Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Leone média kuckója

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: paler »

Nekem tavaly két film tetszet igazán,Gatsby és a Django ez sem véletlen,jó szinész!

Számomra "talán" a Kapj el ha tudsz tetszett tőle a legjobban:-)

Az tényleg nagyon nagy filmje volt neki, de állítólag az "Egy kosaras naplója" is nagyon jó, pedig az első filmjei közül való. Én sem láttam, de ennek a megnézése is tervbe van véve nálam. 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Megyek sorban:
Paler - ez szinkronos...  vagy már fent van a neten??? Amint tudjátok, nézzétek meg, mert a mostani felhozatalban a jók közé tartozik.
Bandi - Tonykának igaza van, vagy szerethető valakinek, vagy nyálas (sajnos az utóbbi kaszt a Titaniccal azonosítja, pedig...) szerintem tényleg jó színész 
Cecil - eszembe jutott a Klapka reklám..."Uram, ne a nőt...a ....nézze!" :-D Szóval ezt  csajt szerintem a leghűségesebb férj sem rúgná ki az ágyából...
Tonyka - mindenben egyet értek Veled
Forest - a Django nekem is az év egyik kellemes meglepetése volt,a Gatsby...szóval én a mai napig gondolkodom, hogy mit néztem az 51. percig, mert ott bizony az asszony parancsára lekapcsoltam a movie-t, igaz, hogy azt tervezem, üres két órámban nekikezdek újra!

Osu no seishin!

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Nekem tavaly két film tetszet igazán,Gatsby és a Django ez sem véletlen,jó szinész!

Számomra "talán" a Kapj el ha tudsz tetszett tőle a legjobban:-)

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

DickAprio jó helyen van mindig, na majd ha elengedik a kezét. Amit nem fogják .
Nem kedvelem isteni Leo-t, de valahogy a filmeket amiben szerepel végig élvezem... lehet hogy tényleg jó? 

Nagyon jó színész, kitört a szépfiú skatulyából, keveseknek sikerül ez, csak komoly teljesítmények árán lehetséges ez. Én meghajlok előtte, minden filmje igényes, talán egy kető nem jött be annyira. A neve garancia számomra, és nagyra tartom. Persze ettől még lehet valakinek unszimpatikus, annak meg akár fejre is állhat, akkor sem lesz jó.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Én bírom Leo-t ,pl a Tégla című Scorsese filmben is.Nagy alkotás!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mai mozis élmény: Leonardo di Caprioval a Wall Street farkasa.
Igazi mozi marathon volt, másfél-két óra szuper, pörgős, aztán mivel le kellett zárni a story-t, az addig történtek figyelembevételével kissé vontatott, de összességében a mostanában játszott filmekhez képest kifejezetten jó film volt. Leo számomra kilóg a mai színészek közül, nem akarom egy Jean Gabinhoz vagy egy James Stewarthoz hasonlítani, de a közepes vagy jó filmet is kiválóvá varázsolja a remek játékával. Az külön erénye szerintem, hogy a Titanic után nm veszett el a karakter süllyesztőben!
A film számomra 7/10!
letöltés (1).jpg

Nálam is megvolt tagnap este! A kocsis jelenet...

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: batman98 »

DickAprio jó helyen van mindig, na majd ha elengedik a kezét. Amit nem fogják .
Nem kedvelem isteni Leo-t, de valahogy a filmeket amiben szerepel végig élvezem... lehet hogy tényleg jó? 
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

Leone média kuckója

Tervbe van nálam is ez a film, de ha majd már magyarul is megjelenik, mivel a párom úgy jobban szereti nézni. Én a múlthéten a Nagy Gatsbyt néztem meg tőle, és a filmnek nagyon bejött a lékköre, magával ragadott, amúgy is nagyon csipem az 50-60 évek feelingjét a filmekben   De újra akarom nézni tőle az Eredetet is, mert anno a moziban nagyon megfogott. 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Mai mozis élmény: Leonardo di Caprioval a Wall Street farkasa.
Igazi mozi marathon volt, másfél-két óra szuper, pörgős, aztán mivel le kellett zárni a story-t, az addig történtek figyelembevételével kissé vontatott, de összességében a mostanában játszott filmekhez képest kifejezetten jó film volt. Leo számomra kilóg a mai színészek közül, nem akarom egy Jean Gabinhoz vagy egy James Stewarthoz hasonlítani, de a közepes vagy jó filmet is kiválóvá varázsolja a remek játékával. Az külön erénye szerintem, hogy a Titanic után nm veszett el a karakter süllyesztőben!
A film számomra 7/10!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszönöm szépen! Mindenkinek, aki itt köt ki nálam, Boldog Új Évet!!!
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A K550-hez még annyit, hogy aki azt mondja, nincs elég mélye...van, aki szereti egy filmnél is, ha mély többletes a hang, számomra zenénél a naturális, a valós hanghoz közeli kell! Ez a fülhallgató egyszerűen zseniális konstrukció! Semmivel sem akar többet adni, mint amit a forrás tud, számomra kellően nagy teret generál, a zongora hangja nagyon realisztikus, az énekhangot is tökéletesen visszaadja! Aki jó fülest szeretne moderált áron, siessen, mert kifutó termék!!! (most éppen akusztikus gitár megy, hát igazán über alles! :-) )
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Kellemes Karácsonyt, sok-sok hifis, hm-es ajándékot!!!
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszönöm Paler! Neked és családodnak is!
Osu no seishin!

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

Leone média kuckója

Jó olvasni az ilyen elégedett hozzászólásokat, mint pl.most a tiédet. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszi Forest! Kellemes Ünnepet!
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A Vaterán találtam egy gyöngyszemet: Marantz CD273. Dupla TDA1541 DAC chip, CDM2-es mechanika... Valóban "piripénzért" sikerült hozzájutni és nem is ért otthon csalódás, távirányító hiánya ide, régebbi design oda, ez a lejátszó zenél!
Olyan teret varázsolt a szobába, hogy még az sem jutott eszembe, hogy nem egy sztereó erősítőn jön ki a végeredmény, hanem hm-en. Valóban bele csöppentem a zenébe, csak behunytam a szemem és átadtam magam az élménynek...

A szombat este és a vasárnap este is arról szólt, hogy mint a kisgyerek, egymás után kapkodtam le a cdket a polcról és raktam be ebbe a számomra nem mindennapi gépezetbe! Újabb készülék a palettámon, ami nagy-nagy boldogsággal tölt el és amíg ki nem leheli lelkét, marad.
Most már úgy érzem, tényleg csak a kábelek vannak hátra és teljes a rendszer!!! Félek, hogy ez azzal jár majd együtt, hogy másik két régi hobbymnak adhatom át magam és ezáltal a fórum picit háttérbe szorul, jelesül az olvasás és a nyelvek, de most már valóban élményszámba menő zenei aláfestésem lehet!!! Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

Osu no seishin!

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Szép füles,gratulálok!
Jó zenehallgatást az ünnepek alatt:-)!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Nincs megállás, bár hál' Istennek egyre kevesebb szél kell a vitorlásba, egy időre úgy néz ki, kiköthetek! :-D
Először múlt héten, még az edigitalos akció kifutásaként sikerült egy AKG k550-et szerválni 44 Mátyás királyért, ami szerintem kifejezetten jó vétel volt. 

Előtte két belépő fülesem volt, de ez most tényleg megírt minden egyes forintot, mert nagyon jól eltalálták mind külsőre, mind kényelmi szempontból és a lényeg, hangzást tekintve!
A fejen könnyű viselet, sokkal masszívabb, mint akár az AKG 511, akár a Sennheiserm 201 volt, mondjuk ötször annyiba is kerül, mint az említett két fejhallgató... Több órán keresztül sem zavaró, nem izzad be a fül. Zárt térben valóban kizár minden külső zajt (ez főleg házas embereknek jelenthet előnyt  ), utcán pl. az autók zaját csak akkor hallja az ember, ha a kocsi éppen mellette halad el. 
A hangzásról:
zseniális! A CAV demo cd volt az első anyag, amit "ráküldtem". Bejáratatlanul is gyönyörű, tiszta hangon szólalt meg Celine a My heart will go on-nal, aztán mellbevágó basszussal indított a dobon a Hotel California-val az Eagles. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy már az utolsó dalt hallgatom, Andrea Bocelli és Sarah Brightman Time to say goodby-a után tudtam, hogy újabb "örök" darabbal gazdagodtam, ez a füles tuti, hogy marad. Utána a kedvenceim jöttek, Debussy, Strauss, Rieu, Buble, St. Martin, Charlie, Cserháti....tuti, hogy más a fülünk emberek, mert mielőtt megvettem, nagyon vegyes volt a tesztek, review-k, summary-k konklúziója, volt, akik az egekbe emelte, volt, aki csúnyán lehúzta, de számomra nagyon meggyőző volt a teljesítménye és szerintem pár tíz-száz óra után ez még jobb is lesz. A cél azért, hogy előbb-utóbb egy fejhallgató erősítőt is lőjek mellé.
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Mivel ma jött hozzám is a Mikulás, jó nagy csizmával kellett készülnöm... 

Nekem eddig is bejött a Yami hangja zenén, nem is kicsit, most mégis fedettnek tűnik a DAC mellett. Itt jön a másoknál már tapasztalt, mondhatni szokásos szöveg: "Nagyobb dinamika, szélesebb és mélyebb színpadkép...", de mit csináljak, ha így van??? Roppant egyszerűen tudom ezt alátámasztani, ugyanis eddig -24 - -27 között jött meg a dinamikus hangzás, most ugyanez -41 - -38!!! 
Olyan voltam, mint a kisgyerek, aki nem tudja lerakni a vágyott kisautót, betoltam a kedvenc zenéim szinte mindegyikét, volt, ahonnan csak 10-15 másodpercet hallgattam meg, mert már mentem is tovább, ugyanis abszolút meggyőző volt, amit ezen rövid idő alatt is hallottam. A teljesség igénye nélkül volt Dali CD (1), Cserháti, Michael Jackson, Caramel, Charlie, Dire Straits, Queen, Zaphire, Bach, Debussy és... Szabó Zoli fantasztikusat alkotott, öröm a zene füleimnek! Köszönöm!!! Az azért szerintem sokat jelent, hogy Jacko No.1 Hits albumát nem is tudtam leállítani...Zseniálisss!!! 
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Ugyancsak a hét első felének a programja volt a Queen magyarországi koncertjének bluray felvétele. Ismét félve írom le - egy-két apróságba szeretnék még feljebb lépni  (most a charity a Dali hangfalkábelekre és Audioquest HDMI-re megy, utána még a front high hangfalakra, de ezek már mind exxxxtrák) - nagyon elégedett vagyok a rendszeremmel.

Szóval ez is a must have kategória annak, aki szereti a zene videókat!

http://www.youtube.com/watch?v=_laICRN9Y14
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hála Bittermannak, akitől a Dune Max származik, megismertem David Foster zenéjét. Az ő egyik bluray felvételén van egy kislány, azt hiszem, az America's got talent műsorból, hát...nem kaptam levegőt! Amúgy zseniális zeneíró a pali!

http://www.youtube.com/watch?v=uRmTo44Sve0

Ez nekem is megvan.
"Csak" DTS-ben, de úgy is fantasztikus!!

Van egy előző lemez is, azon is jó számok vannak! 

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Hála Bittermannak, akitől a Dune Max származik, megismertem David Foster zenéjét. Az ő egyik bluray felvételén van egy kislány, azt hiszem, az America's got talent műsorból, hát...nem kaptam levegőt! Amúgy zseniális zeneíró a pali!

http://www.youtube.com/watch?v=uRmTo44Sve0
Osu no seishin!

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

....már éjfél környékén egy kicsit átsiklottatok a dolgokon.
....

Ebben a moziszobába (az állvány közepén ő az) szolgált és hallgattam meg mielőtt hozzám került.

Hoppá, valóban késő volt és ezen a mondaton átsiklottam, inkább a képekre fókuszáltam 
Aavik - Borresen - Ansuz

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Paler, nyugodtan irj ide, ha meg akarod osztani a fejlesztes reszleteit, mert ez csak neveben az en oldalam, de barmi erdekesseg kozzetetelere van itt lehetoseg...
Szerintem egyebkent abszolut jo az irany, amit magad ele tuztel ki, mert ha nekem most kene kezdenem a rendszer osszeallitasat, en is inkabb turelmesen probalnek varni minden komponensre, mint kapkodva valamibe belenyulni. Abban azert Bandival ertek egyet, hogy ha az ember zenelni is akar valamennyit, akkor inkabb olyan erositot valasszon, ami azon is elfogadhatoan teljesit. /bocs, hogy ekezet nelkul irtam, de ezt most tabletrol kovettem el kulso billentyuzettel es meg nem jottem ra, hogy kell atallitani magyar ekezetesre/
Osu no seishin!

paler
Fórumlakó
Fórumlakó

Leone média kuckója

Erről azért írhatnál majd valahova, nálad mennyire vált be a 300-as. Nálam a 360 -as igen jóleső és érthetetlen reakciókat váltott ki , elsősorban nálam is, és akinél meglátogatott is.

Oké, de kell még egy kis idő míg teljesen összehangolom a rendszert. Addig nem nyilatkozom 

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”