Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Igaz én itt még csak kis hal vagyok. ☺️
De én is azt mondom, hogy ne hagyjátok abba, mert pl én is szeretem olvasni, hogy ki mit fejleszt vagy épp, hogy rajka össze a moziszobajat. Vagy épp milyen új filmes ereklyét szerzett be.

Nah meg számítok a segítségetekre majd ha egyszer össze jön a ház és én is össze tudok hozni egy külön szobát vagy a nappaliban kerül kialakitasra, és akkor jövök ám biztos nagyon sok kérdéssel. ☺️

Úgyhogy fel a fejjel, a végtelenbe és tovább! ☺️

Akiknek meg valami nem tetszik, akkor azok mehetnek máshova olvasgatni, pl a nők lapját.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Egy idézettel lehetne ezt összegezni:
“Jók a pogramok... minden jó, csak sok köcsög van”

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

én úgy vagyok vele ,amíg van kedvem írogatok, ha már nem akkor pedig abbahagyom.. mármint a gondozását a mozis topicomnak... volt pár hónapja nekem is olyan gondolatom, hogy fejezzük ezt be ,úgy sem kíváncsi rá senki sem, de aztán úgy gondoltam nehogy már, szeretem ezt csinálni és jó dolog megosztani másokkal, aki meg irigykedik vagy beszólogat az kapja be... persze egy idő után besokall az ember,pld,mint most Tonyka.. de majd túljut rajta és folytatja a dolgot.. az egyszer biztos,hogy olyan nem lesz amikor mindenkinek minden tetszeni fog,de sztem nem is ez a cél, az a jó ebben ,hogy különböző módon fejlesztünk és megosztjuk a tapasztalatokat ,ne adj isten elmegyünk egymáshoz és meghallgatjuk ki mit tart jónak vagy milyen az ízlése stb... sztem ez a legjobb az egészben.. kell a fórum mert máshogy nem lehet ezt kitárgyalni napi szinten vagy megmutogatni a dolgainkat..a fanyalgók meg a szurkálók meg lekopnak vagy megunják, vagy eltűnnek egy idő után mikor már semennyire sem tudnak kompetensek lenni a témában ,vagy mikorra már senki sem ad a szavukra,vagy élteti őket.. 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Fish
V.I.P.
V.I.P.

4 emberről tudok, aki mozit épít/épített idén és látva a történteket nem kíván megszólalni sem, nem hogy topikot nyitni.
igen ez a szomorú az egészben,pedig ez élteti legfőképpen a mozist részt.. ha ezek kimaradnak az emberek is elmennek.. ennyi.. 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

No de ha nem akarsz szemet hunyni, a gyakorlatban mit teszel? A felhasználók háboroghatnak magukban, de beavatkozni csak a moderátoroknak van lehetőségük, ők viszont szimpátia háborúkban (jó esetben) nem foglalnak állást. A személyeskedések néha nehezen választhatóak el a szakmai beszélgetésektől, mivel mostanában divat lett szakmainak álcázott szövegekkel támadni. A valódi szakmai viták mögött soha nincs érzelmi töltés, nincs bennük személyeskedés és nem a másik legyőzése a céljuk. Sok százan elégelték már meg a jelenséget és vonultak el zárt csoportokba (ahol persze a másik zárt csoportot szidják). Pár éve pontosan ez történt a HiFi részlegen, most a mozisoknál zajlik ugyanaz. Akkor is 4-5 ember cseszte szét az egészet, most is. Nincs új a Nap alatt.A moderátor beavatkozhat és meg is teszi ha kell.Volt rá példa nem egyszer.A régi tagok részéről pedig semmiképp sem az a megoldás ha hallgatnak.Rengeteg a tapasztalatuk és értékes ahhoz hogy ez így legyen.Az érzelmi töltést viszont a moderátorok nem mindíg tudják kontrollálni.Itt jön a képbe hogy pár tag finoman jelezhet hogy ezt nem kéne.Itt a többség abszolút kulturált,nem kell megengedni hogy a kevesek rossz szándéka uralkodjon el.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Én egy bő éve csatlakoztam az AVX fórumhoz, és napi szinten olvasom. Sok hasznos ismeretet szedtem itt össze, szóval nagyon sajnálnám, ha a tapsztaltabb, többéves hm múltal rendelkező emberkék elhagynák a fórumot.

Szerintem is a legjobb megoldás ha ügyet sem vetünk a rosszindulatú, provokatív hozzászólásokra, mert ezek az emberek pont arra számítanak, hogy valaki majd úgyis felveszi velük a kesztyűt.

Én személy szerint mindig örömmel olvasom, ha valaki egy újabb "kütyüt" vesz, mert elmondja miért ezt választotta, majd a tapasztalatait, szóval ebből is lehet tanulni, illetve miért ne örülnék a másik örömének?!?
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

4 emberről tudok, aki mozit épít/épített idén és látva a történteket nem kíván megszólalni sem, nem hogy topikot nyitni.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Azt gondolom levéve mindent. Siralmas, és vérlázító, ha valaki idetéved, és azt kell olvasnia, h itt sz@r fej vagy, ha megmutatod az éppen aktuális lépésedet. Gyakorlatilag szégyellni kell, és azután, h le kell hajtanod a fejed, még a zsebedben is elkezdenek turkálni. Épp elméjű ember ezeket látván tuti messze elkerüli a nyilvánosságot. Olvasgat aztán kész. Ráadásnak nem csak egy ember csinálja ezt, hanem vannak hozzá véleményt osztó, hevesen helyeslők is. Nonszensz az egész, csak nem tudom hol kárognak majd ezek az emberek ha már felégették amit fel akartak. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11324
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Arra gondoltam,hogy a tagok nem hunynak szemet nem ide illő viselkedés miatt.Miért kellene elviselni,hogy személeskedés és veszekedés uralja a fórumot?Nyílván a moderátorokon is múlik a dolog,de ők is csak azt tudják kezelni amiről értesülnek.Érdekes és értékes dolgokról maradnánk le ha mindenki visszavonulna!
No de ha nem akarsz szemet hunyni, a gyakorlatban mit teszel? A felhasználók háboroghatnak magukban, de beavatkozni csak a moderátoroknak van lehetőségük, ők viszont szimpátia háborúkban (jó esetben) nem foglalnak állást. A személyeskedések néha nehezen választhatóak el a szakmai beszélgetésektől, mivel mostanában divat lett szakmainak álcázott szövegekkel támadni. A valódi szakmai viták mögött soha nincs érzelmi töltés, nincs bennük személyeskedés és nem a másik legyőzése a céljuk. Sok százan elégelték már meg a jelenséget és vonultak el zárt csoportokba (ahol persze a másik zárt csoportot szidják). Pár éve pontosan ez történt a HiFi részlegen, most a mozisoknál zajlik ugyanaz. Akkor is 4-5 ember cseszte szét az egészet, most is. Nincs új a Nap alatt.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Az önszabályzás soha nem működött, hacsak azt nem értjük alatta, hogy egyre többen inkább nem írnak semmit.Arra gondoltam,hogy a tagok nem hunynak szemet nem ide illő viselkedés miatt.Miért kellene elviselni,hogy személeskedés és veszekedés uralja a fórumot?Nyílván a moderátorokon is múlik a dolog,de ők is csak azt tudják kezelni amiről értesülnek.Érdekes és értékes dolgokról maradnánk le ha mindenki visszavonulna!

Fish
V.I.P.
V.I.P.

de pont le kell tojni ezeket az egyéneket, nem kell törődni velük, azért a többség még normális és érdekli mit ,hogy és miért teszel..  sztem ha nem írsz ,pont azt éred el ,hogy ők nyertek, a vége az lesz, hogy lehal a teljes mozis fórum és  lehet bezárni a dolgot..  lehet ezt úgy is ,hogy le sem tojod más mit gondol, persze aki építő jellegű kritikával jön legyen az negatív vagy pozitív azt érdemes tovább fűzni,de  a többi beszólogatóval meg nem kell foglalkozni.. 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Hosszú évek óta irkálok beszámolókat, akár elektronikáról, akár filmekről, vagy bármi badarságról ami a hobbihoz tartozik. Bizton kijelenthetem, h az eltelt évek alatt sosem volt ennyire rossz, kellemetlen a légkör, mint manapság. Most ott tartunk, h az üzlet beszivárgott mindenhová, klikkek vannak. Amint a klikk valamiféle kritikát, vagy kedvezőtlen véleményt kap rögtön jön a siserahad, és felfalja szőröstől bőrőstől az ellent. De ezzel még nem lesz lezárva, mert utána fojtatódnak a szurkálások, kekeckedések, mert a had nem felejt. Keresik a fogást, de mindenképp gyengíteni akarják a másikat. Egyszer rosszat mondtál, megfizetsz alapon megy a dolog. Aztán jönnek a nyilvánvalóan negatív emberkék, akik sportot űznek az állandó morgásból, meg az idióta kioktatásból. Más bejegyzésük szinte nincs is. Az ilyenek szólítanak meg, h csak a lájkokért csinálod, meg így a fórum, úgy a fórum hatása. Valóban, az ember már csak ilyen, oda megy abba a közegbe, ahol hasonszőrűek vannak, ahol megértik, jól érzi magát. Aztán jönnek az elme roggyantak, a hülyeségeikkel, felkérdezni, meg élcelődni. Miközben halál baromságot beszélnek. Teljesen mind1 milyen hobbiról beszélünk. Miért csinálja az ember, egyszerű a válasz, mert örömét leli benne. Nem kényszerít senki, semmire, maga választja az ember ezeket a dolgokat. Hát persze, h abba a közegbe ossza meg az örömét, vagy ha elér egy újabb célt ahol ugyanolyan emberek vannak mint ő, vagy legalább is hasonlóak. Nyilván nem a postásnak mondja el az ember, h figyu tegnap teszteltem egy vetítőt, nagyon jó, ha összejön én is veszek egyet. Ha megveszem, nyilván nem neki fogom megmutatni, h nézd megvettem. Pár perc örömért csináljuk, lehet, mert ennyit jelent valami újdonságot elérni. Nyilván utána is öröm, de a kibontás, installálás, hátradőlés percei a legmaradandóbbak. Szeretjük ezt átélni újra meg újra. Egy autóstalálkozón mi van, vagy bárhol bármi másban. Teljesen természetes, h büszkén megmutatja  az ember az új szerzeményét, a hozzáértük, meg kézfogással gratulálnak. Mi ebben a természetellenes? Ha minden éveben eljátszod ezt, mindig ez fog lezajlani. De nem a kézfogások miatt veszi valaki az autókat, hanem az öröm miatt. Senki nem kérdi fel este a tábortűznél, h figyelj már az idén minek vetted ez a Mustangot, azért h gratuláljak, jaj de csíra vagy.  Lehet alpári lesz, de más dolgot is azért a 20 másodperc örömért csinálunk. Hányszor is? Ami örömet okoz abba beleássuk magunkat, megpróbáljuk magunkhoz mérten kihozni a legjobbat. Szóval ott tartottunk, h vannak ezek az emberek, és szép lassan elmegy a kedve az embernek az egésztől. Mert azt látom, h még lájkolják meg tapsolják ezeket az arcokat. Mert ezek is megtalálják a maguk táborát, azt egymást túllicitálva b@szogtaják a jó népet. Így úgy vagyok vele, emeljék ők a színvonalat, átadom a terepet. Lehet olvasgatni minden második hozzászólásban, h ez az egész hobbi egy nagy kupac trágya. Aki ezzel foglalkozik az meg lelki sérült, de minimum bolond, és menjen biciklizni az assznnyal. Leegyszerűsítve kb. ennyi a mondandójuk. Elérve ezzel az állandó rinyálással, h a közeg megváltozzon, és aki jól érezte magát az ezután már ne érezze jól magát. Ettől függetlenül ugyanúgy kedvelem a hobbit, az örömem is megmaradt benne. Ígérem nem fogok kevesebbet cserélgetni, természetesen nagyszerűen elvagyok úgy is, h nem verem nagydobra a cseréket. Ezzel csak az a baj, h eltűnnek olyan emberek, mint Bandi, és mások. Akik esetleg beszállnának azok meg már nem is mernek. Így idővel lesz egy érdekes tartalmú fórum teli varjakkal.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11324
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Szerintem a fórum tagjain múlik hogy mi megengedhető és mi elfogadható.Nem biztos hogy az a megoldás hogy akkor inkább nem írok.Természetesen mindenki maga dönt.
Az önszabályzás soha nem működött, hacsak azt nem értjük alatta, hogy egyre többen inkább nem írnak semmit.

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

És mi lesz a projektor helyett?
Mert az is fent van az aprón, ha jól láttam.
Csak nem itt is Epson?

MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Szerintem a fórum tagjain múlik hogy mi megengedhető és mi elfogadható.Nem biztos hogy az a megoldás hogy akkor inkább nem írok.Természetesen mindenki maga dönt.

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Nekem is hiányoznak Tony írásai.Főleg a filmes értékelések,de természetesen én is várom,hogy mi fog következni sub témában.Nekem a dd18 as időszak nagyon tetszett,hallottam is hála Tonynak.
Szép napot!

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Csak akkor mi értelme van ennek a topiknak, ha már nem akaród megosztani...

Amikor indult a topik némileg jobb volt az avx-en a légkör, bár akkor is voltak már érdekes felszólalások, hozzáállások. De a sokszínűség miatt ez talán elfogadható volt. Az utóbbi időben ez véleményem szerint eléggé elfajult. Minden a pénzről és üzletről szól. A laikusokat a saját érdekek beszippantják, néha rossz irányba is terelik, ami igen súlyos probléma. Én csak 8-10 éve vagyok olvasója a fórumnak, de ezalatt a rövid idő alatt is sokat romlott a hangulat. Az utóbbi időben 3szor ültem neki az írásnak a saját topikomban, de mindig visszatörlés lett a vége. Egy kezemen megtudom számolni ki az a pár ember akiért még olvasó vagyok. Tonyka-t abszolút megértem.  

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Szerintem volt már ott DD15 is önmagában. Az is elment, pedig sokaknak az is nyálcsorgató kategória. De Tony hallja, hogy mi a jó a nappaliában.

DD18 volt az! 

A két SVS ULTRA után én is kíváncsi vagyok az utódra.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3641

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Szerintem volt már ott DD15 is önmagában. Az is elment, pedig sokaknak az is nyálcsorgató kategória. De Tony hallja, hogy mi a jó a nappaliában.

QUART
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: QUART »

Sebaj, igazából nem is akartam megosztani, mint ahogy mást sem ami változott. Aztán nem csipi a szemet. Csak akkor mi értelme van ennek a topiknak, ha már nem akaród megosztani...

Fish
V.I.P.
V.I.P.

JL szintű semmiképp.
mert az annyival komolyabb ?,én nem hinném, de lehet igazad van. na mindegy befejeztem.. teljesen megértem ha nem írod le, valójában nincs is értelme...

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Na ...azért ez nem igaz 
Senki sem hitte el. Ebben a topikban nem történt még oldalra lépés. Abszolút megértem, ha Tonyka nem szívesen publikál már, de azért, na.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Na ...azért ez nem igaz 
JL szintű semmiképp.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Szép lenne, de hideg, nem lesz nagy pukkanás. 
Na ...azért ez nem igaz 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Akkor ez elmarad

giphy.gif

Sebaj, igazából nem is akartam megosztani, mint ahogy mást sem ami változott. Aztán nem csipi a szemet.

Lezárt

Vissza: “Házimozi”