Én ehhez hasonlón már többször agyaltam. Számomra eleve fura, nem tartják meg a felvételeket a forgatásról? Mert amikor forgat a kamera, és a mikrofon rögzíti a hangot azt csak felveszik valamire. Ergo a párbeszédeket megtartva valamilyen formában, nem hiszem el, hogy később ne lehetne kb. olyan hangsávot keverni a párbeszéd köré, amilyet csak akarnak.BoRRoNeo írta: ↑2025.12.22., hétf. 12:02Ehhez kapcsolódó gondolatom. Talán ti is hallottatok már olyan akapella vagy instrumentális verziót, ahol AI segítségével szedtek ki éneket vagy hangszert egy kész dalból. Megdöbbentően jók és pontosak. Talán egyszer a nem túl távoli jövőben simán megcsinálható lenne (akár házilag is), hogy az eredeti szinkronról leszedni a dialógokat és összerakni az angol dialógoktól megszabadított eredeti angol Dolby Atmos hanggal. Kecske-káposzta.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ehhez kapcsolódó gondolatom. Talán ti is hallottatok már olyan akapella vagy instrumentális verziót, ahol AI segítségével szedtek ki éneket vagy hangszert egy kész dalból. Megdöbbentően jók és pontosak. Talán egyszer a nem túl távoli jövőben simán megcsinálható lenne (akár házilag is), hogy az eredeti szinkronról leszedni a dialógokat és összerakni az angol dialógoktól megszabadított eredeti angol Dolby Atmos hanggal. Kecske-káposzta.
És a kereskedelmi televíziók is az eredeti szinkront adják. Az új szinkron túl azon, hogy a magyar hangok életszerűtlenül öregebbek (a 43 éves Rudolf Péter a 18 éves Marty Macfly hangja), nem rendelkezik azzal a bájjal, ami az eredeti sajátja volt. És osztom azt is, hogy bár az eredeti angol hang szinte mindig jobb, mint a szinkron, ebben az esetben ez nem áll meg. A “csodát fogsz látni, fiú” klasszisokkal elegánsabb, mint az eredeti “you’re gonna see some serious shit” és ez csak egy példa az ezer közül. Imádni való.
Frissítés: mire bepötyögtem #BoRRoNeo megelőzött, de, ha már bepötyögtem, nem törlöm ki.
Bocsánat, nekem a szinkron mindig a magyar szinkront jelenti
Mindegyik magyar szinkron esetében Rudolf Péter adja Michael J. Fox (Marty) és Rajhona Ádám Christopher Lloyd (Doki) hangját.
(Kivéve azt a bizonyos telefonos jelenetet, ahol a 2. szinkron esetében lemaradt egy magyar hangsáv, ott, abban a jelenetben a streaming-re javított szinkronban Borbiczki Ferenc Doki hangja.)
Volt egy eredeti, moziba készült szinkron.
(Azt nem tudom, hogy volt-e vhs kiadás egyáltalán és ha igen, arra milyen szinkron került.)
A dvd/bd kiadásokra új szinkron készült, állítólag az eredeti (max 2.0) mozi szinkron technikai szempontból nem felelt meg az amerikainak és ezért kellett újra szinkronizálni.
A főszereplők hangjai - értelemszerűen - idősebbek, mellékszereplők többsége új magyar hangot kapott, mintha a szöveg sem lenne teljesen ugyanaz, sokkal gyengébb, mint az eredeti volt.
Ráadásul, mint írtam egy jelenetnél az elején lemaradt a magyar hangsáv.
Ezt utóbb a SkyShowtime pótolta.
Szóval, AZ AZ EREDETI MOZI SZINKRON, ahol az elején a telefonos jelenetben Dokinak is van magyar hangsávja (nemcsak Marty hallatszik) ÉS Doki hangját Rajhona Ádám adja.
Lásd:
https://iszdb.hu/?audio=36338
A magyart.
Bocsánat, nekem a szinkron mindig a magyar szinkront jelenti
Ez kevés.Alex_Aston írta: ↑2025.12.22., hétf. 08:30...
Természetesen a magyar szinkron a lényeg, a Rudolf Péter és Rajhona Ádám féle zseniális verzió volt az eredeti.
...
Mindegyik magyar szinkron esetében Rudolf Péter adja Michael J. Fox (Marty) és Rajhona Ádám Christopher Lloyd (Doki) hangját.
(Kivéve azt a bizonyos telefonos jelenetet, ahol a 2. szinkron esetében lemaradt egy magyar hangsáv, ott, abban a jelenetben a streaming-re javított szinkronban Borbiczki Ferenc Doki hangja.)
Volt egy eredeti, moziba készült szinkron.
(Azt nem tudom, hogy volt-e vhs kiadás egyáltalán és ha igen, arra milyen szinkron került.)
A dvd/bd kiadásokra új szinkron készült, állítólag az eredeti (max 2.0) mozi szinkron technikai szempontból nem felelt meg az amerikainak és ezért kellett újra szinkronizálni.
A főszereplők hangjai - értelemszerűen - idősebbek, mellékszereplők többsége új magyar hangot kapott, mintha a szöveg sem lenne teljesen ugyanaz, sokkal gyengébb, mint az eredeti volt.
Ráadásul, mint írtam egy jelenetnél az elején lemaradt a magyar hangsáv.
Ezt utóbb a SkyShowtime pótolta.
Szóval, AZ AZ EREDETI MOZI SZINKRON, ahol az elején a telefonos jelenetben Dokinak is van magyar hangsávja (nemcsak Marty hallatszik) ÉS Doki hangját Rajhona Ádám adja.
Lásd:
https://iszdb.hu/?audio=36338
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
A nem eredetiben is Rudolf-Rajhona adja a magyar hangot. Nem ebben, hanem a felvétel időpontjában különböznek. Csak az tudja megkülönböztetni, aki sokszor hallotta az eredetit. Az ncore-on van olyan verzió, ahol az angol hang mellett mindkettő szinkron rajta van.Alex_Aston írta: ↑2025.12.22., hétf. 08:30Természetesen a magyar szinkron a lényeg, a Rudolf Péter és Rajhona Ádám féle zseniális verzió volt az eredeti.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Gyereke vàlogatja. Mi abban a korban még mary poppinst néztünk, a barátom lánya meg diablo 3-t játszott.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Én alapvetően.szinkron ellenes vagyok, de pont a Vissza a jövőbe az egyik kivétel (meg persze a Spencer-Hill filmek), ami esetében nem hiányzik az eredeti hang.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3828
Természetesen a magyar szinkron a lényeg, a Rudolf Péter és Rajhona Ádám féle zseniális verzió volt az eredeti.
Én alapvetően.szinkron ellenes vagyok, de pont a Vissza a jövőbe az egyik kivétel (meg persze a Spencer-Hill filmek), ami esetében nem hiányzik az eredeti hang.
Csak a Marantz! :-D
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 655
- Kapcsolat:
Mi az hogy eredeti szinkron? Csak tudjam mit kell keresni, angolt vagy magyartscaurus írta: ↑2025.12.22., hétf. 02:15Sajnos, attól nem hatódom meg.
Az eredeti mozi szinkron zseniális volt, nem véletlen, hogy nemrégiben, a 40. évforduló alkalmából az eredeti szinkronnal ment mozi(k?)ban.
Tőlem akár monó is lehetne.
(Jó, tudom, valószínűleg, torrenten megtalálható az eredeti magyar szinkronnal...)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Sajnos, attól nem hatódom meg.
Az eredeti mozi szinkron zseniális volt, nem véletlen, hogy nemrégiben, a 40. évforduló alkalmából az eredeti szinkronnal ment mozi(k?)ban.
Tőlem akár monó is lehetne.
(Jó, tudom, valószínűleg, torrenten megtalálható az eredeti magyar szinkronnal...)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- tamagaba
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Van rajta angol dts-hd
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Lassú, szép, lesz akinek unalmas: Az álmok vágányán.
Csak a fránya magyar szinkron.
Ha legalább választható lenne az eredeti mozi szinkron (függetlenül attól, hogy max. 2.0)...
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 456
Üvegkupola
Original title: Glaskupan
https://m.imdb.com/title/tt30750108/
Erősen ajánlott!
youtu.be/s4Pg5xhcYy4
Original title: Glaskupan
https://m.imdb.com/title/tt30750108/
Erősen ajánlott!
youtu.be/s4Pg5xhcYy4
Újratervezés
Ok, akkor várunk. Köszönöm mindenkinek.BoRRoNeo írta: ↑2025.12.20., szomb. 18:21Egyrészről nincs benne semmi, ami egy 8 évesnek ártalmas lenne, másrészről viszont sajnálnám elpazarolni. Én 14 évesen láttam az első részt, akkor azt gondolom már teljes egészében átjött a film. Vannak filmek, amelyeket látni kell, de nem mindegy mikor. 8 évesen is valószínűleg tetszeni fog nekik, de a nagy részét nem fogják érteni és ezek azok a részek, amelyek miatt az ami. És ez igaz a legtöbb nagy klasszikusra. Igyekszünk a gyerekeknek minél hamarabb átadni az élményt, de szerintem érdemes addig várni vele, amíg meg nem érnek rá.
Akkor marad neki a Terrifier.
Szerintem!
- tamagaba
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Természetesen itt figyel a polcon 
Egyrészről nincs benne semmi, ami egy 8 évesnek ártalmas lenne, másrészről viszont sajnálnám elpazarolni. Én 14 évesen láttam az első részt, akkor azt gondolom már teljes egészében átjött a film. Vannak filmek, amelyeket látni kell, de nem mindegy mikor. 8 évesen is valószínűleg tetszeni fog nekik, de a nagy részét nem fogják érteni és ezek azok a részek, amelyek miatt az ami. És ez igaz a legtöbb nagy klasszikusra. Igyekszünk a gyerekeknek minél hamarabb átadni az élményt, de szerintem érdemes addig várni vele, amíg meg nem érnek rá.
Kb. 8 évesen látták először.
Kevés olyan film van, ami ennyire időtálló, és minden korosztály számára szórakoztató, nincs benne durva erőszak, miközben a jó es a rossz harca benne van.
De a Vissza a jövőbe trilógia az.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Az én lányaim imádják a filmet, mind a három részt.
Kb. 8 évesen látták először.
Kevés olyan film van, ami ennyire időtálló, és minden korosztály számára szórakoztató, nincs benne durva erőszak, miközben a jó es a rossz harca benne van.
De a Vissza a jövőbe trilógia az.
Én ugyan ki nem állhatom, de a gyerek barátjának a szülei le akarják vetíteni a Vissza a jövőbe c. filmet nekik. Szeintetek egy 8 éves gyermek megnézheti? Van benne valami aggasztó?
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.

A menekülő ember - 2025
https://www.imdb.com/title/tt14107334/
A korábbi, Schwazenegger verzió szerintem csak azért maradhatott a köztudatban, mert ugye a főszereplő a Terminátor volt, amúgy még a maga korában is gagyi volt szerintem.
Ez az új viszont pöpecül megvalósított, és még jobban kidomborítja a média hatalmát, és persze azt, hogy minden hazugság, és csak a nézettség számít. Persze ez így van a mi jelen világunkban is, ezen max azok csodálkozhatnának, akik gyűjtést szerveztek Isaura kiszabadítására, de mivel annyi TV műsor van most is, így attól tartok, az emberiség nagyobb része nem akarja felfogni, hogy a TV-ben minden megrendezett, még a "valóság" show-k is.
A film szórakoztató, kikapcsol, és teljesen rendben van szerintem.
Tőrbe ejtve: Ébredj fel, halott ember
https://www.imdb.com/title/tt14364480/?ref_=tt_mlt_i_2
Végre egy olyan franchise, aminek minden része jó. Nyilván az első volt a legjobb, de ez a harmadik sem fáradt el, sőt, a másodiknál szerintem ez még jobban sikerült.
Ez is szórakoztató, fejtörésekkel és csavarokkal teli, Daniel Craig sziporkázik, a reneszánszát éli ezzel a szereppel. Persze a többiek is kiválóak. Nem csak a műfaj kedvelőinek ajánlott.
Sisu: A bosszú útja
https://www.imdb.com/title/tt31844586/
Az első résznél is jobban sikerült. Akinek az tetszett, annak ez is fog, az nem kérdés. Ugyanúgy véres, és szórakoztató, meg persze időnként megmosolyogtatóan túlzó. De ezért lehet szeretni, mert közben egyáltalán nem gagyi a megvalósítás, és jó nézni. Jöhet a harmadik rész!
IT: Welcome to Derry
https://www.imdb.com/title/tt19244304/
Véget ért az első évad, és méghozzá hogyan! Az egész sorozat jó volt, de a végére még annál is jobban beindult.
Lesz még több évad is belőle, és egyáltalán nem baj, sőt, még ilyeneket.
Bill Skarsgård lubickol a szerepben, és fantasztikus a hangja is, az is rátesz egy lapáttal a karakter megformálásához - remélem senki sem szinkronnal nézi, vagy fogja nézni - ezt a szerepet rá öntötték, nem is kérdés.
https://www.imdb.com/title/tt14107334/
A korábbi, Schwazenegger verzió szerintem csak azért maradhatott a köztudatban, mert ugye a főszereplő a Terminátor volt, amúgy még a maga korában is gagyi volt szerintem.
Ez az új viszont pöpecül megvalósított, és még jobban kidomborítja a média hatalmát, és persze azt, hogy minden hazugság, és csak a nézettség számít. Persze ez így van a mi jelen világunkban is, ezen max azok csodálkozhatnának, akik gyűjtést szerveztek Isaura kiszabadítására, de mivel annyi TV műsor van most is, így attól tartok, az emberiség nagyobb része nem akarja felfogni, hogy a TV-ben minden megrendezett, még a "valóság" show-k is.
A film szórakoztató, kikapcsol, és teljesen rendben van szerintem.
Tőrbe ejtve: Ébredj fel, halott ember
https://www.imdb.com/title/tt14364480/?ref_=tt_mlt_i_2
Végre egy olyan franchise, aminek minden része jó. Nyilván az első volt a legjobb, de ez a harmadik sem fáradt el, sőt, a másodiknál szerintem ez még jobban sikerült.
Ez is szórakoztató, fejtörésekkel és csavarokkal teli, Daniel Craig sziporkázik, a reneszánszát éli ezzel a szereppel. Persze a többiek is kiválóak. Nem csak a műfaj kedvelőinek ajánlott.
Sisu: A bosszú útja
https://www.imdb.com/title/tt31844586/
Az első résznél is jobban sikerült. Akinek az tetszett, annak ez is fog, az nem kérdés. Ugyanúgy véres, és szórakoztató, meg persze időnként megmosolyogtatóan túlzó. De ezért lehet szeretni, mert közben egyáltalán nem gagyi a megvalósítás, és jó nézni. Jöhet a harmadik rész!
IT: Welcome to Derry
https://www.imdb.com/title/tt19244304/
Véget ért az első évad, és méghozzá hogyan! Az egész sorozat jó volt, de a végére még annál is jobban beindult.
Lesz még több évad is belőle, és egyáltalán nem baj, sőt, még ilyeneket.
Bill Skarsgård lubickol a szerepben, és fantasztikus a hangja is, az is rátesz egy lapáttal a karakter megformálásához - remélem senki sem szinkronnal nézi, vagy fogja nézni - ezt a szerepet rá öntötték, nem is kérdés.
- Den
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 119
3 filmről olvastam, a hétvégén meg is nézhettem őket! Mindhárom olyan egyszer nézős, de azt mindenképpen, erre mondják, hogy soha rosszabbat!
Stolen girl: Kate Beckinsale, Scott Eastwood
Az elvált nő kislányát egy áruházban elrabolják. 2 férfihoz csatlakozik az elkeseredett anyuka, akik az egyik szülőtől visszarabolják a gyereket a jól fizető másik szülőnek. A remény újraéled, amikor megtalálja a férje tartozkodásának helyét.
A csapat vezetőjének a CIA erősen azt javasolja, hogy soha ne találhassa meg a nő a közel- keleti férjét és lányát, mert nagyon veszélyes ember...
Troll
Megkeresi és ráveszi a volt munkatársa a hegyek között eldugottan élő szakértő nőt, hogy jöjjön vele. A nőt meglepetésként éri a hibernált állapotban talált troll, amit- akit nem akarva ugyan, de életre kelt. Az elszabadult óriást még egy másik trollal sem sikerül megállítani, viszont még rosszabbra fordul minden, amikor egy király sírját megtalálják és így megtudják a troll végleges célját...
The running man: A menekülő ember. A kilátástalan helyzetbe került, egyfolytában bajba kerülő kekec, beolvasó családapa benevez egy gyilkos játékba, ahol rá vadászik az egész város. 30 napig kellene életben maradnia a főnyereményért, amit még senki sem élt meg, de akkor a 100 leggazdagabb közé kerülhet.
Stolen girl: Kate Beckinsale, Scott Eastwood
Az elvált nő kislányát egy áruházban elrabolják. 2 férfihoz csatlakozik az elkeseredett anyuka, akik az egyik szülőtől visszarabolják a gyereket a jól fizető másik szülőnek. A remény újraéled, amikor megtalálja a férje tartozkodásának helyét.
A csapat vezetőjének a CIA erősen azt javasolja, hogy soha ne találhassa meg a nő a közel- keleti férjét és lányát, mert nagyon veszélyes ember...
Troll
Megkeresi és ráveszi a volt munkatársa a hegyek között eldugottan élő szakértő nőt, hogy jöjjön vele. A nőt meglepetésként éri a hibernált állapotban talált troll, amit- akit nem akarva ugyan, de életre kelt. Az elszabadult óriást még egy másik trollal sem sikerül megállítani, viszont még rosszabbra fordul minden, amikor egy király sírját megtalálják és így megtudják a troll végleges célját...
The running man: A menekülő ember. A kilátástalan helyzetbe került, egyfolytában bajba kerülő kekec, beolvasó családapa benevez egy gyilkos játékba, ahol rá vadászik az egész város. 30 napig kellene életben maradnia a főnyereményért, amit még senki sem élt meg, de akkor a 100 leggazdagabb közé kerülhet.

Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Hogy ne csak OFF-oljak.
Elhagyottak (The Abandons)
[Netflix]
Vadnyugati történet női főszereplőkkel, leginkább Gillian Anderson-nal és Lena Heady-vel.
Meg akadnak négerek és indiánok is.
A várost uraló család terjeszkedne, de útjukban áll néhány nyakas farmer.
Van egyszemélyes hadsereg figura és Romeo és Julia történetszál is.
Lehetne jó is, de nem az.
A történetvezetés, a dramaturgia, a párbeszédek oly gyengék, hogy az egész érdektelenségbe fullad.
7 rész, az 5.-nél végül abbahagytam, nem igazán érzem a késztetést, hogy befejezzem.
The New Legends of Monkey
[Netflix]
A klasszikus Nyugati utazás avagy a Majomkirály története egy feldolgozása.
Az egész ultragagyi, a képi világ, a miliő, úgy minden.
DE
Mégis van egyfajta debil bája, humora, átsüt rajta valamiféle lelkesedés.
A szereplők viccesek, az őket alakító színészek karakteresek.
Sokkal szívesebben nézek ilyet, mint a patikamérlegen mért lélektelen profizmust.
5 részt láttam ebből is, de majd folytatom.
Pl. inspirált arra, hogy nézzek utána az eredeti történetnek, amit még sosem olvastam, így felkerült a könyves bakancslistámra.
S, eddig azt sem raktam össze, hogy Szun Vu Kung japánul Son Gokū (lásd Dragonball).
Elhagyottak (The Abandons)
[Netflix]
Vadnyugati történet női főszereplőkkel, leginkább Gillian Anderson-nal és Lena Heady-vel.
Meg akadnak négerek és indiánok is.
A várost uraló család terjeszkedne, de útjukban áll néhány nyakas farmer.
Van egyszemélyes hadsereg figura és Romeo és Julia történetszál is.
Lehetne jó is, de nem az.
A történetvezetés, a dramaturgia, a párbeszédek oly gyengék, hogy az egész érdektelenségbe fullad.
7 rész, az 5.-nél végül abbahagytam, nem igazán érzem a késztetést, hogy befejezzem.
The New Legends of Monkey
[Netflix]
A klasszikus Nyugati utazás avagy a Majomkirály története egy feldolgozása.
Az egész ultragagyi, a képi világ, a miliő, úgy minden.
DE
Mégis van egyfajta debil bája, humora, átsüt rajta valamiféle lelkesedés.
A szereplők viccesek, az őket alakító színészek karakteresek.
Sokkal szívesebben nézek ilyet, mint a patikamérlegen mért lélektelen profizmust.
5 részt láttam ebből is, de majd folytatom.
Pl. inspirált arra, hogy nézzek utána az eredeti történetnek, amit még sosem olvastam, így felkerült a könyves bakancslistámra.
S, eddig azt sem raktam össze, hogy Szun Vu Kung japánul Son Gokū (lásd Dragonball).
Hozzád hasonlóan én sem értem a sikerét.
Nyilván, a középkorú Carter doktort látjuk, csak jogi csűrés-csavarás miatt más a neve.
Én is reméltem, hogy valami jót fogok látni.
Én úgy fogalmaznék, hogy egy tisztességes iparosmunka, ami nézhető, de számomra teljesen érdektelen, 3 rész után elengedtem.
Ami nagyon tetszett az első részben, az a kiábrándult Carter doktor szájából hangzott el:
"Ez a munka sokat ad. Rémálmokat, fekélyt, öngyilkos hajlamot."
Ami pozitív vonás volt benne még: szemben a Vészhelyzettel, itt nem tettek 5 percenként csodát, illetve hangsúlyt kapott, hogy sok órát kell ott is várakozni, a beteget a folyosón fektetik tolóágyon, mert nincs szabad szoba.
Ami a többi észrevételed illeti, ez lassan a valóság:
- Pesten a XIX. kerületben gyakran látok óvodás, kisiskolás csoportokat sétálni az utcán, nem elhanyagolható a fekete, ázsiai gyerekek aránya,
- a KÖKI Terminálban mindenféle náció vásárol, csadorosok, feketék, ázsiaiak,
- nemrégiben Kecskeméten betévedtem egy Pennybe, turbános indiaiak, feketék és ázsiaiak is vásároltak a kaukázusiak között.
Ügyfelezős munkakörben dolgozom, nálam is járt már nemváltáson átesett ügyfél, tűzpiros miniruhás szakállas "nő".
Szóval, lehet, hogy amit a The Pitt mutat, még túlzás (egyébként, nekem már fel sem tűnt), de itt kopogtat az ajtón.
Továbbá, meggyőződésem, hogy az orvosos sorozatok, ugyanolyan károsak, mint a krimik, mert teljesen irreális irányba befolyásolják a valóságban az elvárásokat az orvosokkal, rendőrséggel szemben.
(Ez persze, engem sem tart vissza, hogy belenézzek ilyenekbe...)
Igazából azt sajnálom, hogy az ilyen indokolatlanul hájpolt középszerű vacak folytatást kap, míg pl. a minden hibája ellenére ötletes és szellemes Kaos-t [Netflix] elkaszálják.
En is nagyon orulnek egy olyan megoldasnak, platformnak, ahol csak bepipalgatom melyiket szeretnem es mondjuk 2db-nal 10%, 3db-nal 15% kedvezmeny lenne mindegyik arabol.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna247510
Azon tulmenoen akar egyszerre listazna es kereshetove tenne a filmeket a sajat szolgaltatoimnal, igy nem kellene emlekeznem, h. a Tronok harca eppen a HBO-nal van, a Stranger things meg eppen Netflixes.
Nekem nem feltetlenul az elofizetoi penzek miatt penne fontos, hanem a tokom tele van h. vegig kell csattogtatni mindenkinek a kinalatat es alkalmazasbol alkalmazasra valtogatni ha eppen csak valamit meg szeretnek nezni. Es adott esetben le is maradok valamirol, mert eppen elfelejtettem az Amazon Prime Videot megnyitni.
Ezert szeretem az Audirvana-t, mert ott Tidal/Qobuz/Presto elofizum egyben van, egyben kereshetem es menthetem el a kedvenceimet kozos listara…
Sajnalom, h. ez filmeknel nem mukodik.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
A feleségem szereti a kórházas sorozatokat, úgyhogy a Pitt (Vészhelyzet Pittsburghben) címűt ajánlottam neki, mert ódákat zengtek róla. Én a háttérben voltam, de hallottam a lényeget, anyázás közepette. 
Sorolom:
Fehér, fekete, indiai, kínai, latin, nepáli, zsidó és keresztény medálok kívül hordva, leszbikus, meleg, meleg fiukák béranyai gyerekkel, gyerekmolesztáló apa, egyedülálló nő lombik terhességgel, transznemű (asszem) , szexrabszolgaság, kamasz lövöldöző, drogosok minden mennyiségben, kuki, nuni, szülés az arcodba, nyeresen, mindent megmutatva. Tele logikai faxságokkal, pl műtenek, mindenki beöltözve, a rokon meg ott áll nagykabátban és néz mindent, miközben patkányok rohangálnak a kórházban.. Vicc az egész úgy ahogy van.
Egészségünkre!
Sorolom:
Fehér, fekete, indiai, kínai, latin, nepáli, zsidó és keresztény medálok kívül hordva, leszbikus, meleg, meleg fiukák béranyai gyerekkel, gyerekmolesztáló apa, egyedülálló nő lombik terhességgel, transznemű (asszem) , szexrabszolgaság, kamasz lövöldöző, drogosok minden mennyiségben, kuki, nuni, szülés az arcodba, nyeresen, mindent megmutatva. Tele logikai faxságokkal, pl műtenek, mindenki beöltözve, a rokon meg ott áll nagykabátban és néz mindent, miközben patkányok rohangálnak a kórházban.. Vicc az egész úgy ahogy van.
Egészségünkre!
Szerintem!
Az AI-t engedd el. https://support.deezer.com/hc/en-gb/art ... io-Quality