DeLorean írta: ↑2022.11.03., csüt. 08:51
Miért kapna?
Amit leírt - igaz.A tapasztalataim alapján a DC nagyszobájában lévő cuccost venném meg, ha nem számítana az ár az biztos.Nem is rád gondoltamAkkor lehet neked is baj van a füleddel(irónia!!!), mert van szakértő(irónia!!!),aki szerint az értékelhetetlen minőség. És itt jön a képbe, amit Zozi is említett, hogy nem az a lényeges, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Re: Moziszoba építés
Quetz!
Ezért kapni fogsz
Ezért kapni fogsz
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
A M&K hangfalak erősen túlárazottak, egy hangfal árából két Arendal monitort vagy két JBL cinema series hangfalat kapsz. Ay sem meggyőző amit a teszben írnak: Miller & Kreisel S150 Speaker Reviewdoki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:08Amit kinéztem M&K Sound S150 MKII THX Ultra2 szett lenne Biztosan a vászon mögé teném az első hangszórókat. A home Movie is készít házi mozi szobákat tudtommal. Szeretném csak a hangfalak kalibrálását és az akusztikát szakemberekre bízni a többit saját kezűleg akarnám elvégezni ebben szeretnék segítséget bár tudom így elég nehéz segíteni tudom de minden infónak örülök.
- Very bright speaker. Estimated in-room response backs this up with nearly a flat response other than in the crossover region.
Shelved midrange/midbass.
- Gets plenty loud with low distortion and compression through the midrange and treble.
- Pay attention to placement because the horizontal radiation pattern changes due to the tweeters having been placed to the side of the mids. Namely, note the suckout in response that is speaker side (left, right) dependent.
- Poor directivity through the crossover region. I’d recommend some serious room treatment: side, front and ceiling absorption with this speaker.
A Home Movie épített szobáit a blogjukon meg lehet találni, de vannak kétségeim. Mindenhol hangfalakat hagytak elöl, van ahol még egy dohányzóasztalt is bedobtak a fotelek és a vászon közé. Ezek dedikált szobában mind red flagek nekem. Az akusztikai kezelés, az építés menete pedig nem látszik. Ugyanakkor amikor voltam náluk pár éve hangfalat keresve, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Ha terveztetsz, akkor ilyen minőséget várj el: Hodor Theater plans, ne elégedj meg kockás papírra felskiccelt megoldásokkal. A Hodor az HT of the month volt az avsforumon és van egy 21 oldalas build threadje.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Ha már M&K az IW sorozat is szóba jöhet a vászon mögé, de máshova is. (150,950)
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Ahogy előttem szóltak, ne vásárolj addig semmit, amíg nem vagy biztos a dolgodban, ezért kell hallgatózni. Óriási különbségek vannak egy általad említett rendszer és egy másfajta, mostanában erre felé divatos rendszer között. Itt már kb eldöntheted, hogy a hifis irányt, vagy a pro irány tetszik neked.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 14:59Nem láttam sehol mivel kifutott terméknek mondjákDeLorean írta: ↑2022.11.02., szer. 10:41A Klipsch THX szériája esetleg?doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:41Köszönöm
A klipsch azért fogott meg mert jó a dinamikája és ezt szeretném a továbbiakban is továbbvinni mármint a dinamikát ez fog meg a legjobban. Az biztos hogy előtétfalas megoldás érdekel és beépített van fali hangszóró lesz. Az első hangsugárzók a M&K Sound LCR-950THX lenének a vászon mögé építve efekt pedig M&K Sound MP-950THX vagy az M&K Sound IW-950 THX lenne de ha van olyan ami árban jobb és hangzásban hasonló megköszönném.
Nekem volt M&K és utána a Klipsch THX. A Klipsch tetszett jobban. A korábbi szettem volt, azóta megújították.
Sajnos nem olcsó...az sem.
![]()
Azért is ne vásárolj előre semmit, mert találkoztam már olyan emberrel, akivel a "kereskedője, szobaépítője" megvásároltatta vele a cuccokat előre, utána meg elzavarta a pics.ba, mert rájött, hogy már átbasz.a. Most meg szerencsétlen szaladgál, hogy ki az aki megcsinálná a szobát és azt a sok szart, amit összevásároltattak vele, ki fogja beépíteni és beállítani, hogy jó is legyen.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Egyszer voltam egy ilyen étterembe ami viselte Gordon Ramsay nevét..hát nem voltunk elájulva a kajától amit kaptunkSSDWOB írta: ↑2022.11.02., szer. 15:39OOHHH! Ramsay-t..... Gordon Ramsay-t!DeLorean írta: ↑2022.11.02., szer. 14:44... vagy akár elhívhattam volna Gordon Ramsay-t is.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:12A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak. Biztosan előtétfalas megoldás érdekel ezt is eldöntöttem. Szeretném magam megcsinálni és csak amihez nem merek hozzányúlni azt adnám ki.
![]()
Egyszer hívd már el, ígérem azonnal kocsiba ülök és lejattolok vele, miközben a konyhádba főzőcskézik : D!
"Az igazi barát szemből támad."
OOHHH! Ramsay-t..... Gordon Ramsay-t!DeLorean írta: ↑2022.11.02., szer. 14:44... vagy akár elhívhattam volna Gordon Ramsay-t is.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:12A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak. Biztosan előtétfalas megoldás érdekel ezt is eldöntöttem. Szeretném magam megcsinálni és csak amihez nem merek hozzányúlni azt adnám ki.
Egyszer hívd már el, ígérem azonnal kocsiba ülök és lejattolok vele, miközben a konyhádba főzőcskézik : D!
- doki50
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Nem láttam sehol mivel kifutott terméknek mondjákDeLorean írta: ↑2022.11.02., szer. 10:41A Klipsch THX szériája esetleg?doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:41Köszönöm
A klipsch azért fogott meg mert jó a dinamikája és ezt szeretném a továbbiakban is továbbvinni mármint a dinamikát ez fog meg a legjobban. Az biztos hogy előtétfalas megoldás érdekel és beépített van fali hangszóró lesz. Az első hangsugárzók a M&K Sound LCR-950THX lenének a vászon mögé építve efekt pedig M&K Sound MP-950THX vagy az M&K Sound IW-950 THX lenne de ha van olyan ami árban jobb és hangzásban hasonló megköszönném.
Nekem volt M&K és utána a Klipsch THX. A Klipsch tetszett jobban. A korábbi szettem volt, azóta megújították.
Sajnos nem olcsó...az sem.
![]()
- doki50
- Újonc fórumos

Nagyon köszönöm de messze vagy tőlem pedig szeretem a chilis babotDeLorean írta: ↑2022.11.02., szer. 14:44Pár napja chilis babot készítettem a családdal.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:12A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak. Biztosan előtétfalas megoldás érdekel ezt is eldöntöttem. Szeretném magam megcsinálni és csak amihez nem merek hozzányúlni azt adnám ki.
Bográcsban. Az összetevőket is kiválasztottam, majd megcsináltam, megcsináltuk a családdal.
Elmehettem volna étterembe is, vagy akár elhívhattam volna Gordon Ramsay-t is.
Jobb lett volna?![]()
Vagyis lehet valami újragondolt lett volna. Az biztos, hogy drágább.
Ha közel vagy Szolnokhoz - ugorj be hozzám!
Chilis babbal akkor nem biztos, hogy meg tudlak kínálni, de a nagyrészt a feleségemmel elkészített moziszobámat igen.
![]()
Egyetértek az előttem szólókkal. KP-vel a tekintetben, hogy nyugodj le, dőlj hátra, s gondold át, mit, hogyan, mikor, mennyiért akarsz. Ezt követően menj el, hallgass meg pár házimozi alternatívát, beszélj az ottaniakkal, ki, hogy látja a szobádat, miben tud neked segíteni a leginkább, hogy eldönthesd, kiben látod a legnagyobb potenciált, ki az, aki szakmailag "ott van, ahol kell", s nem csak termékeket, dobozokat akar neked eladni (legyen az akármennyire is jó minőség)! Neked ugyanis arra van szükséged szerintem, hogy a vége jó legyen, nem? Az lenne az igény, hogy a sok-sok termék a szobádban is "összeérjen", s a legjobb hangzást és képet adja, nem? Egy étteremet sem az ott használt alapanyagok színvonala alapján választasz, hanem azt nézed, ki a SHEF?! Ő ugyanis az, aki tudja, miből mennyi kell, mikor kell melyiket hozzáadni a folyamat során, milyen összetevő mivel kompatibilis vagy mire kéne lecserélni inkább ahhoz, hogy ki lehessen maxolni az ízeket! Kvázi, ő a garancia arra, hogy a minőségi hozzávalókból a végtermék is finom és tetszetős lesz! Jelenleg ugyanis a hozzávalókat próbálod kiválasztani, úgyhogy közben félő, elveszíted a fókuszt a legfontosabb részről, ami az elkészült szoba maga. Száz szónak is egy a vége, jelentkezz be még ma demóra ahova csak gondolod, beszélj mindenkivel, utána értékeld ki a hallottakat, látottakat, majd ezek alapján döntsd el, merre és kivel tovább! Addig szerintem ne vásárolj semmilyen "hozzávalót" a kajához!doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:41Köszönömszepi0808 írta: ↑2022.11.01., kedd 07:27Ja itt látom, hogy milyen cuccaid vannak.doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m
mivel mennyezethűtés a szellőztető rendszer lesz így ennyi marad.
Szeretném a segítségeteket kérni a hangrendszer kialakításában valamit a teljes moziszoba megépítésében
jelenlegi szettem amit vinnék tovább amennyiben megfelelő de ha nem akkor szeretném ha egy beépített hangszórók ból álló szett kerülne megépítésre
anthem avm 70 processzor
két vég erősítő Emotiva XPA 7 csatornás és egy Emotiva Bas X amik az atomos hangsugárzókat valamint a hátsó hangszórókat hajtják jelenleg meg
A hangfalak amik 1 évesek
2 db Klipsch R-115SW Aktív mélysugárzó
Klipsch RP-504C Centersugárzó
Klipsch RP-8000F frontsugárzó
Klipsch R-620F Frontsugárzó ők most az oldalsó hangfalak.
háttérsugárzó Klipsch RP-402S
Proci vegfok hibátlan és az elgondolás is jó, hogy inkább beépíthető hangsugárzók legyenek. Én markában a klipschtől jobbat tennék be és lcr rendszert jó melysugarzókkal.
Pl, nálam is meg lehet hallgatni egy irányt, ahol a proci és a vegfokok is egyeznek. De ismétlem, más moziszobákat is meg kell, hogy biztos legyél az irány kivalasztásában.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
A processzorod szuper, tartsd meg. A végfokokat is tartsd meg. Személy szerint a mélynyomókat is megtartanám. Az elmúlt beírásaid elnézve, először inkább fújj egyet, és vegyél nagy levegőt. Először azt írtad, hogy vinnéd tovább a mostani szettet. Majd biztosan MK S150 lenne, majd biztosan MK950 lenne. Ebből számomra az jön le, hogy nem igazán tudod még mit is akarsz igazából.
Én sem vagyok a legnagyobb rajongója a Klipsch-nek, de nem biztos, hogy rohanni kell eladni. Bár állódobozt használni surround sugárzónak nem a legszerencsésebb. Az RP8000F front jó, esetleg elgondolkodhatnál egy harmadik beszerzésén centersugárzónak, mielőtt elkezdjük égetni a milliókat. Ebayről simán be lehet szerezni 1 darabot is, újonnan hivatalos kereskedőtől. Ezzel lenne egy egységes front LCR oldalad és nem költöttél el milliókat. Az RP-504C-vel is ugyanaz a baj, mint az összes többi vízszintes mélyközép/magas/mélyközép elrendezésű centerrel. Kiveséztük már sokszor, ez a kialakítás nem azért született meg, mert hangilag ez így jó. Hanem mert ezeket a kisméretű centereket lehet fizikailag tévék alá betenni, erre a méretre bólintanak rá a feleségek, hogy "mehet". De hangilag a legrosszabb megoldás, márkától független.
Az R-620F-et eladnám,őszintén szólva annyira a 402S sem szimpi a dipól kialakítása miatt. Oldalsó, hátsó és atmos lehetne egységesen 8 darab RP-500SA. Utána pedig lenne 3 darab RP-8000F-ed LCR-nek, és 8 darab RP-500SA az effekteknek.
B verzió, hogy eladsz mindent és teljesen új hangrendszert vásárolsz. Viszont ennek az anyagi vonzata többszöröse lesz. Aztán akkor lehet gondolkodni, hogy most akkor in-wall, on-wall vagy valami más legyen. De még ekkor is elgondolkoznék, hogy legalább a 2 mélynyomót megtartsd. Amilyen áron meg lehetett venni, ill. amennyiért a használt piacon el lehet adni, még csak lőtávolba se nagyon van hasonló.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Tudok adni neked könyveket is, ezek között van részletes többszáz oldalas angol irodalom is akár, de van lényegre törő kb. 20 oldalas cucc is. Youtube is tele van akusztikás videókkal, illetve találsz konkrét panel elhelyezési javaslatokat is.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:08
Nagyon köszönöm a segítséget a helység adott a gipszkaonozását egy nagyon jó szaki fogja csinálni aki már dolgozott nekem. A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak köszönhetően. Amennyiben a mostani hangfalak nem megfelelőek úgy cserélem öket természetesen. Szeretném csak a hangfalak kalibrálását és az akusztikát szakemberekre bízni a többit saját kezűleg akarnám elvégezni ebben szeretnék segítséget bár tudom így elég nehéz segíteni tudom de minden infónak örülök.
Csak egy példa:

Kalibrálni pedig majd kalibrál az Anthem.
Márkát nem akartam írni, de így hogy írtad az MK-t ezeket én is nagyon szeretem. Ezeket nálam meg is hallgathatos rendszerben. Home movi is csinál szép szobákat, őket is ajánlom. Akár csak a belső burkolatot is megcsinálják, volt már ilyen közös projektünk. Tehát keress meg priviben és egy demót összehozunk. De ahogy írtam korábban máshol is hallgass meg szobákat, hogy biztos el tudd dönteni, melyik hangzás tetszik neked a legjobban.doki50 írta: ↑2022.11.02., szer. 06:41Köszönömszepi0808 írta: ↑2022.11.01., kedd 07:27Ja itt látom, hogy milyen cuccaid vannak.doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m
Szeretném a segítségeteket kérni a hangrendszer kialakításában valamit a teljes moziszoba megépítésében
jelenlegi szettem amit vinnék tovább amennyiben megfelelő de ha nem akkor szeretném ha egy beépített hangszórók ból álló szett kerülne megépítésre
anthem avm 70 processzor
két vég erősítő Emotiva XPA 7 csatornás és egy Emotiva Bas X amik az atomos hangsugárzókat valamint a hátsó hangszórókat hajtják jelenleg meg
Proci vegfok hibátlan és az elgondolás is jó, hogy inkább beépíthető hangsugárzók legyenek. Én markában a klipschtől jobbat tennék be és lcr rendszert jó melysugarzókkal.
Pl, nálam is meg lehet hallgatni egy irányt, ahol a proci és a vegfokok is egyeznek. De ismétlem, más moziszobákat is meg kell, hogy biztos legyél az irány kivalasztásában.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- doki50
- Újonc fórumos

Köszönömszepi0808 írta: ↑2022.11.01., kedd 07:27Ja itt látom, hogy milyen cuccaid vannak.doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m
anthem avm 70 processzor
- doki50
- Újonc fórumos

A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak. Biztosan előtétfalas megoldás érdekel ezt is eldöntöttem. Szeretném magam megcsinálni és csak amihez nem merek hozzányúlni azt adnám ki.Quetz írta: ↑2022.11.01., kedd 11:12A Házimozi Stúdió és a Dreamcinema akik minőségi házimozit építenek. Mindkét cég rendelkezik bemutató házzal, ahol különböző méretű és árszintű szobákat tudsz megnézni.
Amiben döntést kell hoznod:
- Mennyit szánsz rá? A gipszkartonozás/hangszigetelés költsége 1-2m, a kábelezés pár százezer, hanggátló ajtó 3-500k, padlószőnyeg, mozifotel, vetítő és vászon, hűtés/fűtés/szellőztetés... összesen 5-10m közé becsülném a költségeket, határ a csillagos ég.
- Milyen design-t szeretnél? Minőség tekintetében az előtétfalas megoldás a legjobb, de akkor nem látod a hangfalaid, és nem biztos, hogy a meglévő dobozok a legjobb választás az előtétfalba. Az előtétfal magával hozza az akusztikailag transzparens vetítővászon szükségét is. Akusztikai kezelés mindenképp kell, ezek az elemek is lehetnek láthatók vagy rejtettek.
- Szepinek igaza van abban, hogy spórolhatsz azon ha magad csinálod a szobát és csak azt adod ki szakembernek amit nem tudsz/mersz felvállalni. Készülj fel viszont arra, együtt élj a hibákkal amit eközben elkövetsz, mert biztos lehetsz benne, fogsz hibázni, és azokat a hibákat mindig látni fogod. Ha erre az útra lépnél, kérdezz körbe mi mindent rontottunk el...![]()
- Nem elég az akusztikai tervezés, neked moziszobát kell tervezned. Vászon méret, ülő pozíció, előtétfalak igen/nem és ezek után lehet akusztikát tervezni.
- doki50
- Újonc fórumos

Nagyon köszönöm a segítséget a helység adott a gipszkaonozását egy nagyon jó szaki fogja csinálni aki már dolgozott nekem. A tervezésben sokat segített eddig az Audio Advice moziszoba tervezői programja de itt megakadtam minden méret és hangafal elhelyezés valamint ülések pozíciója megvan hála a programnak köszönhetően. Amennyiben a mostani hangfalak nem megfelelőek úgy cserélem öket természetesen. Amit kinéztem M&K Sound S150 MKII THX Ultra2 szett lenne Biztosan a vászon mögé teném az első hangszórókat. A home Movie is készít házi mozi szobákat tudtommal. Szeretném csak a hangfalak kalibrálását és az akusztikát szakemberekre bízni a többit saját kezűleg akarnám elvégezni ebben szeretnék segítséget bár tudom így elég nehéz segíteni tudom de minden infónak örülök.szepi0808 írta: ↑2022.11.01., kedd 07:18Akkor a gatyád is rá fog menni. Inkább, ha lehet old meg magad, és csináltasd meg szakikkal, csak okosan. Akusztikailag terveztesd meg, mondjuk fapacival, aki segít a felhasznált anyagok kiválasztásában is. Aztán csak a technikát fel kell instalállni, amire így több pénzed marad.
Fontos, hogy hallgass meg pár szobát, hogy melyik hangzás tetszik igazán. Mert téged is eltudnak vinni a málnásba egyesek. Tehát meghallgatod és eldöntöd, hogy nekem ez tetszik és ilyen eszközöket, hangfalakat akarok betenni. Ez azért is jó, mert ahhoz a cucchoz kell a szobát megtervezni.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
A Házimozi Stúdió és a Dreamcinema akik minőségi házimozit építenek. Mindkét cég rendelkezik bemutató házzal, ahol különböző méretű és árszintű szobákat tudsz megnézni.
Amiben döntést kell hoznod:
- Mennyit szánsz rá? A gipszkartonozás/hangszigetelés költsége 1-2m, a kábelezés pár százezer, hanggátló ajtó 3-500k, padlószőnyeg, mozifotel, vetítő és vászon, hűtés/fűtés/szellőztetés... összesen 5-10m közé becsülném a költségeket, határ a csillagos ég.
- Milyen design-t szeretnél? Minőség tekintetében az előtétfalas megoldás a legjobb, de akkor nem látod a hangfalaid, és nem biztos, hogy a meglévő dobozok a legjobb választás az előtétfalba. Az előtétfal magával hozza az akusztikailag transzparens vetítővászon szükségét is. Akusztikai kezelés mindenképp kell, ezek az elemek is lehetnek láthatók vagy rejtettek.
- Szepinek igaza van abban, hogy spórolhatsz azon ha magad csinálod a szobát és csak azt adod ki szakembernek amit nem tudsz/mersz felvállalni. Készülj fel viszont arra, együtt élj a hibákkal amit eközben elkövetsz, mert biztos lehetsz benne, fogsz hibázni, és azokat a hibákat mindig látni fogod. Ha erre az útra lépnél, kérdezz körbe mi mindent rontottunk el...
- Nem elég az akusztikai tervezés, neked moziszobát kell tervezned. Vászon méret, ülő pozíció, előtétfalak igen/nem és ezek után lehet akusztikát tervezni.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Beraktál egy valakinek a hirdetését? Hogy kiröhögjük? Vagy mi a célod ezzel?
Szerintem!
Ma belefutottam egy hirdetésbe! Elgondolkodtam hogy itt az AVX-en túl gondolunk mindent.
Elhiszem hogy szegény ember vízzel főz! De ez azon túl tesz.
Hirdetésből egy fontos információ: "((Kb 10- óra üzemidőt ment csak !!!!)) Szinte új."
Szegény ember hosszú évek alatt még élvezni se tudta rendszerét. (10óra)
Most meg el kell adni mert drága lett áram. Kérem valaki vegye meg!
Képek nyugalom megzavarása érdekében magas idegzetűeknek ajánlott:
Elhiszem hogy szegény ember vízzel főz! De ez azon túl tesz.
Hirdetésből egy fontos információ: "((Kb 10- óra üzemidőt ment csak !!!!)) Szinte új."
Szegény ember hosszú évek alatt még élvezni se tudta rendszerét. (10óra)
Most meg el kell adni mert drága lett áram. Kérem valaki vegye meg!
Képek nyugalom megzavarása érdekében magas idegzetűeknek ajánlott:
Ja itt látom, hogy milyen cuccaid vannak.doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m
anthem avm 70 processzor
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Akkor a gatyád is rá fog menni. Inkább, ha lehet old meg magad, és csináltasd meg szakikkal, csak okosan. Akusztikailag terveztesd meg, mondjuk fapacival, aki segít a felhasznált anyagok kiválasztásában is. Aztán csak a technikát fel kell instalállni, amire így több pénzed marad.doki50 írta: ↑2022.11.01., kedd 06:32Tervezőt és kivitelezőt is keresek mivel ha már lesz akkor az igazán jó legyenQuetz írta: ↑2022.10.29., szomb. 18:44Mi a kérdés, mire van szükséged? Tervezőt vagy kivitelezőt keresel? Ajánlatot arra, hogy mire cseréld le a meglevő eszközparkot?doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m
Fontos, hogy hallgass meg pár szobát, hogy melyik hangzás tetszik igazán. Mert téged is eltudnak vinni a málnásba egyesek. Tehát meghallgatod és eldöntöd, hogy nekem ez tetszik és ilyen eszközöket, hangfalakat akarok betenni. Ez azért is jó, mert ahhoz a cucchoz kell a szobát megtervezni.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- doki50
- Újonc fórumos

Tervezőt és kivitelezőt is keresek mivel ha már lesz akkor az igazán jó legyenQuetz írta: ↑2022.10.29., szomb. 18:44Mi a kérdés, mire van szükséged? Tervezőt vagy kivitelezőt keresel? Ajánlatot arra, hogy mire cseréld le a meglevő eszközparkot?doki50 írta: ↑2022.10.29., szomb. 15:47Most épülő házunkban lesz egy házi mozi szoba az alagsorban A új szoba mérete 7 m hosszú és 4 m széles belmagasság 2.6 m