Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Re: Moziszoba építés
Ez a hangsugárzó erdő sokkal ízléstelenebb, mint egy ledvilágítás, ami egy gombnyomással kikapcsolható.
20db 300-s, 21millióért, istenem
20db 300-s, 21millióért, istenem

Szerintem is el kellett volna rejteni, ez így nem szép.
Ráadásul az nem vászon, hanem valami tv.
Ráadásul az nem vászon, hanem valami tv.
Szerintem!
Én nem vagyok a hangfalakat elrejteni minden áron híve, de itt egy ilyen szobánál ezeket nem szabadott volna végig szerelgetni a falra.. evvel qrták el az egész kinézetét ,az amúgy nagyon szép kivitelezésnek! Kár érte..ezeket tüntetném el a fenébe, ne legyenek szem előtt,hangfal erdőt sikerült kreálni,nincs semmi szép bennűk, és sztem. a vászon is kicsire sikeredett, bár lehet csalóka a fénykép.. Amúgy sok bajom nincs a szobával, vagy "teremmel"! 

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Tetszik a szoba színvilága, stb. A sókristályokat megtarthatják! Ennyi 300-ast! Pár egyszerűbb mozi kijönne belőle! Az back center a 2 középső?
M&K-sok nem szeretik az AT vásznat?
M&K-sok nem szeretik az AT vásznat?
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, a készülő moziszobába, csillagos égbolt- száloptikás- világítást terveztünk , van egy csomó diy videó youtubeon amiket meg is néztem, és az akusztikai pinboard megoldás tetszene legjobban, viszont nem tudom ,hogy keressem ezt a terméket itthon. Illetve ha más jól bevált akusztikai szempontból is megfelelő anyagot tudtok ajánlani az is jó lenne. köszi
Krix mozi:
- Csatolmányok
-
- 912EBC21-432E-4387-8063-66D4C61FC056.jpeg (99.17 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- 22B65A2E-798E-40C1-99E3-81F61EC081CF.jpeg (124.13 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- 65258139-8604-4846-8F59-C71E2A327945.jpeg (120.56 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- 805525FA-EBD0-4E5C-BBA6-AD5A1467DDD7.jpeg (109.32 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- A841EAF5-BFC9-400F-B46E-BCC905653957.jpeg (106.45 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- 7C67C81A-AC55-4C4B-9AA8-016955B8288B.jpeg (69 KiB) Megtekintve 2264 alkalommal
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 13
Ez látványterv. 100%
Audia Flight Three S -- Lumin T2 -- Powergrip yg-2 -- REL S/5
HiDiamond D8HK/D3XLR/D5RCA/D3POWER --
Samsung HW-Q950 -- OPPO UDP 203
HiDiamond D8HK/D3XLR/D5RCA/D3POWER --
Samsung HW-Q950 -- OPPO UDP 203
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Ez egy elrontott szoba, a tulaj egy ház vásárlásakor kapta az ingatlannal együtt. 4 napja született a reddit thread, hogy kinek mi az ötlete, hogy lehetne rendbe rakni.DeLorean írta: ↑2021.07.26., hétf. 17:13Egy érdekes szoba.
Tetszik is, meg nem is.
Én a hangfalakat elrejtettem volna AT vászon mögé és lehetett volna nagyobb vászon.
Az elektronika "egyszerű":
-Receiver: Marantz SR6009, 7.2 channels
-Projector: JVC DLARS500
Amplifier: Crown XLS 2502
Érdekes hangfalak és gyártó.
https://tektondesign.com/
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Kicsit olyan látványterv feelingje van a képeknek. De ha valódi akkor
Rohadt jól néz ki.

PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Szvsz ez egy játszószoba, egy poszterrel a falon. Vagy inkább photoshop.
Szerintem!
Én így a kép alapján 3,5m szélesnek saccolnám legalább, azért az nem olyan kicsi, a nézési távolság sem bődületes. Igaz a szoba jóval szélesebb, így optikailag összenyomja.
Egyetértek, a bárpulttal kapcsolatban és azzal is, hogy klassz a mozi hatalmas területe.cisco írta: ↑2021.07.21., szer. 10:29Nekem tetszik a design, hogy végre egy széles szobába van a mozi és nem az oldalazva kell elhaladni a széksor mellett.
Bárpult: Nekem mindig probléma, hogy nehéz beszélgetni az egymás melletti székekkel, ezért a bárpult jó lehet. Simán hasznosnak gondolom akár tényleg egy koncert vagy sportmeccshez, ahol pl nem annyira fontos az auro 3d.
A külön szobában elhelyezett elektronika és popi gép, stb., is szimpatikus.
Ami kevésbé tetszik, az a sugárzók láthatósága. Az atmosoké se annyira, de szub még kevésbé.
Legfőbb problémám meg az elektromos mozgatású vászon, ami egyrészt méretileg is nagyon kicsi a szoba szélességéhez, meg fajtája miatt se jön be. Mert mivel nem AT, így az M&K 300-ok alatta vannak valószínűleg elhelyezve. Az se mentség nekem, hogy egy tv van a vászon mögött. Nem értem, hogy aki egy ilyen méretű és szinvonalú moziszobát összehoz, annyak miért van szüksége itt tv-re. Nekem ez sokkal érthetetlenebb, mint a bárpult léte.
Tsanyival is egyetértek, hogy az elektronikából szívesen választanék, a sugárzókból már nem annyira.
Nekem tetszik a design, hogy végre egy széles szobába van a mozi és nem az oldalazva kell elhaladni a széksor mellett.
Bárpult: Nekem mindig probléma, hogy nehéz beszélgetni az egymás melletti székekkel, ezért a bárpult jó lehet. Simán hasznosnak gondolom akár tényleg egy koncert vagy sportmeccshez, ahol pl nem annyira fontos az auro 3d.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10991
- Kapcsolat:
A rezonancia nem közlekedik sehova, a zörgő tárgyakban, illetve azok között alakul ki. A viaszbábunál nincs ilyen veszély.
Nem bent a moziban csörömpölnének! Egy jól megépített szobában semmit nem hallanánk belőle ha a kijutó rezonanciától csilingelnek kint a dolgok, mert azért egy kis rezonancia biztos hallható, érezhető kívül egy leszigetelt moziból is. A viasznő esetén meg ne magadból indulj ki!

Szerencsére mindenki olyat építhet ami neki tetszik. Van aki összemossa egybe a férfibarlangot, és a biliárdasztal, bársarok, mozi, miegymás is egy térben van.
Ha lenne hely, még egy előtérben elhelyezett édesség adagolókat, ital automatát, popcorngépet el tudnék képzelni akár egy jegypénztáros fülkével, benne egy csinos jegyeladó viaszbábút, bőr ülőgarnitúrával, dohányzó asztallal mint egy szivar szoba, (csak dohányzás nincs!!!), de ezt mind a moziszobán kívül!
Ha lenne hely, még egy előtérben elhelyezett édesség adagolókat, ital automatát, popcorngépet el tudnék képzelni akár egy jegypénztáros fülkével, benne egy csinos jegyeladó viaszbábút, bőr ülőgarnitúrával, dohányzó asztallal mint egy szivar szoba, (csak dohányzás nincs!!!), de ezt mind a moziszobán kívül!
Ez legfőképp a tengerentúlon divat, de ott nagyon. Nálunk, ahol kisebb a költségvetés általában (sokszor maga a helyiség sem elég nagy), nem igen marad még arra pénz vagy m2, hogy egy ilyen funció is bekerüljön a moziba.
Van aki lazábban nyomja, betol egy lecsót, meg egy hosszúlépést. Én pl szeretek film közben zabálni, és nem az 1:53-nál hallható, vagy neadjisten nem halható neszekre feszülni.
Te viszont ez esetben ne tegyél bárpultot a mozidba.
De amúgy miért rugózol ezen?
Te viszont ez esetben ne tegyél bárpultot a mozidba.
De amúgy miért rugózol ezen?
Szerintem!
Miért ne lehetne, a haverokkal egy moziszobában koncertet nézni vagy mondjuk egy meccset és közben kajálni vagy iszogatni, ha van egy ilyesmi bárpult?
Persze nem kell irracionális dolgokban gondolkozni, mint a bográcsozás. De egy pizza, hamburger miért ne férhetne bele.
Nálam a házam, a kocsim és a mozim is értem van, nem pedig én értük. A lényeg, hogy jól érezzem magam. És ha ehhez arra van szükségem, hogy egy jót kajáljak a mozimban, akkor lelkiismeret furdalás nélkül megteszem.
Persze azt is el tudom fogadni, hogy van akinél ez nem fér bele és ezt tiszteletben is tartom.
A lényeg, hogy különbözőek vagyunk és ez így van jól.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cutler 2021.07.20., kedd 12:43-kor.
Mondjuk a haverokkal eszel iszol, miközben megy egy jó koncert a háttérben.
Szerintem!