nemtomm írta: ↑2019.03.04., hétf. 19:44
thxfan írta: ↑2019.03.03., vas. 19:04
nemtomm írta: ↑2019.03.03., vas. 17:31
Először is nem szeretem ezt a kioktató stílust vegyél belőle vissza. Fogalmam sincs honnét vetted elő mert te nem voltál ilyen.
Amennyiben nem használok szakszavakat tud be annak hogy egy amatőr mozis írja le azokat
Részemről a téma lezárva ...
Az előző rezgéscsillapítós hozzászólásod stílusa alapján mégis mire számítottál? Hiccusz nem törzsutas a placebó expresszen

, jelen esetben szakemberként leírta a véleményét, bár többen és ilyen háttértudással tennék ezt...
Szerinted ez is placebo?
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=84&t=115542
Szándékosan hagytam az előzményeket.
1. Ha igazán ismernéd Ivánt, tudnád, hogy bántószándék, kioktatás nélkül ír-kommunikál így(szóban is). Hidd el, óriási ismeretanyag van a fejében ...
2. Bántószándék nélkül írom. Egyszerűen megdöbbentő, hogy többek között hdmi témában, sem a saját szemednek, sem a műszaki leírásoknak nem hiszel. Rövi DEN. Ha hdmi kábel vásárlás előtt állsz és valaki azt mondja neked, hogy lesz változás a digitális képben az két fajta ember lehet: CSALÓ aki becsap téged, hogy a pénzedet kihúzza a zsebedből. A másik a HÜLYE, aki saját magát is becsapja. Pont ilyenek a vallássérültek is ... Vakon hisznek abban, ami nincs.
Tudom, ebben a közösségben kevesen fogják megérteni.
Nem csak neked: Engedd el!
Nem kell hozzá más, csak ne látogasd a fórumot naponta, fél naponta, óránként, fél óránként, percenként. Kapcsold ki a követést is! A fórum nélkül rá fogsz jönni, nem ez a legfontosabb dolog a világon! De még csak nem is a második legfontosabb! Úgy tudom, hogy autó alkatrészeket árulsz. Ha van saját autótok, az milyen szerepet tölt be a családod életében? A legfontosabb vagy csak mint megbecsült közlekedési eszköz? Gondolom a második mert még sosem olvastam tőled olyanokat, hogy hobbiból félévente cserélgeted a féktárcsákat, a kormányokat, a turbókat, a fékcsöveket vagy ha már témába hoztam a hdmi-t mint drótot, a kocsidban a vezetékeket, abban a hiszemben, hogy este jobban fogsz látni a cserélt drótok miatt.
Meg mutatom, hogyan nézem a termékeket:

- 52861897_2270873386266726_4710441008918167552_n.jpg (87.74 KiB) Megtekintve 2149 alkalommal
Idézet a filmből: "Vajon mi történhetett a világgal? Hogy manapság az átlagos felér a kitűnővel? Mikor tehettük lejjebb a mércét?"
Mennyire pont idepasszol már? :) A filmek túlnyomó része, rakás szar. Már régóta mondom ... Ennek ellenére azt látom, hogy a mély hobbisták, szinte lassulás nélkül szórják a pénzt. Tudomásul sem véve az évek óta lefelé tartó tendenciát. Az a fontos, hogy az "elismerés" dombocska tetején legyenek, hogy figyeljenek rá, hogy páran irigykedjenek rájuk.
Ha józan lennél, te is felismerted volna, ez már nem az a hobbi, amit anno elkezdtél, mivel az "üzemanyag" igénytelené és értéktelenné vált. Tudom párnak itt az is elég, ha legeltetheti a szemét, ha az évek alatt össze gyűjtögetett pár perces demókat újra és újra és újra és újra (nem folytatom a felsorolást, de képzelj ide még vagy 3-500-at) ...
Anno Lacy le egér mozizta akik tv-n nézik a filmeket, de az az igazság, hogy ennél többet nem érdemelnek.
Mi szinkronnal nézzük a filmeket. A termékek kb. 90%-a 2.0-ás, de nem ez a probléma. Az, hogy nézhetetlenül szarok. Mindegyiknek megadom(megadjuk) a lehetőséget, de 10-20 perc után, ha olyan, törlöm a fenébe.
Ha tv-n nézed vacsora közben, el tudod engedni a lecsengési időket, a pikszel mennyiséget, a kontrasztot, a fényerőt, az előtétfalat, a szubok mennyiségét, elhelyezésüket, a kábeleket, a referencia hangerőt, az atmosdtsxauroháromdét, a posztereket, a bábúkat ... gyakorlatilag mindent. Egyszercsak ... látni fogod, hogy valójában milyenek is a mai filmek.
Ha szándékosan csukod be a szemed és az alkoholistákhoz-kábítószer fogyasztókhoz hasonlóan, folyamatosan kábítod magad, sosem fogod megérteni miről írtam. :)
Én megpróbáltam.