[/quote]
Fasza, mert nálam nem vált...

nincs ilyen beállítás, de a hdr-t a 17.6 is tudja, szépen vált nálam hdr-be a vetítő!

Ezt értettem importálás alatt, de talán nem ez volt a megfelelő szó.Cinemadness írta: ↑2019.03.25., hétf. 13:23Tehát minden film külön mappában + 1 db .nfo-val és poster/fanart képpel, akkor ne írjatok át semmit, és még importálni sem feltétlenül kell, mert reinstall után Video forrás hozzáadáskor (bepipálva: filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban) egyszerűen felépíti magát újra, ilyen egyszerű.
Közben máshonnan is ugyanezt az infót kaptam. Így fogok eljárni.Cinemadness írta: ↑2019.03.25., hétf. 13:23Tehát minden film külön mappában + 1 db .nfo-val és poster/fanart képpel, akkor ne írjatok át semmit, és még importálni sem feltétlenül kell, mert reinstall után Video forrás hozzáadáskor (bepipálva: filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban) egyszerűen felépíti magát újra, ilyen egyszerű.
éppen tegnap toltam újra, és megvoltam minden beállítással együtt, 20perc alatt..

Nekem ez még soha nem sikerült ilyen egyszerűen, mindig importálni kellett a filmeket, de már rutinosan átírkáltam az infókat a filmek állományában, így pár perc alatt megvagyok vele új telepítésnél.dhcodoki írta: ↑2019.03.25., hétf. 09:23Nemsoká cserélném a hardverszettet a gépben. Ti hogy oldottátok meg a Kodi-s adatbázis költöztetését?
Én exportáltam könyvtáranként külön-külön a teljes adatbázist. Mindegyik film mellé létrejött egy nfo fájl, mely tartalmazza az adott film adatait. Gondolom a hardver összeállítás és szoftveres telepítések után, csak importálni kell a filmeket és minden visszaáll a régire. Nem csináltam még ilyet, szerintetek működni fog?
Nem kétséges, nem is azért mondtam, te tudod milyen a viszonyom a PC-vel.

Már le is kaptam, köszi
igen tudom, de eddig fent volt a telepíthetők között, most már ott sincs..

Amit nem lehet megoldani másfél óra alatt a PC-k környékén, azzal nem is igazán érdemes foglalkozni.

Nem tudom, újat mondok-e vele, de a Confluence felület egy ideje már nincs a gyári csomagban, külön kell felpakolni. Én is ezt használom egyébként és szintén pislogtam, mikor nem találtam telepítés után.Fish írta: ↑2019.03.23., szomb. 18:33elvagyok a 17.6-al ,szóval nem parázom, működik jól.. csak minap ,eltűnt egy kedvelt skin és nem bírok rájönni miért.. előző nap még volt ,most már nincs.. felraktam kíváncsiságból a 18-at majd konstatáltam,hogy nincs dsplayer ,visszadobtam a 17.6 ot és azóta nem jön elő az a skin: Confluence.
Ha te szívsz vele, én biztos megörülnék, és szétverném másfél óra múlva.Fish írta: ↑2019.03.23., szomb. 18:33elvagyok a 17.6-al ,szóval nem parázom, működik jól.. csak minap ,eltűnt egy kedvelt skin és nem bírok rájönni miért.. előző nap még volt ,most már nincs.. felraktam kíváncsiságból a 18-at majd konstatáltam,hogy nincs dsplayer ,visszadobtam a 17.6 ot és azóta nem jön elő az a skin: Confluence.. lehet tolok egy tiszta installt ,és akkor meglelem.. ami még érdekes ,hogy mostanában csinált olyat ,hogy látszólag minden fasza ,de mikor elindítottam egy filmet,hang volt de valahol a háttérben indult a kép, az istennek nem bírtam rájönni miért, aztán toltam rá egy gyors kodi installt és mint ha mi sem történt volna működött.. vannak ilyen bug-ok és ezek zavarnak..de persze együtt élhető ,ha néha hozzá kell nyúlni
ingyenes ,egy szavam sem lehet rá.. Jriver-t próbáltam anno ,buta a kereső része.. szarul dobja be a boritókat és nem is tetszik a felület, persze nagy mélységekbe nem mentem bele..lehet ,hogy fasza lenne..zenére azt tudom ,hogy kiváló..
![]()