Maradjunk annyiban, hogy szerinted

Maradjunk annyiban, hogy szerinted
Ez amiatt sem lehet véletlen, hogyha megnézed, James Cameron hasonlót vitt véghez az Aliens és a T2 esetében is, mármint, hogy a második rész jobb volt, mint az első. No meg ő nem futószalagon ontja a filmetek, hanem beleáll egy-egy projektbe. Rossz filméjét én fel sem tudnám sorolni, amióta a Terminatort megalkotta.
Naívan rákerestem a sorozatra, mert először azt hittem, hogy valamilyen ravasz gazdasági bűnügyes sorozatról van szó "mellé-katás", de aztán hamar rájöttem, hogy "mellékhatás"- kell keresni :)Pooli1971 írta: ↑2023.04.05., szer. 10:44Sziasztok!
Nem igazán vagyok RTL néző, de ettől függetlenül ezt a magyar sorozatot bárkinek ajánlom :
Mellékatás
Lassan, egy "kicsit" magától elszálló nőgyógyásznak komoly pofonokat ad az élet /is/.
Szakmájában -jó indulatból - elkövetett műhibái, visszahatnak rá, nagyon komoly döntéseket
kell meghoznia a klinikán kívül és belül is. Ezek nem biztos, hogy minden esetben jól sikerült,
átgondolt döntések. Ezek által elindított történésekről szól a film, nagyon izgalmasan és fordulatosan
alakul a történet, szerintem kitűnő színészi tolmácsolásban.
8,5/10 értékelést adnék rá, de lehet akár 9-et is!
youtu.be/fNdCT0-F6XY
Jelentem, van már II. évad, azt nézem.kargidje írta: ↑2023.04.05., szer. 14:51Szerintem is jó, még a tévében is adták annoPooli1971 írta: ↑2023.04.05., szer. 10:44Sziasztok!
Nem igazán vagyok RTL néző, de ettől függetlenül ezt a magyar sorozatot bárkinek ajánlom :
Mellékatás
Lassan, egy "kicsit" magától elszálló nőgyógyásznak komoly pofonokat ad az élet /is/.
Szakmájában -jó indulatból - elkövetett műhibái, visszahatnak rá, nagyon komoly döntéseket
kell meghoznia a klinikán kívül és belül is. Ezek nem biztos, hogy minden esetben jól sikerült,
átgondolt döntések. Ezek által elindított történésekről szól a film, nagyon izgalmasan és fordulatosan
, ott néztem.
Elvileg lesz 2. évad.
Főleg az ilyen mi kis falunk, drága ökrösök, keresztanyó és társaihoz képest, amik nálam megegyeznek a borzalom kategóriával.![]()
Szerintem is jó, még a tévében is adták annoPooli1971 írta: ↑2023.04.05., szer. 10:44Sziasztok!
Mellékatás
Nem biztos, hogy jobban tetszene egy alaposan megereszkedett arc tőle. Emellé értékelendő szerintem, hogy van önkritika, nem hagyja el magát. Nem kaptál te még nőtől nem gyengén lógó seggű fotót. Ennek tükrében is értekelhető a nem mindig tökéletes végeredményt adó plasztika. Catherine-nél még istenes a látható végeredmény. A hétköznapokban is érdekelne a fizimiskája, a kamera előtt mindig feltupírozott állapotot látunk.
Az első rész végén mintha meghalt volna a főszereplő, nem?Alex_Aston írta: ↑2023.04.04., kedd 19:46Lehet, jobb lesz mint az első rész?
Nyilván nem kell filozófikus mélységet várni tőle, viszont amire lehet számítani, úgy gondolom maximálisan hozni fogja.
youtu.be/mO0OuR26IZM
Nálam még addig sem tartott
Kicsit úgy voltunk ezzel a filmmel, mint mikor Zámbó Jimmy megszületett (napokig bottal piszkálták, mert nem tudták mi az...) Néztük 10-15 percig, aztán léptünk a következő filmre.
Csak egy mém az internetről...ZolaBA írta: ↑2023.03.30., csüt. 13:05Milyen filmben?
Én ahogy nézem ennek ez embernek B. Lenin a rendes neve, a szakmája pedig vágó és nem színész: https://en.wikipedia.org/wiki/B._Lenin
Milyen filmben?
Netflixes Lenin-adaptáció a politically correct-ség keretében...venomer írta: ↑2023.03.30., csüt. 11:57Jó kérdés, hogy 3 ember életéból 1-1-1 óra vagy 1-éből 3 óra elrablása a nagyobb bűntett.Az Oxáár már rég elqurvult, érdekkörök körbenyalogatása szmokingjelmezben "ezt te nem értheted, kedves néző" torkon lenyomó folyadékkal nyakon öntve. Mondom ezt művészfilm-kedvelőként. Nem tudom hol lehetne az optimuma a szép szóval gyártásnak, de legtöbb esetben nem is zajlik más. A gond a választás és választatás szabadságával van, bár ez is csak annak következménye, hogy van miből választani. Meglehet, hogy a játékfilm szerepe ma már más és egyre inkább eltolódás lesz csak a mindenség irányába. Ellenszer lehet, hogy bezárkózunk bizonyos film- vagy streaming-szolgáltató kínálatába élvezve a jótékony szelekció védelmező ernyőjét, ide nem értve az alábbi repertoárt:
Ha valaki mégis vágyná a szart, tudom ajánlani a Noise (2023) Netflixes nagybetűs kellemetlenséget.
Jó kérdés, hogy 3 ember életéból 1-1-1 óra vagy 1-éből 3 óra elrablása a nagyobb bűntett.
Az Oxáár már rég elqurvult, érdekkörök körbenyalogatása szmokingjelmezben "ezt te nem értheted, kedves néző" torkon lenyomó folyadékkal nyakon öntve. Mondom ezt művészfilm-kedvelőként. Nem tudom hol lehetne az optimuma a szép szóval gyártásnak, de legtöbb esetben nem is zajlik más. A gond a választás és választatás szabadságával van, bár ez is csak annak következménye, hogy van miből választani. Meglehet, hogy a játékfilm szerepe ma már más és egyre inkább eltolódás lesz csak a mindenség irányába. Ellenszer lehet, hogy bezárkózunk bizonyos film- vagy streaming-szolgáltató kínálatába élvezve a jótékony szelekció védelmező ernyőjét, ide nem értve az alábbi repertoárt:
Egy-két éve kitárgyaltuk ezt a filmet. Szerintem is katasztrófa, akkor is az volt. Kicsit olyan ez a film, mint az olívabogyó. Ha valaki szereti akkor nagyon szereti, ha nem, akkor nagyon utálja. Itt nincs arany közép.