Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi Rozi Házi Mozija
Házi Rozi Házi Mozija
Én a kábeleket mindig szükséges rossznak tartottam, ami előtte, vagy utána következett csak az számított.
Most is így vagyok vele, de a "csatasorba" állított kábelek és kiegészítők látványa tényleg nem semmi!
Én is várom a folytatást! Ha az elektronika és a környezet is hasonló lesz, akkor lesz miről beszélni!
Házi Rozi Házi Mozija
A kábeleket bekötötted vagy így gyönyörködsz bennük?
Nem semmi le a kalappal...ha ennyi kábeled van akkor milyen a rendszered??
Ezeket a képeket megmutatom a feleségemnek és remélem átértékeli a függőségem:)
remélem egyszer lesz alkalmam kint is élőben látni mindezt...
várom a folytatást
üdv
Laci
Uram, Istenem, mi van itt Házi Rozi, neked szerintem kezeltetni kellene magadat valami dilidokival, ez már szerintem nagyon kóros Hát nagyon kíváncsian várom a folytatást valahogy így
Szuper topiknak nézzünk elébe
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Házi Rozi Házi Mozija
Uram, Istenem, mi van itt Házi Rozi, neked szerintem kezeltetni kellene magadat valami dilidokival, ez már szerintem nagyon kóros Hát nagyon kíváncsian várom a folytatást valahogy így
Szuper topiknak nézzünk elébe
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Házi Rozi Házi Mozija
Szerintem remek topik lesz! Majd nézzétek meg pár nap múlva a nézettségi mutatót!
Vad indítás volt az biztos! Ilyen kábel arzenált felvonultatni mindjárt kezdésnek nem akármi! Igazi gyűjtemény ! De lesznek itt még jó képek!
Had jöjjön a sok kép és infó!
- Firekiller
- V.I.P.
- Értékelés: 352
Házi Rozi Házi Mozija
Nagyon erős felütéssel nyitottál HR,überfaja qualitat!
Ezek után nagy kíváncsisággal várom a folytatást.Ez olyan mintha a bevetésre váró tankok álcahálóval lennének letakarva.
Házi Rozi Házi Mozija
Remélem mára nem csak ennyi, mert nem tudok elaludni.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 ,
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Házi Rozi Házi Mozija
A jelenlegi rendszerem nem egy "háj end", de azért alsó kategóriás alap rendszernek sem mondanám.
Ne viccelj! Van akinek a komplett mozirendszere nem került annyiban mint az alábbi képeken a sok igényes kábel és kiegészítő!!
Gratula nagyon jó a topik! Attól nem tartok hogy hiány lesz jó fotókban! Annak ellenére hogy már privátban sokat beszéltünk a moziról kíváncsi vagyok a topikra az infókra képekre és örülök hogy nyitottál itt!!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6164
Házi Rozi Házi Mozija
Hát tényleg nem aprózod, az egyszer biztos...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Házi Rozi Házi Mozija
Hát ez eddig nagyon jó és sokkolóak a képek , állam a padlón .
Ez a fotó nem semmi.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Házi Rozi Házi Mozija
Hát ez eddig nagyon jó és sokkolóak a képek , állam a padlón .
Még jobban várom a folytatást .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Házi Rozi Házi Mozija
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Koszonom a baráti fogadtatást srácok!
Nem szeretném sokáig csigázni a publikumot, de nem rogton rántanám le a leplet...
Eloljáróban még annyit szeretnék gyorsan megemlíteni, hogy kb 25 évig éltem panellakásban, ami rengeteg kompromisszummal járt a mozizás szempontjából, mind az elhelyezés, mind a szomszédok tekintetében. Akkoriban meg is fogadtam, hogy ha lehetoségem lesz rá, akkor olyan lakásban/házban szeretnék élni, ahol legalább a hely az, ami megfelel az elvárásaimnak. Miután kikoltoztem Angliába, kb 2 évig ez nem nagyon tudott megvalósulni, viszont ekozben már kezdtek osszeállni a dolgok fejemben, hogy mit is akarok létre hozni.
2 év után sikerult egy 4 szobás + nappalis házat kibérelni, ebben élunk azóta is a barátnommel, és kisfiával, akik maximálisan támogatják a hobbimat, és soha egyetlen rossz szó sem hangzott el ezzel kapcsolatban - és nem is fog. Sot, maximálisan élvezik a dolgot velem egyutt. A négy szobából a legkisebb szoba egy kis hifi rendszernek kapott helyet az emeleten, a házimozi pedig a nappaliban foglalt helyet.
Mielott bekoltoztunk ebbe a házba, már szert tettem 1-2 barátra, akik rokonlelkek voltak, és általuk sikerult pár csecse-becsére szert tennem, ami inkább csere-bere tárgyát képezte, mintsem hogy fizetnem kellet volna értuk. Egy ilyen ismeros által ismerkedtem meg a QED termékeivel kozelebbrol, és sikerult pár dolgot elbartelkodnunk. Itt rogton leszogezném, hogy nem a lehendo mozihoz, vagy hifihez szereztem be oket, mert ugye az ember nem a kábelekkel kezdi a rendszert osszállítani. De mint utólag kiderult, jó párnak hasznát vettem a késobbiekben. Íme néhány ilyen QED és egyéb portéka:
folyt kov...
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Üdv Rozi, és grat a topichoz. Várjuk a történetedet és a képeidet .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Házi Rozi Házi Mozija
vagy egy esetleges megvakulás fog véget vetni...
Ha a hallásod megmarad akkor nagy gond nem lesz
De lássuk a képeket !!
melynek valószínūleg vagy a halál, vagy egy esetleges megvakulás fog véget vetni...
Vagy ép a süketség vett véget
Akkor hajrá, lássuk a képeket és a kommenteket
Házi Rozi Házi Mozija
melynek valószínūleg vagy a halál, vagy egy esetleges megvakulás fog véget vetni...
Vagy ép a süketség vett véget
Akkor hajrá, lássuk a képeket és a kommenteket
- Firekiller
- V.I.P.
- Értékelés: 352
Házi Rozi Házi Mozija
Örülünk egy újabb mozis topik nyitásának,kíváncsian várjuk az általad megosztott fotókat,kommenteket,tapasztalatokat,valamint a fejlesztést.Hajrá!
Házi Rozi Házi Mozija
Helló mindenki!
Üdvözlök minden fórumost, aki idōt nem sajnálva bekukkant házi-mozi barlangomba, mely gyakorlatilag évek óta folyamatos újításokon, fejlesztéseken, átalakításokon ment/megy keresztül. Nagyon sok fényképet sikerült összehoznom az elmúlt pár év alatt, mivel a fotózás is a kedvenc hobbijaim közé tartozik, ezért elsō sorban ezeket is szeretném megosztani veletek. Néha 1-2 jól sikerült fotó többet ér 100 szónál... Persze azért kommentekben sem fogok szerénykedni, illetve szívesen válaszolok kérdésekre, vagy osztok meg tapasztalatokat, illetve fogadok építō jellegü tanácsokat az öreg, tapasztalt rókáktól. A jelenlegi rendszerem nem egy "háj end", de azért alsó kategóriás alap rendszernek sem mondanám. Mindenesetre nem könnyü, és nem rövid úton jutottam el idáig, szóval megbecsülöm azt ami van. Viszont ettōl függetlenül engem is hajt a tatár, hogy a lehetōségeimen belül - vagy néha azon felül - fejlesztésekbe kezdjek, hogy követni tudjam napjaink elképesztō rohamban fejlödō technikáját...
Gyakorlatilag a '90-es évek közepe óta, tehát kábé 20 éve vagyok rabja az otthoni mozizásnak. De maga a "nagy betūs" mozizás már általános iskolai éveimre vezethetō vissza. Valószinūleg a valódi filmszínházi élmény varázsa - és a késöbbi technika által felkínált lehetōség, hogy ezt az élményt mind hazaviheted - indított el ezen a hosszú, rögös, változatos, kifürkészhetetlen úton, melynek valószínūleg vagy a halál, vagy egy esetleges megvakulás fog véget vetni...
Sajnos nem tudtam dokumentálni a kezdetektōl a birtokomban lévō mūszaki cikk állományt, hisz abban az idōben még nem igazán volt elérhetō a digitális képrögzítés, szóval történetem kezdetét egy pár évvel ezelōttre tenném vissza, amikor is elhagytam Magyarországot és külföldre költöztem. Ez akkoriban a meglévō teljes mūszaki arzenál eladásával járt együtt - kivéve az addig felhalmozott DVD filmeket, és néhány jobb minōségū kábelt...
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a górénak (ATC) is, hogy lehetōvé tette a topik üzembehelyezését!