Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Moziszoba építés
Valami kezelhetobb anyag esetleg? Vagy hagyd így, vagy bontsd le és építsd újra saját terved szerint. Elnézést, de a lyukakon való, csíkokra vágott szigetelőanyag tömködéséről a “két balkezes” gyurmasorozat jut eszembe.
Amúgy meg közel sem biztos, hogy az akusztikát tekintve téged zavarni fog ekkora üreges felület.
Moziszoba építés
Csíkonként belehet suvasztani
Valami kezelhetobb anyag esetleg?
- rózsasándor
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 12
Moziszoba építés
Jó reggelt mindenkinek!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Új mozi erölködő vásár előtt állok és érdekelne a véleményetek. A jelenlegi egy régi típusú de még jól működő Maratz SR7200-es modell ami Tannoy R. rendszert hajt. Kérdésem az lenne,hogy miben érdemes gondolkodni a továbblépésben. Mostanság sokat nézem az új moziszobákat és abban lévő rendszereket. Én anno mikor ezt vásároltam a sztereo képe miatt döntöttem mellette. Meghallgattam elég sok típust. Amiben gondolkodom,ha a Marantz mellett maradok az a Marantz SR7012. Ennél kissebbet nem szeretnék.
Jöhetnek az ötletek,vélemények!
Tisztelettel és köszönettel! s.
Moziszoba építés
Ha elé raksz pár abszorbert,elég jól letudja hozni az utózengési időt.Persze az alap problémát nem oldja meg,de elég jól enyhíti.
Köszönöm a tanácsot!
Ezt a problémát már a lakás új gazdája fogja megoldani,amennyiben mozizni szeretne.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- Robi akusztika
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 57
Moziszoba építés
Így van,nálam a tetőtér gipszkartonos és akkora mély kiemelése van,hogy szinte élvezhetetlen a mozi.Asszony egyszerűen nem hajlandó fent mozizni,neki már a tűréshatárán túlmegy.
Ha elé raksz pár abszorbert,elég jól letudja hozni az utózengési időt.Persze az alap problémát nem oldja meg,de elég jól enyhíti.
Moziszoba építés
Gipaszkarton magában, membránként tud müködni .Ha ott egy üres üreg van ,nagy mély kiemelést tud okozni.
Így van,nálam a tetőtér gipszkartonos és akkora mély kiemelése van,hogy szinte élvezhetetlen a mozi.Asszony egyszerűen nem hajlandó fent mozizni,neki már a tűréshatárán túlmegy.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- Robi akusztika
- Lefelé a lejtőn
Moziszoba építés
Kérdés: Miért kell "mindenképp" megtömni bármivel is?
Gipaszkarton magában, membránként tud müködni .Ha ott egy üres üreg van ,nagy mély kiemelést tud okozni.
- Robi akusztika
- Lefelé a lejtőn
Moziszoba építés
Max. morzsánként. :-)
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
Moziszoba építés
Mindenképpen tömd meg ,ne legyen üreges rész.
Kérdés: Miért kell "mindenképp" megtömni bármivel is?
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Moziszoba építés
Mindenképpen tömd meg ,ne legyen üreges rész. Ha lehet
Rockwool airrock hd vagy xd-vel!
Max. morzsánként. :-)
Moziszoba építés
kommentár nélkül .)
Én lehet, hogy a lépcsőre ülnék
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Moziszoba építés
kommentár nélkül .)
- Robi akusztika
- Lefelé a lejtőn
Moziszoba építés
24129398_120800888_l.jpg
Sziasztok. Ez itt a szep nagy nappali, ami egyben zene/hazimozi hallgató helyiseg is lesz. Plusz falak beepitesere nincs lehetosegem, ugyhogy falra akaszthato akusztikai elemekkel kell majd operalnom, de azt is csak masodik korben, mert egyelore meg a gletteles sincs kesz, es lassan mar be kellene koltozni.
nappali.jpg
Nem tudom mi latszik az alaprajzbol, de durvan 4,9x 7,5 helyiseg, 2,7es belmagassaggal, az egyik vegeben amerikai konyha. Az az installacio ott gipszkarton es egyelore ureges, valamivel gondolom fel kellene toltenem, hogy ne kergessen az oruletbe. Csak mi az, amit apro lyukakon at bele lehetne tomkodni? Szetszedni ugyanis mar nem tudom, igy orokoltem meg.
Mindenképpen tömd meg ,ne legyen üreges rész. Ha lehet Rockwool airrock hd vagy xd-vel!
Moziszoba építés
Sziasztok. Ez itt a szep nagy nappali, ami egyben zene/hazimozi hallgató helyiseg is lesz. Plusz falak beepitesere nincs lehetosegem, ugyhogy falra akaszthato akusztikai elemekkel kell majd operalnom, de azt is csak masodik korben, mert egyelore meg a gletteles sincs kesz, es lassan mar be kellene koltozni.
Nem tudom mi latszik az alaprajzbol, de durvan 4,9x 7,5 helyiseg, 2,7es belmagassaggal, az egyik vegeben amerikai konyha. Az az installacio ott gipszkarton es egyelore ureges, valamivel gondolom fel kellene toltenem, hogy ne kergessen az oruletbe. Csak mi az, amit apro lyukakon at bele lehetne tomkodni? Szetszedni ugyanis mar nem tudom, igy orokoltem meg.
Moziszoba építés
Most hogy mondod,lehet igazad van.
ugye ,hogy ugye!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Moziszoba építés
nem az, hiszen akkor még tervben sem volt,sztem a 8801 megelőzte a korát.. ebből fejleszthették ki az atmost meg a dts-x et! Igazi úttörő és kuriózum szóval etalon ,és emiatt durván drágán lehet csak mostantól beszerezni sokan keresni fogják
Most hogy mondod,lehet igazad van.
Moziszoba építés
Kamu DTS-X
nem az, hiszen akkor még tervben sem volt,sztem a 8801 megelőzte a korát.. ebből fejleszthették ki az atmost meg a dts-x et! Igazi úttörő és kuriózum szóval etalon ,és emiatt durván drágán lehet csak mostantól beszerezni sokan keresni fogják
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Moziszoba építés
A dts neo:x konkrétan ez:
Kamu DTS-X
Moziszoba építés
Fogalmazzak pontosan DTS NEO: X
Ez is tudja már a magassági csatornákat.
Így már értem.
Moziszoba építés
A dts neo:x konkrétan ez:
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Moziszoba építés
Akkor honnét van neked DTS-X?
Fogalmazzak pontosan DTS NEO: X
Ez is tudja már a magassági csatornákat.
Moziszoba építés
sztem Dts-Neo:X re gondol a kollega! de ez nem ugyanaz mint a dts-x!
Audyssey Audyssey MultEQXT32, SubEQHT, DSX, Dynamic EQ Dynamic Volume
DTS DTS HD Master Audio, HD High Resolution, DTS-Neo:X, ES Discrete/Matrix, 96/24
Dolby Dolby TrueHD, Digital, Digital Plus, Pro Logic IIz, EX
DSD(SA-CD)/NEURAL Yes / -
Moziszoba építés
De igen.
Akkor honnét van neked DTS-X?
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Moziszoba építés
Nem 8801 van neked is?
De igen.