Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Hello mindenki.
Mi a véleményetek mit lenne érdemesebb venni egy H/K AVR-430-ast 100K-ért vagy egy Onkyo TX SR605 115K-ért?
Melyik a jobb választás????
sztem h/k. de ezt csak én mondom. meg kellene hallgatnod, ha teheted, mert sztem annyi féle választ és indokot fogsz hallani, ahányan vagyunk.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Mivel nem értek hozzá inkább az újban gondolkodok.Heti 1-2 filmért a keretet max 10-15ezerrel tudnám csak bővíteni.
végülis mindegy, akkor, mert újból is mellé lehet nyúlni , ill. a régi fórumosok, ha árulnak cuccost, akkor az eléggé megbizható.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Mivel nem értek hozzá inkább az újban gondolkodok.
Heti 1-2 filmért a keretet max 10-15ezerrel tudnám csak bővíteni.
- GTomi
- V.I.P.
Akkor ezek szerint az egyberendszerekből majdnem mindegy hogy 50 v.100e -st veszek? Csak szolgáltatásbeli (ram, divix, külső mp3 fogadás) különbség van, és esetleg alig hallható hangminőség.
Mennyiből tudok kihozni egy alapszintű erősítős, lejátszós hangfalas rendszert?
használtban gondolkodsz, vagy csak újban?
maradna a keret?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ezek közül sztem a Sony szól a legjobban. A Samsungnak tapasztalataim szerint gondjai vannak az írott DVD-kkel, a Panák némelyike csak a DVD hangját rakja ki 5.1-be, más forrásból (CD, rádió, külső eszköz) nem működik a ProLogic II. Ennek érdemes utánanézni, mielőtt nagyon bevásárolnál.
Az 50 és a 100 ezres rendszer hangsugárzóit nézd meg jobban. Meg azért az is szempont, hogy van-e helyed álló hangfalak számára, vagy csak polcra tunád rakni őket.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Akkor ezek szerint az egyberendszerekből majdnem mindegy hogy 50 v.100e -st veszek? Csak szolgáltatásbeli (ram, divix, külső mp3 fogadás) különbség van, és esetleg alig hallható hangminőség.
Mennyiből tudok kihozni egy alapszintű erősítős, lejátszós hangfalas rendszert?
- GTomi
- V.I.P.
Ergo arra gondolt, hogy a többség nem ismeri/hallotta ezeket a rendszereket.
az egyberendszer "gondja" lehet még az is, hogy ha bedöglik(ne adja isten, persze) gyakorlatilag az egészet cserélni kell.
Ezekről mi a véleményetek:
Samsung HT-THQ25, HT-TX35R
Panasonic SC-PT550
Sony DAV-DZ630, DAV-DZ410
Szerk.: Még annyi, hogy tetszenek az állványos hangszórók
Szerintem ezen a szinten "tök mindegy", na komolyan, bármelyiket választod, szinte ua. Ha a mozin kivül néha zene is szól akkor érdemes összehasonlítani a zenei lemezek kezelhetôségét (id3, repeat, stb). A pana mellett szól, hogy RAM-ot is lejátszik, én ezek közül lehet, hogy a 630-as sony-t választanám, de inkább vennék egy jó lejátszót 5.1-es kimenettel és egy jó hangfalszettet. Ebbôl sokkal jobb zenei élményt tudsz kicsiholni és késöbb bôvithetô.
Ergo arra gondolt, hogy a többség nem ismeri/hallotta ezeket a rendszereket.
Üdvözlettel: Lex
Szerintem ez talán nem hiba:
a mesterszakács is tud segíteni a paprikáskrumpli elkészítésében
- GTomi
- V.I.P.
Sziasztok!
Házimozi hangszóró szetet keresek dvd lejátszóval 100e-ig bezárólag.
az lesz a "baj" , hogy az itt fórumozók úgy 80-90%-ának nem egyberendszere van, hanem külön komponensekből összeállíitott mozija.
Sziasztok!
Házimozi hangszóró szetet keresek dvd lejátszóval 100e-ig bezárólag.
Cél: csak dvd filmnézés, lehetőleg ezüst színű legyen (nem röhögni az oldalborda kívánsága)
Ezekről mi a véleményetek:
Samsung HT-THQ25, HT-TX35R
Panasonic SC-PT550
Sony DAV-DZ630, DAV-DZ410
Szerk.: Még annyi, hogy tetszenek az állványos hangszórók
- GTomi
- V.I.P.
kifogástalan, karcmentes eredeti DVD-k,a legtöbbje csak 1szer volt megnézve!
lista itt:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=laczko23
érdeklődni: laczko23@gmail.com
Errôl alkossunk véleményt? Már 6 helyen megjelent ez a hirdetés. Miért kell ennyi helyen feltüntetni?
Amúgy meg drágák.
igen én is az elöbb néztem meg.
a vaterán kell licitálni?
lista itt:
Errôl alkossunk véleményt? Már 6 helyen megjelent ez a hirdetés. Miért kell ennyi helyen feltüntetni?
Amúgy meg drágák.
- GTomi
- V.I.P.
lista itt:
van a dvdnek adás-vétel topikja.
kifogástalan, karcmentes eredeti DVD-k,
a legtöbbje csak 1szer volt megnézve!
lista itt:
Hello mindenki.
Mi a véleményetek mit lenne érdemesebb venni egy H/K AVR-430-ast 100K-ért vagy egy Onkyo TX SR605 115K-ért?
Melyik a jobb választás????
Sziasztok!
A következő lejátszóról van valakinek véleménye, tapasztalata, amit megosztana : JVC XV-N652
Köszönöm
szobik
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
sziasztok!
egy kis segítség kellenne,egy ilyen : https://www.digitalconnection.com/Produ ... 4100sh.asp
készüléken gondolkozom...ebben elvileg sigma 8623 chip van.
jól gondolom hogy ez a mai ismert hd-s formátumokat lejátsza mind vagy nem?
thx
természetesen a blu-ray és hd dvd kivételével...
Tv: Grundig Cinaro MFW82-5310/8 Erősítő: Onkyo TX-SR600E Front: quadral Center: quadral Caurel Surround: quadral Sub: quadral Dvd: Pioneer DV-2850
sziasztok!
egy kis segítség kellenne,egy ilyen : https://www.digitalconnection.com/Produ ... 4100sh.asp
készüléken gondolkozom...ebben elvileg sigma 8623 chip van.
jól gondolom hogy ez a mai ismert hd-s formátumokat lejátsza mind vagy nem?
thx
Tv: Grundig Cinaro MFW82-5310/8 Erősítő: Onkyo TX-SR600E Front: quadral Center: quadral Caurel Surround: quadral Sub: quadral Dvd: Pioneer DV-2850
Sziasztok!
Sztereó erősítő vásárlásán gondolkozok.
Szerintetek melyik a jobb választás Maranz PM 66 SE vagy Maranz PM 64 MK2?
most itt a forumon árulnak egy 700-as Denont
szerintem azt is érdemes felvenni a listára!
gordon314.fw.hu
Sziasztok!
Sztereó erősítő vásárlásán gondolkozok.
Szerintetek melyik a jobb választás Maranz PM 66 SE vagy Maranz PM 64 MK2?
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160
Sziasztok!
A következő 2-3 hónapban tervezem egy új rendszer összerakását. Sajnos a házimozi-hardverekben nem vagyok nagyon otthon, ezért szeretnék Tőletek segítséget kérni az egyes elemek összeállításában.
Először a megjelenítőt szeretném kiválasztani - mindenképp fullHD-s televíziót szeretnék, eddig 2 típus keltette fel az érdeklődésem: a Pana TH-50PY700P és a Sony KDS-55A2000. Van valakinek tapasztalata ezekkel a készülékekkel kapcsolatban? (persze ezek csak az én felületes vizsgálódásaim eredményei, tehát szívesen várok egyéb alternatívákat is ebben az árkategóriában)
Előre is köszönöm szépen!
A Sony-t javasolnám,de ha nem sürgős,várj kicsit,2 hónap múlva jön belőle az újabb verzió.Írtam róla régebben,esetleg nézz utána.A látószöget leszámítva (ez mondjuk engem nem érdekelt,szemből nézem,gyakorlatilag csak állva nem jó.. ),nem igazán van hátránya.Plusz olcsóbb,és nagyobb is.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Ha nem keverem a típusokat, akkor ez kétféle cucc, mert a Sony az projis TV (SXRD), míg a Pana plazma. Mindkettő volt/van rea4-nek, majd ő ír véleményt.
Üdvözlettel: Lex
Sziasztok!
A következő 2-3 hónapban tervezem egy új rendszer összerakását. Sajnos a házimozi-hardverekben nem vagyok nagyon otthon, ezért szeretnék Tőletek segítséget kérni az egyes elemek összeállításában.
Először a megjelenítőt szeretném kiválasztani - mindenképp fullHD-s televíziót szeretnék, eddig 2 típus keltette fel az érdeklődésem: a Pana TH-50PY700P és a Sony KDS-55A2000. Van valakinek tapasztalata ezekkel a készülékekkel kapcsolatban? (persze ezek csak az én felületes vizsgálódásaim eredményei, tehát szívesen várok egyéb alternatívákat is ebben az árkategóriában)
Előre is köszönöm szépen!
a 140 cm es képátló meggyőző lehet a Sony mellett, (az ára is nagyon baráti )sajnos nem láttam még.
A pana sem rossz ekkora méretben, de az ára borsosabb.
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,