Az Emotiva HW-jó, ezt mérések is alátámasztják, de a szoftveres csapat mögöttük egy rémálom, és rengeteg üres, be nem tartott ígéretről olvastam már velük kapcsolatban. Az Arcam tulajok fórumán pedig sticky postban van az ajánlott stabil firmware, ami általában nem az utolsó release.Morph írta: ↑2020.11.23., hétf. 17:24Naa. Miért nem ? Szerintem mind jobb minőséget képvisel, mint a malac...Quetz írta: ↑2020.11.23., hétf. 08:47A Lexicon egy átcimkézett Arcam AV860, ez alapján tudsz review-t keresni, illetve az Arcam lehet, hogy olcsóbb. Az Emotiva-hoz sokáig nem volt Dirac, de ezt mostanra úgy tudom, megoldották. Én egyikre sem cserélnék.motorgyilkos írta: ↑2020.11.22., vas. 18:28Helotok!
Kene egy kis segitseg. Van egy 8805 processzorom, de nem vagyok tulzottan elegedett, gondolkodom egy Lexicon mc10 esen vagy Emotiva xmc2 on. Szeritnetek melyik pro/kontra?
Koszi.
Ehhez képest lehet, hogy a D+M eszközök némileg alacsonyabb minőséget képviselnek, cserébe szimplán működnek. És persze az árkülönbség sem utolsó szempont. Ezért mondtam, hogy ha már 4k+ USD eszközt néznék, akkor Anthem, Monoprice, a felső ligában pedig Storm, Trinnov, Lyngdorf, ízlés szerint.