Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Alex_Aston írta:
2024.01.08., hétf. 23:59
Society of the snow
(...) de közben nem szörnyülködik az ember (...)
Most néztük meg. Szerintem én bírom... de most töltöttem egy töményet :D

Sok kérdés és talán baki, de ettől még ez egy jó film, viszont gyomor az kell hozzá.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Aszpirin írta:
2024.01.12., pén. 17:22
For All Mankind (AppleTV+): az az érdekes helyzet állt elő, hogy a harmadik évada sokkal jobb, mint az előző kettő.
A hard sci-fi rajongóknak nagyon javaslom a 3. évadot (az előző kettő sajnos mesze nem ilyen jó).
Itt nem értek egyet. Több űrben játszódó jelenet volt az előző évadokban. Ami szerintem szórakoztatóbb és látványosabb is. A 2. évadtól egyre nagyobb hangsúlyt kap az épp aktuális politikai szál, ami nem mindig pozitívum. Ettől függetlenül továbbra is az egyik legjobb sorozatnak tartom a jelenleg futó sorozatok között. Remélem még menni fog hasonló szinten jó sokáig.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

For All Mankind (AppleTV+): az az érdekes helyzet állt elő, hogy a harmadik évada sokkal jobb, mint az előző kettő.
Ráadásul szerintem önállóan is megállja a helyét, tehát érdemes lehet nézni.
Alternatív történelem, az oroszok jutottak el először a Holdra, most vagyunk a 2000-es években, a Szovjetunió még megvan és virágzik, az űrverseny soha nem fejeződött be, ellenben összefogtak a nagyhatalmak és egy Helios nevű magáncég, aminek eredményeképp már viszonylag nagy kolónia működik a Marson (és ez még csak a 2000-es évek)... és nagyjából ekörül forog a cselekmény, ne nem csak. Pörögnek a dolgok, intrikák, hazaárulás, kémkedés, szabotázs, és nagyon jó űrjelenetek.
A hard sci-fi rajongóknak nagyon javaslom a 3. évadot (az előző kettő sajnos mesze nem ilyen jó).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 257

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Volt szerencsém megtekinteni a Kék Bogár (Blue Beetle) című opus magnumot.

Nyilván, csodát nem vár az ember, de a várakozáshoz képest kellemes csalódás volt.
A saját keretei közt értelmezhető volt, vicces és kedves, főhősünk teljesen rendben volt, közötte és csinos főhősnőnk között a kémia is megvolt.

Szívesebben pazarlom az időmet egy gyengébb, de a maga módján kedves filmre, amin azt érzi (lehet tévesen) az egyszeri néző (én), hogy az alkotók szerették, amit csináltak, mint egy túl komolyan vett, steril iparosmunkára (lásd Dűne) vagy pénzért letudott kötelezőre (lásd Indiana Jones 5).

Ja, a Kék Bogár karakter egyidős Batman-nel (na jó, 3 hónappal fiatalabb, az előbbi 1939. augusztusi, az utóbbi 1939. májusi), de csak 2006. óta latinó (a harmadik Kék Bogár).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

zx07 írta:
2024.01.11., csüt. 19:18
Hát ahogy érzed. Én az ereim felvágtam volna mikor egy komplett rész arra ment el, hogy flashbackek meg álmok formájában megtudtuk May és Kentaro hogyan ismerkedtek meg. Nem maga a téma a gond, hanem hogy azt egy abszolút érdektelen, sablonos, ezerszer láttál már ilyen rész formában tálalták. De Cate rémálmai a természetesen kötelező lmbt szállal sem volt sokkal érdekfeszítőbb. Illetve mikor szintén egy majdnem teljes rész May múltjáról szólt. Imdb-n is elég beszédes volt hogy az átlag 7.5 körüli értékelés 6.2-től 5.3-ig zuhan ezeknél a részeknél. A múltbéli szál a 2 tudóssal és a fiatal Shaw-al köröket ver bármire amit a fiatalokkal csinálnak ebben a sorozatban, ahogyan idősebb Shaw is. A film alapján a Monarch mint szervezet is béna kacsák gyülekezeteként van bemutatva. Sokkal jobban jártunk ha 10 helyett lett volna vagy 6 vagy 7 rész, de az pergősebb.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

-KP- írta:
2024.01.07., vas. 17:38
zx07 írta:
2024.01.07., vas. 11:44
Alex_Aston írta:
2023.11.21., kedd 06:58
Monarch: Legacy of monsters

https://m.imdb.com/title/tt17220216/

Az újhullámos Godzilla - King kong univerzumban játszódó sorozat. A 2014-es film után játszódik 1 évvel, sok, sok visszatekintéssel az 50-es évekbe a kezdetekhez.
Inkább a jól felépített karaktereket van a hangsúly, és a történeten, a pár zúzás, ami van benne, az pedig kifogástalan, első osztályú minőségben van megvalósítva.
Első két rész alapján jó.

.
Apple_TV_Monarch_Legacy_Monsters_key_art_graphic_header_4_1_show_home.jpg.small_2x.jpg
Mi most kezdtük nézni. Az első két rész alapján egyet tudok érteni a leírtakkal. (Egy másik hozzászólásban írták, hogy tinisorozat - nekem nem jön át ez a feeling.) Sőt, eléggé mozifilmes, pörgős, két idősíkban játszódik a történet, mindkettő érdekes. Nem B-kategóriás sorozat.
Két rész alapján mondasz véleményt, mikor már 9-nél tart. Beetetnek az első két résszel, a lejtmenet innen fog következni nagyjából a negyedik résztől kezdve. Fokozatosan helyenként tényleg tini szörny trauma szimulátorrá változtatva az egészet, a töltelét karakterek családi, szerelmi életének az erőltetésével. Sokkal jobb lett volna ha 10 helyett 8 vagy 6 részes lett volna az évad az unalmas fillerek nélkül.
Megnéztük mind a 9 részét. Nem éreztem a lassulást vagy lejtmenetet. Vannak benne visszaemlékezős részek, de ezek nem filler-ek voltak legalább is számomra, hanem valamit hozzátettek a történet főfolyamához. Továbbra is ajánlott kategória. A Hollow Earth-rajongóknak kötelező darab...Zseniális, ahogy az idősíkok között váltogatnak.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Den írta:
2024.01.09., kedd 16:35
Kötelező végignézni a Gyilkosság a világ végén című sorozatot.
Egyrészt, mert nagyon jó, azt hiszem a 4. részben látható jelenetet-mindenképp- látni kell.

Végre egy bűnügyi film, ami elöszőr misztikus, aztán átmegy a jövőbe többszörösen.
A főszereplő lánynak nagy jövőt jósolok.

Ebben a filmben a GPS- t véleményezik igen negatívan, a Julia Roberts filmben pedig az önvezető Teslákat.
Hát én az első 2 rész alatt többször is bealudtam.
Nálam pl. a Black Spot(misztikus + ha van rá mód, ajánlott nagyon nagy képernyőn nézni), La Foret sokkal jobban betalált... :smile32:
Kinek mi. ;)

Apaci72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 143

Hozzászólás Szerző: Apaci72 »

Valószínű, ha nem a Leblanc-féle verziót nézted volna meg, akkor tetszett volna... :party:
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 257

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Dűne (Dune: Part One)

Mivel közeleg a 2. rész, és adódott rá idő és kedv is, megnéztük az 1.-t.

Sztárokkal teletűzdelt, vitathatatlanul látványos, összességében SZÁMOMRA mégis csalódást keltő film.

Valahol a látványos űropera és a filozofáló művészfilm között a két szék között a pad alá esik.
Lassú, vontatott, unalmas.
Rossz westerneket idéző, tájon, karaktereken feleslegesen mélázó, hosszú beállítások, képek.
Teljesen hiteltelen párbeszédek.
Indokolatlanul hosszú úgy, hogy a karaktereket mégsem ismerjük meg, akik így elég jellegtelenek.
Számos nevetséges jelenet, pl. kifejezetten röhejes volt a skót dudára meginduló menet.
Ja, a stáblista alatti zene kísértetiesen emlékeztetett a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjére.

Csak halkan jegyzem meg, hogy Lynch moziverziója 137 percben el tudta mesélni az egész történetet (oké, azóta is felmerül, hogy eredetileg sok órás verzióban gondolkodott, hál' Istennek nem engedték neki), itt meg 155 perc a felvezetés.

Szóval, vitathatatlanul látványos, de egyrészt nincs sajátos stílusa hangulata, másrészt a dramaturgia, dialógusok, karakterek, színészi játék semmivel sem jobb, mint a sokat szidott és, persze, rossz, de nem ANNYIRA rossz Rebel Moon esetében.
Csak ha Villeneuve a rendező, hasraesünk, ha Snyder, akkor fújolunk...
Csatolmányok
k2napf5o71w71.jpg
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 108

Hozzászólás Szerző: Den »

Kötelező végignézni a Gyilkosság a világ végén című sorozatot.
Egyrészt, mert nagyon jó, azt hiszem a 4. részben látható jelenetet-mindenképp- látni kell.

Végre egy bűnügyi film, ami elöszőr misztikus, aztán átmegy a jövőbe többszörösen.
A főszereplő lánynak nagy jövőt jósolok.

Ebben a filmben a GPS- t véleményezik igen negatívan, a Julia Roberts filmben pedig az önvezető Teslákat.
Front SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Sub SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back SVS Ultra Tower 6 atmos Polk SE20 Signature Elite
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
2 végfok Emotiva XPA GEN3 7ch
Vászon fix keretes 400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 108

Hozzászólás Szerző: Den »

A legújabb Netflixes sorozat 8 rész:

Fool me once: Nem versz át
bűnügyi film.
A térhatású hang nagyon rendben volt /D.Atmos/, a képről: a színte hibátlan külsejű főszereplő nő arcának összes pórusát láthattam, már nekem volt kínos.
A 7/10- es szigorú osztályzattal majdnem egyetértek.
Az átlagnál azért jóval többre lehet számítani szerintem. Beszippant a film, 2 nap alatt végignéztem, soha rosszabbat!
A szereplők közül többen a maximumot hozzák.

A Berlint- a másik Netflixes sorozat- majd ezen a héten nézem meg. Belenéztem, pörgős, akció- bűnügyi filmsorozat.
Front SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Sub SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back SVS Ultra Tower 6 atmos Polk SE20 Signature Elite
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
2 végfok Emotiva XPA GEN3 7ch
Vászon fix keretes 400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10978
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Alex_Aston írta:
Mégis ez a film szerintem tud valami újat adni.
Bizony, tud önálló filmként értelmezve is, de a 30 évvel ezelőtti verzióhoz képest is. Ízlésesen játszik az érzelmeinkkel a szituációból fakadó, a filmalkotók számára nagyon csábító túlzások nélkül, mégis hiteles atmoszférát teremt. Nagyszerűen van fényképezve és a casting is kiemelkedő eredményt adott. Nálunk otthon az egész csapatot lekötötte és még másnapra is beszédtémát adott, ami nem kis szó manapság. Ilyen egy jó film.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Alex_Aston írta:
Society of the snow

https://m.imdb.com/title/tt16277242/

Talán mindenki ismeri az urugvayi rögbicsapat történetét az 1972-es repülőszerencsétlenséggel az Andokban, így nem is részletezném.
Leginkább azt, hogy zsigeri ható őszinteséggel mutatja be ezt a borzalmat, de közben nem szörnyülködik az ember, hanem amennyire lehet átéli, és persze csak a tizedét, de talán el tudja képzelni, hogy milyen lehetett.
A profi és gyönyörű fényképezés, a nagyszerű rendezés, a kiváló színészi játékok, és persze a sminkesek meg az effektesek munkája mind-mind kellettek hozzá egyszerre.
Ez is az a film, amit a végén nem állítottam meg a vége főcím alatt, csak ültem kicsit, és miközben néztem ki a fejemből, merengtem rajta.

Nálam ilyen egy 10 pont közeli alkotás.

.
society-of-the-snow.jpg
Ennek nem volt már egy korábbi megflmesítése is? Vagy az csak egy nagyon hasonló történet? gondolkodik.gif (Már régláttam azt a filmet, de nagyon megrázó volt...)
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3271

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Society of the snow

https://m.imdb.com/title/tt16277242/

Talán mindenki ismeri az urugvayi rögbicsapat történetét az 1972-es repülőszerencsétlenséggel az Andokban, így nem is részletezném.
Leginkább azt, hogy zsigeri ható őszinteséggel mutatja be ezt a borzalmat, de közben nem szörnyülködik az ember, hanem amennyire lehet átéli, és persze csak a tizedét, de talán el tudja képzelni, hogy milyen lehetett.
A profi és gyönyörű fényképezés, a nagyszerű rendezés, a kiváló színészi játékok, és persze a sminkesek meg az effektesek munkája mind-mind kellettek hozzá egyszerre.
Ez is az a film, amit a végén nem állítottam meg a vége főcím alatt, csak ültem kicsit, és miközben néztem ki a fejemből, merengtem rajta.

Nálam ilyen egy 10 pont közeli alkotás.

.
society-of-the-snow.jpg
society-of-the-snow.jpg (144.13 KiB) Megtekintve 1726 alkalommal
Csak a Marantz! :-D

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2024.01.08., hétf. 08:53
Alex_Aston írta:
2024.01.07., vas. 18:47
Kevés olyan sorozat van szerintem, ami minden részben azonos színvonalú.
A Reacher második évad mondjuk pont ilyen, ez igaz. :D
Na de az milyen színvonal?
Hihetetlen - mintha Swarzeneggert-t látnám amikor a leggyengébb volt - színészileg.
OK, azt el tudom képzelni a srácról, hogy puszta kézzel is kinyír mindenkit - de ilyen kis tehetséget színészként ritkán láttam még.
gondolkodik.gif
Én a sorozat színvonaláról beszélek.
Ami hozza végig azt, amit elvár tőle az ember.

A főszereplő egyébként nem egy felfújt műizom kolosszus, hanem valódi kommandós volt, több helyen is szolgált. Talán emiatt is hiteles ebben a szerepben, ahol nem a drámai oldalára van szükség, hanem szó szerint egy exkatona, aki nem szereti ezt a világot, de boldogulnia kell.
Szerintem sokkal jobban áll neki ez a karakter, mint Tom Cruisenak.

Szóval jó eséllyel még a fiatalkori Swarzeneggert is a földbe passzírozná :D

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DeLorean írta:
2024.01.08., hétf. 19:51
zx07 írta:
2024.01.08., hétf. 19:39
Szerintem brilliáns sorozat volt. A második évad talán leheletnyit gyengébb, de abszolút nézhető (egy Reacher-höz képest két klasszissal jobb... bocs). Számomra a valaha látott 10 legjobb sorozatba beválasztottam. Kiváló, eredeti történet. Misztikum. Mindez a 70-es 80-as évek német milliőjében (ha jól emlékszem a korszakra). A színészek szerintem nagyon jók voltak. Aki szereti ezt a műfajt, annak kötelező darab. Mint a Dark mindhárom évada.
Kiváló színészek, kiváló hangulat, a történet is egyedi és érdekes.
Nekem valahogy mégsem állt össze az egész.
De nagyon hiányoltam a további évadokat. Akkor lett volna teljes és szuper. Min. 2 évad még belefért volna simán.
Emiatt nem fogott meg annyira. A Dark viszont beszippantott. Mondjuk azóta sem értem ki kicsoda és mi miért történt benne. Azt is újra kellene már nézni! :)
A Dark 1 és 2 szerintem még (valamennyire) követhető volt, én a 3. évadnál vesztem el. És nem sajnálom, hogy nem folytatódott.

Viszont volt még egy Counterpart-hoz hasonló sorozat, a Fringe (2008) amelyben ugyancsak egy párhuzamos világot látott meg egy tudós egy spéci távcsővel és át is tudott menni. 5 évadot ért meg. Végignéztük. Talán a Counterpart érdekesebb volt.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemmy9.1 írta:
2024.01.08., hétf. 07:15
Countrerpart-ba érdemes belebonyolódni?
Le van zárva, nem laposodik?
Szerintem brilliáns sorozat volt. A második évad talán leheletnyit gyengébb, de abszolút nézhető (egy Reacher-höz képest két klasszissal jobb... bocs). Számomra a valaha látott 10 legjobb sorozatba beválasztottam. Kiváló, eredeti történet. Misztikum. Mindez a 70-es 80-as évek német milliőjében (ha jól emlékszem a korszakra). A színészek szerintem nagyon jók voltak. Aki szereti ezt a műfajt, annak kötelező darab. Mint a Dark mindhárom évada.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Ha Te ezt írod, akkor most időt spóroltál nekem. :)
Köszönöm.
Szerintem!

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Lemmy9.1 írta:
2024.01.08., hétf. 09:14
Nem láttam. Jó?
Annyi szar sori van mostanában, hogy én is úgy vagyok, ha nem szippant be az első-második rész, kasza.
Szvsz: Jó lenne, de valami nagyon hiányzik belőle. Nehéz megfogalmazni, hogy mi. Az alapötlet szerintem zseniális, a színészekkel sincs baj, mégsem akart nekem összeállni. Az első évadot több mint feléig néztem, aztán feladtam. Majd később folyatattam, majd megint feladtam. Aztán csak eljutottam a végére az első évadbak. Mindezt azért, mert érdekelt, mi lesz, annyira jónak tartom az alapötletet.

Mivel ez nagyon egyéni, szerintem érdemes megpróbálkoznod vele, aztán vagy beszippant vagy nem. Amúgy eléggé különleges, és harmadszor is leírom: az alapötlet zseniális.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem láttam. Jó?
Annyi szar sori van mostanában, hogy én is úgy vagyok, ha nem szippant be az első-második rész, kasza.
Szerintem!

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Countrerpart-ba érdemes belebonyolódni?
Le van zárva, nem laposodik?
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
2024.01.07., vas. 17:38

Két rész alapján mondasz véleményt, mikor már 9-nél tart. Beetetnek az első két résszel, a lejtmenet innen fog következni nagyjából a negyedik résztől kezdve. Fokozatosan helyenként tényleg tini szörny trauma szimulátorrá változtatva az egészet, a töltelét karakterek családi, szerelmi életének az erőltetésével. Sokkal jobb lett volna ha 10 helyett 8 vagy 6 részes lett volna az évad az unalmas fillerek nélkül.
Kevés olyan sorozat van szerintem, ami minden részben azonos színvonalú.
A Reacher második évad mondjuk pont ilyen, ez igaz. :D

De a Monarc ettől még nem rossz szerintem. Valóban 4-5 rész körül kicsit lassít, viszont újra beindul kicsit jobban. Sejtem, hova fog kifutni a végére, de ettől még megnézem, mert engem kikapcsol, és nem untat.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

zx07 írta:
2024.01.07., vas. 11:44
Alex_Aston írta:

Az újhullámos Godzilla - King kong univerzumban játszódó sorozat. A 2014-es film után játszódik 1 évvel, sok, sok visszatekintéssel az 50-es évekbe a kezdetekhez.
Inkább a jól felépített karaktereket van a hangsúly, és a történeten, a pár zúzás, ami van benne, az pedig kifogástalan, első osztályú minőségben van megvalósítva.

.
Apple_TV_Monarch_Legacy_Monsters_key_art_graphic_header_4_1_show_home.jpg.small_2x.jpg
Mi most kezdtük nézni. Az első két rész alapján egyet tudok érteni a leírtakkal. (Egy másik hozzászólásban írták, hogy tinisorozat - nekem nem jön át ez a feeling.) Sőt, eléggé mozifilmes, pörgős, két idősíkban játszódik a történet, mindkettő érdekes. Nem B-kategóriás sorozat.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Alex_Aston írta:

.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”