Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pro Cinema az otthonunkban

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1679

Re: Pro Cinema az otthonunkban

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Persze, hogy lehurrogták. Láttad a görbéket, amit berakott a topikjába? Bazi nagy kiemelések, kvázi hiányzó 80-120hz tartomány...

Az van pontosan, amit Tamoo mondott. Sokan keverik a dinamikát, a szoba kiemeléseivel. De ez nem dinamika, hanem egy rossz értelemben vett kiemelés, kvázi torzítás. Amihez ha a fül hozzászokik,persze hogy dinamika csökkenésnek élik meg annek elvesztését. Mivel az ARC levág 5-6dB-t a kiemelésekből akár. De ettől ez nem dinamika csökkenés, csak jobban közelít a hang ahhoz, amit a hangmérnök "elkövetett". Egyébként zenén is látványos a különbség, ha pont olyan mélyek vannak, amik pont telibekapják a szoba rezonancia frekvenciáit. Ott gyakorlatilag zongorázni lehet a különbséget arc on és off állás között, és nem az off állás javára. Sokkal kellemesebb, finomabb mélyek lesznek, a rezonanciák nem nyomják el a többi hangot, jobban kivehetőek a részletek stb.

Remélem a múltkori eset meg van még. Mikor eladta az Adamjait és elvitte az új tulajnak, és akkor is ment a duma, hogy az ARC mekkora szar. Azt meg kikérte magának, hogy ő bármit is rosszul csinált volna. Aztán kiderült, hogy az új hangfalrendszerhez nem mérték újra a rendszert. Csak fogták az új hangfalakat és bebaszarintották a szobába a régiek helyére, aztán várták a csodát :smile51: :smile33: :D :rolleyes: Majd a tulaj újramérte az egészet, és később pedig készített még külön egy zenés konfigot is szub nélkül csak a két frontsugárzóval. Utána teljesen megváltozott a véleménye. Szerencséjére többünk javaslatára inkább rászánta az időt, és nem elkönyvelte hogy az ARC rossz, ahogy egyesek sugallták.

Ettől persze én is azt vallom, hogy az ideális az lenne, ha akusztikai kezeléssel megoldható lenne az, hogy ne kelljen elektronikusan beavatkozni. De hol van erre valós lehetőség? Nem csak horror pénz lenne, de a méret ami ehhez szükséges lenne sem sok helyen kivitelezhető.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

thxfan írta:
2020.11.23., hétf. 13:35
A hangminősége parádés volt, még mielőtt Anthem fikázónak leszek beállítva. Ja, és a tere is, na azt hogy lehet mérni? :D
A mérések alátámasztják az Anthem jó hangminőségét.
A tér mitől jó egy elektronika esetében? Szerintem attól, hogy viszonylag kevéssé szól bele a hangba a készülék (pl alacsonyabb torzítás, magasabb jel-zaj arány stb), elvileg a térinformormáció rögzítve van a hanganyagban, innen már csak az a kérdés, hogy a rendszer ezt átengedi a hallgatótérbe avagy sem.
Itt van például egy Anthem AVR mérése, elég szép eredményekkel, gondolom a proci is hozná legalább ezt a szintet:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.11911/

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Quetz írta:
2020.11.23., hétf. 13:20

Tökéletesen látszott volna 2 freqvencz sweepen, hogy mit történik ARC-al és nélküle. Ha például úgy dolgozik, hogy fenntart tartalékot a kiemeléseknek, akkor várható XdB hangnyomás csökkenés. Ez nem hiba, hanem így működik, tervezhető. Feljebb kell tekerni a hangerőt a kompenzációhoz. Akinél eddig Anthemet hallottam "referencia hangerőn", ott az -20/-25 értéket jelentett és kiestem a székből :D
Nem 50-100 dB-ről van szó, hanem kb. 3-5 ről, Szepi leírta, lehurrogták, Onkyot szintén, pedig részben igazuk volt és jól hallották. Feljebb lett tekerve, fülre nekem nem tetszett Arc-al, ennyi.
A hangminősége parádés volt, még mielőtt Anthem fikázónak leszek beállítva. Ja, és a tere is, na azt hogy lehet mérni? :D
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

thxfan írta:
2020.11.23., hétf. 12:50
Nehéz lenne ezt mérni, jelen esetben egy már megfelelően EQ-zott hangra lett ráküldve az Arc, amibe semmit nem kellett volna belenyúljon, nem bizonyos frekvenciák kiemelése és/vagy kioltása volt hallható, hanem határozott hangerő csökkenés.
Tökéletesen látszott volna 2 freqvencz sweepen, hogy mit történik ARC-al és nélküle. Ha például úgy dolgozik, hogy fenntart tartalékot a kiemeléseknek, akkor várható XdB hangnyomás csökkenés. Ez nem hiba, hanem így működik, tervezhető. Feljebb kell tekerni a hangerőt a kompenzációhoz. Akinél eddig Anthemet hallottam "referencia hangerőn", ott az -20/-25 értéket jelentett és kiestem a székből :D
denesdr írta:
2020.11.23., hétf. 13:09
Itt az emberke 500Hz-ig engedte az ARC-t, de azt írja, hogy efölött is megváltozott valami miatt a hang:
https://www.avsforum.com/threads/dedica ... t-60012299
Az a bajom ezekkel a hozzászólásokkal, nem látom a méréseket. Fülre nem lehet megmondani, hogy mi történik a szobában.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

Itt az emberke 500Hz-ig engedte az ARC-t, de azt írja, hogy efölött is megváltozott valami miatt a hang:
https://www.avsforum.com/threads/dedica ... t-60012299

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Quetz írta:
2020.11.23., hétf. 12:06

Ismét csak azt tudom mondani, meg kéne mérni. Az jut eszembe ugyanis, amit a projektor kalibrálás során szoktak felhozni emberek, hogy tök jó a kalibrált kép, csak lapos, halovány, stb...

Persze az élvezeti értéket a mérés nem befolyásolja, pusztán én vagyok az, aki szeretem látni mi is történik és miért.
Nehéz lenne ezt mérni, jelen esetben egy már megfelelően EQ-zott hangra lett ráküldve az Arc, amibe semmit nem kellett volna belenyúljon, nem bizonyos frekvenciák kiemelése és/vagy kioltása volt hallható, hanem határozott hangerő csökkenés. Ezt talán meg lehetne mérni REW-el, és a grafikonok alapján valami következtetést levonni pl. csak a hangerő változott ugyanazon jelszintnél, vagy másba is belepiszkált. Ahol nincs előtte EQ és nincs tökéletes akusztika, ott biztosan félrevinné a dolgot egy mérés, túl sok értelme nem lenne, mert vélhetően a kiemelések miatt hallatszana hangosabbnak. Nem vagyok vájtfülű, de itt tuti nem ez történt.
Ez hülyeség lesz részemről, igazából azt sem tudom, hogy pl. az Anthemnél lehet-e olyat, hogy az Arc valami bypassként működjön, magyarul az EQ-t ne használja gondolkodik.gif. Talán így lehetne mérni a legjobban, hogy mit és miért csinál.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Quetz írta:
2020.11.23., hétf. 12:06
Ismét csak azt tudom mondani, meg kéne mérni. Az jut eszembe ugyanis, amit a projektor kalibrálás során szoktak felhozni emberek, hogy tök jó a kalibrált kép, csak lapos, halovány, stb...

Persze az élvezeti értéket a mérés nem befolyásolja, pusztán én vagyok az, aki szeretem látni mi is történik és miért.
Sokan esnek abba a hibába, én is beleestem már korábban, hogy bizonyos kiemelésekre azt hiszik, hogy az dinamika "többlet". Pedig semmi köze a dinamikához...
Aki nagyon máshoz szokott annak kicsit szokni kell a korrekciózott hangot.
Mindenkinek leginkább az otthon hallgatott cucchoz van hozzászokva a füle, ahhoz viszonyít, az a "referencia". Ha ez eltérő ízléssel is párosul, akkor nagyon eltérő vélemények születnek.
Nem ismerem a fórumtársakat, a rendszert sem hallottam, csak általánosságban írok.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

thxfan írta:
2020.11.23., hétf. 11:36
Az Anthem proci brutálisan jó teret tud, ami el is várható egy ilyen csúcs géptől. Mivel eddig sehol nem hallottam Anthemet, így nem is nyilatkoztam. Most saját fülemmel hallottam azt a hangerőcsökkenést, sokkal erőtlenebb produkciót, amit produkált az Arc ki- és bekapcsolása.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Pár gondolatot én is leírnék.
Itt adott volt egy hatalmas moziszoba, a korábbi Revelek is nagyon jó hangfalak, ekkora térbe viszont már kevesek voltak. A képek nem adják vissza a szoba méreteit, az itt mozizó többség szobájának 2-3 X méretű, átlag 3 m belmagassággal 42 m2 alapterülettel ;peace; . Nem szeretném a membránméret kérdéskört nagyon feszegetni, így első hallásra ez egy akkora szoba, ahol már tényleges kifuthatják magukat a pro hangfalak. A lehetőségek miatt a surr. és főleg a back csatorna messzebb van, mint máshol a frontoldal, ide tényleg szükséges a bazi nagy háttérsugárzó, 1,5-2 m-re a hallgatási helytől viszont nem sok értelmét látnám.
A rendszer nagyon jó lett összességében, viszont ez a passzív váltásos okosság azért feladja a leckét rendesen annak, aki ebbe belevág, pláne, ha a gyári értéken való váltás torzítást eredményez és kb. 400 Hz-el kell eltérni attól gondolkodik.gif, pedig az EV sem a pro alja.

Az Anthem proci brutálisan jó teret tud, ami el is várható egy ilyen csúcs géptől. Mivel eddig sehol nem hallottam Anthemet, így nem is nyilatkoztam. Most saját fülemmel hallottam azt a hangerőcsökkenést, sokkal erőtlenebb produkciót, amit produkált az Arc ki- és bekapcsolása. És hiába tekertük feljebb a hangerőt, akkor sem volt olyan, mint anélkül. A teljes képhez hozzátartozik, hogy itt a Behringer aktív váltóján lett EQ-val rendberakva a frontoldal, illetve a subok a Behringer NX-ek EQ-jával, és így az egészre lett ráengedve az Arc, ami felesleges dupla EQ-zás, pont ezért úgy gondolom az Arc-nak nem kellett volna ennyire belenyúlni a hangba.

Én is gratulálok a mozihoz, nagyon komoly lett! :smile32:
10.1 Auro3D

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Hiccusz írta:
2020.11.23., hétf. 10:52

Attól tartok, téves következtetéseket vonsz le a hangzás értelmezése kapcsán. Nem is tudom, érdemes-e ebbe itt belemenni, ezért elég talán egy mondat erről. Egyrészt semmilyen hangrendszernek nem lesz nagyobb vagy kisebb a dinamikája a szoba módusai következtében, másrészt - ami ebből következik - egy szobakorrekció, jelen esetben az ARC sosem változtat/ha/ a dinamikán. Ezzel együtt elfogadom, ha így hallottátok/tad és ez a véleményetek/ed.
A fogalmakkal sokan nincsenek tisztában, köztük én sem, ezért nehéz ezeket a hangzásra irányuló véleményeket megfogalmazni.
10.1 Auro3D

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 153

Hozzászólás Szerző: heineken »

Tamoo írta:
2020.11.23., hétf. 09:38
Quetz írta:
2020.11.23., hétf. 09:33
A specifikáció szerint ezek olyan magas sensitivityvel rendelkező hangfalak, hogy egy AVR is meghajtaná őket. 100dB/w/m a megadott érték. Tényleg kellenek a sztereó végfokok?
Nem hiszem hogy sokan hajtanák ezt jó szájízzel AVR-ről. :D De már csak az aktív váltás miatt is kell egy kétcsatornás végfok LCR-enként. (Legalábbis feltételezem, hogy aktív váltást használ.)
Így van, külön kell hajtani a tölcsért és szükséges egy aktív hangváltó.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Zozi írta:
2020.11.22., vas. 18:31
...és egyre elfogadottabb ez az irány. :smile32:
Nem az elfogadással volt a gond, hanem a tálalással...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára thxfan 2020.11.23., hétf. 11:11-kor.
10.1 Auro3D

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1421

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

reinerz írta:
2020.11.23., hétf. 10:15
heineken írta:
2020.11.22., vas. 18:17
Pro hangfalak:

Electro Voice TS 940D- LCR x 3 db
Electro Voice SL 12-Surround x 8 db

Szubok:

JBL 4641 x 2 db

Végfokok:

(4x)QSC Rmb 1450- (2x) Behringer Nx3000D -Img StageLine Sta 1000

Proci:

- Anthem d2v
- Behringer ultradrive pro DCX 2496
Mikor meghallottam hogy Heineken ezt a dupla mély membrános Electro Voice rendszert szeretné a szobájába megvásárolni én első körbe próbáltam finoman lebeszélni. Hallottam már olyan szobákat ahol szintén be voltak rakva pro nagy dögök.De sajna ott igencsak mély uralom volt a kis szobákba ami rontott a hangképpen. De lássuk hogy alakult ez Heineken szobájába ami nem belépő szintű pro hangszórókkal lettek felfegyverezve.
Thxfan kíséretébe kaptam meghívást hallgatózásra.Belépve a szobába a tetőtéri moziszoba hangulata megint megfogott.
(Jó érzés a szobába akár ücsörögni is.) Sajna a technika valóban kinőtte az áram kapacitást.Majdnem el maradt a demózás.De végül sikerült leküzdenünk és végre elindultak a teszt jelenetek. Első két demo után nem volt nehéz rávágni hogy minőségi ugrást lépet a szoba. De valami nem stimmelt!Nem úgy szóltak azok a jelenetek mint thxfan szobájában vagy nálam JBL C211 kiséretében. Thxfan ötlete volt hogy kapcsoljuk ki az arcot és teszteljük le arc nélkül milyen.Hát döbbenet megvolt mert arc nélkül helyére került a dinamika ebbe a szobába is.(Ezt a jelenséget én is tapasztaltam már máshol.) Több jelenetnél ki-be kapcsoltuk az arc-ot. És mind a hárman egyértelműen leszavaztuk az arc-ot. Ettől a pontól élvezhetőek voltak a jelenetek.
Másik döbbenet hogy itt mély nem tolakodó nem nyomja el a magasakat mint ahogy fentebb írtam a dupla mély membrán miatt.Itt a helyén volt minden.Hát igen ezek a hangszórók már nem beugró színtett képviselnek a pro audio világba.
Heineken nem rég volt nálam meghallgatni JBL C211 pro rendszeremet összehasonlítva elég érdekes egyben egyforma véleményünk született.
A JBL C211 dupla membrán nélkül ütősebben szól még az Electro Voice TS 940D ugyanazon a ponton kicsit finomkodik. Nem nagy különbségről lehet beszélni de ott van.Nagyobb térbe nagyobb hangerőn megjáratva biztos elő jönne az Electro Voice előnye. De ebbe a szobába úgy érzem JBL C211 ide is elég lett volna.
Nagyon jól éreztem magam a szobájába olyan mintha otthon lettem volna.Igaz az atmos hiányzott kicsit de irigységre méltó a szobája. Rosszabb szobád sose legyen! :D
Attól tartok, téves következtetéseket vonsz le a hangzás értelmezése kapcsán. Nem is tudom, érdemes-e ebbe itt belemenni, ezért elég talán egy mondat erről. Egyrészt semmilyen hangrendszernek nem lesz nagyobb vagy kisebb a dinamikája a szoba módusai következtében, másrészt - ami ebből következik - egy szobakorrekció, jelen esetben az ARC sosem változtat/ha/ a dinamikán. Ezzel együtt elfogadom, ha így hallottátok/tad és ez a véleményetek/ed.

Heinekennek nagyon sok kellemes órát és jó filmeket kívánok a mozijában, s gratulálok hozzá!

reinerz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 94

Hozzászólás Szerző: reinerz »

heineken írta:
Pro hangfalak:

Szubok:

JBL 4641 x 2 db

Végfokok:

Proci:

- Anthem d2v
Mikor meghallottam hogy Heineken ezt a dupla mély membrános Electro Voice rendszert szeretné a szobájába megvásárolni én első körbe próbáltam finoman lebeszélni. Hallottam már olyan szobákat ahol szintén be voltak rakva pro nagy dögök.De sajna ott igencsak mély uralom volt a kis szobákba ami rontott a hangképpen. De lássuk hogy alakult ez Heineken szobájába ami nem belépő szintű pro hangszórókkal lettek felfegyverezve.
Thxfan kíséretébe kaptam meghívást hallgatózásra.Belépve a szobába a tetőtéri moziszoba hangulata megint megfogott.
(Jó érzés a szobába akár ücsörögni is.) Sajna a technika valóban kinőtte az áram kapacitást.Majdnem el maradt a demózás.De végül sikerült leküzdenünk és végre elindultak a teszt jelenetek. Első két demo után nem volt nehéz rávágni hogy minőségi ugrást lépet a szoba. De valami nem stimmelt!Nem úgy szóltak azok a jelenetek mint thxfan szobájában vagy nálam JBL C211 kiséretében. Thxfan ötlete volt hogy kapcsoljuk ki az arcot és teszteljük le arc nélkül milyen.Hát döbbenet megvolt mert arc nélkül helyére került a dinamika ebbe a szobába is.(Ezt a jelenséget én is tapasztaltam már máshol.) Több jelenetnél ki-be kapcsoltuk az arc-ot. És mind a hárman egyértelműen leszavaztuk az arc-ot. Ettől a pontól élvezhetőek voltak a jelenetek.
Másik döbbenet hogy itt mély nem tolakodó nem nyomja el a magasakat mint ahogy fentebb írtam a dupla mély membrán miatt.Itt a helyén volt minden.Hát igen ezek a hangszórók már nem beugró színtett képviselnek a pro audio világba.
Heineken nem rég volt nálam meghallgatni JBL C211 pro rendszeremet összehasonlítva elég érdekes egyben egyforma véleményünk született.
A JBL C211 dupla membrán nélkül ütősebben szól még az Electro Voice TS 940D ugyanazon a ponton kicsit finomkodik. Nem nagy különbségről lehet beszélni de ott van.Nagyobb térbe nagyobb hangerőn megjáratva biztos elő jönne az Electro Voice előnye. De ebbe a szobába úgy érzem JBL C211 ide is elég lett volna.
Nagyon jól éreztem magam a szobájába olyan mintha otthon lettem volna.Igaz az atmos hiányzott kicsit de irigységre méltó a szobája. Rosszabb szobád sose legyen! :D

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Quetz írta:
2020.11.23., hétf. 09:33
A specifikáció szerint ezek olyan magas sensitivityvel rendelkező hangfalak, hogy egy AVR is meghajtaná őket. 100dB/w/m a megadott érték. Tényleg kellenek a sztereó végfokok?
Nem hiszem hogy sokan hajtanák ezt jó szájízzel AVR-ről. :D De már csak az aktív váltás miatt is kell egy kétcsatornás végfok LCR-enként. (Legalábbis feltételezem, hogy aktív váltást használ.)
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

heineken írta:
2020.11.23., hétf. 09:06
A teljes képhez hozzátartoznak a hátrányok is..
Borzasztó nagy mérete és súlya van minden darabnak,.. a háttérsugárzók falra emeléséhez két ember szükséges.
Nagyon sok és erős végfokot igényel,..az LCR sugárzókat 3 db sztereó végfok hajtja. Az otthoni villamos hálózatom ezzel elérte teljesítőképpeségének határát, így teljesítményt emelést kellett igényelnem, külön betáppal a villanyórától.

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

DeLorean írta:
2020.11.22., vas. 18:40
heineken írta:
Az audio és a vizuális élmény nagyon pazar lett! :tutiok:
Jó lett!
Nem semmi a belmagasság! Mekkora a szoba és a vászon?

Miben lett más a hang, mint eddig?
:smile32:
7 x 6 méter alapterület, 3,6 méter belmagasság..a vászon kb 290 cm széles.

Az általam hallgatot "referencia" hangerőn atom stabil és hatalmas a dinamika, életszerűbb jelenérzet, sokkal több információt, részletet hallok minden frekvencia sávon, a pro szubok tökéletesen simulnak a hatalmas lcr-hez, a dialógusok pazarul szólnak..röviden..félelmetesen moziszerűbb. :D
Tartottam tőle, hogy mélytónusu, dübörgő, részleteket elfedő hangképet kapok, de nem így szerepelt a rendszer. Az már csak hab a tortán, hogy kedvenc koncert anyagaim jobb minőségben szólalnak meg mint a Reveleknél.

A teljes képhez hozzátartoznak a hátrányok is..
Borzasztó nagy mérete és súlya van minden darabnak,.. a háttérsugárzók falra emeléséhez két ember szükséges.
Nagyon sok és erős végfokot igényel,..az LCR sugárzókat 3 db sztereó végfok hajtja. Az otthoni villamos hálózatom ezzel elérte teljesítőképpeségének határát, így teljesítményt emelést kellett igényelnem, külön betáppal a villanyórától.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

heineken írta:
2020.11.22., vas. 17:31
Végül néhány hónap múlva..

Pro szoba x.jpg
bravo.gif Tehetnél még fel képeket más szögből is!

Zozi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 974

Hozzászólás Szerző: Zozi »

Gratulálok, jó "kis" mozit hoztál össze.

Személy szerint örülök neki, hogy egyre több ilyen "pro" mozi épül és egyre elfogadottabb ez az irány. :smile32:
* JVC DLA Z1 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

Pro hangfalak:

Szubok:

JBL 4641 x 2 db

Végfokok:

Proci:

- Anthem d2v

Az LCR sugárzók külső hangváltót igényelnek, beállítsuk nagy szívás, a biztonság kedvéért Fapacit hívtam el, hogy mérje és kalibrálja össze a teljes rendszert.
A hátsó, két darab szub fázisba állítását és EQ korrekciót Onkyo607 és Thxfan segített belőni,..köszönöm nekik a sok időt és türelmet :D :smile53:
A pro hangfalakat Audiotrend szerezte be és cipelte a tetőtérbe. leborulok.gif

Az audio és a vizuális élmény nagyon pazar lett! :tutiok:

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

Végül néhány hónap múlva..
Pro szoba x.jpg
Pro szoba x.jpg (872.99 KiB) Megtekintve 1417 alkalommal

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

Hátsó szub szekció..
Pro szub back1.jpg
Pro szub back1.jpg (1.54 MiB) Megtekintve 1407 alkalommal
Pro szub2.jpg
Pro szub2.jpg (1.95 MiB) Megtekintve 1407 alkalommal

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

Alakul..
Pro moziszoba.jpg
Pro moziszoba.jpg (1.41 MiB) Megtekintve 1407 alkalommal

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó

Moziszobám pro építése gondolkodik.gif :smile30: :D
Pro moziszoba2.jpg
Pro moziszoba2.jpg (1.28 MiB) Megtekintve 1410 alkalommal

Ragadozó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: Ragadozó »

Morph írta:
2020.11.15., vas. 18:57
Szép meg jó, de, hogy lesz ez Pro-s kötődésű?
Bocsánat, ha rossz helyre írtam...
Kép: Panasonic  TX-P50GW20
Hang: Házimozi: Pioneer BDP-LX71, Dune HD BASE 3.0, Pioneer VSX-LX70, HTPC, Philips FA951, Pioneer A-509R, SVS SB12-NSD, Monitor Audio GX350, GX200, GX100, Kácsa - Neotech - Isotek kábelek 

http://logout.hu/blog/ragadozo/index.html pár saját cikk a témában...

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”