Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ez a sztori és a feldolgozás is nagyon jónak tűnik, kíváncsian várjuk már!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
- Az utolsó erőd -
Előkerült e régi kedvenc, gondoltam sok év után megnézem újra, most már FHD-ben projin. Nem okozott csalódást, hozta a régről ismerős feelinget. Nagyon jó színészi játékok és elgondolkoztató sztori. Aki nem látta még, egy megnézést mindenképpen megér. Számomra egy felejthetetlen emlék volt!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
-
Vendég
Ritkán van itt magyar film.
Én tegnap Hajdu Szabi új filmje, az Ernelláék Farkaséknál premiere előtti vetítésén voltam. Van néhány "fiatal" rendező, akikre érdemes odafigyelni. Nekem ő ráadásul generációtársam; ugyanazon időszakban jártunk Debrecenben gimnáziumba, akkor minden érdekesebb arc ismerte egymást a városban. Talán ezért is, de végig nyomon követtem, mit csinál. És ez a tegnapi film: telitalálat. Nem csak az én generációs tapasztalatomra rímel tűélesen, de teszi ezt finom távolságtartással, humorral, drámával. A másfél órás film felennyinak tűnt, az egész belvárosi mozi hol hangosan röhögött, hol meg elszorult mindenki torka. A végén pedig megszólalt ez:
Don't want to be free of hope
And I'm at the end of my rope
It's so tough just to be alive
When I feel like the living dead
I'm giving it up so plain
I'm living my life in vain
And where am I going to?
I got to really try
Try so hard to get by
And where am I going to?
I don't know where is up or down
ANd there ain't any love left around
Everybody wearin' a frown
Waiting for Santa to come to town
You're giving it up so plain
You're living your lives in vain
And where are you going to?
You've got to really try
Try so hard to get by
Flip on your TV
And try to make sense out of that
If we were all in the movies
Maybe we wouldn't be so bored
We're giving it up so plain
We're living our lives in vain
And where are we going to?
You gotta really try
Try so hard to get by
Goodbye, goodbye
Sok ismerősöm ajánlásával egy új sorozatot kezdtem el nézni: Mr. Robot.
Ahogy a kritikák írták, nagyon reális, elgondolkodtató, filozófiai kérdéseket tesz fel. A jelenlegi világot nagyon szépen bemutatja. Talán ez a felsőbb rétegnek szól, akik megértik a Harcosok klubját is. Ezen felül a karakterek is tetszenek, bár ez szubjektív. 10/9.5
Érdemes megnézni legalább a Pilotot.
Elindult a 2. évad.
Pilot 1. évadismétlő és új évad 2 rész után kezd beindulni.
Szerintem érdemes belelesni aki kicsit geek.. ... és a zenék is jól vannak válogatva ;-)
Yamaha, NAD, Mission, Hivox
- Blackbird1
- V.I.P.

- Értékelés: 16
Már várom...
Ez jónak tűnik. Köszi. November körül vetítik először ?
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.
Köszi az ajánlót! Nem volt rossz, de nekem 10/6,5-nél megállt a mutató.
Hasonló témában nálam a My Sister's Keeper viszi a pálmát
A nővérem húga is jó, de a Csillagjainkban a hiba is durván eltalált.
A Love Story, az Édes november, vagy a Griffin és Phoenix 76-os ill.30évvel későbbi verziója, a Szerelem és más drogok, Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni is jók annak, aki letargiába akar fordulni.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Én meg akkor ezt sasolom meg. Addig is, "Az élet háza"-t láttad? Vagy az "Életem" c. filmet?
Vagy a Most jó címűt? Az Arc /Powder/ is nagy kedvencem, akár csak a Patch Adams vagy a Komfortos mennyország, esetleg Dolores Claiborne, A halászkirály legendája A sikátor szentje. Ha már értékesebb darabokról beszélünk.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Hasonló témában nálam a My Sister's Keeper viszi a pálmát.
Én meg akkor ezt sasolom meg. Addig is, "Az élet háza"-t láttad? Vagy az "Életem" c. filmet?
Still Alice
https://www.youtube.com/watch?v=WyRR4iR_fF4
10/10
Mielőtt leülsz elé, olvasd azért el a tartalmat, hogy tudd, mi vár rád!
Hasonló témában nálam a My Sister's Keeper viszi a pálmát.
Film szempontjából idegen nyelven nem beszélni egy dolog, mert pl. jó koreai, stb filmek is vannak.
De feliratok is léteznek a világon és jól olvasni nem tudni igenis ciki.
Teljesen másról beszélsz.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Be kéne dobnod egy tablettát és eszedbe jutna.
Sztem a "Csúcshatás"-ra gondolsz:
http://www.imdb.com/title/tt1219289/?re ... lmg_act_26
A tablettáktól óvakodom.
Köszi, úgy néz ki ez az a film.
Tehát ha ha valaki nem beszél idegen nyelvet saját honában, az másodrendűnek tekintendő?
Ne várja magyarul a szinkront, hanem tanuljon idegen nyelvet, mert ha eredetileg nem magyar a nyelvezet, akkor ne nézze, vagy kötelezzék feliratolvasásra, ha akarj a ha nem, mert ezt valaki eldöntötte?
Hagyjuk már meg a szabad döntést mindannyiunknak, ne degradáljuk nyelvtudás nélküli honfitársainkat. Ha valakinek máshogy tetszik valami mint nekünk, szíve joga.
Film szempontjából idegen nyelven nem beszélni egy dolog, mert pl. jó koreai, stb filmek is vannak.
De feliratok is léteznek a világon és jól olvasni nem tudni igenis ciki.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11073
- Kapcsolat:
Tudna valami segíteni, hogy mi a fílm címe ?
Amerikai, nem olyan régi. Egy ipse író de nem megy neki, egy nap a városban találkozik egy régi ismerősével.
Beülnek egy italra, és az ismerőse add neki valami tablettát amitől megváltozik.
Ennyi rémlik belőle.
Csúcshatás
Ennyi rémlik belőle.
Be kéne dobnod egy tablettát és eszedbe jutna.
Sztem a "Csúcshatás"-ra gondolsz:
http://www.imdb.com/title/tt1219289/?re ... lmg_act_26
Tudna valami segíteni, hogy mi a fílm címe ?
Amerikai, nem olyan régi. Egy ipse író de nem megy neki, egy nap a városban találkozik egy régi ismerősével.
Beülnek egy italra, és az ismerőse add neki valami tablettát amitől megváltozik.
Ennyi rémlik belőle.
Igen, èn sem beszélek angolul az ócska magyar szinkron miatt nem rontanám el a film èlvezetèt, amihez hozzá járul a jó true hd/atmos hangsáv, ami ezen a filmen is van.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Tehát ha ha valaki nem beszél idegen nyelvet saját honában, az másodrendűnek tekintendő?
Ne várja magyarul a szinkront, hanem tanuljon idegen nyelvet, mert ha eredetileg nem magyar a nyelvezet, akkor ne nézze, vagy kötelezzék feliratolvasásra, ha akarj a ha nem, mert ezt valaki eldöntötte?
Hagyjuk már meg a szabad döntést mindannyiunknak, ne degradáljuk nyelvtudás nélküli honfitársainkat. Ha valakinek máshogy tetszik valami mint nekünk, szíve joga.
Van itt egy kis félreértés, szepi sem tud idegennyelvet. Valószínűleg ő a szinkronnal járó minőséget degradálja,
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Ne haragudj, de meg nem nézném magyar szinkronnal. A játék is magyar nyelven van, hogy ennyire ragaszkodsz a szinkronhoz?
Ne keverjük!
Fiatalon jó bige volt!
Ja mert most egy ronda, vén mami lett belőle mi? most sem mondanám neki ,hogy takarodj..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
http://www.imdb.com/name/nm0757855/
Most néztem a csaj után, mert nem tudtam, hogy az Avatarban is Ő "játszott" és lám lesz Avatar 4 is. Jól belehúztak.
Fiatalon jó bige volt! Ebben a filmben nekem nagyon bejött (a film is!):
Most néztem meg (aki már látta tudja ez melyik film):
Nekem tetszett!
Az atmos rendszerért meg már ne is haragudj, de Te rajongsz én tudo élvezni sima 5.1 ben vagy akr sztereóban is.
Pontosítsunk!
Nem rajongója vagyok, hanem elismerője. Amikor az első ATMOS-os avr-t megláttuk, én is azok közé tartoztam akik hangosan-felháborodva kiabálták, hogy márpedig nem vagyunk hajlandóak telehányni még a plafont is hangszórókkal!
Hallottam az ATMOST szólni. A horizontális hangsugárzó elhelyezéshez, a front magassági sugárzókhoz képest, tényleg jobban és ésszerűbb helyen telíti hanggal a szobát! Ki kell jelenteni, hogy hang térhatás szempontjából, ez az irány az eddigi legjobb ötlet.
http://www.imdb.com/name/nm0757855/
Most néztem a csaj után, mert nem tudtam, hogy az Avatarban is Ő "játszott" és lám lesz Avatar 4 is. Jól belehúztak.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Látom nagyon rám vagy ragadva.
A jó film nem a nagy képtől, drága technikától lesz jó! Látom a hobbistának valamivel igazolni is kell önmaguk felé is a költekezést. A filmek nagyon gyakran túl vannak játszva a valósághoz képest. Nekem is voltak nagy beteg ismerőseim, családtagjaim akik már nem élnek. A kedvenc film színészeid fasorban sincsenek ÁTÉLÉS szempontjából, mert vagy nem vagy TÚL játszák a szerepüket! Akár hányszor beszélgettem rákos végstádiumosakkal egyszer sem volt könnyfakasztó aláfestő zene pl. ATMOS-ban ...
Nem járok oda, ezért csak mások elbeszélése alapján írom ezt: ha igazi színészi játékra vágysz, járj színházba!
film
Akik még nem jutottak el a hobbijuk csúcspontjára anyagilag, érzelmileg, azok fontosnak, felemelőnek és csodálatosnak tartják a hobbit! Egy gyerek születését is páran csodálatosnak, fenomenálisnak komunikálják, pedig, ha reálisan nézzük a folyamatot, egyáltalán nem az ...
Nem rád vagyok kattanva. Ha más ír ekkora blődségeket akkor neki címeztem volna. Ritkán szoktam írni inkább csak olvasok véleményeket, de ha már nem bírom magamban tartani megragadom a klaviatúrát.
Én nem igazolom a költekezést. Azért veszek valamit, hogy használjam. Ami mozifilm azért igenis bekapcsolom a vetítőt meg az egész motyót. Nem azért kellett, hogy a port fogja.
Szerintem meg egy jó színész nem játsza túl a szerepet, hanem pont a megfelelő mennyiségben adagolja az érzelmeket. A nagyapám halálánál ott voltam és ha elmesélném azt mondanád valamelyik filmből vettem!
És igen a beteg családtagokról és ismerősökről a legtöbben csak jelenthetnek nekem, de ez ne legyen ilyen verseny.
Az atmos rendszerért meg már ne is haragudj, de Te rajongsz én tudo élvezni sima 5.1 ben vagy akr sztereóban is.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 877
Ne haragudj, de meg nem nézném magyar szinkronnal. A játék is magyar nyelven van, hogy ennyire ragaszkodsz a szinkronhoz?
Nincs magyarul ezert nem is ertettem neha mit kellett benne csinalni de sajnos nem ertem annyira az angolt, hogy elvezetes legyen a film.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R