Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Atléta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 222

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Zenék:

Passio filmben mind
Schindler listája szintén
Sólyom végveszélyben ,Denez Prigent és Lisa Gerard:Gortoz a Ran száma főleg.

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Filmzene

Da vinci code : főzenei téma
Frida ( Salma Hayek ) Elliot Goldenthal egész zenéje
Psycho főzenei téma
Elhagyatva ( Katie Holmes ) Clint Mansell egész zenéje
James Bond filmek zenéje leginkább a David Arnold által szerzett
De tudnék még sorolni ...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6368

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sztem a Director's cut a jó, legalábbis nekem az a kedvencem.

OFF:

BAKKER, ezt látom a lap alján:
 8 felhasználó olvassa ezt a témát.5 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó

lehoako, G.Gabi, nemtomm, Google (1), synar, geza123

Google (1) nem is link. Mi ez???

Mivel a Google reklámoz az oldalon így joga van bármely részét nézni.Nem véletlenül vannak tiltva a csajos képek, az alkohollal kapcsolatosak...stb.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Top3 legemlékezetesebb filmzene-élmény, kinek mi? Jelenet- és hangulatfestőkre gondolok, nem betétdalra. Elborultabb élmények előnyben.
Aki otthon van a távol-keleti filmekben, ezekben pl. sokkal jobban elkapják az aláfestő hangulatot, mint pl hulivúdban.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Melyik ST sorozat ami emészthető, pörgős, látványos, nem zs kat.?

Adj a Discoverynek egy próbát. De skippeld az első két részt. Látványosnak látványos, de nem mindig pörgős. Próbálnak karaktereket meg történetet felépíteni ... Ettől független van benne akció is,de egyelőre próbálnak a sci-fi vonalnál maradni szvsz.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Mi kaszáltuk,neked pedig jó szórakozást hozzá!

Te tudod. Egyébként nekem speciel meg a régi ST filmek nem tetszettek. Plusz ha már itt tartunk, a mozis ST filmektől is jobbnak tartom a Discoveryt. Az új ST mozifilmek gyakorlatilag akciófilmek már. Sci-fi-hez egyre kevesebb közük van... Ettől persze filmnek nem rosszak..

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

meleghullám mindenben van már. sajnos. de ezt a csontot már lerágtuk százszor.
Mi kaszáltuk,neked pedig jó szórakozást hozzá!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Ez most komoly? A robbanásos effektek c kategóriásak.De ha neked tetszik hajrá.Nem egyforma az ízlésünk.Messze elmarad egy Star Trek filmtől,ha már A kategóriáról beszélünk!És ott van még a meleghullám ugye.

meleghullám mindenben van már. sajnos. de ezt a csontot már lerágtuk százszor.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Mondjuk, jó kérdés, hogy a Blade Runner (1982) melyik verzióját nézze az ember, mert van belőle 7(!).
Ami nevetséges.

Sztem a Director's cut a jó, legalábbis nekem az a kedvencem.

OFF:

BAKKER, ezt látom a lap alján:
  8 felhasználó olvassa ezt a témát.5 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó

lehoako, G.Gabi, nemtomm, Google (1), synar, geza123

Google (1) nem is link. Mi ez???

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Az első két rész volt fura. De az amolyan pilot, előzmény, szerintem hibát követtek el, hogy nem csak utólag, mondjuk az évad végén mutatták be. Utána parádés, és egyre jobb. Akik most kezdenék, azoknak ajánlom, hogy nyugodtan kezdjenek a hármas epizóddal. Sőt, kifejezetten ezt ajánlom.

Ha szerinted ez vérszegény, az minimum mókás. Sorozatoknál ritkán tapasztalt minőségű a hang, a látványvilág parádés. Bőven eléri az A kategóriás mozifilmek szintjét. A színészi játék megállná a helyét bárhol, értem ezalatt legfőképp Saru és Captain Lorca karakterét akik telitalálatnak bizonyultak.
Ez most komoly? A robbanásos effektek c kategóriásak.De ha neked tetszik hajrá.Nem egyforma az ízlésünk.Messze elmarad egy Star Trek filmtől,ha már A kategóriáról beszélünk!És ott van még a meleghullám ugye.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nyolc részt sikerült megnézni belőle,de ez elég vérszegényre sikeredett.Főleg a szerelmi szállal sikerűlt lerontani.

Az első két rész volt fura. De az amolyan pilot, előzmény, szerintem hibát követtek el, hogy nem csak utólag, mondjuk az évad végén mutatták be. Utána parádés, és egyre jobb. Akik most kezdenék, azoknak ajánlom, hogy nyugodtan kezdjenek a hármas epizóddal. Sőt, kifejezetten ezt ajánlom.

Ha szerinted ez vérszegény, az minimum mókás. Sorozatoknál ritkán tapasztalt minőségű a hang, a látványvilág parádés. Bőven eléri az A kategóriás mozifilmek szintjét. A színészi játék megállná a helyét bárhol, értem ezalatt legfőképp Saru és Captain Lorca karakterét akik telitalálatnak bizonyultak. 

gjc
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: gjc »

Nekem elsőre ez ugrik be:

Dead Men (1995)

Neil Young "zenei főszereplésével"

Top3 legemlékezetesebb filmzene-élmény, kinek mi? Jelenet- és hangulatfestőkre gondolok, nem betétdalra. Elborultabb élmények előnyben.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

köszi, úgy emlékeztem csak jövő héten lesz új ST epizód. Az új Star Trek is ékes példája annak, miért nézek mostanság inkább sorozatokat.Nyolc részt sikerült megnézni belőle,de ez elég vérszegényre sikeredett.Főleg a szerelmi szállal sikerűlt lerontani.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

van új része a star treknek, illetve a dán hídnak(broen/bron) utolsó, 4. évada is elkezdődött.

köszi, úgy emlékeztem csak jövő héten lesz új ST epizód. Az új Star Trek is ékes példája annak, miért nézek mostanság inkább sorozatokat.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 262

Hozzászólás Szerző: scaurus »

1.) A gyűruk ura
Rohan téma

2.) A Karib-tenger kalózai
A főtéma

3.) Shogun (James Clavell regényből készült sorozat)
Toranaga téma
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Cinemadness
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 113

Hozzászólás Szerző: Cinemadness »

Hármat persze lehetetlen, de ha tökéletes elegye kell legyen képnek, játéknak, karaktereknek és történetnek, akkor: Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford. Ha nagymozi, akkor TLOTR trilógia. Ha pedig vakon kéne "végignéznem" a filmet, és mégis pontosan elmesélni miről szól, James Horner Titanicja + Back to Titanic (nem C. Dion nyekergője). 

Sorolhatnék még másik 50-et hasonló szerelemmel és kedvencként, fogalmam nincs miért ez a három. 

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: Coyoman »

Telitalálat mind, itt vannak a fülemben, a gyomromban.

Megtisztelsz! Még akkor is, ha időnként úgy tűnik, hogy ennek már (ezen) a fórumon sincs jelentősége.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

A Sicario minimalista elektronikus hömpölygése, a Crash gitárhangjai, a Szerelemre hangolva zárójelenete. Minden kategórián túl pedig a Badalamenti-Lynch duótól bármi...Telitalálat mind, itt vannak a fülemben, a gyomromban.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Hozzászólás Szerző: petimre »

Igen,

Twin Peaks is..

S persze, hogy elsőre nem ugrott be, pedig mekkora kedvenc mind a film, mind a zenéje: K-PAX-belső bolygó!

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: Coyoman »

A Sicario minimalista elektronikus hömpölygése, a Crash gitárhangjai, a Szerelemre hangolva zárójelenete. Minden kategórián túl pedig a Badalamenti-Lynch duótól bármi...

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Hozzászólás Szerző: petimre »

Mondok hármat, ami hirtelen eszembe jut...sorrend nélkül,s meg is vettem:

Sötét lovag-ból igazán egy szám tetszik...

Amik eszembe jutottak:

A sötét ötven árnyalata
Karb Tenger Kalózai 1
Man from U.N.C.L.E

tudnék még sokat...de elsőre...

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

John Williams zenéit sztem nem kell bemutatni, mesteri szinte mindig. A két dolog amit kiemelsz sztem neki megy a legjobban. Top hármat nem tudok mondani, mert több is van neki. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: GTomi »

van új része a star treknek, illetve a dán hídnak(broen/bron) utolsó, 4. évada is elkezdődött.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nekem is megvolt a Blade Runner. Az első rész nagyon nem jött be. Gyerekkoromban láttam egyszer, pár éve újra néztem. Valódi kínszenvedéssel felérő volt. Az új rész jobban tetszett. A feeling nagyon jó, de többször éreztem rétestészta effektust. Szerintem sok volt a 2 óra 43 perc.. Egy 10/7-et adok rá nagy jóindulattal. 

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”