jó zenéket...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Ezt a filmet még nem láttad vagy annyira tetszik/zúzik , akár többször is?
Nézhetnél valami jót is ...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

A koncert hatalmas, zúznak rendesen és nem láttam még egy bandát,aki a koncert végén,a meghajlás mellett,térdepléssel is búcsuzik...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

Film és koncert a hosszú hétvégére...

pégyé
V.I.P.
V.I.P.

pégyé mozija

A proji mellett a sorruond back sugárzó szerepét betöltő ,Swans D3.2 BR sugárzók vannak ,de atmos esetén a az 5.1.2-ből a .2 lesz a feladatuk.
A Swans f1r surruoundokon már sokat gondolkoztam, 25kg-os,800w-os hangfalakról van szó,ezen kissebb sorruond hangfalak is tökéletesen ellátják a feladatot,
hisz a halgatási ponttól 1,8m-re vannak,elegendő hangerőt nyujtva,a hangszóró készletük azonos az f1f-el,f1c-vel.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: nadtom »

A hátsó szekció:
Szuper a szobád, gratula! A proji mellett Atmos hsz vannak?
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: -KP- »

ez ugye nem az f1 szetthez tartozó surround?

Lezárt

Vissza: “Házimozi”