Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Vettem egy ilyet a Vakerán:Daewoo DHR-8105 DVD-felvevő, új, 160GB HDD, 28.500 Ft + posta = 29.400 Ft házhozszállítva.
Aktuális modell, bolti ára 63-68 eFt.
Remélem jó lesz. Egy ideig próbálgatom, aztán megy az öcsémnek, ha neki is tetszik.

Ennyiért nagyon jó vétel volt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Vettem egy ilyet a Vakerán:
Daewoo DHR-8105 DVD-felvevő, új, 160GB HDD, 28.500 Ft + posta = 29.400 Ft házhozszállítva.
Aktuális modell, bolti ára 63-68 eFt.
Remélem jó lesz. Egy ideig próbálgatom, aztán megy az öcsémnek, ha neki is tetszik.

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

"Gyors" kérdés: Arcam Solo vagy Linn Classik Music? Csak egybedobozos és csak ez a kettő lehet! Melyiket?
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

azért az s1700-as sem gagyi 61.900-ért uitt

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szerintetek egy Yamaha DVDS1500-as új, bontatlan, garanciás mennyit ér?SACD lejátszáshoz kellene.

Köszi a segítséget.

Bolti ára 90.300 Ft a TV Store-nál.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Szerintetek egy Yamaha DVDS1500-as új, bontatlan, garanciás mennyit ér?
SACD lejátszáshoz kellene.

Köszi a segítséget.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok! TErvezem házimozi vásárlást, ki is néztem egyet kinn osztrákiában ami harman kardon cinefun 7 néven fut! Ebben van egy h/k 245ös erősitő, egy dvd37, plusz egy hkts 7 hangfalszett. Kérdésem az lenne van e vkinek vmi tapasztalata ezek közül vmelyikkel vagy mindel együtt:) Aki tud vmit (rosszat, jót) irjon nekem! Köszi
Nos a kis dobozokkal fenntartásaim vannak de a vas és a pörgettyű az jó döntés.
Meghallgatni meg tudod valahol?
Ha tudod csak úgy vedd meg nehogy csalódás érjen.
Ja így ebben az összeállításban nem hallottam.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

hamhusz
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: hamhusz »

Sziasztok! TErvezem házimozi vásárlást, ki is néztem egyet kinn osztrákiában ami harman kardon cinefun 7 néven fut! Ebben van egy h/k 245ös erősitő, egy dvd37, plusz egy hkts 7 hangfalszett. Kérdésem az lenne van e vkinek vmi tapasztalata ezek közül vmelyikkel vagy mindel együtt:) Aki tud vmit (rosszat, jót) irjon nekem! Köszi

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

"Ne értsd félre, ez nem ellened irányul, de amikor a kereskedő azt mondja, hogy kérdezd meg ezt és ezt a felhasználót (ő persze tudja, hogy ott nagy a megelégedés), akkor az milyen szintű referenciának számít szerinted? Érted.."

Nem is referenciának szántam, félreérthető volt. Az elégedettség kifejeződhet abban is, hogy korrekt-e a cég hozzáállsa a vevőhöz, a termék minősége, akár a hangtól eltekintve, mivel az KIZÁRÓLAG meghallgatással észlelhető, s talán értékelhető.
Elnézést kérek még egyszer, ha visszásra sikerült a dolog, nem állt szándékomban.
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Biztos fikázni fogja a saját hangfalát. Na mégis milyen véleménye lenne?! 
Hát csak nem
de nem is az a lényeg, hogy mindent eladjunk, ami csak létezik, hanem, hogy mindenki elégedett legyen, ezért kell meghallgatni is természetesen.
Neked is azért van Bowered, mert azzalvagy elégedett, gondolom.

Egyértelmű. Viszont érted gondolom amit akartam ezzel mondani.

Ha pl. valamiről véleményt akarok olvasni, akkor kerülöm a tulajok véleményét, mert általában csak egekbe emelés történik. Én saját holmikról ezért sem nagyon írok. Nekem tetszik és kész. Akit érdekel, hallgassa meg, ennyi.

Pl. Clarusról lehet olvasni sokat a HM show-ról írt tapasztalatok közül, de az sem teljesen állja meg a helyét. Akit érdekel, az hallgassa meg maga.

hogyne értenélek. Csak a meghallgatás vezet eredményre.
Naim-ZU

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Ronin »

korrekt!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Persze, vágom a dolgot.
És egyetértek veled de nem mindenkinek van lehetősége fel menni "nagy faluba" hallgatózni pár napot vásárlás előtt.
És irigyellek hogy nagyban gondolkodhatsz, de nekem a kicsi is sokszor nagy dolog.
És ezzel szerintem vagyunk még páran.
Ja és tisztában vagyok a "rendszerem" korlátaival és aki eddig kérdezte személyesen vagy priviben annak el is mondtam azokat.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Amikor kezdtem, akkor talán úgy volt ahogy mondtad és meg is bántam. De az elindulás nálam úgy nézett ki, hogy bementem a boltba és meghallgattam több tucat hangfalat. Szóval nem volt nagy ráhatás a fórumokról. Satsystem pl eléggé el van eresztve választékban, kiindulási alapnak jó volt. Aztán egyéb boltok.

Jelenleg számomra megvannak azok az emberek, akiknek valamit is adok a véleményükre. De az is csak olyan szinten, ha jónak ítélik, akkor talán megér egy hallgatózást saját rendszerben. Már az alapján nem is veszek régóta terméket, hogy más rendszerben hogyan szól.

,,Arra meg hogy mindenki a sajátjáról ír... talán csak annyit hogy a saját rendszerét ismeri.
Mert 1-2-szer hallasz egy rendszert attól még nem fogod ismerni."

Ez igaz, de az emberek általában sajátról csak jót írnak. Majd mikor cserélik jobbra és visszakérdezik őket, akkor jön, hogy de azért talán ez meg ez meg ez a hibája is megvolt a készüléknek.

Nálam pl. kb. havonta megfordul valami új komponens, amit nem egyszer-kétszer hallok másik rendszerben, így mondhatom, hogy nem csak a sajátot ismerem, bár abból is volt már pár variáció. Jah és sokan így vannak vele. Én is inkább olyan emberek véleményét kérem ki, aki nem elfogult és nagy a tapasztalata. Viszont kritikát és véleményt is csak nagyon finoman, illetve onnan is kötelező a meghallgatás.

Ne értsd félre, ez nem ellened irányul, de amikor a kereskedő azt mondja, hogy kérdezd meg ezt és ezt a felhasználót (ő persze tudja, hogy ott nagy a megelégedés), akkor az milyen szintű referenciának számít szerinted? Érted...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Talán fikázni nem fogom.
De nyilván azért van ez meg pár éve mert többet nem tudok rá fordítani viszont meg hallgattam párat és az árkategóriában ez tetszett a legjobban.
Amúgy semmi közöm a Clarus céghez (nem vagyok viszonteladó, partner...) viszont nekem bejönnek az "alkotásaik" .
Arra meg hogy mindenki a sajátjáról ír... talán csak annyit hogy a saját rendszerét ismeri.
Mert 1-2-szer hallasz egy rendszert attól még nem fogod ismerni.
Nyilván te is mikor elkezdtél "építkezni" olvastál pár véleményt és annak figyelembe vételével indultál el.
És hidd el hogy sok embernek segítség ha olvassa mások véleményét még ha nem is "profik"-ét.
Bizonyára utólag páran már anyáznak hogy nem néztek ill. hallgatóztak körbe vásárlás előtt.
Egyébként már írtam régebben hogy szívesen megosztom az élményt minden AVX-es lakóval akit érdekel a dolog.
Baján meg lehet fülelni, igaz otthoni körülmények között és nem bemutató teremben.
Nagy vonalakban ennyi.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

amúgy privim megkaptad, vagy nincs ismi, azért nem írtál vissza?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Majd írj mik a tapasztalatok, kíváncsi vagyok. Meg érdekel, hogy ott milyen erősítővel demózzák (talán Classé?).
Ok.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Majd írj mik a tapasztalatok, kíváncsi vagyok. Meg érdekel, hogy ott milyen erősítővel demózzák (talán Classé?).

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Arról én nem tudok, vagy te még kint vagy kínában és az valami ottani bolt?  
802D-t érdemes meghallgatni. Elég korrekt darabka lett szerintem.

Itt leszek junius 4-ig,vagyis shanghaiban.
Van egy 5 vagy 6 emeletes kumputer center,ahol a harmadikon a legnagyobb cégek is ott vannak.Itt bármit meghallgathatok.Az audio centerben még több képviselet van,de a nívósabbak a másik helyen vannak főleg.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Arról én nem tudok, vagy te még kint vagy kínában és az valami ottani bolt?

802D-t érdemes meghallgatni. Elég korrekt darabka lett szerintem.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Az újak amúgy finomabbak, kevésbé karcosak, mint a régiek, amit pl te is hallottál. Az S800 fölé teszik megszólalásban a 802D-t. Lényegesen nyugodtabb az új 800-as széria hangja, mint pl ami nekem van. Viszont a gyémánt magas hatását én nem nagyon észleltem. Gyakorlatilag nekem olyan volt a magasa, mint az alunak, fene tudja miért (a kereskedő szerint nyíltabb).
A komputer centerben van a teljes választékból.
Majd belehallgatok egy pár új tipusba.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Ö sem elégedett a sajátjával,mart nagyobbra vágyik.
A 8-as szériából a ngyobbak tényleg jók,de kisebb stériától nem voltam odáig.

Maga a hangkarakter színte azonos az egész szériában. A nagyobbak azok viszont nagyobbak, ha érted mire gondolok. Lényegesen testesebb hang (nem sokkal több mély, hanem jobb mély, méllyebb mély, testesebb mély, stb.). Ott már megkapja az ember azt, amit csak kevés hangfal nyújt. Akkora testű dögöket a többi gyártó kínálatában is általában a felső szegmensben látni csak. Persze van egyéb difi is a kis 800-asok és a nagyok között, de én úgy gondolom, hogy elsődlegesen erről van szó. Az újak amúgy finomabbak, kevésbé karcosak, mint a régiek, amit pl te is hallottál. Az S800 fölé teszik megszólalásban a 802D-t. Lényegesen nyugodtabb az új 800-as széria hangja, mint pl ami nekem van. Viszont a gyémánt magas hatását én nem nagyon észleltem. Gyakorlatilag nekem olyan volt a magasa, mint az alunak, fene tudja miért (a kereskedő szerint nyíltabb).

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Hát csak nem
de nem is az a lényeg, hogy mindent eladjunk, ami csak létezik, hanem, hogy mindenki elégedett legyen, ezért kell meghallgatni is természetesen.

Egyértelmű. Viszont érted gondolom amit akartam ezzel mondani.

Ha pl. valamiről véleményt akarok olvasni, akkor kerülöm a tulajok véleményét, mert általában csak egekbe emelés történik. Én saját holmikról ezért sem nagyon írok. Nekem tetszik és kész. Akit érdekel, hallgassa meg, ennyi.

Pl. Clarusról lehet olvasni sokat a HM show-ról írt tapasztalatok közül, de az sem teljesen állja meg a helyét. Akit érdekel, az hallgassa meg maga.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

(a helyiség kicsi, alig 16m2, nem túl hangos, de szép, tiszta hangot szeretnék mind házimozi, mind zenehallgatás esetén, ha ez lehetséges...) 
Az erősítő mindkét esetben HARMAN/KARDON AVR132

Várom a tanácsokat! Kösz!

Nem olyan kicsi az a 16m2.
Egy hete raktam össze egy barátomnak H/K 132-t Swans D10HT-vel (D10F,D10C,D10S) elég jó lett.
Még sub nélkül is nagyon jól el vannak de a biztonság kedvéért tettem mellé egy CAV W150-est nehogy azt mondhassa valaki, hogy sub nélkül nem is az igazi.
De erre a méretre már egy jó kis polcsugárzó frontos szett is jó lenne.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ö sem elégedett a sajátjával,mart nagyobbra vágyik.
A 8-as szériából a ngyobbak tényleg jók,de kisebb stériától nem voltam odáig.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Hát csak nem
Naim-ZU

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”