Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifilala mozija, kicsit másképp
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
16 hours ago, Hifilala said:
Akkor fél siker.A redőnyhöz nincs valami trigger lehetőség?
Nem tudom. Csak egy távirányító van hozzá, ami 433MHz-es.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
6 hours ago, nadtom said:
Közben rájöttem hogyan kell tanítani.
A klíma megy, de a redőny nem, mert annak 433MHz-es a távja.
Akkor fél siker.A redőnyhöz nincs valami trigger lehetőség?
5 hours ago, Hifilala said:
A linken nem találtál információt?
Közben rájöttem hogyan kell tanítani.
A klíma megy, de a redőny nem, mert annak 433MHz-es a távja.
4 minutes ago, thxfan said:
http://hvg.hu/tudomany/20161012_otfonto ... emezjatszo
A szigetországban már rendszer sem kell, elég egy pénz és már szól is, állítólag a nagyobb címlet már a BD-is viszi .
Mekkora címlet kell az UHD-hoz?
Ja ,azt még nem adták ki
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1199
http://hvg.hu/tudomany/20161012_otfonto ... emezjatszo
A szigetországban már rendszer sem kell, elég egy pénz és már szól is, állítólag a nagyobb címlet már a BD-is viszi .
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
2 minutes ago, nadtom said:
Nekem a legújabb Logitec+Hub van ez: https://www.logitech.com/en-us/product/ ... me?crid=60
Igazából az a kérdés, hogy hogyan lehet betanítani?
A linken nem találtál információt?
10 hours ago, cecil said:
Klímát csak akkor tudsz ha wifi-s már a klíma... vagy veszel egy spéci kiegészítő jel átalakítót! A klimak sajnos másképpen kommunikálnak a távirányítójukkal, végigjártam mar az utat. Illetve talán az uj home hub mar képes ra, nekem az első generációs hub van avval nem lehetett megoldani. Redőnyt nem tudom.
Nekem a legújabb Logitec+Hub van ez: https://www.logitech.com/en-us/product/ ... te?crid=60
Igazából az a kérdés, hogy hogyan lehet betanítani?
On 2018. 04. 14. at 10:07 PM, nadtom said:
Nekem is van egy Logitec-em. Tudja valaki, hogyan lehet betanítani pl. a klíma vagy a redőny mozgatására? A készüléklistában ezek nincsennek benne, szóval valahogy be kellene tanítani a Logitec-et.
Klímát csak akkor tudsz ha wifi-s már a klíma... vagy veszel egy spéci kiegészítő jel átalakítót! A klimak sajnos másképpen kommunikálnak a távirányítójukkal, végigjártam mar az utat. Illetve talán az uj home hub mar képes ra, nekem az első generációs hub van avval nem lehetett megoldani. Redőnyt nem tudom.
39 minutes ago, Hifilala said:
Szerintem a Logitech oldalán itt lesz a megoldás: http://support.logitech.com/en_ca/artic ... 0069uzZAAQ
Köszi kipróbálom.
1 órája, nadtom írta:
Nekem is van egy Logitec-em. Tudja valaki, hogyan lehet betanítani pl. a klíma vagy a redőny mozgatására? A készüléklistában ezek nincsennek benne, szóval valahogy be kellene tanítani a Logitec-et.
Szerintem a Logitech oldalán itt lesz a megoldás: http://support.logitech.com/en_ca/artic ... 0069uzZAAQ
12 minutes ago, Hifilala said:
Én is meg tudom osztani hogy mi mit csináljon,de még jobban ki kell ismerni.Nyílván te azt szoktad meg és ha procit vagy lejátszót cserélsz,akkor azok a funkciók azon a gombon maradnak.Bármelyik legyen is,nagyon megkönnyíti az életet.
Jól látod, csak nekem fizikailag van sok gombom, az előny. Te is megtudsz bármit amit én, csak mivel nincs annyi gomb, így a képernyőn kell lapozgatni. Ami nekem egy bökés, az neked akár több is. De jó dolog, évek óta használom szóval hajrá.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
10 perce, Tonyka írta:
Az a jó a sok gombosba, h meg tudod osztani a felületét. Aktivitás függőn, pl. nekem Oppo-tévé, proci. Ez úgy néz ki a távon, h értelem szerűen a play, pause alap gombok az oppo-é, a menü, a setup, a guide a home, és így tovább, a hangérő a procié. Az 1-es gomb az aktuális HDMI bemenet, mert néha sikerül nem átváltania a parancssorban. Ezeket már becsukott szemmel tudom, így villámgyorsan elérem ami kell. Az applikációt nem is használom, csak ha nagyon sok filmet tallózgatok, mondjuk egy demo esetén.
Én is meg tudom osztani hogy mi mit csináljon,de még jobban ki kell ismerni.Nyílván te azt szoktad meg és ha procit vagy lejátszót cserélsz,akkor azok a funkciók azon a gombon maradnak.Bármelyik legyen is,nagyon megkönnyíti az életet.
8 minutes ago, Hifilala said:
Köszi! Nekem még nem volt,így tapasztalat sem,hogy milyet kéne venni.Legfőképp a ki-bekapcsolás volt a szempont.Az Oppo mobil appját használom,mert az akkor is kéznél van,ha zenét hallgatok és ilyenkor nem megy a tv,de az Anthem amúgy is lekapcsolná a képet.Az analóg direkt tényleg az!
Az a jó a sok gombosba, h meg tudod osztani a felületét. Aktivitás függőn, pl. nekem Oppo-tévé, proci. Ez úgy néz ki a távon, h értelem szerűen a play, pause alap gombok az oppo-é, a menü, a setup, a guide a home, és így tovább, a hangérő a procié. Az 1-es gomb az aktuális HDMI bemenet, mert néha sikerül nem átváltania a parancssorban. Ezeket már becsukott szemmel tudom, így villámgyorsan elérem ami kell. Az applikációt nem is használom, csak ha nagyon sok filmet tallózgatok, mondjuk egy demo esetén.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
6 perce, Tonyka írta:
Grat hozzá, jó cucc. Pár éves tapasztalatom alapján viszont a sok gombos a legjobb. Én elég sok gombot használok. Gyors nyelv választás, vagy a felirat, Menü, navigáció hozzá az adott aktivitásban. Volt nekem 1100 is, hamar el is adtam, lapozgat a fene a kijelzőn. Sokkal több idő elérni bármit a kijelzőn, mint egy gomb mellé rendelni a gyakran használt dolgokat.
Köszi! Nekem még nem volt,így tapasztalat sem,hogy milyet kéne venni.Legfőképp a ki-bekapcsolás volt a szempont.Az Oppo mobil appját használom,mert az akkor is kéznél van,ha zenét hallgatok és ilyenkor nem megy a tv,de az Anthem amúgy is lekapcsolná a képet.Az analóg direkt tényleg az!
Just now, Hifilala said:
Végre rászántam magam,hogy vegyek egy Logitech távirányítót.Kifejezetten tetszik,ahogy össze lehet szervezni a dolgokat.Van egy mozi beállítás ami mondent bekapcsol(Tv,Anthem,Oppo),egy ami zenei,itt az Oppo kapcsol be valamint az Anthem egyből 2 csatornásanakógban.Itt még meg akarom nézni,hogy az Oppo is menet e Pure Audio módban beállítva.Így már nem kell távirányítókat keresgélni.Tudom páran használjátok,fe aki nem,annak szerintem érdemes tenni egy próbát!
Grat hozzá, jó cucc. Pár éves tapasztalatom alapján viszont a sok gombos a legjobb. Én elég sok gombot használok. Gyors nyelv választás, vagy a felirat, Menü, navigáció hozzá az adott aktivitásban. Volt nekem 1100 is, hamar el is adtam, lapozgat a fene a kijelzőn. Sokkal több idő elérni bármit a kijelzőn, mint egy gomb mellé rendelni a gyakran használt dolgokat.
Végre rászántam magam,hogy vegyek egy Logitech távirányítót.Kifejezetten tetszik,ahogy össze lehet szervezni a dolgokat.Van egy mozi beállítás ami mindent bekapcsol(Tv,Anthem,Oppo),egy ami zenei,itt az Oppo kapcsol be valamint az Anthem egyből 2 csatornás analógban.Itt még meg akarom nézni,hogy az Oppo is mehet e Pure Audio módban beállítva.Így már nem kell távirányítókat keresgélni.Tudom páran használjátok,de aki nem,annak szerintem érdemes tenni egy próbát!
Ha már felmerült az Oppo kontra Dune kérdés.Annak idején hasznláltam egyszerre több készüléket is.A kis konzervdoboz(Dune HD Solo) jópofa készülék.Mindent lejátszik,kicsi helyen elfér,könnyű a kezelhetősége.Nagyszerüen használható amire kitalálták,vagyis egy TV-hez csatlakoztatva mozizni,esetleg házimozi rendszerhez csatlakoztatva filmezni.És ezzel be is fejeződött a történet.Én magam is erre használtam és élveztük Jack Bauer kalandjait magyar szinkronnal.Amire viszont szinte egyáltalán nem használtam az a zenehallgatás,mert arra bizony alkalmatlan,mint ahogy a legtöbb olcsó digitális ketyere is.És nem,nem azért mert olcsó,hiszen ki ellensége a saját pénzének?Egyszerüen azért,mert ezen a szinten nem foglalkoznak olyan dolgokkal,mint például a tápegység és hasonló dolgok.Még a tőle sokkal drágább Oppo vagy Cambridge Audió készülékeken is lehet javítani.Ezt csak azért írtam le,mert a különbség ugyan lehet árnyalatnyi,de lehet ez az árnyalat dönti el,hogy tud e zenélni avagy nem!Ahogy elmész Madam Tussauds panoptikumába,ahol a bábuk szinte megszólalásig hasonlítanak az élőkre,de mégsem élnek.Természetesen ez szigorúan az én véleményem,ha te máskép gondolod azzal sincs semmi gond.
Tesztelem az új képfeltőltést.Úgy néz ki jó lesz Jó lesz,nem kell kicsinyítgetni!
Szomorú hírrel ébredtem ma.
Az Oppo bezárja kapuit!
https://www.oppodigital.com/farewell.aspx
Mivel minden a pénz körül forog,erőiket a telefonok fejlesztésére fordítják.
Nem egyedi eset,amikor egy vállalkozás még jól működő részét leállítják,mert egy másik rész jobban működik.
A terméktámogatás és szerviz nem szűnik meg.
Meg jobban illik az Anthem logohoz!Most,hogy ezt mondod,tényleg jobban illik hozzá!
Természetesen azt használok,csak piros-feketét,hogy ne keverjem össze!
Chord_Chorus_Reference_XLR_Pair27611-1.jpg_1.jpg
Meg jobban illik az Anthem logohoz!
Próbáld ki az XLR-t
Természetesen azt használok,csak piros-feketét,hogy ne keverjem össze!
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
Próbáld ki az XLR-t
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000