Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro Cinema az otthonunkban
Re: Pro Cinema az otthonunkban
Közben ahogy nézegetem, az Alcons dobozok csak a cég saját erősítőivel vásárolhatóak meg, legalábbis ezt olvasni az alábbi topikban. Ez igaz lenne?
https://www.avsforum.com/threads/alcons ... 110/page-5
Amúgy én kishazánkban lakom. :)
https://www.avsforum.com/threads/alcons ... 110/page-5
Amúgy én kishazánkban lakom. :)
És ez még nem minden! Vannak kisebb dühöngő szobák is!
Audiotrend Nyíregyháza hamarosan mindenki számára meghallgatható!
Audiotrend Nyíregyháza hamarosan mindenki számára meghallgatható!
Akinek esetleg nem tetszik a szoba élőben ebben lehet része:
Valami lassan elkészül Nyíregyházán!
Auro3d 24 csatornás rendszer. :)))))))))))))))))))
Barco processzor
Aurea végfokok
JBL hangrendszer
Dune lejátszó
Crown végfokok /még nem jönnek meg az új végfokok megteszi.
A szoba nem volt egy évig tervezve. Egész szoba egy ember munkája!
folyt. köv.................
Auro3d 24 csatornás rendszer. :)))))))))))))))))))
Barco processzor
Aurea végfokok
JBL hangrendszer
Dune lejátszó
Crown végfokok /még nem jönnek meg az új végfokok megteszi.
A szoba nem volt egy évig tervezve. Egész szoba egy ember munkája!
folyt. köv.................
- Csatolmányok
-
- IMG_20210505_134734.jpg (1.99 MiB) Megtekintve 2316 alkalommal
Fórumtársunk denesdr nem külföldiában él? Most a pandémia idején meg pláne nem egyszerű hazaugrani meghallgatni egy- egy szettet.
Próbáltam mobilról, meg PC-ről is, de nem mutat árakat az oldal. Mind1, elmondások alapján úgy tűnik, hogy nem éppen olcsóak. Köszi azért!Quetz írta: ↑2021.05.05., szer. 16:56Itt lehet árakat találni, persze ez csak irányadó: https://www.avshop.no/product-category/ ... -systemer/
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Itt lehet árakat találni, persze ez csak irányadó: https://www.avshop.no/product-category/ ... -systemer/denesdr írta: ↑2021.05.05., szer. 11:12Hallott már vagy használ itt valaki Alcons dobozokat?
Hol lehet vajon árat találni hozzájuk? Nem venni szeretnék, csak kíváncsi lennék rá.
Ph meg Fb kapcsán szerintem az lehet, hogy szerteágazóak ezek az oldalak, sokan nem az AV miatt vannak ott főleg, de ha már ott vannak és érdekli őket a téma vagy kérdésük van, akkor oda írnak. Az AVX sokkal "specifikusabb" ebből a szempontból.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Amszterdam ISEdenesdr írta: ↑2021.05.05., szer. 11:52Köszi a választ! Itthon hallottad egyébként őket?Cutler írta: ↑2021.05.05., szer. 11:40Párszor hallottam már Alcons rendszert, a saját Sentinel végfokaival, Trinnov illetve Storm processzálással.
Piszok jó a hangjuk, talán a legjobb, amit életemben hallottam. De a dobógós helye mindenképp biztos, a Steinway, Aurea, JBL Synthesis cuccokkal.
Drága az árazása, sajnos.
Köszi a választ! Itthon hallottad egyébként őket?Cutler írta: ↑2021.05.05., szer. 11:40Párszor hallottam már Alcons rendszert, a saját Sentinel végfokaival, Trinnov illetve Storm processzálással.
Piszok jó a hangjuk, talán a legjobb, amit életemben hallottam. De a dobógós helye mindenképp biztos, a Steinway, Aurea, JBL Synthesis cuccokkal.
Párszor hallottam már Alcons rendszert, a saját Sentinel végfokaival, Trinnov illetve Storm processzálással.
Hallott már vagy használ itt valaki Alcons dobozokat?
Hol lehet vajon árat találni hozzájuk? Nem venni szeretnék, csak kíváncsi lennék rá.
Ph meg Fb kapcsán szerintem az lehet, hogy szerteágazóak ezek az oldalak, sokan nem az AV miatt vannak ott főleg, de ha már ott vannak és érdekli őket a téma vagy kérdésük van, akkor oda írnak. Az AVX sokkal "specifikusabb" ebből a szempontból.
Csak az érdekesebb új témákhoz van kedve sok embernek hozzászólni. Persze mindig vannak, lesznek, megmondóemberek és ügyeletes hülyék. Ilyen ez a fórumozás...
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
És valóban. Én úgy gondolom, aki hozzászólt, az már kiírta magából a mondandóját. Legtöbbször új felhasználó van, akinek kb ugyanazok a kérdései vannak, amit meg kellene válaszolni.
Csak az érdekesebb új témákhoz van kedve sok embernek hozzászólni. Persze mindig vannak, lesznek, megmondóemberek és ügyeletes hülyék. Ilyen ez a fórumozás...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Nem akkora a lendület már ebben a hobbiban. Kevesebben vannak már akik mélyen beleragadtak és ezen agyalnak 0-24-ben.
Szerintem!
Bizos bennem van a hiba, de más véleményen vagyok.
Inkább szülessen kevesebb beírás, de az érdekes legyen.
Beleolvastam a prohardver haladó házimozis részének utolsó pár oldalába, hát nekem az a pörgés nem hiányzik itt.
1 kezemen meg tudom számolni az értelmes hozzászólásokat. Azt is általában Bencétől, meg pár avxes tagtól(Kp, Quetz, Dorian, Denesr, a teljesség igénye nélkül)érkezik.
A face-t meg jobb, ha hagyjuk.
Minden csoport mögött valamelyik cég áll és vagy a felszo..s megy vagy kipenderítenek az adott csoportból.
Csak egyszer írtam egy kérdezőnek olyan választ, hogy az Anthem jobb minőség, mint az Emotiva, különösen a végfokait tekintve és már repültem is. Arról nem beszéve, hogy természetes, hogy jobban pörög, hiszen rengeteg kezdő található meg a facen. Engem nem boldogítana, ha azzal lenne tele az avx, hogy pl. a Denon 1xxx avrhez milyen hangsugárzót vegyen, Magnatot, vagy Dalit, mindezt 150-es keretből. Vagy hogy az svs 2000-es subhoz Inakustik vagy Oehlbach szubkábelt vegyen.
Szép és biztos jó hangú rendszer lehet, de igazad van, ez nem Pro Cinema használat. Sőt, mivel még egy nyamvadt tv sincs a szobában, semilyen mozis használathoz nincs köze.
Valamelyik hifis topikban lenne a helye, ahol jól kibeszélhetnék a sztereós emberkék, hogy vajon miért nem a háromszög csúcsán van a hallgatói pozició, mennyire lehet jó a döntött mennyezet, jók-e a különböző akusztikai elemek. Meg azt is, hogy van-e létjogosultsága a millió McIntosh elektronikákhoz párosítani, ezeket a JBL Pro sugárzókat.
Szóval szerintem ez itt és úgy összességèben a HM részlegen eléggé off
Annak ellenére hogy a Pro-s topicban vagyunk, nem kifejezetten a moziszobásokra gondoltam hanem az átlag mozistákra akik nappaliban űzik a hobbit. Persze ha el tudod rejteni mert van helyed, és ráadásul ez a minimal stílus tetszik akkor nincs miről beszélni. De van aki szereti nézegetni, látni a cuccait...DeLorean írta: ↑2021.04.29., csüt. 21:42Hát ha Zozi szobájára emlékszel, akkor igen nehéz lenne megítélned a hangfalak méretét, vagy kinézetét.
Ha valaki úgy szerezné megoldani, hogy ne is lássa a hangfalakat - nem lehetetlen.
Egy moziszobába meg ha valaki a kinézete miatt választ hangfalat, akkor azzal tényleg nem lehet mit kezdeni.![]()
Azért lássuk be hogy ez réteg mozi marad a mérete, kinézete miatt. Így hiába tetszene az előadása, ára másnak is.
De nem elégszer!!!-KP- írta: ↑2021.04.29., csüt. 16:18Nem akarom azt mondani, hogy vótmá, de, sajnos vótmá. Úgy 5x.TSanyi írta: ↑2021.04.29., csüt. 12:41KCS rendszererről egy cikk:
https://rehders.de/test-kcs-kinolautspr ... erence-ii/![]()

- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Nem akarom azt mondani, hogy vótmá, de, sajnos vótmá. Úgy 5x.TSanyi írta: ↑2021.04.29., csüt. 12:41KCS rendszererről egy cikk:
https://rehders.de/test-kcs-kinolautspr ... erence-ii/
Akkor még könnyebb volt a döntés!Farkinca71 írta: ↑2021.04.29., csüt. 15:27
Az összehasonlitásról... Hát én is igy éltem meg a dolgot, csak nálam kisebb klipsch rendszert váltott![]()
![]()
- Farkinca71
- Fórumlakó

- Értékelés: 274
Az összehasonlitásról... Hát én is igy éltem meg a dolgot, csak nálam kisebb klipsch rendszert váltottTSanyi írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:42Érdekes hogy most ne hasonlította össze a KCS-el, mint az előző cikkben a leváltott Klipsch-el.DeLorean írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:32Hát, ezzel kezdődött a fertőzés mondjuk Zozinál. Ugye?TSanyi írta: ↑2021.04.29., csüt. 12:41KCS rendszererről egy cikk:
Azóta a tag is továbblépett, JBL van most.
https://rehders.de/test-jbl-3678-klangg ... hx-lizenz/
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502
Érdekes hogy most ne hasonlította össze a KCS-el, mint az előző cikkben a leváltott Klipsch-el.
Most ezzel arra akarsz utalni hogy Zozi is váltani fog???DeLorean írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:32Hát, ezzel kezdődött a fertőzés mondjuk Zozinál. Ugye?TSanyi írta: ↑2021.04.29., csüt. 12:41KCS rendszererről egy cikk:
Azóta a tag is továbblépett, JBL van most.
https://rehders.de/test-jbl-3678-klangg ... hx-lizenz/
Érdekes hogy most ne hasonlította össze a KCS-el, mint az előző cikkben a leváltott Klipsch-el.