Popcorn A410-hez sehol sem találok már gyári wifi adaptert ,helyettesíthető mondjuk valamelyik még rendelhető TP-link vagy hasonló adapterrel?
Köszönöm szépen Uraim!

Üdv. Jani
Köszönöm a gyors választ urak, még ha nem is lettem optimista.
A HTTPS protocol a HTTP titkosított változata. Ha a lejátszód nem támogatja ezt, akkor sajnos nem fogod tudni hallgatni a rádiókat. Nem tudom, van-e hozzá firmware frissítés....
Pl. az új Zidoo Z9X.
Az én válaszom: szerintem ne használj olcsó pendrive-ot tárolóként 4K film lejátszására. Nem az usb 2.0-val van baj (480 Mbps) hanem az olcsó pendrive-ok flash technológiájával, főleg a régebbiekkel. A 4K UHD BD-k olvasási bitrátája átlagban 90 Mbps körül mozog, de maximum 144 Mbps, ez bőven "átfér(ne)" az USB 2.0-n. Egy 4K UHD BD ISO-nál is legalább ilyen bitrátára kell legyen képes a pendrive, és bármit is írnak rájuk, sajnos sokszor egész egyszerűen nem képesek rá.szabo_pitty írta: ↑2020.07.14., kedd 07:21A másik probléma: BD-ISO-t kezdtem lejátszani, pendrive-ról. El is indult a film, de úgy 13 perc után, úgy elkezdett szakadozni, hogy nézhetetlen volt. Nem elég, hozzá, az USB 2.0 sebességge, vagy egyéb probléma van?
Az én válaszom: szerintem ne használj olcsó pendrive-ot tárolóként 4K film lejátszására. Nem az usb 2.0-val van baj (480 Mbps) hanem az olcsó pendrive-ok flash technológiájával, főleg a régebbiekkel. A 4K UHD BD-k olvasási bitrátája átlagban 90 Mbps körül mozog, de maximum 144 Mbps, ez bőven "átfér(ne)" az USB 2.0-n. Egy 4K UHD BD ISO-nál is legalább ilyen bitrátára kell legyen képes a pendrive, és bármit is írnak rájuk, sajnos sokszor egész egyszerűen nem képesek rá.szabo_pitty írta: ↑2020.07.14., kedd 07:21A másik probléma: BD-ISO-t kezdtem lejátszani, pendrive-ról. El is indult a film, de úgy 13 perc után, úgy elkezdett szakadozni, hogy nézhetetlen volt. Nem elég, hozzá, az USB 2.0 sebességge, vagy egyéb probléma van?
USB 2.0 winchesterem van, ExFAT-ra formázva, nagyon csendes, elmegy csak az USB portokról táplálva (nem kell neki külső táp), és minden gond nélkül le lehet róla játszani 4k filmeket. Nyilván nem azt mondom, hogy ilyent vegyél, csak hasonlítási alapként, hogy egy 8 évvel ezelőtti USB 2.0 HDD is gond nélkül használható. Ma már SSD-t vennék ilyen célra.https://edigital.hu/kulso-merevlemez/samsung-g2-portable-25-500gb-hddsamhxmu050dcgb2-kulso-merevlemez-fekete-p59753 írta:500GB-os SAMSUNG G2 Portable
Erre a válasz szerintem inkább a pen sebessége a válasz. Usb2.0-án is lazán megy a BD iso, nekem is elég sok ilyen anyagom van, de vagy hálózatról játszom le vagy usb-én csatlakoztatva.szabo_pitty írta: ↑2020.07.14., kedd 07:21A másik probléma: BD-ISO-t kezdtem lejátszani, pendrive-ról. El is indult a film, de úgy 13 perc után, úgy elkezdett szakadozni, hogy nézhetetlen volt. Nem elég, hozzá, az USB 2.0 sebességge, vagy egyéb probléma van?
Annyi gondolat még ide, hogy biztonsági szempontból nem szerencsés a saját, rendszergazda jogosultságú felhasználó nevet használni. Persze az sem mindegy ki mire használja a pc-t, aki nem dolgozik rajta, nincs rajta "érték" ott kevésbé kritikus. A vezérlőpultban simán hozzá lehet adni új (nem rendszergazda) juzert. Hátulütője a dolognak, hogy gép indításkor belépési jelszót fog ezután kérni. Előnye lehet egy kis állítgatással, hogy ha csak olvasási jogot hagyunk a médiaplayernek, ezzel akár véletlen törlések is elkerülhetőek.
Nálam, még nem működött. Nemrég vettem és csak most próbáltam összehozni. Win7-et használok, a TV-vel, meg tudtam oldani, a hálózati lejátszást.junior19 írta: ↑2020.07.13., hétf. 20:46Hali!
Az igazi segítséghez elég sok infó hiányzik.
Működött-e már valamikor?
Milyen Win?
Ha win10-es, akkor az smb1 engedélyezve van?
Valami másik eszköz látja-e a megosztott mappát? Így kizárva azt, hogy nem megfelelő a win mappamegosztása.
Egyébként a Dune-én ezt kell csinálni, ha ez alapján nem jó, akkor máshol van a hiba.
Vegyél fel hálózati könyvtárakat:
Pop Up
Új hálózati könyvtár
Név: L1 (tetszőleges)
Típus: SMB
Szerver: L (a laptop neve)
Könyvtár: m (megosztási név, amit a speciális megosztásnál adtál meg)
Felhasználó: f (win belépési neved)
Jelszó: j (win jelszavad)
Nem tudja a Hdmi kábeled átvinni a 4k HDR-t, teljesen normálisan működik a tévé. Külső eszköznél a 4kHdr-hez be kell kapcsolni a Deep Color funkciót, ezt jelzi is a tévé. Ha a lejátszónál kisebb felbontást adsz meg kimenetnek, akkor működne az a bemenet is a Deep Color funkció nélkül, csak persze nem használnád ki a legjobb minőséget.pajesz írta: ↑2020.07.04., szomb. 11:56Gondolkodtam mar, hogy irok a gyartonak is, de elobb megprobalom valahogy megoldani. Tegnap odaig jutittam, hogy ha kikapcsolom manualisan a Deep colourt akkor tokeletesen mukodik. De ha aktivva teszem azonnal no signal! A tv az egy Lg C9, nem tudom, hogy esetleg masnak is volt e mar hasonlo tapasztalata? A Hdmi portojra en is gondoltam igy vegig probaltam az osszest de ugyan az a szitu. Viszont igy minden egyes alkalommal csak a gyari beallitasok vissza allitasa segitett! Viszont igy ha a 4k Deep Colour ki van kapcsolva veszithetek a felbontasbol, illetve kepminosegbol?
Valoszinu szabvany gondod vanpajesz írta: ↑2020.07.04., szomb. 11:56Gondolkodtam mar, hogy irok a gyartonak is, de elobb megprobalom valahogy megoldani. Tegnap odaig jutittam, hogy ha kikapcsolom manualisan a Deep colourt akkor tokeletesen mukodik. De ha aktivva teszem azonnal no signal! A tv az egy Lg C9, nem tudom, hogy esetleg masnak is volt e mar hasonlo tapasztalata? A Hdmi portojra en is gondoltam igy vegig probaltam az osszest de ugyan az a szitu. Viszont igy minden egyes alkalommal csak a gyari beallitasok vissza allitasa segitett! Viszont igy ha a 4k Deep Colour ki van kapcsolva veszithetek a felbontasbol, illetve kepminosegbol?
A tévék egy része csak egy bizonyos HDMI bemeneten támogatja a 4K Deep Colort. Esetleg ezt nézd meg és arra a HDMI-re csatlakoztasd a lejátszót. A reset is valami hasonló gondra utal, ilyenkor kisebb felbontásra és alacsonyabb színmélységre kapcsol ami kompatibilis minden bemenettel.pajesz írta: ↑2020.07.04., szomb. 00:13Sziasztok,
Megint en...
Segitseget kernek ismet. Megerkezett a Zidoo uhd2000-em. Ossze hdmi kabelek a helyukon 3 port Digi 1port Zidoo 4port ps4 a 3 portbol ketto tokeletesen mukodik viszont ahova a media player van csatlakoztatva ott nincs kep. Vagy is volt de semmit nem tudtam allitani es azt irja a tv, hogy no signal. Kerestem videokat, hogy ilyenkor mizu. Talaltam is parat de losz@rt sem ert. Majd jott a factory reset a tvn utana latom mar a zidoo menujet de a tvm kidob egy hiba uzenetet hogy bekapcsolja az Ultra hd Deep colourt azon a hdmi porton ahova a Zidoo van csatlakoztatva es ennyi! Ha leojezom fekete kep es egybol no signal. Innentol barmit barhogy barhova dugdoshatom a hdmi-ket a zidoot tobbet nem latom! Aztan megint factory reset es kezdodik elorol minden...
Esetleg valakinek valami otlet?
Koszi szepen!
Az eladót nem kérdezed, hogy tud-e segíteni?