Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3279
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
A kaszkadőr
https://m.imdb.com/title/tt1684562/
Kellemes kikapcsolódás, nem kell komolyan venni. És tényleg tele van igazi kaszkadőr mutatványokkal, nem a CGI a főszereplő (ami persze van benne ugyanúgy).
Jók a színészek is benne. Ryan Gosling hozza a megszokott sármos stílust, Emyli Blunt pedig a kis cuki, sértett női vonalat képviseli.
Tényleg nem kell komolyan venni az egészet, latszik is a filmen, hogy mind a színészek, mind a kaszkadőrök élvezték a forgatást.
https://m.imdb.com/title/tt1684562/
Kellemes kikapcsolódás, nem kell komolyan venni. És tényleg tele van igazi kaszkadőr mutatványokkal, nem a CGI a főszereplő (ami persze van benne ugyanúgy).
Jók a színészek is benne. Ryan Gosling hozza a megszokott sármos stílust, Emyli Blunt pedig a kis cuki, sértett női vonalat képviseli.
Tényleg nem kell komolyan venni az egészet, latszik is a filmen, hogy mind a színészek, mind a kaszkadőrök élvezték a forgatást.
Csak a Marantz! :-D
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Közben dübörög tovább az Acolyte, ami annyira rossz, hogy már szinte jó. Csak vígjátékként kell nézni és minden értelmet nyer
Olyan szinten van tele hülyeségekkel és önellentmondással, hogy azt kell gondoljam, bedobták az ötleteket egy kalapba és úgy rakták össze a filmet, amilyen sorrendben kihúzták a cetliket. De az is lehet, hogy csak pénzmosásra kellett a cucc 

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Wednesday Adams sorozat? Sajnos ott már nem ugyanúgy néz ki, mint a Zorro-ban mondjuk...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Mivel a bakancslistámon már így is több tétel van, mint amit életem végéig abszolválni tudnék, muszáj szelektálni.DeLorean írta: ↑2024.06.27., csüt. 07:50...
De hát három rész után megítélni ezt a sorozatot - nem lehet. Van, ahol 10 perc után is OK a dolog, de a Dark lényege a meghökkentés, igen komoly agy munkát is követel a nézőtől, hogy sikerüljön összerakni a dolgokat.
Valóban nem vicces sorozat, de nem kell magán nevetnie.
Egy nagyon jól elkészített alkotás, egészen jó színészi alakításokkal és olyan csavarokkal, amin csak pislog az ember.
...
De ha 3 rész után elengedted, ha nem lesz más - nézd végig és utána térjünk vissza a véleményedre!
Az iMDB pontszám 451 ezer után 8,7-es. Ráadásul német sorozat, ez igen kimagasló pontszám. Nekem 10-es és a legjobb időutazós sorozatnak tartom.
![]()

Egy sorozat kap 10-15 perc esélyt, hogy hangulattal, miliővel, karakterrel, zenével, akármivel győzzön meg, hogy érdemes rá pazarolnom az időmet.
A Dark ehhez képest 3 részig húzta, nem is rossz teljesítmény.

Nekem olyan, ami nem tud magán nevetni, nem nagyon kell, nincs rá semmi szükségem.
Biztos nem fogom végignézni, mert valami wiki/fandom oldalon átfutottam a 3 évad tartalmát, hogy megértsem, hogy tulajdonképpen miről van szó és ez is segített eldönteni, hogy ezt kihagyom.
Az IMDb pontszám semmit sem jelent, vannak 8+ pontos hulladékok és 7- remekművek.
Önmagában az, hogy német sorozat, inkább hátrány, a német nyelv sérti a fülemet, az angol szinkronja meg borzalom - SZÁMOMRA.
Félreértés, valószínűleg REMEK sorozat, mint mondjuk akár pl. a Breaking Bad, a Game of Thrones, a Yellowstone, csak ezek NEM NEKEM készültek, nekem nem mondanak semmit.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 143
Ja nem igazán volt feladvány, csak lejjebb felsoroltatok pár színésznőt, gondoltam én is "megemlítek" egyet

PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 143
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
A Darkot tinédzser koromban biztos nem néztem volna. Szerintem most sem az ő világuk.
A poreszt nyomattam ahol csak lehet.
A poreszt nyomattam ahol csak lehet.

Szerintem!
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 148
Ízlésről felesleges vitatkozni.
Mi is szerettük a Darkot.
Mi is szerettük a Darkot.
Pedig, SZERINTEM, venomer-nek igaza van.
Tinédzser koromban valószínűleg tátott szájjal bámultam volna a Dark-ot.
Viszont most már öregnek érzem magam és nem nagyon nézek olyat, aminek nincs humora (legjobb, ha saját magán is tud nevetni), márpedig a Dark-ról sok minden elmondható, de humor nemigen csillant benne.
Így a Dark-ot kb. a harmadik rész után elengedtem, ellenben várom a Cobra Kai 6. évadát.

Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.
Challengers
https://m.imdb.com/title/tt16426418/
Bemutató és beharangozó alapján valami kellemes kikapcsolódást vártam tőle, de egy nagy semmi lett a végeredmény.
Ezt a Zendayat pedig nem értem, miért kapták fel. Se nem néz ki jól, se nem jó színész.
https://m.imdb.com/title/tt16426418/
Bemutató és beharangozó alapján valami kellemes kikapcsolódást vártam tőle, de egy nagy semmi lett a végeredmény.
Ezt a Zendayat pedig nem értem, miért kapták fel. Se nem néz ki jól, se nem jó színész.
Ő már a botox-os csapathoz tartozik... régen üős voltTSanyi írta: ↑2024.06.26., szer. 21:42Catherine Zeta-Joneszx07 írta: ↑2024.06.26., szer. 18:20és az eggyel idősebb korosztályból, akik natúrban jól néznek ki, mindenféle botox nélkül:Den írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Ashley Judd: elképesztően jó nő volt, botox, arcplasztikák, az arca olyan lett, mintha egy trombitást utánozna,![]()
Nicole Cidman: botox, az amerikaiak azt mondták neki: mit tettél magaddal? Eltűnt minden arcmimikája,![]()
A győztes: Kate Beckinsale, de vannak riválisai:![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Sophie Marceu
Monica Belucci
Salma Hayek
Penelope Cruz
Kate Beckinsdale-el egyetértek...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 148

Catherine Zeta-Joneszx07 írta: ↑2024.06.26., szer. 18:20és az eggyel idősebb korosztályból, akik natúrban jól néznek ki, mindenféle botox nélkül:Den írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Ashley Judd: elképesztően jó nő volt, botox, arcplasztikák, az arca olyan lett, mintha egy trombitást utánozna,![]()
Nicole Cidman: botox, az amerikaiak azt mondták neki: mit tettél magaddal? Eltűnt minden arcmimikája,![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Sophie Marceu
Monica Belucci
Salma Hayek
Penelope Cruz
Botox és az arcplasztika más kategória, a smink kötelező :)kargidje írta: ↑2024.06.26., szer. 20:07Anne HathawayDen írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Scarlet Johansson
Sasha Luss
Emily Blunt
Jennifer Lawrence
Majd egyszer nézd meg őket a ~2-3kg smink nélkül is!
Szerintem az nem szép és jó nő, aki csak sminkelve néz ki valahogy.
+ Jennifer Aniston
Anne HathawayDen írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Scarlet Johansson
Sasha Luss
Emily Blunt
Jennifer Lawrence
Majd egyszer nézd meg őket a ~2-3kg smink nélkül is!
Szerintem az nem szép és jó nő, aki csak sminkelve néz ki valahogy.
és az eggyel idősebb korosztályból, akik natúrban jól néznek ki, mindenféle botox nélkül:Den írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Sophie Marceu
Monica Belucci
Salma Hayek
Penelope Cruz
- Den
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 108
Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák
Ashley Judd: elképesztően jó nő volt, botox, arcplasztikák, az arca olyan lett, mintha egy trombitást utánozna,
Nicole Cidman: botox, az amerikaiak azt mondták neki: mit tettél magaddal? Eltűnt minden arcmimikája,
A győztes: Kate Beckinsale, de vannak riválisai:
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.

Ashley Judd: elképesztően jó nő volt, botox, arcplasztikák, az arca olyan lett, mintha egy trombitást utánozna,

Nicole Cidman: botox, az amerikaiak azt mondták neki: mit tettél magaddal? Eltűnt minden arcmimikája,

A győztes: Kate Beckinsale, de vannak riválisai:

Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Front SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Sub SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back SVS Ultra Tower 6 atmos Polk SE20 Signature Elite
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
2 végfok Emotiva XPA GEN3 7ch
Vászon fix keretes 400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Den
- Kezdő Fórumlakó
Az istennő felszedett 3-4 kiló többletet- a megszokott testalkatáhot képest-, ami még elmegy, valamint átlépett a változó korszakba.
Egyetlen mutogatós jelenet sem volt a filmben, a hangmániások- mint én is- megkapjuk, amit elvárunk.

Egyetlen mutogatós jelenet sem volt a filmben, a hangmániások- mint én is- megkapjuk, amit elvárunk.

Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
A múlt héten végre megnéztem A "Hateful Eight"-et. Három részletben, mert egyszerre elég kb 40 perc belőle -nekem.
Soha nem voltam nagy rajongója Tarantino-nak (bár kétségkívül van néhány jó filmje, de hogy mit zabált a nép pl. az "Alkonyattól pirkadatig"-on, azt nem igazán értettem), és ezzel a filmmel sem fogok közelebb kerülni hozzá.
Bár amúgy elég vicces, mégis csak azoknak ajánlom, akik szerint menő poén egy megbilincselt nőt 10 percenként orrba-szembe vágni, és akik szeretik a mindenfelé fröcskölő művér és műagyvelő látványát. Amúgy a szereposztás parádés, akárcsak a színészi játék. A sztori bárgyún és tragikusan vicces, még a logikai bukfenceivel is, mert azokat kivétel nélkül kétszámjagyű IQ-val rendelkező karakterek követik el, aki magukat nagyon okosnak tartják (az összes karakter ilyen).
Reszemről 6/10.
Soha nem voltam nagy rajongója Tarantino-nak (bár kétségkívül van néhány jó filmje, de hogy mit zabált a nép pl. az "Alkonyattól pirkadatig"-on, azt nem igazán értettem), és ezzel a filmmel sem fogok közelebb kerülni hozzá.
Bár amúgy elég vicces, mégis csak azoknak ajánlom, akik szerint menő poén egy megbilincselt nőt 10 percenként orrba-szembe vágni, és akik szeretik a mindenfelé fröcskölő művér és műagyvelő látványát. Amúgy a szereposztás parádés, akárcsak a színészi játék. A sztori bárgyún és tragikusan vicces, még a logikai bukfenceivel is, mert azokat kivétel nélkül kétszámjagyű IQ-val rendelkező karakterek követik el, aki magukat nagyon okosnak tartják (az összes karakter ilyen).
Reszemről 6/10.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Igazi telitalálat azoknak akiket középiskolásként ért a sorozat. Van, amit nem tudsz élvezni és van, amiről pontosan tudod, hogy nem jó életszakaszban, életkorban találkoztatok.
- Den
- Kezdő Fórumlakó
Thanksgiving: horrorszerű amerikai film.
Hálaadáskor az áruháznyitás előtt 10 perccel már lincshangulat alakul ki a bejutásért, az meg a végső gyújtóláng, amikor a tulaj lánya és barátai bemehetnek és felhergelik a kint várakozó tömeget. Végül a tömegnyomorban többen elesnek és halálra tapossák őket, mások különféle ütéseket kapnak- rúgásokat- vágásokban halnak meg.
Valaki gyilkolni kezdi módszeresen az összes felelőst akárki legyen az...
Hang nagyon jó, látvány is a helyén van, 10/7-8- soha rosszabbat.
Trigger Warning: Jessica Alba akciófilm.
A kommandós nő, aki nagyon jól tud verekedni azt a hírt kapja, hogy az apja az általa imádott és szeretett bányájában meghalt, ráomlott egy robbanástól a kőzet és agyonnyomta. Csakhogy az apja nagyon értett a robbanószerekhez és nem lőhette hátba magát. A nőnek még nyomoznia sem nagyon kell, mert látja, hogy kik üzletelnek egyre nagyobb hatású fegyverekkel és ehhez mi köze volt az apjának...
10/7-8 soha rosszabbat.
The Boys 1-2-3-4: """végül még az oscart is megkapja""", miért? Van benne dráma, akció, vér minden mennyiségben, férfi szeret férfit- aztán véget ér, kegyetlenkedés, mindezek nagyon jó hanggal, váratlan fordulatokkal, politikai és emberi kifordulásokkal, a közös ellenség miatti összefonódásokkal, nem lehet unatkozni: Hazafi lemegy a pinceszintre és rendezi a gyerekkorában felgyülemlett megaláztatásai miatt felgyülemlett haragját, valamint a saját fia is jól felhúzta az egekig...
Hálaadáskor az áruháznyitás előtt 10 perccel már lincshangulat alakul ki a bejutásért, az meg a végső gyújtóláng, amikor a tulaj lánya és barátai bemehetnek és felhergelik a kint várakozó tömeget. Végül a tömegnyomorban többen elesnek és halálra tapossák őket, mások különféle ütéseket kapnak- rúgásokat- vágásokban halnak meg.
Valaki gyilkolni kezdi módszeresen az összes felelőst akárki legyen az...
Hang nagyon jó, látvány is a helyén van, 10/7-8- soha rosszabbat.
Trigger Warning: Jessica Alba akciófilm.
A kommandós nő, aki nagyon jól tud verekedni azt a hírt kapja, hogy az apja az általa imádott és szeretett bányájában meghalt, ráomlott egy robbanástól a kőzet és agyonnyomta. Csakhogy az apja nagyon értett a robbanószerekhez és nem lőhette hátba magát. A nőnek még nyomoznia sem nagyon kell, mert látja, hogy kik üzletelnek egyre nagyobb hatású fegyverekkel és ehhez mi köze volt az apjának...
10/7-8 soha rosszabbat.
The Boys 1-2-3-4: """végül még az oscart is megkapja""", miért? Van benne dráma, akció, vér minden mennyiségben, férfi szeret férfit- aztán véget ér, kegyetlenkedés, mindezek nagyon jó hanggal, váratlan fordulatokkal, politikai és emberi kifordulásokkal, a közös ellenség miatti összefonódásokkal, nem lehet unatkozni: Hazafi lemegy a pinceszintre és rendezi a gyerekkorában felgyülemlett megaláztatásai miatt felgyülemlett haragját, valamint a saját fia is jól felhúzta az egekig...
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Center SVS Ultra
Surround SVS Ultra
Processzor Marantz AV10
Média Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Alex_Aston
- V.I.P.