Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Gábor pince mozija
Gábor pince mozija
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumtársamnak És Családjának!

Gábor pince mozija
Mi lett az eredmény?
Malac ott pihen a vászon alatt.
Egyenlőre hétvégén még ragasztgatás folyt na meg külső körlet.
Nem volt időm tesztre.
- 
				Csutka
Gábor pince mozija
Köszi de egyenlőre teszt hétvégén,kíváncsi leszek a malarca.
Ha beválna akkor inkább vennék 1db 5 csatis malacot.
Mi lett az eredmény?
Gábor pince mozija
Ha már a témánál vagyunk ez valóban érdekes video , de egy pár fontos részletet nem említ, ez a video talán jobban kifejti , hogy mennyi (is kell legyen) az annyi.
https://www.youtube.com/watch?v=vBQ5Ub9n-OU
A videót nézve felmerül a kérdés, hogy kaphat sok avr THX minősítést
- Vukkeinstein
- V.I.P. 
- Értékelés: 677
Gábor pince mozija
Megtaláltam a canon gépemet:D
Ilyen szép állapotban van a malac, hétvégén működésbe hozom.
A múltkor leszóltam a képeket,amiket felraktál de ezeket a dagerrokat dicséret illeti.
Persze nem minden hátsó szándék nélkül.
A hivatalos Dolby Atmos bemutatót nem szeretném vijááájpista belépő nélkül megvizualizálni.
- davisjunior
- Lefelé a lejtőn 
- Értékelés: 17
Gábor pince mozija
Ha már a témánál vagyunk ez valóban érdekes video , de egy pár fontos részletet nem említ, ez a video talán jobban kifejti , hogy mennyi (is kell legyen) az annyi.
https://www.youtube.com/watch?v=vBQ5Ub9n-OU
Projektor: Sony VPL-HW55ES Vászon: Screenline Amleto 91" Diamond 1.4. - A/V Processzor: Anthem MRX-310 - Végfok: DIY B200 - Front: Focal Aria 906 - Center: Focal Aria CC900 - Surround: Focal Chorus B8VW - Sub: KEF Q400b
Lejátszó: Zappiti Mini 4K HDR NAS: QNAP-228 - 7TB - Kábelek: inAkustik Premium Silver , inAkustik White line HDMI, - Power-R , Lapp Ölflex 110CY - Elosztó: Kontaset Fapaci - Szűrő: IsoTek EVO3 Isoplug
- komarfamily
- V.I.P. 
- Értékelés: 1078
Gábor pince mozija
Bar nem ebbe a topikba tartozik de mar napok ota ez a tema ezert itt egy erdekes viideo arrol, hogy mekkora teljesitmenyu erositore van szukseg.
A Harbeth topikbol linkeltem be a videot es az erdekeseg az, hogy a legnagyobb Harbeth hangsugarzokat hajtjak melyekhez min 50W erositot javasolnak de az idealis 150-200W. Ehhez kepest erdekes a video, hogy valojaban mennyit is vesznek fel:
Gábor pince mozija
Nem vagyok kereskedő és ha összeáll az én igényemnek megfelelő rendszer,(nem kis munkával és idővel) azon már nagyon nehezen változtatok. A most megelőző rendszeremhez kb 7-8 évig nem nyúltam. Tehát nagyon távol áll tőlem a kereskedés -nepperkedés és ami ezzel kapcsolatos bármi.
Én is válaszolok,hogy minek a 250W teljesítmény a gyengébb teljesítményű dobozokhoz. Semminek
Már a kérdéseden is nagyon csodálkozom,mivel nem vagy kezdő a témában.
Nem a 250W kell ! ,még lehet a 100W sem szükség, DE ! az az 50W is szóljon pont ugyanúgy minden apró részletében,mint az első hangfalak 200W-on.
Nem kell nagy szakmai hozzáértőnek lenni,hogy tudjuk, különböző gyártók végfokai különbözően szólnak 50W-on is és 200W-on is,ha nem egyformák.
Nem hiszem,hogy ezt pont te ne erősítenéd meg.
Nem vagyok kezdő, pont azért kérdezem. Érteni korántsem értek mindenhez. Viszont nagyon jól tudom, h minek a mentén próbálod ezt erőltetni. Egyszerű, így van a nagy könyvben megírva, jól hangzik, és logikusnak is. Csak a gyakorlatban ott van a de........... Tiszteletben tartom a véleményed, de elmondom a sajátomat. Az általad favorizált nagy könyves megoldás sokkal összetettebb a szememben, illetve a fülemben, mint egy ilyen üres szabályszerűség. Először is érdemes megvizsgálni, h milyen hangokat is hallunk fentről? Kapcsolatban vannak-e minden esetben a front hangfalban hallható anyaggal. Aztán, a továbbiakban, a kábelezés egyformasága sem megoldott, még a legfanatistábaknál sem. Aztán a hangszórók konstrukciója sem alkalmas a 100% homogenitásra. Tehát több sebből vérzik a nagy könyvben elképzelt elv a gyakorlatban. Ezek fényében a végfok nem azonossága véleményem szerint gond nélkül kikerülhető.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
						Gábor pince mozija
Ez inkabb tunik kereskedoi bull shitnek, mintsem tapasztalati informacionak.
Toled is megkerdem minek 250W teljesitmeny egy jo esetben, 100-120W hangszorohoz? A mert csakon kivul szolgalhatnal valami szakmai szoveggel is.
Nem vagyok kereskedő és ha összeáll az én igényemnek megfelelő rendszer,(nem kis munkával és idővel) azon már nagyon nehezen változtatok. A most megelőző rendszeremhez kb 7-8 évig nem nyúltam. Tehát nagyon távol áll tőlem a kereskedés -nepperkedés és ami ezzel kapcsolatos bármi.
Én is válaszolok,hogy minek a 250W teljesítmény a gyengébb teljesítményű dobozokhoz. Semminek
Már a kérdéseden is nagyon csodálkozom,mivel nem vagy kezdő a témában.
Nem a 250W kell ! ,még lehet a 100W sem szükség, DE ! az az 50W is szóljon pont ugyanúgy minden apró részletében,mint az első hangfalak 200W-on.
Nem kell nagy szakmai hozzáértőnek lenni,hogy tudjuk, különböző gyártók végfokai különbözően szólnak 50W-on is és 200W-on is,ha nem egyformák.
Nem hiszem,hogy ezt pont te ne erősítenéd meg.
Gábor pince mozija
Eladom az anthemet
Torony nélkül is elfér nálam....
"Az igazi barát szemből támad."
						Gábor pince mozija
Eladom az anthemet
Gábor pince mozija
A processzorral elég magasra raktad a lécet.Ha ide akarod felhozni a többi elemet akkor nem csak az éves költségkeretre lesz szükség A lényeg hogy kijelölted vele az irányt!
Eladom az anthemet
Gábor pince mozija
Az éves költségkeretbe nem fér bele.
Szerény vélemény ne az erősítő a leggyengébb láncszem.
Hanem én vagy, a hangfalak.
A processzorral elég magasra raktad a lécet.Ha ide akarod felhozni a többi elemet akkor nem csak az éves költségkeretre lesz szükség A lényeg hogy kijelölted vele az irányt!
Gábor pince mozija
Az éves költségkeretbe nem fér bele.
Szerény vélemény ne az erősítő a leggyengébb láncszem.
Hanem én vagy, a hangfalak.
Gábor pince mozija
Nekem is. Akkor az erősítőkérdés megoldva?
Gábor pince mozija
Nekem is bőven elférne otthon ez a tornyocska.... Mi tart vissza ?
Gábor pince mozija
Nekem tetszene
mca-avm60-stack_23941390682_o.jpg
Nekem is bőven elférne otthon ez a tornyocska....
"Az igazi barát szemből támad."
						Gábor pince mozija
No komment. :-)
Nekem tetszene
Gábor pince mozija
No komment. :-)
Gábor pince mozija
Már csak az Anthem végfokok hiányoznak
Gábor pince mozija
Kellett neked proci, vazze. Már csak az Anthem végfokok hiányoznak
Gábor pince mozija
Hozzá teszem mivel tizenegy csatorna van 3 DB Rotel 1075 kellene.
ami ugyebár értelmetlen lenne.
Talán ha 7 db ami körben van 1 típus hajt meg és a mennyezetit 4darabot 1 másik végfok
Ezért látom értelmét 2szer 7 csatornásnak vagy 5+7 csatorna ugyan abból a típusból.
.
Kellett neked proci, vazze.
Gábor pince mozija
Azt figyeltem ezeket a böszme nagy hangfalakat elviszi a malac.
http://www.blu-ray.com/community/galler ... r=Bollocks
Tuti izzadnak a malacok.
Gábor pince mozija
Hozzá teszem mivel tizenegy csatorna van 3 DB Rotel 1075 kellene.
ami ugyebár értelmetlen lenne.
Talán ha 7 db ami körben van 1 típus hajt meg és a mennyezetit 4darabot 1 másik végfok
Ezért látom értelmét 2szer 7 csatornásnak vagy 5+7 csatorna ugyan abból a típusból.
.
A 7 egyforma és felül más végfok szerintem is jó lehet,de ez szigorúan csak SZVSZ