escorial írta: ↑2019.12.01., vas. 19:26
onkyo607 írta: ↑2019.12.01., vas. 15:56
Nekem volt egreat A11 és most Z1000-es van.
Egreat! hmmmmmmmmmmmmmm................
Kerüld el!
Én egy a10et "hajtok" és nekem is van benne olyan, ami nem tetszik, de érdekelne, hogy nálad mi(k) váltott(ak) ki ilyen ellenszenvet?
Előző oldalon már leírtam!
De itt van akkor még egyszer:
Egreat A11 készüléktől azért váltam meg mert egy év alatt semmi fejlesztés nem jött ki rá.
Nagyon fájt hogy a külső srt feliratokat nem volt képes időzíteni.
Automatikus képernyő frekvencia váltás nélkül akadtak a filmek. Amikor meg bekapcsoltam akkor meg az atmos hangalapú filmek hangja pillanatokra kihagyott.Akadás nélkül nem tudtam filmet nézni!
Hdr off-on minden újraindítás után képes volt elfelejteni amit beállítottam.
Tudtam hogy nincs jobb lejátszó ezért ezekkel a hibákkal együtt élve boldogan használtam.
Aztán a proci csere történt nálam (Arcam av860). Itt telt be a pohár. Egyszerűen nem volt dts hd hra hangom.
Igaz ebbe egyik készülék se nevezhető hibásnak.Se a proci se az egreat. Gondolom hdmi összefogás nem volt pariba náluk.
Kép minőséggel meg voltam elégedve addig még meg nem jött az új készülékem Zidoo Z1000 személyében.
Ez eszméletlen gyors készülék! Nagyon jó és gyors borító kezeléssel és szinte mindent megtalál.Képminőség veri az egreat képét. (Igaz el kell vele játszani egy kicsit)
Működik az automatikus felbontás és frekvencia váltás is! Nem úgy mint egreat lejátszóknál.
Full folyamatos nagyon éles kép!
És a hang! Nem értem mi a magyarázata de olyan tér lett hangilag a szobámba hogy csak kapkodtam a fejemet mi van?
Dts hd hra müködik!
Felirat kezelés: hát itt aztán mindent be lehet állítani két sor közti távolságát is. Időzítés is rendben.
Nem kell aggódni support miatt.
És ez egy nap alatt megérkezett angliából!