Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Ez a gép szerintem a 10 millás Sony legalább 10x-ese, és nem a 400-as Euroval számolva! 31_1_21.gif
Ennek a helyigénye egy kisebb fürdőszoba nagyság!
Ágyúval verébre jut eszembe.

De a képe az biztos kiváló! 36_1_11.gif

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Ez a gép szerintem a 10 millás Sony legalább 10x-ese, és nem a 400-as Euroval számolva! 31_1_21.gif
Ennek a helyigénye egy kisebb fürdőszoba nagyság!
Ágyúval verébre jut eszembe.

De a képe az biztos kiváló! 36_1_11.gif

dzseki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: dzseki »

Morph írta:
2022.03.07., hétf. 17:18
dzseki írta:
2022.03.07., hétf. 09:06
TSanyi írta:
2022.03.07., hétf. 06:39
Az nem volt kétség eddig sem, hogy nincs-jobb gép az ú Epsontól! Amit linkeltél az még nem is otthoni mozizásra való. Szerintem az objektíve nem jönne ki az Epson árából.
Sajna a natív 4K nagy lapkaméretű chipek sem csorogtak le a mi szegmensünkbe, ami már régebb óta piacon vannak a nagy gépekhez.
Szerintem a lencse nem lehet gond, mert a fényerőt akár 2000 lumenre le lehet venni, nagy képnél ennek nem volna sok értelme.
Te most miről is beszélsz? Komolyan nem tudom értelmezni...
"Nem otthoni mozizásra való"
Ez a túl nagy fényerő és a lencsék átfogásában nyilvánul meg általában, mivel itt a fényerő brutálisan levehető ebből gondolom, hogy a lencse sem lehet gond. Így értettem.
Az, hogy nagy, meg nem szép az másodlagos. Ha valakinek van pénze 10 millás Sony-ra, vagy esetleg egy ilyenre, a külön gépészeti szoba a legkevesebb :)
BEAG HEC-45 - HiVox Lupus C Mk II S DAC - PC
VDC Marquee 9500LC CRT projektor

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 616

Hozzászólás Szerző: Morph »

dzseki írta:
2022.03.07., hétf. 09:06
TSanyi írta:
Az nem volt kétség eddig sem, hogy nincs-jobb gép az ú Epsontól! Amit linkeltél az még nem is otthoni mozizásra való. Szerintem az objektíve nem jönne ki az Epson árából.
Sajna a natív 4K nagy lapkaméretű chipek sem csorogtak le a mi szegmensünkbe, ami már régebb óta piacon vannak a nagy gépekhez.
Szerintem a lencse nem lehet gond, mert a fényerőt akár 2000 lumenre le lehet venni, nagy képnél ennek nem volna sok értelme.
Te most miről is beszélsz? Komolyan nem tudom értelmezni...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

dzseki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

TSanyi írta:
[Dupla]

dzseki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

TSanyi írta:

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

dzseki írta:
2022.03.06., vas. 23:12

egy korszak végetért. Komolyan.

Eddig amikor megnéztem egy LCD projektort, mindig ökölbe szorultak a szemeim. Egyetlen kivétel volt csak, a Sony 870, de hát az 10 milla közelében "mocorog", azért a pénzért már nyilván mutatnia is kell valamit. A többi, ember által kifizethető LCD gép eddig nem érte el azt a szintet, hogy meginduljon az agyam. Eddig.

Tegnap a DreamCinema-ban láttam az új Epson gépet ... a nevét nem is tudom, talán valami 12000 ... tökmindegy, a lényeg, hogy két irányba rezgetett 1080p modulok vannak benne (így lesz valós 8 millió pixel a vásznon azaz 1 fizikai pixel 4 logikai pixelt rajzol) és lézer-foszfor a fényforrás. Nem vagyok nagy LCD rajongó, nem tudom, hogy hányadik generációs panelek vannak a gépben, de egész más a képe, mint az Epson 9300-as meg a hasonló gépeké. Végre nem mosódik el a kép ha mozgás van benne, teljesen jó az on/off kontraszt (bár a JVC szintjét nem éri el, de nem is az a cél) és az ANSI kontraszt is egészen magas. Látszanak az apró részletek a képben, van képi dinamika, vannak rendes színek (közel valós DCI-P3) és van akkora fényerő, hogy a HDR jól néz ki. A lézer teljesítményét dinamikusan vezérli a gép, tehát a fényforrást használja "dinamikus írisznek" és jól csinálja, csak egyszer-egyszer vettem észre, hogy kicsit csökkent miatta a képi dinamika viszont a HDR megjelenítés ettől sokkal dinamikusabb. Az emberi arcok végre jól néznek ki, nincs zsírkrétával összekenve mindenkinek az arca. Nem olyan műanyag a kép, mint amit eddig láttunk a 10 milla alatti LCD-k esetén ... és ez a gép 2 milla alatt megvásárolható (illetve még csak rendelhető ... ha jól tudom). Drágább mint egy 9400 az tény ... de teljesen más kategória.

Ja, és a kép homogén, nem zöld az emberek feje, nem lila a fű, komolyan SEMMI elszíneződést nem láttam a képben, pedig megnéztünk jópár jelenetet.

Évek óta mondtam, hogy az LCD technológia akkoriban még nem érte el az elvárt szintet, de legalább a fejlődését nem zárták korlátok közé olyan optikai törvények, amelyek a DLP esetén korlátozzák a kép javítását (meggyőződésem, hogy ezért kezdték el olcsósítani a gépeket a DLP gyártók ahelyett, hogy pl. nagy, natív 4K chip-eket használnának). Várható volt, hogy előbb vagy utóbb az LCD vonal "beérik" és megoldják azokat az idegesítő hibákat, amelyek eddig a képet megnyomorították. Szerintem mostanra érte el az Epson azt a szintet, hogy ezekkel a panelekkel és ezzel a fényforrással (illetve vezérlő szoftverrel) egy DLP-s szemmel nézve is teljesen használható projektort tud adni relatíve elfogadható áron a vevői kezébe.

Nyilván nem ez a világ legjobb projektora, a Sony 10 milláért valamivel még jobb, persze még jobbak lennének ebbe is natív 4K panelek, nyilván akármennyi is a fényerő (HDR gépnél) mindig jól jönne még egy kis plusz (gondolom minden vászonnál van nagyobb) és nyilván nem éri utol az on/off kontraszt a JVC-ket ... de mindez nem gond, mert akinek ezekre szüksége van, az ezt mind megkapje (néhányszor több pénzért) a piacon. Viszont ennyi pénzért ilyen jó

Nyehh... Közben a DLP-s fiúk sem alszanak ám.
Christie Eclipse True HDR, 6 DLP (!) projektor ;)

dzseki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

gyulaipal írta:
2022.03.03., csüt. 21:25
Kedveseim,

Eddig amikor megnéztem egy LCD projektort, mindig ökölbe szorultak a szemeim. Egyetlen kivétel volt csak, a Sony 870, de hát az 10 milla közelében "mocorog", azért a pénzért már nyilván mutatnia is kell valamit. A többi, ember által kifizethető LCD gép eddig nem érte el azt a szintet, hogy meginduljon az agyam. Eddig.

Tegnap a DreamCinema-ban láttam az új Epson gépet ... a nevét nem is tudom, talán valami 12000 ... tökmindegy, a lényeg, hogy két irányba rezgetett 1080p modulok vannak benne (így lesz valós 8 millió pixel a vásznon azaz 1 fizikai pixel 4 logikai pixelt rajzol) és lézer-foszfor a fényforrás. Nem vagyok nagy LCD rajongó, nem tudom, hogy hányadik generációs panelek vannak a gépben, de egész más a képe, mint az Epson 9300-as meg a hasonló gépeké. Végre nem mosódik el a kép ha mozgás van benne, teljesen jó az on/off kontraszt (bár a JVC szintjét nem éri el, de nem is az a cél) és az ANSI kontraszt is egészen magas. Látszanak az apró részletek a képben, van képi dinamika, vannak rendes színek (közel valós DCI-P3) és van akkora fényerő, hogy a HDR jól néz ki. A lézer teljesítményét dinamikusan vezérli a gép, tehát a fényforrást használja "dinamikus írisznek" és jól csinálja, csak egyszer-egyszer vettem észre, hogy kicsit csökkent miatta a képi dinamika viszont a HDR megjelenítés ettől sokkal dinamikusabb. Az emberi arcok végre jól néznek ki, nincs zsírkrétával összekenve mindenkinek az arca. Nem olyan műanyag a kép, mint amit eddig láttunk a 10 milla alatti LCD-k esetén ... és ez a gép 2 milla alatt megvásárolható (illetve még csak rendelhető ... ha jól tudom). Drágább mint egy 9400 az tény ... de teljesen más kategória.

Ja, és a kép homogén, nem zöld az emberek feje, nem lila a fű, komolyan SEMMI elszíneződést nem láttam a képben, pedig megnéztünk jópár jelenetet.

Évek óta mondtam, hogy az LCD technológia akkoriban még nem érte el az elvárt szintet, de legalább a fejlődését nem zárták korlátok közé olyan optikai törvények, amelyek a DLP esetén korlátozzák a kép javítását (meggyőződésem, hogy ezért kezdték el olcsósítani a gépeket a DLP gyártók ahelyett, hogy pl. nagy, natív 4K chip-eket használnának). Várható volt, hogy előbb vagy utóbb az LCD vonal "beérik" és megoldják azokat az idegesítő hibákat, amelyek eddig a képet megnyomorították. Szerintem mostanra érte el az Epson azt a szintet, hogy ezekkel a panelekkel és ezzel a fényforrással (illetve vezérlő szoftverrel) egy DLP-s szemmel nézve is teljesen használható projektort tud adni relatíve elfogadható áron a vevői kezébe.

Nyilván nem ez a világ legjobb projektora, a Sony 10 milláért valamivel még jobb, persze még jobbak lennének ebbe is natív 4K panelek, nyilván akármennyi is a fényerő (HDR gépnél) mindig jól jönne még egy kis plusz (gondolom minden vászonnál van nagyobb) és nyilván nem éri utol az on/off kontraszt a JVC-ket ... de mindez nem gond, mert akinek ezekre szüksége van, az ezt mind megkapje (néhányszor több pénzért) a piacon. Viszont ennyi pénzért ilyen jó projektort ilyen jó HDR mapping-gel, ilyen képi dinamikával és ilyen nézhető képpel én még nem láttam. Ennek a gépnek a képében már kevesen fognak észrevenni bármiféle hibát, lámpát sem kell benne cserélni, tehát végre (ahhoz képest) elérhető áron itt egy gép, amit haza lehet vinni, fel lehet fúrni a plafonra ... és kész, el lehet felejteni a projektor kérdést, ha csak villám nem csap bele, ezzel el lehet vetítgetni akármeddig. Egy probléma megoldva. Végre.

Ja, és emellett még halk is a proji. Az UHP lámpák hűtéséhez kicsi felületre kell fújni sok levegőt, ahhoz pörgős kis ventillátor kell, az meg hangos. A lézernél nagy a felület, nem kell gyors légáramlás és ez nagyon is hallatszik. Ezt a gépet simán be lehet tenni a mozi nézőterére, nem megy szét a feje senkinek a zajtól.

Végre ide is eljutottunk...

Köszönöm Ivánnak az üdítőket, a türelmet és úgy általában a vendéglátást!

GyP
Nyehh... Közben a DLP-s fiúk sem alszanak ám.
Christie Eclipse True HDR, 6 DLP (!) projektor ;)

Ijk
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 33

Hozzászólás Szerző: Ijk »

Valaki feltörte Gyulaipal profilját és a nevében írogat, szólni kellene neki.
PD F22
Screenline 2.35:1 270cm

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 807

Hozzászólás Szerző: gyulaipal »

Kedveseim,

Nyilván nem ez a világ legjobb projektora, a Sony 10 milláért valamivel még jobb, persze még jobbak lennének ebbe is natív 4K panelek, nyilván akármennyi is a fényerő (HDR gépnél) mindig jól jönne még egy kis plusz (gondolom minden vászonnál van nagyobb) és nyilván nem éri utol az on/off kontraszt a JVC-ket ... de mindez nem gond, mert akinek ezekre szüksége van, az ezt mind megkapje (néhányszor több pénzért) a piacon. Viszont ennyi pénzért ilyen jó projektort ilyen jó HDR mapping-gel, ilyen képi dinamikával és ilyen nézhető képpel én még nem láttam. Ennek a gépnek a képében már kevesen fognak észrevenni bármiféle hibát, lámpát sem kell benne cserélni, tehát végre (ahhoz képest) elérhető áron itt egy gép, amit haza lehet vinni, fel lehet fúrni a plafonra ... és kész, el lehet felejteni a projektor kérdést, ha csak villám nem csap bele, ezzel el lehet vetítgetni akármeddig. Egy probléma megoldva. Végre.

Ja, és emellett még halk is a proji. Az UHP lámpák hűtéséhez kicsi felületre kell fújni sok levegőt, ahhoz pörgős kis ventillátor kell, az meg hangos. A lézernél nagy a felület, nem kell gyors légáramlás és ez nagyon is hallatszik. Ezt a gépet simán be lehet tenni a mozi nézőterére, nem megy szét a feje senkinek a zajtól.

Végre ide is eljutottunk...

Köszönöm Ivánnak az üdítőket, a türelmet és úgy általában a vendéglátást!

GyP

Ijk
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sejtettem hogy túl szép hogy igaz legyen.
PD F22

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég

Ijk írta:
2021.12.31., pén. 15:00
gyulaipal írta:
2021.12.29., szer. 22:52
Ha szépen megkérlek, ide tudod tenni a linket az avs-es topic-ra? Sajnos a doksit nem tudom megnézni, mert fizetni kellene érte, de annak csak akkor lenne értelme, ha ez egy használható ötlet, nem valami átverés.
https://www.avsforum.com/threads/method ... p.3228307/
Hej,

bocsi a lassúságért, már itt vagyok.

Elolvastam az eredeti publikációt. Csodálatos milyen okos ember(ek) írták, nagyon szépen, logikusan és tudományosan fel van építve, tényleg le a kalappal. Profik a szimulációk, minden tökéletes.

Mondhatjuk, hogy HA a DLP projektor problémája valóban az "off" állapotú tükrökről visszavert fény lenne, akkor ez egy nagyon szép és jó megoldás lenne a problémára.

A gond az, hogy a valódi probléma NEM ez. A valódi probléma a mikrotükrök pereméről szétszóródó fény, ez viszont a hasznos fénnyel AZONOS irányba "megy", tehát egy ilyen egyszerű prizmás megoldással NEM választható szét a hasznos fénytől. Sajnos ennek a fénynek a létezését a kvantummechanika törvényei garantálják, tehát kb. semmit nem tehetünk ellene (csak csökkenthetjük pl. nagyobb tükrök használatával, stb.).

Több ezer munkaórát beleöltek ezek az emberek abba, hogy ilyen szépen felépítsenek egy publikációt ... ami egy téves elméletből indul ki. Természetesen így a szimuláció által adott hatalmas kontraszt javulásból a valóságban semmi nem lesz. Vagy talán pár százalék javulás lehet, de ez a maximum.

Az ANSI kontraszt viszont garantáltan szar lesz, mert a két prizma vágási felülete benn van a DMD előtt a fény útjában, az szórni fogja a fényt mint állat ... de hát majd rájön az, aki ezt megpróbálja megépíteni élőben.

Pedig milyen szép is lehetett volna ...

GyP

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 174
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Vhiktor »

Foticsávó írta:
2022.01.17., hétf. 18:56
Sziasztok.
Szeretnék tanácsot kérni egy Xiaomi short throw projectorral kapcsolatban, a 3D használatát illetőleg. Nekem van egy és ez az international verzio. Az internetem van infó róluk de azok a Chinese verzió-val vannak. A Chinese-ben van 3D az Internationalban nincsen. Nem tudja-e valaki hogy hogyan lehet az enyémbe beletenni, vagy letölteni a 3D programot. Amennyire én tudom, alapból benne van mindegyikben, mivel a chip ugyan az amit használnak bennük. Nem értem hogy miért nem tették ezt elérhetővé a mi verziónkban, de talán valaki tud nekem ebben segíteni. Ezt a képet 3d-ben kell látni!
K0szi
Zsolt
Ha írnál egy pontos típust, akkor talán könnyebb lenne :)
ISF minősített Professzionális kalibrálás (projektor, TV, monitor)
A világ legjobb műszereivel! 10 év tapasztalat
  • Klein K10A
  • Jeti specbos 2501 HiRes 2 nm
  • Bit perfect minta generátor(YUV,RGB,10bit)

tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas
youtube.com/@tokeleteskep

Foticsávó
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Foticsávó »

Köszi, azért körbeszaglászok itt ott mert nem hagy nyugodni a gondolat....

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Foticsávó írta:
2022.01.17., hétf. 18:56
Sziasztok.
Szeretnék tanácsot kérni egy Xiaomi short throw projectorral kapcsolatban, a 3D használatát illetőleg. Nekem van egy és ez az international verzio. Az internetem van infó róluk de azok a Chinese verzió-val vannak. A Chinese-ben van 3D az Internationalban nincsen. Nem tudja-e valaki hogy hogyan lehet az enyémbe beletenni, vagy letölteni a 3D programot. Amennyire én tudom, alapból benne van mindegyikben, mivel a chip ugyan az amit használnak bennük. Nem értem hogy miért nem tették ezt elérhetővé a mi verziónkban, de talán valaki tud nekem ebben segíteni. Ezt a képet 3d-ben kell látni!
K0szi
Zsolt
Itt nem biztos hogy van ilyen vetője bárkinek is. Vslami hekker oldalon, vagy Xiaomi fórumokon kellene utána olvasni hogy fel lehet-e oldani pl. egy szerviz beállításban, csak az ugye gari vesztéssel járhat.

Foticsávó
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Foticsávó »

Sziasztok.
K0szi
Zsolt

Leon727
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 151

Hozzászólás Szerző: Leon727 »

nemduma írta:
2022.01.10., hétf. 21:59
Szia!
Van esetleg további tapasztalat az Optomával? Esetleg Sony összehasonlítás? Köszi!
Szia!

Amelyik Sony érdekelt volna, azt nem tudtam megvenni, mert valami mindig közbeszólt: ár, elkelt már, szállítási nehézség, személyes átvétel...
Annyira sok munkám volt/van, hogy azóta be sem kapcsoltam az Optoma-t. Megspórolom az üzemórák számát a következő tulajdonosnak.

OFF:
Talán augusztusban beszéltem egy régi munkatársammal, jöjjön hozzám dolgozni részmunkaidőben, így egy kicsit tehermentesítene engem. Mondta, hogy szeptemberben költözik, de október-november környékén szól. Már január van és csend. Pedig - szerintem - jól megfizettem volna.

ON:
Egyelőre pihentetnem kell a mozis terveimet, mert nem jut rájuk idő. Jó minőségben (számomra) zenét ritkán még hallgatok, az belefér.

nemduma
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: nemduma »

Leon727 írta:
2021.12.15., szer. 19:36

Az ünnepek alatt hátha lesz több időm és "nyúzom" tovább a gépet, valamint veszek egy "normális" lejátszót. ;)
Szia!
Van esetleg további tapasztalat az Optomával? Esetleg Sony összehasonlítás? Köszi!

Ijk
Nincs visszaút
Nincs visszaút

gyulaipal írta:
2021.12.29., szer. 22:52
Ijk írta:
2021.12.18., szomb. 22:47
Avs-en van egy topik valami állítólagos prizmarol, ami ha jól értelmezem nem engedi az optika felé a dmd reflektiv részéről a fényt, ezáltal megsokszorozodik a natív kontraszt.
Erről van szó : https://www.osapublishing.org/ao/abstra ... 52-34-8347
Ha szépen megkérlek, ide tudod tenni a linket az avs-es topic-ra? Sajnos a doksit nem tudom megnézni, mert fizetni kellene érte, de annak csak akkor lenne értelme, ha ez egy használható ötlet, nem valami átverés.

Köszi!

GyP
https://www.avsforum.com/threads/method ... p.3228307/
PD F22

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég

Ijk írta:
2021.12.18., szomb. 22:47
Avs-en van egy topik valami állítólagos prizmarol, ami ha jól értelmezem nem engedi az optika felé a dmd reflektiv részéről a fényt, ezáltal megsokszorozodik a natív kontraszt.

Köszi!

GyP

motorgyilkos
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 244

Hozzászólás Szerző: motorgyilkos »

Azt a tapasztalatom az elmult par hetben, volt idom projin filmet, sorozatot neznem, hogy mintha kezdenenek jatszani rossz ertelemben a hdr es tartalmakkal. Tudom a proji, foleg az enyem nem egy hdr vilagbajnok, de amikor egy filmen belul kulonbozo jelenetek mennyire laposak majd megint normalisak az elkepeszto vagy inkabb idegesito. Gondolok itt most a legutoljara megnezett LOTR triologiara uhd. Nem tudom a proji rovasara irni a hibat a kep ellaposodasara, fakosodasara, mert mas ugyanolyan bevilagitottsagu film vagy sorozat jelenetnel meg "tokeletesen" adja vissza a kepi dinamikat. Sorozatoknal szinte lemaszik a kep a vaszonrol, dinamikus, nincs hiany erzetem sem fenyeroben sem kontrasztban. Kezdem erteni itt is paran miert hasznalnak feny agyukat otthoni projizasra. De ha visszagondolunk, vagy csak egy 1080p anyagot beteszunk maris rendezodik a fenyero problema. Probalgattam sokfele hdr beallitast az elmult napokban jelenleg vs10 et hasznalok a hdr e is mert evvel latom dinamikusabbnak a kepet. Kicsereltem mar az izzot is ujra, de ezeken nem segitett. Nem kizart, hogy en baltazok el valamit csak akkor nem ertem miert jo az egyiknel es miert szar a masiknal.
Kicsit ugy erzem hogy most a lumen van soron a fejlesztesi lancban amit a gyartok es tartalom keszitok rank akarnak eroltetni.
Eddig a felbontas volt, azt mar kipipaltattak velunk.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Ijk
Nincs visszaút
Nincs visszaút

PD F22

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”