Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
hát.. amennyit a HM erősítő tud, pont annyi fog "előjönni" a végfokból
max hangosabb lesz de hogy sokat javulna azt kétlem
Köszönöm szépen, akkor az igazi megoldás mi volna? Köszönöm
Dinamikailag elég szép ugrás lenne, a Vincent igazi nagyágyú. Aztán jöhet egy Malac proci, és még feljebb lépsz
hát.. amennyit a HM erősítő tud, pont annyi fog "előjönni" a végfokból
max hangosabb lesz de hogy sokat javulna azt kétlem
Dinamikailag elég szép ugrás lenne, a Vincent igazi nagyágyú. Aztán jöhet egy Malac proci, és még feljebb lépsz Viszont ugye Nem olcsó, a kérdés még annyi volna h ennyi pénzért jelentős változás lesz hallható vagy nem, köszönöm
Szeretném a segítségeteket kèrni, van egy marantz sr 5009 házimozi erősítők, kb 70 % zenét hallgatok, szèpen szól sztereoban, de hianyolok sokmindent, a kérdés az volna h ha osszekotnem egy vegfokkal pl Vincent audio sav-p 150 nel úgy j a hangfalakat a vegfok hajtaná meg úgy mekkora javulást ernèk el hangzásban, köszönöm a valaszokat
Dinamikailag elég szép ugrás lenne, a Vincent igazi nagyágyú. Aztán jöhet egy Malac proci, és még feljebb lépsz
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Szeretném a segítségeteket kèrni, van egy marantz sr 5009 házimozi erősítők, kb 70 % zenét hallgatok, szèpen szól sztereoban, de hianyolok sokmindent, a kérdés az volna h ha osszekotnem egy vegfokkal pl Vincent audio sav-p 150 nel úgy j a hangfalakat a vegfok hajtaná meg úgy mekkora javulást ernèk el hangzásban, köszönöm a valaszokat
Sziasztok!
Tavaly májusban vásároltam a netdepo-nál egy Denon avr x1300w típusú házimozi erősítőt, ami kb 1,5-2 havonta eljátssza velem, hogy lecsatlakozik a wifiről, és nem is lehet manuálisan újracsatlakoztatni, hiába írom be a jelszót, csak tölt egy darabig, aztán kiírja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Az erősítő resetálása után újra működőképes a dolog, de nekem azért akkor is cseszi a csőrömet.. Szerintetek mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm!
Jocó
A jobb erősítókön van egy olyan gombocska, ami mindenféle extra dolgot kikapcsol a jó hangminőség érdekében. Van akinek "csak" erre van szüksége.
Mintha a nagyapám hallanám... minden szar ami modern technika csak mert mar nem tud lépést tartani vele...
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 729
Koncertvideókra nektek melyik/milyen vas jött be?
Nekem az, amelyik éppen be van kötve a rendszerbe
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Koncertvideókra nektek melyik/milyen vas jött be?
A szpotifáj a zenehallgatók fidzsitszpínere ...
Általánosságban írtam.Nyilván minden terméket pénzért értékesítenek.
Hogy érthetőbb legyek álljon itt egy példa rólam: a mai napig egy Nokia 3310-est használok 17 éve , ami minden igényemet kielégíti amit egy mobiltelefonnal szemben támasztok.Ezzel szemben a mai tendencia az, hogy kb. 1 milliárd mobiltelefon landol a szemétben évente.Na az ilyen jellegű évente fejlesztett és fogyasztókra sózott technológiát sorolom a föld és az emberiség ellen elkövetett közvetett terrortámadásnak.Mindezt úgy hogy a készülékek valós tudását a felhasználók 1 %-a sem használja ki.Felesleges szar a profit érdekében.És akkor még nem vettem bele a közvetlen emberi kapcsolatok elszemélytelenedését amit ezek a modern kütyük okoznak a felnövekvő generációban. De ez már itt tényleg nagyon off.
Hasonlóképen gondolkozom és nagyon igazat adok
Bakker te egy élő ősember vagy
Nem, csak egy kihalófélben lévő állatfaj
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Hogy érthetőbb legyek álljon itt egy példa rólam: a mai napig egy Nokia 3310-est használok 17 éve , ami minden igényemet kielégíti amit egy mobiltelefonnal szemben támasztok.Ezzel szemben a mai tendencia az, hogy kb. 1 milliárd mobiltelefon landol a szemétben évente.Na az ilyen jellegű évente fejlesztett és fogyasztókra sózott technológiát sorolom a föld és az emberiség ellen elkövetett közvetett terrortámadásnak.Mindezt úgy hogy a készülékek valós tudását a felhasználók 1 %-a sem használja ki.Felesleges szar a profit érdekében.És akkor még nem vettem bele a közvetlen emberi kapcsolatok elszemélytelenedését amit ezek a modern kütyük okoznak a felnövekvő generációban. De ez már itt tényleg nagyon off.
Lehet, hogy off, de igazad van.
Hogy érthetőbb legyek álljon itt egy példa rólam: a mai napig egy Nokia 3310-est használok 17 éve , ami minden igényemet kielégíti amit egy mobiltelefonnal szemben támasztok.
....
Én is így voltam ezzel sokáig, a környezetemben már szinte mindenki évek óta okostelefont használt, amikor váltottam.Nekem kiváltja a navigációt (nem kell külön kütyü), ugyanígy a zenelejátszót.
Utazás közben lehet rajta netezni, filmet nézni, aminek kell utána lehet nézni (pl. menetrend).
Nem kell táblagépet, laptopot cígelni.
Ugyanez a hifi is, 40+ éves koromig elvoltam erősítő és hangfal nélkül, mert amíg nem próbáltam, addig nem is tudtam, hogy mi a jó.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Bakker te egy élő ősember vagy
"...Azt kell észrevenni, hogy mennyi felesleges szart akarnak ránk sózni a profit érdekében...."
Nem tudom, hogy pontosan mire érted ezt? A Spotify-ra, vagy a ChromeCast-ra? Vagy csak úgy, általánosságban?
Te tudsz olyan terméket, vagy szolgáltatást, amelyet nem a profit céljából gyártanak/értékesítenek? A Spotify nem tűnik feleslegesnek, mert nagyon is hasznos, amit az is mutat, hogy többen másolják és indítottak hasonló szolgáltatást. A ChromeCast is megállta a helyét, amelyet az bizonyít, hogy már a 2.0 van a piacon, illetve megjelent a ChromeCast audió, mely "buta" eszközöket okosít fel 30-40€-ért.
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Erre mondják bölcsen, hogy pénzen vett probléma......
És itt még véletlenül sem azt kell érteni, hogy a technikai fejlődés nem szükséges.Azt kell észrevenni, hogy mennyi felesleges szart akarnak ránk sózni a profit érdekében.
"...Azt kell észrevenni, hogy mennyi felesleges szart akarnak ránk sózni a profit érdekében...."
Nem tudom, hogy pontosan mire érted ezt? A Spotify-ra, vagy a ChromeCast-ra? Vagy csak úgy, általánosságban?
Te tudsz olyan terméket, vagy szolgáltatást, amelyet nem a profit céljából gyártanak/értékesítenek? A Spotify nem tűnik feleslegesnek, mert nagyon is hasznos, amit az is mutat, hogy többen másolják és indítottak hasonló szolgáltatást. A ChromeCast is megállta a helyét, amelyet az bizonyít, hogy már a 2.0 van a piacon, illetve megjelent a ChromeCast audió, mely "buta" eszközöket okosít fel 30-40€-ért.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Én nem. Azt sem tudom mi az a szpotifáj. Biztosan én vagyok maradi, de én nem akarok metrón bekapcsolni otthoni wifis klímát, nem akarom bekapcsolni már a liftben a lakásban lévő avr-t és még sorolhatnám a többi mostani divat faszságot. Tudom mert látom a itt fórumon is, hogy sokaknak élvezeti forrás, ha bonyolíthatja, sok esetben szívathatja magát magát a trendi, technikai újdonságokkal.
"Az a baj, hogy a ChromeCast csak a hangot tolja át, a szám címét, vagy a vezérlési adatokat nem." Ez rohadt nagy probléma (legalább akkora mint Csernobil). Nem is tudom, hogyan létezhetett eddig az emberiség ezen szolgáltatás nélkül ...
Erre mondják bölcsen, hogy pénzen vett probléma......
És itt még véletlenül sem azt kell érteni, hogy a technikai fejlődés nem szükséges.Azt kell észrevenni, hogy mennyi felesleges szart akarnak ránk sózni a profit érdekében.
Én nem.
...
Ha nem tudod mi az, akkor honnan tudod, hogy divat baromság vagy hasznos dolog?
Persze, van, aki szerint a gramofon is bőven elég volt már, sőt, pl. a gyufát és az öngyújtót is kár vagy kitalálni, mert a tűzcsiholás is bőven megfelel a célnak.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Hajaj, sok Onkyo és Pio tulajdonos vakarhatja most a fejét.
A ChromeCast Audio segíthet, vagy marad a bluetooth streamelés okos eszközről.
Én nem. Azt sem tudom mi az a szpotifáj. Biztosan én vagyok maradi, de én nem akarok metrón bekapcsolni otthoni wifis klímát, nem akarom bekapcsolni már a liftben a lakásban lévő avr-t és még sorolhatnám a többi mostani divat faszságot. Tudom mert látom a itt fórumon is, hogy sokaknak élvezeti forrás, ha bonyolíthatja, sok esetben szívathatja magát magát a trendi, technikai újdonságokkal.
"Az a baj, hogy a ChromeCast csak a hangot tolja át, a szám címét, vagy a vezérlési adatokat nem." Ez rohadt nagy probléma (legalább akkora mint Csernobil). Nem is tudom, hogyan létezhetett eddig az emberiség ezen szolgáltatás nélkül ...
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Nemrégiben hirdettek itt a fórumon egy Pioneer VSX924 erősítőt.
Elméláztam, hogy megvegyem-e, leginkább a Spotify Connect miatt (ezt az egy funkciót hiányolom a jelenleg használt Pioneer erősítőmből).
Addig méláztam, amíg elvitték előlem.
Ha megvettem volna, most kapnám az agyvérzést: egyebek mellett ezen is megszűnt a Spotify támogatás.
https://www.hwsw.hu/hirek/58409/spotify ... aming.html
Hajaj, sok Onkyo és Pio tulajdonos vakarhatja most a fejét. Érdekes, hogy a Denon/Marantz sem "bicskázik be" ettől, sőt, a Denon az AVR-X1000-2000-3000-4000- hez adott ki nemrég olyan frissítést, amely lehetővé teszi a Spotify Connect használatát a korábbi beépített kliens helyett. A ChromeCast Audio segíthet, vagy marad a bluetooth streamelés okos eszközről.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Nemrégiben hirdettek itt a fórumon egy Pioneer VSX924 erősítőt.
Elméláztam, hogy megvegyem-e, leginkább a Spotify Connect miatt (ezt az egy funkciót hiányolom a jelenleg használt Pioneer erősítőmből).
Addig méláztam, amíg elvitték előlem.
Ha megvettem volna, most kapnám az agyvérzést: egyebek mellett ezen is megszűnt a Spotify támogatás.
https://www.hwsw.hu/hirek/58409/spotify ... aming.html
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
És hol kezdted el az okoskodást Te parittya?
Ki a f.. szólt hozzád majomparádé?
Mind a ketten megkaptátok a warningotokat ezért a stílusért.Nem kéne folytatni....
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ez egy fórum! Akkor miért nem privàtba levelezel? Annyi jogom van írni ide mint neked.
Ne idegeskedj. Mosolyogjál!
Én nem szoltam hozzád és nem sértegettelek. fehérlacival volt megbeszélni valóm és nem veled.