Ezt még talán pont megnézem. Nem mostanában, de majd ha oda jutok

Ezt még talán pont megnézem. Nem mostanában, de majd ha oda jutok
Bár nem igazán ezekhez hasonlítható, de nekem tetszett a Parkoló című film is, bár ez már elég régi, s lehet ajánlva is volt már. Egy próbát szerintem megér az is.
Azt is megnéztem. Nekem alapjáraton bejönnek a hosszabb filmek, ha jól van kifejtve a történet. Több idő jut mindenre. Aki kevésbé kedveli a hosszabb játékidőt, azok számára pedig kifejezetten emészthetőbbé válik a hasonló bontásokkal. Én talán kétszerre fogyasztottam.
A Martfűi jó lett. A másik kettőt még nem láttam. Feljegyzem magamnak :)Alex_Aston írta: ↑2021.07.08., csüt. 08:22Ha esetleg nem ismered, nagyon ajánlom ezeket, szerintem jó filmek.
Apró mesék
Miért lep meg? Ezek mind jó filmek.
Bármely hasonló tartalom ajánlását szívesen veszem
Most hirtelen magyar filmek közül nekem ezek jutnak eszembe:
Ha a magyar építőipar bemutatása a cél, akkor a Legényanya című film alkalmas rá
Persze attól is függ mit akar megnézni, mit akarsz vele láttatni. Milyen a tipikus magyar film, milyenek vagyunk mi magyarok, jól filmet, szórakoztatót…?!
A Macskafogó külföldön a legnézettebb magyar film, ha jól tudom.
Azért megértem őket, kicsit sajnáltam is!Aszpirin írta: ↑2021.07.05., hétf. 16:28
Ez még akár így is lehet, de azért ott van például a Borat, ami "nyugaton" nagy sikert aratott (egyébként számomra totál gusztustalan, nézhetetlen film). Pedig a készítője szerint épp az amerikaiak sztereotípiáinak állít görbe tükröt (azért ha egy kazah nemzetiségűt kérdezel meg a Boratról, nem biztos, hogy neki így jött le, nagy részük komoly sértésnek vette).
Külföldi ultratahó film a Borat, ( ami a retinámba égett, az a szállodai verekedős, zacsit arcra rakós rész, na ez filmtörténeti jelenet voltAszpirin írta: ↑2021.07.05., hétf. 16:28Ez még akár így is lehet, de azért ott van például a Borat, ami "nyugaton" nagy sikert aratott (egyébként számomra totál gusztustalan, nézhetetlen film). Pedig a készítője szerint épp az amerikaiak sztereotípiáinak állít görbe tükröt (azért ha egy kazah nemzetiségűt kérdezel meg a Boratról, nem biztos, hogy neki így jött le, nagy részük komoly sértésnek vette).TSanyi írta: ↑2021.07.05., hétf. 09:50Az ilyen “tahós” filmek szerintem is a keleti blokk sajtjai, nyugaton ezt kevésbé értik. Ez köszönhető volt a hiánygazdaságnak, hogy itt nem lehetett mindent is kapni, ezért jól jöttek az ezermesterek akik a hozott anyagból kreáltak, fabrikáltak. Az átvágásos, kihasználós (Zimmer Feri) meg sajnos a rög valóság.
Jogostonee73 írta: ↑2021.07.05., hétf. 18:36https://hu.wikipedia.org/wiki/David_Suchet
https://hu.wikipedia.org/wiki/Bud_Spencer
![]()
Te túl fiatal vagy.