Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Van ember, aki nem 3 órán keresztül próbálta telepakolni a cuccaival és még 3 óra szerelés után sem volt kész vele teljesen és még az újját is megvágta egy helyen és a feje is megfájdult esetleg és utánna kedvet kapott egy fél órás zuhanyzáshoz?
Welcomte to the real world, Neo!
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Szerintem ember nem szívott annyit HTPC házzal, mint én. SilverStone LC17B-C rulez.
Van ember, aki nem 3 órán keresztül próbálta telepakolni a cuccaival és még 3 óra szerelés után sem volt kész vele teljesen és még az újját is megvágta egy helyen és a feje is megfájdult esetleg és utánna kedvet kapott egy fél órás zuhanyzáshoz?
Htpc (Home Theatre PC)
Melyik lejátszó progi használja ki a két magos procikat?
Nem lejátszó programtól függ (elsősorban), hanem hogy milyen codec dekódolja. A CoreAVC az kihasználja, az ffdshow saját x.264 dekódere nem, illetve az Avisynth filterek is ki tudják használni, de erre neked kell utasítani rá a kódban pl így
egymagosra pl.
LimitedSharpenFaster(ss_x=1.0,ss_y=1.0,Smode=3,strength=100,overshoot=7)
ugyanez kétmagosra
MT("LimitedSharpenFaster(ss_x=1.0,ss_y=1.0,Smode=3,strength=100,overshoot=7)",3)
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Htpc (Home Theatre PC)
Melyik lejátszó progi használja ki a két magos procikat?
Htpc (Home Theatre PC)
Unistalláltam mindent, felraktam ujra csak a coreavc-t igy fut minden hd ahogy kell. Viszont ha felrakom a csupasz gépre az ffdshow-t akkor az előző hsz-ban említett szitu van. ffdshow-t hogyan kell beállítani?
ffdshow-hoz nem biztos, hogy elég erős az a konfig - ha valami nagyobb bitrátájú 1080p-s filmet szeretnél nézni - mert az ffdshow nem használja ki a két magot.
Szerintem érdemes megpróbálni a Cyberlink codec-jét, nekem bejött, minőségre nemigen látok különbséget az ffdshow-hoz képest, viszont sokkal gyorsabb.
Htpc (Home Theatre PC)
Unistalláltam mindent, felraktam ujra csak a coreavc-t igy fut minden hd ahogy kell. Viszont ha felrakom a csupasz gépre az ffdshow-t akkor az előző hsz-ban említett szitu van. ffdshow-t hogyan kell beállítani?
Under Construction
Htpc (Home Theatre PC)
Üdv! Már megint codecs problémákkal szarakszom. Immár erős a gépem azzal nincs gond. Felraktam az ffdshow-t hd filmekhez de 720p fasza viszont 1080p szaggat a hang csúszik össze vissza és olyan képkockás mint az állat.
Van valami speciális beállítás? Ha simán felrakom akkor ilyen szar :S
Under Construction
Htpc (Home Theatre PC)
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Htpc (Home Theatre PC)
ha már táp:
http://prohardver.hu/cikkek/2007-09-19/ ... dal_3.html
Corsair táp, Seasonic belsővel. Üt. 450W - 17600ft
Erre miért nem épül HTPC ? (ár?)
http://www.tweaktown.com/reviews/1132/13
16x16cm, tud mindent(gigabit, 4 sata, 2 pata, hdmi, optikai+spdif kimenet). AM2 proc megy bele és van 1 PCI aljzata is ... lehet pont az a baj, h agyonintegrált?
aurum: minden annyit ér, amennyiért el is tudod adni ... h mennyit kapnál érte az egy dolog. majd ha hirdeted és elment, visszatérünk rá
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
ja van. en mondjuk accord-ot vettem egy a4 araert es csak masfel millat buktam 2 ev alatt az a4 meg majd 4-et
OFF: Hát azért túlzásokba ne essünk már . Nézzél utána kimutatásokban mind a két autó olyan 31%-át veszti el értékének az első évben.
csaladon belul mindketto van. es az a4 most olyan 5 millat er es majd 9 volt. az en szekerem is kb annyi es most 7milla korul adjak ezeket. de magad is megnezed a hasznaltauto.hu-n...
Htpc (Home Theatre PC)
ja van. en mondjuk accord-ot vettem egy a4 araert es csak masfel millat buktam 2 ev alatt az a4 meg majd 4-et
OFF: Hát azért túlzásokba ne essünk már . Nézzél utána kimutatásokban mind a két autó olyan 31%-át veszti el értékének az első évben.
Más: nem tudom ki mondta, de egyetértek vele > ha valaki csak díszből vesz fekvőházat inkább ne tegye.. Ugyanannyi pénzért sokkal jobb álló házakat kapni.
Megint más: Asus vs Chieftec tápegység: hát az Asus-t nonamebe sorolni igen mókás . Elárulom nekem van itthon egy 450es Asus és egy 450es Chieftec is, és belülről _teljesen_ ugyanaz a kettő. Más rajtuk a matrica.
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Az a baj, hogy itt is van divat. Én most veszem a másodikat és nem merném kijelenti, hogy ez lesz a végleges.
Holnap kiderül mit kapok a pénzemért.
Htpc (Home Theatre PC)
Nekem is Silerstone van, nekem is elvágta a kezem. Ráadásul bár 40 ezerért vettem, olyan vékony az egész, hogy fél kézzel kiflibe lehet hajlítani. Az Origen H, X sorozatú házai egy fokkal jobbak, nem ennyire sorjásak és masszívabb anyagból vannak, de eddig egyedül az Origen S sorozattól kaptam azt amit elvártam. Masszív kivitel, jó anyaghasználat, pontos illesztések, nagyon profi. Illetve azt mondanám, hogy olyan, amilyennek a többinek is lennie kellene ezért a pénzért.
Összeségében elmondható, hogy a drágább PC házak sokkal jobb minőségűek, mint az azonos árú HTPC házak. A 45 ezres Thermaltake házam például csitti-fitti.
Nekem LC17 van, 27-ért vettem. A kezemet sem vágta el és nagyon is massziv ház.
Newman!
Az előlap sem műanyag, hanem alu.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
Az AC3Filter-t rá lehet bírni valahogy hogy ASIO4ALL driverrel együttműködjön? (ezzel kikerülve a windows kernel streaming-et)
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
hat kb ezert nicns meg htpc hazam se
Nem hiszem, h havonta cserélem majd a HTPC házam, h ez akkora problémát jelentsen.
Az a baj, hogy itt is van divat. Én most veszem a másodikat és nem merném kijelenti, hogy ez lesz a végleges.
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Nem hiszem, h havonta cserélem majd a HTPC házam, h ez akkora problémát jelentsen.
Htpc (Home Theatre PC)
hat ja sznobhatas.... erre epit a bmw meg az audi is.
Biztos van rá igény, ha még nem ment tönkre az Audi meg a BMW.
Htpc (Home Theatre PC)
Igen! Az alap az, hogy 12 cm-es venti legyen rajta. Ezt még kiegészíteném azzal, hogy a gagyi dolgokat sem érdemes, tehát a kategória ott kezdődik, hogy Asus/Chieftec; ezek már jó tápegységek.k.
Innen felfele pedig lehet az extra igényeknek megfelelően Seasonic, NorthQ, FPS, Enermax, stb...
Én is egy csendes és jó hatásfokkal rendelkező tápot szerettem volna ezért esett a választásom az FSP Blue StormII tápjára (hatásfok 85% papiron). Néhány hét után a táp elkezdett magas cicergő hangot hallatni.
Felhívtam a boltot, azt mondták küldjem vissza. Három hetet vártam rá, a szerviz szerint megjavították, most ugyanúgy cicereg.
Nem tudom, hogy okozhat-e ez problémát, minden esetre engem zavar. Most azon vagyok, hogy veszek egy másikat és újra megpróbálom ezt javíttatni. Legfeljebb lesz egy tartalékom.
Egy kis kitérő a tápegység kérdésre. Én eddig sokféle táppal találkoztam, a noname-ektől kezdve a márkásakig mindent kipróbáltam már, és azt kell hogy mondjam, hogy messze-messze az ENERMAX-ok a legjobbak, még a Zalman-nál is jóval jobbak.
Egy érdekes dolog, hogy én még az Asus-t is inkább a noname-ekhez sorolnám a minősége miatt, nem olyan jók az Asus tápok, a Chieftec viszont jó!
Htpc (Home Theatre PC)
Akkor maradjunk annyiba, h egy műanyag előlapért kiadtam 30-t.
A speckó szerint alumínium.
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Nekem is Silerstone van, nekem is elvágta a kezem. Ráadásul bár 40 ezerért vettem, olyan vékony az egész, hogy fél kézzel kiflibe lehet hajlítani. Az Origen H, X sorozatú házai egy fokkal jobbak, nem ennyire sorjásak és masszívabb anyagból vannak, de eddig egyedül az Origen S sorozattól kaptam azt amit elvártam. Masszív kivitel, jó anyaghasználat, pontos illesztések, nagyon profi. Illetve azt mondanám, hogy olyan, amilyennek a többinek is lennie kellene ezért a pénzért.
Összeségében elmondható, hogy a drágább PC házak sokkal jobb minőségűek, mint az azonos árú HTPC házak. A 45 ezres Thermaltake házam például csitti-fitti.
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
a silverstone véresre fogja én 2x vágtam el a kezem a szerelése közben maradjunk annyiban, h a kellemes előlapot fizeted meg
Akkor maradjunk annyiba, h egy műanyag előlapért kiadtam 30-t. De nekem megérte. Ennyi pénzért berakhatom a szekrénybe és az előlapja szép.
Htpc (Home Theatre PC)
Meg egyéb olyan apróságok, h ha belenyúlok a házba, valószínűleg nem fogja véresre vagdalni a kezem...
a silverstone véresre fogja én 2x vágtam el a kezem a szerelése közben
maradjunk annyiban, h a kellemes előlapot fizeted meg
qunit: én spec nem láttam különbséget az alaplapi és az (akkoriban) 40ezres 1950pro kimenete közt, de mások esküsznek h van
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
hat ja sznobhatas.... erre epit a bmw meg az audi is.
Biztos van rá igény, ha még nem ment tönkre az Audi meg a BMW.
Htpc (Home Theatre PC)
hat 30k-ert egy ures lemezdoboz eseten en is ragaszkodnek a nevhez
A névtelen cuccokat általánosságban értettem. Inkább gyűjtök még és veszek jobbat késöbb elven szoktam vásárolni. Kevesebb a jóból alapon.
100 millióért is lehet venni egy üres képkeretet benne színes vonalakkal. Ez a festmény.
A Silverstone nem névtelen. Egy Mercury ház már igen. Üres doboz? Hát minek vegyek házat táppal, ha úgyis veszek külön tápot? Ez az üres lemezdoboz pedig tetszik, tehát azt, meg a nevet fizetem meg. Meg egyéb olyan apróságok, h ha belenyúlok a házba, valószínűleg nem fogja véresre vagdalni a kezem... Minden megéri a pénzét, ha megveszik annyiért, amennyiért kínálják.
hat ja sznobhatas.... erre epit a bmw meg az audi is. egy uj m3 12..13milla 1 evesen meg jo ha 8...
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Tápkérdéshez: A seasonic az olcsó és jó.
Nem olcsó, de jó. Legalábbis remélem. Azért rendeltem, mert hiszem, h tényleg jó.
Gunit: ha írnál vesszőket, meg kis és nagy betűket, nem kéne kétszer elolvasni, amit írsz.