Érdeklődnék,hogy a lejátszóra telepíthető-e a Tidal,ha igen akkor az MQA albumokat magas felbontásban képes-e megszólaltatni?
A választ,válaszokat tisztelettel előre is megköszönöm!
Üdv

Valóban lehetne ezen az úton is járni, de a formátumokkal lenne probléma, plusz a Samsung lejátszója végtelenül egyszerű, adott esetben bizonyos feliratokat sem tud megjeleníteni.

A windows 10-nek van saját DLNA szervere is.
Plex. A lejátszó a Samsung Store-ban, a szerver szoftvert pedig a PC-re kell telepítened. Jelenleg szerintem nincs más megoldás.tottyi írta: ↑2022.03.22., kedd 10:49Hello, valaki tudna abban segiteni, hogyan lehet tv-en lejatszani filmet ami pc-en van es routeren keresztul van osszekoteve halozaton? Ugy lenne jo mint mikor ketto szamitogep van osszekotve es halozaton ra tudok lepni a masikra de nem Remote desktopon keresztul. Samsung QE75Q80A
bármilyen olcsó kínai lejátszó vagy pl. egy Fire TV 4K Max, stb. KODI-valtottyi írta: ↑2022.03.22., kedd 10:49Hello, valaki tudna abban segiteni, hogyan lehet tv-en lejatszani filmet ami pc-en van es routeren keresztul van osszekoteve halozaton? Ugy lenne jo mint mikor ketto szamitogep van osszekotve es halozaton ra tudok lepni a masikra de nem Remote desktopon keresztul. Samsung QE75Q80A

A Zidoo UHD3000, Neo S, Neo X lejátszók MQA képesek és van rajtuk szimmetrikus audio kimenet is. Gyárilag egyiken sincs Tidal szoftver, de könnyen telepíthető mindre. A Tidal Connect szolgáltatás sajnos nem megy velük (elvileg).Blondsztyú írta: ↑2022.03.22., kedd 10:01Üdvözletem a fórumozóknak!
Kérdezném a felhasználóktól,hogy tudnátok ajánlani olyan média lejátszót amely 4K képes,telepített Tidal klienssel rendelkezik(stabilan működik) és az MQA-t is képes kezelni .Ami még fontos lenne az az XLR sztereó kimenet amit preferálnék, a 2db HDMI kimenet talán ma már nem nagy elvárás,jól jönne az is.
Tisztelettel, köszönöm a válaszokat előre is!

Alant ajánlottam én is. Egy Schiit dac mellé (vagy nyilván sok más hasonló minőségű), és még zenélni is tud egy kicsit.
Himedia Q10 pro. DV kívül mindent visz, képben hangban is nagyon jó. Még mindig meg van, amikor megyek kalibrálni viszem magammal. Amúgy kb 30eft.
Nálam is egy ilyen DUNE teljesít szolgálatot jópár éve. Hangban , képben feljebblépésként mi az ami szóbajöhet max. 80.000ft-os keretösszegig? Akár használt készülékekben gondolkodva. És legalább annyira atomstabil működéssel mint a DUNE.
Valóban így van!

Azért ez egy média lejátszó alapvetően filmekre, a DAC része 10 éve sem volt egy komoly darab. Próbáld ki futóműként egy jobb DAC-kal, biztosan jobb eredményt kapsz.sssggg írta: ↑2022.03.16., szer. 14:00Sziasztok!
Vettem a napokban itt egy Dune bd prime 3.0 lejátszót.
Szinte csak koncerteket nézni/hallgatni vásároltam, de ekkorát még nem csalódtam.
Mozim nincs így minden sztereóban megy ,de ez hallgathatatlan ,annyira gyengék a kimenetek ,hogy majdnem sírva fakadtam.
Kipróbáltam cd lemezről, usb-ről, hálózatról,régi és új firmware-el ,borzasztó.
Csak azért írom, hogy ha másnak is ilyen tervei vannak akkor ezt a típust kerülje el!
![]()
Egy kicsit kiegészíteném, nehogy csalódás érjen. Ha letöltött anyagokat akarsz nézni, szinte biztosan nem lesz gond. Én így használom, és még nem találtam olyat, amit ne tudna lejátszani. Viszont beleolvastam a hivatalos fórumba. Igaz, hogy az androidos verziók felmehetnek a Netflix és hasonló szolgáltatók lejátszóiból, de állítólag ezek a szolgáltatók korlátozták a hozzáférést különböző dolgokról, hardverekről, egyebekről, vagy csak a régi verziós android esetén. Én ehhez nem értek, mert nem használom, de nem csak ezt a gépet érintheti, legalábbis ezt olvasom. Szóval ha ilyesmit akarsz nézni rajta, előbb tájékozódj.
Nekem ilyen van: http://himedia.hu/?oldal=Q10pro
szia!cisco írta: ↑2022.02.21., hétf. 16:02Kérdések:primaluna írta: ↑2022.02.20., vas. 11:01szia!
két hete vettem egy ilyet mivel hasonló volt a problémám mint neked.
tök jó,és megy rajta minden.
https://tesztplussz.hu/xiaomi-mi-box-s- ... ito-teszt/
Milyen megjelenítővel használod? HD/4k
Van Atmos képes rendszered?
- Ha igen akkor netflix, appletv+, Amazon hogy mennek? Van Atmos ahol elérhető mindegyiknél?
Kép frissítés vált automatikusan, minden streaming app esetén?
köszi!