Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AV erősítők mérése
AV erősítők mérése
Most már mindenképpen elhatasztjuk. RACPOWER kolléga kiesésével ugyanis nincs műterhelésünk.
Azért remélem márciusban már több szerencsénk lesz, és mindenki ráér aki kiváncsi mit is tud valójában a ketyeréje. A lehetséges új idöpontot majd egyeztetés után (a cégnél) megírom.
Üdv
Turbo
Nekem a március 25.e jó lenne.
Kinek lenne még jó ez az időpont?
AV erősítők mérése
Most már mindenképpen elhatasztjuk.
RACPOWER kolléga kiesésével ugyanis nincs műterhelésünk.
Azért remélem márciusban már több szerencsénk lesz, és mindenki ráér aki kiváncsi mit is tud valójában a ketyeréje. A lehetséges új idöpontot majd egyeztetés után (a cégnél) megírom.
Üdv
Turbo
AV erősítők mérése
Nem kéne elhalasztani a mérést? Lassan minden versenyző kiesik Egy későbbi időpontban én is nagyon szívesen csatlakoznék!
sajti
AV erősítők mérése
Sajnálom!
Beosztottak ügyeletbe...
A belvíz harmadfokra rúgott.
Tényleg nagyon sajnálom mert most sokmindenkinek át kell szerveznie a programját
Bízok benne hogy a közeljövőben (Márciusban) azért meg tudjuk oldani.
Higgyétek el, rajtam nem múlt.
Bocs mégegyszer Mindenkinek.
Üdv.:
RACPOWER
AV erősítők mérése
GYEREKEK BAJ VAN!
Jelenleg nagy az árvizi és belvizi készültség!
Holnap tudom meg hogy beosztanak e szombatra vagy sem.
50% az esély hogy nem tudok menni szombaton.
Holnap 14:00-ig, itt megírom hogy tudok e menni vagy sem.
Ha nem azért baj Nektek mert akkor mérni sem tudtok.
Üdv.:
RACPOWER
Ez tényleg baj!
AV erősítők mérése
GYEREKEK BAJ VAN!
Jelenleg nagy az árvizi és belvizi készültség!
Holnap tudom meg hogy beosztanak e szombatra vagy sem.
50% az esély hogy nem tudok menni szombaton.
Holnap 14:00-ig, itt megírom hogy tudok e menni vagy sem.
Ha nem azért baj Nektek mert akkor mérni sem tudtok.
Üdv.:
RACPOWER
AV erősítők mérése
Én sajnos nem tudom megoldani a szállítást most 25.-én, úgyhogy a 4600 kiesett. Majd legközelebb.
Pedig nagy kár érte! Ilyen döbbenetes adatokkal (papiron) egyik versenyző sem rendelkezett.
Legközelebb már biztos ott leszek, mert addigra már reményeim szerint lesz állásom és tudok részletre venni valami négykerekűt, amivel meg tudom oldani a szállítását. Most csak Apámat tudtam volna megkérni hogy fuvarozzon el (oda sajna nem adja a kocsit ) de ő meg nem ér rá.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
AV erősítők mérése
Én sajnos nem tudom megoldani a szállítást most 25.-én, úgyhogy a 4600 kiesett. Majd legközelebb.
Pedig nagy kár érte! Ilyen döbbenetes adatokkal (papiron) egyik versenyző sem rendelkezett.
AV erősítők mérése
Azért az eredményekre kíváncsi leszek! Tessék szép hosszú beszámolót írni!
sajti
AV erősítők mérése
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
AV erősítők mérése
Egy Sony QS-t nem visz valaki?
Nem! Pedig kiváncsi lennék rá.
AV erősítők mérése
Szombaton mérés! Aki jönni akar még most szóljon!
- no kozben inkabb sielni megyunk csaladdal..
- azert mindent jol fotozzatokle, allvanyrol macroban szep kozeli kepeket lehet csinalni
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
AV erősítők mérése
Én a megbeszéltek szerint megyek. A címmel és a kezdés időpontjával kapcsolatban dobnál egy privát üzenetet?
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
AV erősítők mérése
AV erősítők mérése
Igen, a 25-e tutti!
Sajti:
AV erősítők mérése
Nekem viszont lehet, hogy nem lesz jó a 25-e Közbejött egy családi probléma...
sajti
AV erősítők mérése
Turbo, akkor a 25-e lefixálódottnak tekinthető?
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
AV erősítők mérése
-Marantz 7500! (7x105W, 8Ohm, 20-20k)
Üdv: Sajti
Ez azt jelenti, hogy jössz és hozod a cuccot?
Igen.
Sajti
AV erősítők mérése
Üdv Turbo!
Nekem továbbra is jó a 25.-e.
Az biztos hogy akkor meglássuk mit tudnak az új nagyágyúk (yamaha rxv4600 marantz 7500, denon avr 3805) és a "régi" cuccok( Onkyo 575, onkyo 676).
Fenevadok összecsapása lesz.
AV erősítők mérése
Ez azt jelenti, hogy jössz és hozod a cuccot?
AV erősítők mérése
AV erősítők mérése
Én is szívessen mennék de sajnos síelni vagyok
Ha lesz következő forduló is akkor viszont vinném az erősítőmet már ha kell és érdekel valakit
Erölködő: H/K AVR 635; DVD játékos: Denon 1920; Első hangfalak: Dali Concept 10
AV erősítők mérése
Az előző én voltam...
OK. Szívesen látunk.
AV erősítők mérése
- En egy 575x-et tudok vinni, jelezd ha szukseges..
575X az ugyan az mint az 575, csak felruházták pár plusz szolgáltatással. De ha szeretnéd tudni konkrétan, hogy mit tud a saját erősítőd, akkor hozd el.