Pont midennek az ellenkezője igaz, mert KIZÁRÓLAG a gyakorlati életből, tapasztalat által választom ki, mit mire cserélek.
Több tulajdonost felkerestem, szakmailag is több házimozi szakértő véleményét meghallgattam, mielőtt bármit is kicserélnék.
Nem elméletekre támaszkodom, hanem a látottakra, hallottakra és akinek már van, annak a véleményére, a gyakorlati tapasztalataira.
Aztán volt olyan is, amikor hárman is az egekbe magasztalták pl a Zidoo UHD5000- t, a Marantz új processzorát. Akkor nem volt kérdés megvegyem- e?
Az SVS ultra polc hangfalakat és a Polk SE Signature Elite hangfalakat birtokoltam egyszerre, így 1 hónapnyi próba után nem volt kérdéses, hogy melyikből lesz 4 pár.
Te azt állítod, hogy az csak torz és elfogadhatatlan lehet- elméletileg- én meg birtoklom, használom, így tudom, hogy milyen az életben, gyakorlatban.
Nem használom azt a fogalmat, hogy """LEHET""". Nálam nem lehet van, hanem működik az életben- érdemes- e megvenni, vagy nem szabad.
A szobát teljesen egyedül összepakoltam és kifestettem/Gyulai Pál tanácsára/ grafitszürkére. SÖTÉT szobában a szőnyegekből sem látszik semmi. Mondom- írom teljesen sötét szobában, nem kivilágítva! A szőnyegből nem látszik semmi- ez már a kötözködést kimeríti.
A tesztelő csapat leírását is olvastam, valamint a HMovie leírását is. Azt mondtam magamnak, ha ennek az 1/10- e igaz, akkor az már régen jó lesz. Erre amit írtak az összes ultráról, minden mondata a valóság, ha marketing ízűnek látszik, ha nem.
Nem vagyok sem az SVS- el, sem a Polk- al ELFOGULT, ezek tényleg ennyire jók. Ha az elejétől ezzel a 2 márkával mozizok, rengeteg pénz a zsebemben maradt volna.
Fényerő tekintetében, mivel minden összetevőt maximalizáltam a legjobb minőséget így elérve, semmi gondom a fényerővel. MinDEN létező kép és hangminőséget befolyásoló állítási lehetőséggel éltem- kihasználtam, amivel ti nem szoktatok, mert jön a beállítóember kalibrálni és az majd jó lesz nektek nagyon sok pénzért...aztán mégsem tetszik, de jó lenne érteni hozzá!!!!!!!!!!
Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen ketyeréim lehetnek és tudom mindegyiket kezelni távval, nem úgy, mint ti. A 28 év tapasztalata a beállítások terén nem tanulható. A gyakorlati élet mást mutat, pláne úgy, hogy mindenkinek az érzékszervei eltérnek egymástól.
Nincs torzítás se a képnél, se a hangnál, elképesztő élmény nézni és hallgatni a mozit a gyakorlatban, elméletek nélkül.
Nagy kép, nagy élvezet- tudod...
Kérdezt meg a Home Movietól, hogy mennyire torzít a hölgynél a JVC projektorral és +lencsével vetített 495 cm széles kép?
Egyébként kipróbáltam, hogy ha lenne még helyem, 20-30 cm- el szélesebb képet tudnék vetíteni. De mivel nincs több helyem, se ilyen vászon és igényem sincs rá, nem lesz és nem is kell.
Morph: hova ástad el Gyurit ÉrDEN?
Én nem kereskedem házimozi összetevőkkel és vendéglátást sem végzek!